Pad sajta
|
|
petarkondor | Date: Wednesday, 13/01/10, 09:51 | Message # 61 |
 Major general
Group: Users
Status: Offline
| Quote (knjaz) ma lokacija je zeleni venac eventualno kalenic pijaca I posle kukaš na nepravdu a gradio bi čoveku spomenik po pijacama mi planiramo da sklonimo Knjaza Mihajla i tu dignemo spomenik Anubisu (zaslužio je centar) ovaj čas neću da ti naplatim (jbg društveno koristan rad)
Est difficillimum se ipsum vincere.
|
|
| |
dJOLEX | Date: Wednesday, 13/01/10, 10:00 | Message # 62 |
 Colonel general
| nemojte istu temu da obnavljate 15 puta... provukla se greska, moje pleme nije otislo na plemenski odlukom Anubisa, pa Boze moj... Ima jos milion igri, e sad to sto je knjaz odustao je druga prica... Idemo dalje 
|
|
| |
knjaz | Date: Wednesday, 13/01/10, 10:54 | Message # 63 |
 Sergeant
| @92 ddt, vrlo si me prijatno iznenadio, respect. @petar, pijacno mesto za pijacna potkusurivanja. 
|
|
| |
petarkondor | Date: Wednesday, 13/01/10, 11:28 | Message # 64 |
 Major general
| Quote (knjaz) @petar, pijacno mesto za pijacna potkusurivanja Možda je vreme da se evoluira sa pijace u centar pa i majmuni su evoluirali (doduše u ljude)
Est difficillimum se ipsum vincere.
|
|
| |
LaraCroft | Date: Wednesday, 13/01/10, 13:48 | Message # 65 |
 Lieutenant general
| Anubis, pitanje jedno, od koristi za takmicare oba plemena... da li su sve reci koje se traze zadate u ekavici, ili ima i ijekavice ? ima li ih u mnozini ili mora jednina ? daleko od toga da se hvalim, ali ja sam pre nekoliko godina ucestovala u TV SLAGALICI na RTS 1 i tamo je prva igra sa slovima i postoje jasna pravila - moze samo infinitiv i ekavica a dozvoljava se i jednina i mnozina
ja sam hocu - necu, a ti se ne nerviraj
|
|
| |
Anubis | Date: Wednesday, 13/01/10, 13:50 | Message # 66 |
 Generalissimo
Group: Anupu
| Ko želi da igra, ostaje u igri i uvek je dobrodošao. Poenta ovoga je zabava i virtuelna ,,socijalizacija". Kome nije zabavno, može uvek da kaže da ne želi više da igra, samo ne vidim poentu da nekome smeta što ostali igraju, a još manje da se ulazi u domen vređanja i blaćenja iza leđa ljudi koji se ne poznaju ni najmanje. Ako se neko tako ponaša u virtuelnoj igri i zbog jedne priznate greške ima mentalne raspade koji traju neprekidno već danima, ne želim ni da pomislim na šta mu liči realan život. Mizerija koju neko pokušava svima da navuče preko očiju iz sopstvene zabave bi trebalo da se izbacuje na jednom drugom mestu. Igre koje predstoje su sve zanimljivije tako da se nadam da ćemo imati priliku da obratimo pažnju na ono zbog čega smo ovde. Prvi prioritet bi ovde trebalo da bude druženje i pozitivna energija tako da jednostavno ignorišite ljude koji svoju negativnost izbacuju na način prikazan u ovoj temi. Pažnja ih samo hrani i lažno uverava da su u pravu. @LC: U ekavici su.
|
|
| |
LaraCroft | Date: Wednesday, 13/01/10, 13:52 | Message # 67 |
 Lieutenant general
| hvala u ime svih takmicara oba plemena...
|
|
| |
LaraCroft | Date: Wednesday, 13/01/10, 14:02 | Message # 68 |
 Lieutenant general
| i nadam se da zbog mog prethodnog pitanja neko nece pomisliti da ja mrzim ljude koji govore ijekavicom.. daleko od toga, svakodnevno razgovaram sa par njih koji koriste ijekavicu i uopste mi ne smeta... samo sam pitala zbog formata reci, jer sa ijekavicom svaka rec je veca za 2 slova... P.S. - pitanje za sve takmicare... rec od 23 slova - ekavica...
Message edited by LaraCroft - Wednesday, 13/01/10, 14:03 |
|
| |
knjaz | Date: Wednesday, 13/01/10, 18:42 | Message # 69 |
 Sergeant
| @Lara prestolonaslednikovica (ne zena koja nasledjuje presto vec prestolonaslednikova supruga) je jedno vreme vazila za najduzu srpsku rec, ali ona ima 22 slova... jel se pojavio novi rekord?
|
|
| |
LaraCroft | Date: Wednesday, 13/01/10, 21:40 | Message # 70 |
 Lieutenant general
| bio si blizu... prestolonaslednikovljeva (zena, tasta, vikendica, volja, jahta...)
|
|
| |
LaraCroft | Date: Wednesday, 13/01/10, 21:46 | Message # 71 |
 Lieutenant general
| Priaposovci... nismo imali teoretske sanse da pobedimo u ovoj igri koja je bila bas interesantna... Palaistra je startovala sa 10 poena fore...
|
|
| |
Miko | Date: Thursday, 14/01/10, 00:12 | Message # 72 |
 Generalissimo
| Pa vasa je greska sto ste izgubili 10poena ne nasa.
|
|
| |
92ddt | Date: Thursday, 14/01/10, 11:08 | Message # 73 |
 Lieutenant
| Imam pitanje za sve vas . Šta mislite ? Na osnovi toga što ja nama poznato da li je vreme da se svi prebacimo sa FOX FORUMA na nezvanični survivor srbija forum Jer kako sada izgleda to nam je još jedino preostalo http://www.survivor-srbija.com/Forum.html
Message edited by 92ddt - Thursday, 14/01/10, 11:13 |
|
| |
Anubis | Date: Thursday, 14/01/10, 12:22 | Message # 74 |
 Generalissimo
Group: Anupu
| Sta bi radio na tom forumu?
|
|
| |
Miko | Date: Thursday, 14/01/10, 12:35 | Message # 75 |