Logged in as Guest | Group "Guests" Welcome Guest | RSS

Virtual Survivor

Tuesday, 17/06/25, 20:48
[ New messages · RSS ]
Virtual Survivor 1: Reunion Show
tiksiDate: Friday, 12/03/10, 23:25 | Message # 91
Sole Survivor
v1.25
Group: Winners
Status: Offline
Quote (biba91)
hahahahaha i tvoja nije loša

Od uvek sam bila lepa, sta ces smile

inace zanimljivo je kod ove slike da sam to stvarno ja biggrin tj da sam avatarizovala svoj lik na onom sajtu
http://www.avatarizeyourself.com/?mId=34820423.3

sta ja znam meni je delovala zabavno aplikacija jer gotivim film Avatar.

LaraCroftDate: Friday, 12/03/10, 23:25 | Message # 92
Lieutenant general
Group: Users
kad smo kod slika na avatarima...
neko je svojevremeno prokomentarisao kako je moja slika u nacistickom duhu...

nije tacno i daleko bilo...

ovo je slika iz filma NEBESKI KAPETAN I SVET SUTRASNJICE, u kojem Angelina Jolie ima malu, ali efektnu ulogu, kapetana engleskog nosaca aviona iz 1938 godine...

ja sam hocu - necu, a ti se ne nerviraj

biba91Date: Friday, 12/03/10, 23:30 | Message # 93
Colonel
dal ste napravile dosjeje djevojke biggrin pa da se igramo mafiju.......

tiksiDate: Friday, 12/03/10, 23:57 | Message # 94
Sole Survivor
v1.25
jao nisam jos.... smile

nikako ne stizem da to odradim smile od ovolike rasprave ovde na forumu sa game hostom.

Message edited by tiksi - Friday, 12/03/10, 23:57

Lavica88Date: Saturday, 13/03/10, 16:29 | Message # 95
Generalissimo
Tiksi, kako to da igras Mafiju a Anubis je i tamo neka vrsta game hosta? biggrin

Pravo bogatstvo je imati i poznavati sebe!

tiksiDate: Saturday, 13/03/10, 16:49 | Message # 96
Sole Survivor
v1.25
Pa jos nisam polozila svoj CV....

Nemam pojma lepo je napisano da je host samo pripovedac i ni na koji nacin da se ne uplice u igru smile

Lavica88Date: Saturday, 13/03/10, 17:23 | Message # 97
Generalissimo
Svejedno...On je organizator biggrin Ali, dobro, valjda neki razlog imas biggrin

tiksiDate: Saturday, 13/03/10, 19:13 | Message # 98
Sole Survivor
v1.25
Uvek verujem da ljudi mogu da se promene, ali u slucaju Anubisa to ce mnogo tesko da ide smile

Iskreno da ti kazem potpuno sam ravnodusna dal igram ili ne....Ako ima neko da hoce da igra moze da uleti umesto mene smile

Inace prijavila sam se u momentu kada sam ispala, nedostajalo mi je ucesce u igrama, nekako sam se navikla a i delovalo je kao nesto potpuno neobicno sto nikada nisam radila, a takve ponude ne odbijam biggrin

Ne bojim se ja Anubisa cool

Message edited by tiksi - Saturday, 13/03/10, 19:16

tiksiDate: Saturday, 13/03/10, 19:51 | Message # 99
Sole Survivor
v1.25
Au Anubis sada vidim da si pobedio kod evrope sto me uopste ne iznenadjuje uzimajuci u obzir tvoje manipulatorske sposobnosti...

Svaka cast!

Lavica88Date: Saturday, 13/03/10, 22:55 | Message # 100
Generalissimo
Naravno da ga se ne bojis..Ja mislim da je cak sasvim suprotno biggrin

biba91Date: Saturday, 13/03/10, 23:52 | Message # 101
Colonel
Tiksi, može ti biti u čast, da poznaješ Anubisa pošto je pobjedio na VS kod Mike.
A sad mi kaži kako sam ja došla u finale ako kažeš da je Anubis manipulirao. Šta sam misliš, da sam ja napravila pošto nisam nikog poznala od prije a svejedno došla u finale.

tiksiDate: Sunday, 14/03/10, 09:31 | Message # 102
Sole Survivor
v1.25
Quote (biba91)
Tiksi, može ti biti u čast, da poznaješ Anubisa pošto je pobjedio na VS kod Mike.

Uf ovo i nije neka cast biggrin

Quote (biba91)
A sad mi kaži kako sam ja došla u finale ako kažeš da je Anubis manipulirao. Šta sam misliš, da sam ja napravila pošto nisam nikog poznala od prije a svejedno došla u finale.

Pa isto manipulacijom, a mozda si i profitirala sto te nisu znali od ranije ili te je Anubis uvukao u finale tongue . Ne znam.

Uglavnom videla sam sta je Anubis radio i da je prevario pola ljudi, sto je i pohvalno za ovakvu igru, mada opet kako se uzme. Ne valja samo kada game host pocne da ispoljava manipulatorske sposobnosti, sto je ovde bio slucaj...ali to mu je izgleda u krvi

EthanMorascaDate: Sunday, 14/03/10, 10:46 | Message # 103
Sole Survivor
v1.00
Anubis je kod Mike odradio odličan posao! smile Od samog početka je imao kontrolu nad igrom i ljudima. Znao je koga kada treba da izbaci i zašto je te ljude izbacivao. Još jednom, svaka čast. cool

Outwit - Outplay - Outlast

tiksiDate: Sunday, 14/03/10, 13:57 | Message # 104
Sole Survivor
v1.25
Quote (EthanMorasca)
Anubis je kod Mike odradio odličan posao! smile Od samog početka je imao kontrolu nad igrom i ljudima. Znao je koga kada treba da izbaci i zašto je te ljude izbacivao. Još jednom, svaka čast. cool

Kao sto rekoh vrhunski manipulator sto je pokazao i u ovoj igri iako nije bio takmicar...

Zasto je Anubis Larinu eliminaciju ocenio kao prioritetnu, a ovde je pisao svasta o njoj. To je kontradiktorno.

Rekla bih najpre da je ona jedna od retkih koja je ovde uspela da procita njegovu igru i zato je se kod Mike i najvise i plasio.

Message edited by tiksi - Sunday, 14/03/10, 14:06

AnubisDate: Sunday, 14/03/10, 14:23 | Message # 105
Generalissimo
Group: Anupu
@tiksi: Nemoj da izmišljaš stvari o događajima kojih čak nisi bila ni deo i da ti govoriš šta ja mislim... kakve god bile tvoje sposobnosti čitanja misli. Piše tamo lepo zašto sam izbacio LaruCroft, a evo ponoviću i ovde: I pre nego što je počela igra je klevetala mene svima u svom plemenu, i za to postoje dokazi, koristila se manipulacijama, slala mi pretnje na PP iako joj ja nijedan PP nikada nisam poslao, bila je iznad proseka u igrama, ne bi sarađivala sa mom u ujedinjenju, i nikada ne bi glasala za mene da je stigla do ujedinjenja i potom bila izbačena... zato je bio najbolji scenario za mene da ona izađe pre ujedinjenja što sam i realizovao i to je cela poenta igre. Ona je izbačena kao pretnja jer je sama sebi tu oznaku nakačila svojim ponašanjem u VS1: Norway... Ona lično ili njeni uspesi ili neuspesi me ne interesuje ni najmanje. Nema to nikakve veze sa glupostima koje vi navodite, i učinite sebi i drugima uslugu, pokušajte da ostavljate u vašim komentarima ono što VI mislite (koliko god to teško bilo za vas), a ne da čitate drugima misli. Malo razuma ne bi bilo na odmet.

Search: