Logged in as Guest | Group "Guests" Welcome Guest | RSS

Virtual Survivor

Tuesday, 17/06/25, 20:29
[ New messages · RSS ]
VS1: Iza Scene i Neprikazani Materijal O_o
SacDate: Thursday, 11/03/10, 20:13 | Message # 76
Sole Survivor
v1.25
Group: Winners
Status: Offline
Quote (Lavica88)
Skromnost je vrlina glupih ljudi

To si cula od Jelene Karleuse biggrin

Lavica88Date: Thursday, 11/03/10, 20:14 | Message # 77
Generalissimo
Group: Users
Quote (EthanMorasca)
Anubise, daj još ovih stvari, zanimljivo je!

Da, da..Hocemo jos, hocemo jos biggrin

Pravo bogatstvo je imati i poznavati sebe!

Lavica88Date: Thursday, 11/03/10, 20:14 | Message # 78
Generalissimo
Quote (Sac)
To si cula od Jelene Karleuse

Ne, to je stara izreka vrlo mudrih ljudi...A karijeru ili zivot doticne ne pratim biggrin

tiksiDate: Thursday, 11/03/10, 20:31 | Message # 79
Sole Survivor
v1.25
Quote (EthanMorasca)
Hahaha... biggrin Kao što reče Jelena, skromnost nije vrlina. A nadmen stvarno nisam.

ja sam imala vise glasova od tebe na 1 pa opet nisam stavila sebe smile Stavila sam Saca.

EthanMorascaDate: Thursday, 11/03/10, 20:52 | Message # 80
Sole Survivor
v1.00
Stavio sam i ja Jelenu. smile

Outwit - Outplay - Outlast

Message edited by EthanMorasca - Thursday, 11/03/10, 20:52

AnubisDate: Thursday, 11/03/10, 21:10 | Message # 81
Generalissimo
Group: Anupu
Nastaviću dalje sa glasovima i igrama kada se završi igra za imunitet kod Mike na sajtu.

Zamolio bih ljude da ne spamuju i samim tim zatrpavaju ovu temu jedni te istim komentarima i da svoje probleme bilo koje prirode ostavljaju u temu predvidjenu za to... ,,Teorije zavere". Hvala...

AnubisDate: Friday, 12/03/10, 19:03 | Message # 82
Generalissimo

Pošto imam dosta obaveza, a malo vremena, ostaviću samo par krugova danas... Sledeća na red je došla igra Cluedo. Zahvaljući timskom radu saveza bivše Angelie, imunitet je osvojio Sac i poslao na Ostrvo Izgnanika tiksi, a tiksi je odabrala LaruCroft da joj se pridruži.

Budući da se igra završila veoma brzo, imao sam samo par sati da napravim video za Pandorinu kutiju, ali tiksi i LaraCroft su odabrale da ne otvaraju Pandorinu kutiju zbog pravila da ne smeju ništa o sadržaju iz kutije da pokazuju ostalima jer bi u suprotnom usledila kazna.

Za to vreme, burna dešavanja u plemenu Nika. 92ddt je odustao od igre nakon što mi je tražio da poništim igru za imunitet, a ja sam to odbio. Svi ste videli taj veoma čudan detalj. Pretpostavljam da je 92ddt imao neke nedoumice još od ankete sa početka za koju je tvrdio da je nameštena, ali kao što ste ovde sad videli, nijedan vaš odgovor u anketi nije menjan. 92ddt je eliminisan iz igre na plemenskom savetu, na kom su se vratile i LaraCroft i tiksi.

Nakon izlaska 92ddt, je usledio novi obrt u igri, tj. Dionisovi plemenski saveti. Osobe koje su dobile većinu na četiri paralelna saveta su poslate na Ostrvo Izgnanika, a na petom savetu su one zamenjene za izglasanog bux91 koji je tamo trebalo da se zadrži maksimum četiri kruga. Svi koji su bili na Ostrvu Izgnanika od Dionisovih saveta su otvarali Pandorinu kutiju. Pored toga za Odbačene i bux91 je bila predviđena specijalna igra sa nagradom. Odbačeni su imali matematičku zagonetku, koju je nakon 24 časa rešio Mladen28, a buxova igra je bila otkazana nakon što se saznalo da je sadržaj Pandorine kutije pokazivao ostalima i da je dobijao pomoć za njeno rešavanje. LaraCroft je bila eliminisana nakon toga jer je nastavljala da krši pravila i posle toga.

Zanimljiva stvar sa Dionisovim savetima je bila ta što niko nije bio izbačen sve do samouništenja i autodestrukcije LareCroft, koja je ostavila svoj savez na cedilu. Ostrvo Izgnanika je bila sjajna šansa za bux91 da uzme tajni imunitet, specijalnu nagradu, da bude bezbedan od izbacivanja četiri kruga i da se vrati veoma moćan u pleme na samom kraju igre. Kao poslednju igru za povratak je imao da složi Atininu slagalicu za više od sat vremena, ali pošto su mu Sac ili tiksi dali pogrešne delove iz svog zadatka (delove sam preimenovao za svaki slučaj), on je rešio sve sem dva dela koja mu nisu ni bila zadata u zadatku, a koji su poticali iz vašeg zadatka za imunitet koji bux91 nikako nije mogao da vidi. Tako da je bux91 postao treći član Velikog Veća, nakon tiksi koja je bila izglasana pre toga.

Još jedna zanimljivost vezano za Dionisove savete je bila ta što su oni imali relativno lak izlaz za sve one kojima se oni nisu svideli. U isto vreme dok su oni trajali, bila je u radu i Antička kladiona. Ja i dalje ne razumem, zašto se ceo savez (ako je postojao) pre izglasavanja bux91 nije dogovorio i kladio na događaje ko će osvojiti tu igru za imunitet, i ko će biti drugi u igri za imunitet, i nakon toga samo te dve osobe učestvovale u igri i onda bi imale dva poništavanja saveta, pored još jednog koji su imali i pored tajnog imunitet i crnog glasa. Da ne pričam o klađenju kada su se Odbačeni vratili u pleme. Niko nije iskoristio tu opciju da se kladi ko bi osvojio koju igru za imunitet iako je cena klađenja bila mizerna i smeša. Time bi četiri kruga prošla, i bux91 bi se najverovatnije vratio u pleme. Ali to samo govori ili o preteranoj samouverenosti nekih ljudi u pogrešno vreme ili o negativnom pristupu rešavanja problema. Uvek je posle lakše svaliti krivicu na game hosta kako namešta igru.

I da poslednji put kažem, Dionisovi saveti su bili osmišljeni pre odustajanja 92ddt, teme su još tada postojale, a na nekima se i video jasno datum kada su kreirane. Tako da nema teoretske šanse da su ti saveti bili namenjeni za bilo šta drugo sem za obrt u igri, koji de facto nije nikoga izbacio iz igre. Da 92ddt nije odustao iz igre, na Ostrvu bi ukoliko bi savezi bili isti, bio podjednak broj ljudi iz oba saveza, a i nakon njegovog odustajanja ja nisam mogao da znam kako će četiri paralelna saveta proći, a i kako god da su prošla, niko nije ispao iz igre kao rezultat toga.

Završiću priču o ovome najinteresantnijim glasovima sa četiri plemenska saveta:

10. PLEMENSKI SAVET

bux91:

Mladen28

STA DA VAM KAZEM NEGO VREME JE DA IDETE KUCI...... biggrin
STO STE SPLETKARILI SPLETKARILI STE......

11. PLEMENSKI SAVET:

Miko:

Lavica88

Definitivna odluka za sve,stare svadje i vrijedjanja na moj racun dok sam bo u Palaistri su dosla na iskup dovidjenja

12. PLEMENSKI SAVET

Miko:

Bux91

Glasam za buxa,ipak cu traziti svoj final 4 a siguran sam da ovaj glas odlucuje da bux zavrsava sa VS:GREECE

glasam za odbacene

EthanMorasca- zelim da se vrati u pleme znaci da
Mladen28-Zelim da se vrati u pleme znaci da
Lavica88-Zelim da se vrati u pleme znaci da
Djolex-Zelim da se vrati u pleme sto znaci da

tiksi:

Glasam za bux91.
Kazem DA da se ljudi vrate sa ostrva izgnanika.

LaraCroft:

upisujem ime - Bux91

glasam ZA ili DA (kako hoces) da se 4 gubitnika vrate u igru...

Sac:

LaraCroft
DA!

bux91:

Glasam za Laru Croft..
Da(da se vrate ovi sa ostrva koji su otisli)...

13. PLEMENSKI SAVET

Miko:

glasam za Lavica88 da napusti show

jednostavno previse je vrijedjala

Koristim crni glas i kacim ga na vrat Lavica88

Glasam da se Bux91 ne vrati znaci NE

dJOLEX:

Glas 1: Tiksi
Dupli (drugi glas) : Tiksi

Dakle, koristim dupli glas.

Glasam PROTIV buxovog povratka u pleme.

Sac:

lavica88
DA!

tiksi:

Glasam da pleme napusti Lavica88.

Kazem DA kao odgovor na pitanje dal da se bux91 vrati u pleme.

EthanMorasca:

I vote to evict Tiksi. happy

Smatram da nisi iskrena kao što pricaš da jesi i treba da ideš napoljeeeee! happy

I do not want Bux91 to return from Exile Island.

Lavica88:

Glasam da Tiksi napusti pleme i da se Bux91 NE VRATI u pleme.

LaraCroft:

glasam da ispadne - Lavica88

zelim da se Bux91 vrati sa ostrva izgnanih (odgovor DA)

Mladen28:

Glasam za tiksi...

Glasam da se bux91 ne vrati u pleme...

PONOVLJENO GLASANJE NAKON NEREŠENOG REZULTATA:

Mladen28:

Glasam za tiksi

Sac:

Glasam za lavicu88.

Miko:

Lavica88

Lavica pleme je odlucilo

EthanMorasca:

I vote to evict Tiksi.

Bye, bye biatch! biggrin

LaraCroft:

LAVICA88

dakle, opet kao u prvom krugu...
pozdrav iz prave ulice grada greha...

dJOLEX:

Glas 1: Tiksi
Glas 2: Tiksi

Potom je LaraCroft poništila 13. plemenski savet i samim tim izbacivanje tiksi.

Nastavak kasnije...

tiksiDate: Friday, 12/03/10, 19:07 | Message # 83
Sole Survivor
v1.25
Quote (Anubis)
I vote to evict Tiksi.

Bye, bye biatch! biggrin

Au za koga sam ja glasala, a ja reko fin decko kulturan u komunikaciji, kad evo ispade on stvarno podmuko angry

Dvolicnost, fuj dry

Message edited by tiksi - Friday, 12/03/10, 19:07

Lavica88Date: Friday, 12/03/10, 19:14 | Message # 84
Generalissimo
Miko:

Lavica88

Lavica pleme je odlucilo

Hahhahahahhahhahhahh

lukaaaDate: Friday, 12/03/10, 19:18 | Message # 85
Colonel general
Izgleda da ovaj Američki Survivor mnogo utiče na Ethana cool

"Bolje mrtav pijan nego mrtav trezan!"
"Ne igraj se sa ženskim srcem,jedno je!Igraj se sa sisama,dve su!"
"Jedimo govna!Milion muva ne može biti u zabludi!"

Message edited by lukaaa - Friday, 12/03/10, 19:22

dJOLEXDate: Friday, 12/03/10, 19:18 | Message # 86
Colonel general
HAHAHAHAHAHAHAHAH

EPIC FAIL biggrin

tiksiDate: Friday, 12/03/10, 20:09 | Message # 87
Sole Survivor
v1.25
Quote (lukaaa)
Izgleda da ovaj Američki Survivor mnogo utiče na Ethana

Covek se presaltovao na engleski ko da mi nemamo maternji jezik nam srpski smile

EthanMorascaDate: Friday, 12/03/10, 21:12 | Message # 88
Sole Survivor
v1.00
Ne, ali stvarno mi je krivo što si pogrešno shvatila. Molim te, odgledaj snimak, biće ti jasnije. Još jednom, izvini. Stvarno nisam podmukao i dvoličan, bila je to samo šala. Evo, sada se sve završilo i nemam drugog razloga da ti se pravdam osim iskrene želje da razrešim nesporazum.

I da, njihov Veliki brat nema veze sa našim, više je nalik Survivoru. smile Publika nema nikakav uticaj, postoje takmičenja unutar kuće, ukućani glasaju ko će da ispadne... Jako je zanimljivo, pogledaj, ima sve na YouTubeu. smile

Outwit - Outplay - Outlast

tiksiDate: Friday, 12/03/10, 22:22 | Message # 89
Sole Survivor
v1.25
Quote (EthanMorasca)
Ne, ali stvarno mi je krivo što si pogrešno shvatila. Molim te, odgledaj snimak, biće ti jasnije. Još jednom, izvini. Stvarno nisam podmukao i dvoličan, bila je to samo šala. Evo, sada se sve završilo i nemam drugog razloga da ti se pravdam osim iskrene želje da razrešim nesporazum.

Ok je Ethan nemoj da brines i ja sam se malo salila, skontala sam da je to receno u saljivom kontekstu smile

Sve dok ne krenes da me pravis ludom dobro je, jer jedino to ne dozvoljavam biggrin

Message edited by tiksi - Friday, 12/03/10, 22:22

AnubisDate: Friday, 12/03/10, 23:24 | Message # 90
Generalissimo
Nastaviću sa glasovima sa narednih plemenskih tema kada kreiram sve teme za VS2, tako da imajte strpljenja.

Search: