Logged in as Guest | Group "Guests" Welcome Guest | RSS

Virtual Survivor

Tuesday, 17/06/25, 20:34
[ New messages · RSS ]
Virtual Survivor 2: China
AnubisDate: Tuesday, 02/03/10, 19:23 | Message # 31
Generalissimo
Group: Anupu
Status: Offline
I ja stavio neki avatar cisto da ne bude prazna slika... tongue

cpdjaNDate: Tuesday, 06/04/10, 22:37 | Message # 32
Colonel
Group: Users
Evo, s obzirom da se 1. VS blizi kraju, pozivam sve da se prijave za 2. sezonu, koja ce svakako biti daleko bolja od 1. smile

www.virtualtv.ucoz.com

LaraCroftDate: Sunday, 11/04/10, 22:13 | Message # 33
Lieutenant general
Srki - Huane,
sta je sa VS SAMOA ???
odjednom nema nicega na tvom sajtu i svi smo USERS, a ne takmicari, gledaoci...

ja sam hocu - necu, a ti se ne nerviraj

AleXandarDate: Sunday, 11/04/10, 22:25 | Message # 34
Sole Survivor
v0.25
Group: Winners
zavrsio se virtual survivor.

Keep Hope Alive

LaraCroftDate: Sunday, 11/04/10, 23:05 | Message # 35
Lieutenant general
Quote (Chuck)
zavrsio se virtual survivor.

zbog jednog hohstaplera ???

jednostavno je Srdjan trebao da ga izbaci kao kofer iz aviona...

i da nastavi sa igrom kao da se nista nije desavalo...

ja sam hocu - necu, a ti se ne nerviraj

AleXandarDate: Sunday, 11/04/10, 23:13 | Message # 36
Sole Survivor
v0.25
Quote (LaraCroft)
jednostavno je Srdjan trebao da ga izbaci kao kofer iz aviona...

problem je u tome sto ni preostala 3 takmicara se nisu pojavili. Ali kad je vec tako , mogao je mene da proglasi pobednikom bio sam posledni izbacen :D:D zar ne ? biggrin

Keep Hope Alive

AnubisDate: Sunday, 11/04/10, 23:37 | Message # 37
Generalissimo
@ko god: Moj izbor je da li ću da preskočim neku igru za imunitet ili ne. One nisu obavezne niti igde piše da jesu. Kod mene su ljudi mali milion puta preskakali igre za imunitet pa ih ja zbog toga nisam ni opominjao, ni vređao, niti gasio ceo forum, menjao svima grupe i ostalo. Ako ja ne mislim da mi je neophodan imunitet za plemenski savet to je moj izbor. Ja game hosta niti jednom nisam nigde uvredio ni na jedan način tako da mi je cela ova reakcija i gomila uvreda ne samo prema meni nego prema i ostalim finalistima nije jasna. angua i ja (kao i petarkondor i stanca) smo zamolili da se igre sledeće nedelje odigraju danas ili kasnije jer na te dane imamo ispite. To se nije desilo i moj je izbor da štedim energiju maksimalno. Sutra u 9 idem na fakultet tako da je sve ovo veoma apsurdno što se dešava i što se desilo, pogotovo što sam uvek izlazio u susret ovoj osobi, slao pisma u technical support kada joj je sajt pao, pomagao oko nekih opcija, čak se ta osoba i reklamira ovde. (???)

I btw, nema odustajanja jer je hacijenda zaključana. Nema izlaza. Jedini izlaz je ako je neko mafija pa ubije sebe, ili ako je nedužan pa ga ubije mafija ili ako ne glasa na dva saveta pa je pogubljen... tako da... cut the drama... no one cares... bye bye

Message edited by Pripovedač - Monday, 12/04/10, 00:09

lazalaza93Date: Monday, 12/04/10, 18:04 | Message # 38
Sole Survivor
v0.25
Amen biggrin

E Srki, a sta ti je sa sajtom bre, pa ajde da pocnemo biggrin

cpdjaNDate: Monday, 12/04/10, 19:22 | Message # 39
Colonel
Quote (Pripovedač)
Moj izbor je da li ću da preskočim neku igru za imunitet ili ne. One nisu obavezne niti igde piše da jesu. Kod mene su ljudi mali milion puta preskakali igre za imunitet pa ih ja zbog toga nisam ni opominjao, ni vređao, niti gasio ceo forum, menjao svima grupe i ostalo.

To nije preskakanje igre, to je razmazenost. I znam zbog cega nisi dosao na igru - iz inata. Doci ce ti jednom glave, nadam se, na vreme.

www.virtualtv.ucoz.com

AnubisDate: Monday, 12/04/10, 19:50 | Message # 40
Generalissimo

Nigde u igri nije bilo mog inaćenja i kada pričaš o sebi ne koristi tuđa imena. Nas četvoro smo bili jedni od najredovnijih na igrama. Kada se drugi nisu pojavljivali ne samo na igrama, nego i na plemenskim savetima, nisi im ništa rekao, a sada si našao za shodno da se iživljavaš i vređaš takmičare prema kojima ne bi trebalo da budeš subjektivan. Kod mene ljudi nisu dolazili u igru u Final 4, i to je njihov izbor. Ništa im nije rečeno jer oni imaju pravo da rade sa svojim vremenom šta hoće. Postoje pravila. Tebe kao game hosta se ne tiče da li ja želim da preskočim neku igru. Svojim gašenjem celog sajta, hirovitim ponašanjem ali najviše vređanjem svih preostalih igrača koji su ostali u igri si pokazao da si daleko od neutralnosti, i iskreno ne interesuje me više šta ćeš raditi.

Pozdrav i zaobiđi me se sa svojim napadima histerije.

RafaeloDate: Monday, 12/04/10, 19:58 | Message # 41
Colonel
Mislim da se trebaju smiriti tenzije...svako ima pravo da radi sta hoce dok ne ugrozava druge.... biggrin
A veci problem je , zasto ja na Mikonom sajtu nemam pristup svojim pp-ma...tako da bi najbolje bilo da se rijesi ta misterija...hahahahahahaah lol
biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin

"Živeo alkohol, rešenje i uzrok svih životnih problema"

Homer Simpson

AnubisDate: Monday, 12/04/10, 20:01 | Message # 42
Generalissimo
Gledaoci nemaju tu opciju. Verovatno je to uveo da ne bi pomagali plemenima u igrama, mada je to uvek moguće preko chata.

RafaeloDate: Monday, 12/04/10, 20:10 | Message # 43
Colonel
Quote (Pripovedač)
Gledaoci nemaju tu opciju. Verovatno je to uveo da ne bi pomagali plemenima u igrama, mada je to uvek moguće preko chata.

Ja pp nisam imala ni pre toga, znam jer nisam mogla da otvorim poruku za reputaciju...mogu ja da saljem al ne mogu da primim, tj. da otvorim...
A ako je to sto kazes... cranky
Pa, to se moze i preko chata, msn-a itd. itd. itd.
Komedija...totalna....
P.S. Znaci nemamo pobjednika VS Samoa ili imamo 4 pobjednika.....?
P.S.S. Znala sam da ces biti pobjednik. king
P.S.S.S. Steta sto nije bio intervju sa tobom, joj koja sam pitanja pripremila, i ode mas' i propas'....hahahhaahhahahahahahahaah

"Živeo alkohol, rešenje i uzrok svih životnih problema"

Homer Simpson

lazalaza93Date: Monday, 12/04/10, 20:20 | Message # 44
Sole Survivor
v0.25
Srdjane, napravi onaj kineski surv, toliko sam se radovao jer je xtra sad

anguaDate: Monday, 12/04/10, 21:03 | Message # 45
Colonel general
@huan
po cemu je to razmazenost? niko ni na sta nije obavazena i sve je stvar volje. oce li neko doci ili ne? ako hocu mogu i da ne dodjem uopste vise, moja je stvar.
od pocetka smo dolazili i nikad se ni za sta nismo bunuli, a bilo je situacija kad smo bili osteceni. recimo onda kad su nas spijunirali, a tad nisi nasao za shodno da ponistis igru.
zamolili smo te da nam stavis igre u nedelju, jer imamo obaveza vezanih za fax ove nedelje i ti si se sa tim slozio, a onda si posle dva sata bez objasnjenja promenio tu odluku. pitala sam te sta se promenilo u ta dva sata nisi odgovrio. moje misljenje je da si to uradio iz inata, jer ti se nije svidelo sto smo rekli(bili smo tad petar i ja) da ce neko da dobije drugu sansu i to pravac u finalu, sto niko od nas koji smo ostalih, koji nismo izglasani, ne bi dobio. a to je bio prvi put da smo nesto prigovorili.

Eddie: I was taken up to heaven, and I spoke to God.
Saff: What about?
Eddie: Shopping, mainly.

Message edited by Milan - Monday, 12/04/10, 21:04

Search: