Logged in as Guest | Group "Guests" Welcome Guest | RSS

Virtual Survivor

Wednesday, 18/06/25, 04:17
[ New messages · RSS ]
Virtual Survivor 4: Reunion Show
Lavica88Date: Monday, 20/09/10, 11:36 | Message # 46
Generalissimo
Group: Users
Status: Offline
Добро је што нисам играла, доста ми параноје у стварном животу, само ми још фали и у виртуали хахаха biggrin

Опа.. Видим, ту је и неких љубави било. biggrin

Pravo bogatstvo je imati i poznavati sebe!

troyaDate: Monday, 20/09/10, 11:42 | Message # 47
Lieutenant general
Bibo mi smo dobro prosli biggrin

Mala novost

tongue

biba91Date: Monday, 20/09/10, 13:17 | Message # 48
Colonel
hahahahaha Troya

EthanMorascaDate: Monday, 20/09/10, 13:57 | Message # 49
Sole Survivor
v1.00
Group: Winners
Hahaha... biggrin UŽAS! biggrin A ja Lazu zvao kovrdžavi, ovo-ono... Ahahahahahaha... biggrin :D biggrin

Outwit - Outplay - Outlast

AnubisDate: Monday, 20/09/10, 14:32 | Message # 50
Generalissimo
Group: Anupu
Lepo su se ispoljile sve sklonosti u ovoj igrici. Možda su se neki i pronašli, nikad se ne zna! biggrin

EthanMorascaDate: Monday, 20/09/10, 14:36 | Message # 51
Sole Survivor
v1.00
Hahaha... biggrin A otkud si meni dao Marisu? Je l' bio još neko u opticaju? smile

tiksiDate: Monday, 20/09/10, 14:38 | Message # 52
Sole Survivor
v1.25
Bisera sam imala preko glave, jedva cekam da vidimo sta se stvarno desilo.

Zanimljivo je da sam na prvom testu isla na Jon Daltona 100% i bila skoro odmah sigurna da je on. Kako je tekla igra ja sam se kolebala. Znaci da nisam jurila tragove, razmisljala i ostalo, sve bi bilo drugacije. Zasto sam mislila odmah da je Jon? Pa on jednostavno nije krio ko je, pametno je opstruirao prvu igru, gledao je The Mole i delovao je kao savrsen izbor za krticu...

Nakon toga sam uocila lazni trag Shadow sto sam mislila da se odnosi na nasu Shallow i jos neke stvari..ali otom potom. O Jonu sam razmisljala skoro celu igru, nasla 70% tragova za njega i gotovo samo njega pratila biggrin Za Jona su me zbunjivale samo 2 stvari. Prvo zasto toliko novca osvaja, u stvari vise od svih naz za narog, pogotovo u onoj igri sa linkovima gde je zaradio preko milion dinara. To bi mu jedino zamerila kao krtici. Izgleda da nije dobro razumeo pravilo da kad on osvaja novac taj novac ne propada nego se rasporedjuje na druge igrace, mozda je i namerno tako igrao ne znam biggrin . Iako je krtica mogla i da ne dolazi i ima puno para, to nije poenta ove igre. Drugo je bilo zasto je Amanda(tada sam mislia Sac) dala Jonu novac. Bojala sam se da je isla na njega i ispala.

Bio je i biser kad sam se odrekla privilegije, da bi ustanovila da li je Parvati stvarno krtica, iako sam u nju sve manje sumnjala. Sva sreca, pa sam bila brza od Amanda, inace bi tada ispala biggrin

To sto sam isla na Ognjena na kraju bio je deo moje sumanute strategije da ce bar jedan od takmicara ici na njega nakon one igre i da cu ja biti brza od te osobe, pogotovo sto sam mislila da su Jon i Candice u dilu. Na kraju se ispostavilo cak da sam dobro i to odigrala, mada opet priznajem to je bio moje prekid filna. I tada mi je bio odnos 90-10 za krticu Jon-Ognjen. Na Candice nisam nikada sumnjala jer ona nije nista opstruirala i jako se trudila da zaradi novac.

Sve u svemu, bezveze sto je na kraju ovako ispalo, mada opet to toliko i nije vazno jer i nije poenta ove igre posto se ona oslanja dobrim delom i na srecu, a u njoj je najvaznija zabava.

AnubisDate: Monday, 20/09/10, 14:45 | Message # 53
Generalissimo
Vraćene su vam sve permisije (menjanje avatara, edit i ostalo).

EthanMorascaDate: Monday, 20/09/10, 15:01 | Message # 54
Sole Survivor
v1.00
Anubise, odgovori mi na ovo gore. biggrin

Lavica88Date: Monday, 20/09/10, 15:07 | Message # 55
Generalissimo
Баш ме занима ко бих била ја да сам играла... biggrin

Итане, никако да те питам, ко је тај лик с твог аватара? biggrin

Pravo bogatstvo je imati i poznavati sebe!

AnubisDate: Monday, 20/09/10, 15:07 | Message # 56
Generalissimo
Quote (EthanMorasca)
A otkud si meni dao Marisu? Je l' bio još neko u opticaju?

Danielle DiLorenzo i Jeff Wilson, ali bi Danielle možda bilo očigledno da si ti.

tiksiDate: Monday, 20/09/10, 15:18 | Message # 57
Sole Survivor
v1.25
Ja sam htela da budem Slobodanka Tosic ili Milena Vitanovic, hehehe biggrin

EthanMorascaDate: Monday, 20/09/10, 15:19 | Message # 58
Sole Survivor
v1.00
Verovatno zato što sam se divio njenim silikonima. biggrin Jelena, to je Aras Baskauskas iz američke 12. sezone. smile

AnubisDate: Monday, 20/09/10, 15:23 | Message # 59
Generalissimo
Quote (tiksi)
Ja sam htela da budem Slobodanka Tosic ili Milena Vitanovic, hehehe

Prvo sam planirao da ti dam muški lik ali nisam pošto si bila u drugoj sezoni. Onda sam se dvoumio između Milene, Slobodanke i Edite. Budući da si bila Lolita u trećoj sezoni, odlučio sam da ti dam nešto što je najmanje nalik njoj.

Takođe, ti i Ethan ste dobili likove nakon što su ostali dobili likove tako da sam morao da pazim koliko ima muškaraca i žena i iz koje su sezone likovi, da ne bi bilo milion opcija u kvizu.

EthanMorascaDate: Monday, 20/09/10, 15:24 | Message # 60
Sole Survivor
v1.00
Da sam bio Jeff, sve devojke bi igrale oko mene. biggrin

Search: