Slazem se sa ovim za skrivanje identeta sto je Ethan rekao, tako je zanimljivije jer jedni te isti igraci ne moraju uvek istu igru da igraju... Edita. Igra mi nije bila narocito zanimljiva sve do zavrsnice jer sam usla u nju nemotivisana. Edita me nije posebno inspirisala. Bila sam i jedna od retkih koja je vec po treci put bila nevina i koja je dugo igrala uloge nevinih. Osim toga, u potpunosti sam se pripremila za ulogu krtice, ne znam iz kog razloga sam mislila da cu biti izabrana. Mislim da se to dosta odrazilo na moju igru, jer sam dobrim delom u stvari i igrala krticu, sa opstrukcijama koje su se tesko uocavale i imala odnos savrsene krtice sa drugim igracima. Zato me ne cudi da gotovo niko na mene nije sumnjao. Na kvizovima sam igrala kamikazno valjda iz te dosade. U celoj igri sam sumnjacila samo 2 osobe - Parvati i Jona. Ponovo se nakon Dionisa pokazalo da vise treba da verujem svojoj intuiciji koja me nikada nije izneverila a manje matematici. Bilo je tu i elemenata straha u glasanju za Jona, jer sam bila skoro sigurna da ga niko ne sumnjci, sto bi znacilo ako idem 100% na njega i nisam u pravu ispadam. Sto se tice glasanja za Ognjena na primer, tako sam uradila iz taktickih razloga jer sam zelela da pokrijem onih 5% da je on krtica svojom brzinom, posto sam bila ubedjena da Candice nece ici na Jona jer su bili u dilu i ocekivala sam da ju je odradio. Jako je bilo dobro sto je u toj igri Ognjen sve opstruirao i uzeo privilegiju. Skidao je sumnju sa Jona, a da nije usao u finale krtica bi pobedila. Zameram sebi to sto sam spomenula Ispadville, sto je mozda uticalo da mi Marisa ne ostavi novac. Sve u svemu moze to mnogo bolje, ali opet dogurala sam navodno do finala gde bi gotovo izvesno isla na Jona. Jedino je pitanje kome bi Candice ostavila novac.
Candice je imala iznenadjujuce dobru drustvenu ulogu i veliki je sok da je to bio Sac. U tom elementu je zasluzila cistu 10ku. Iznenadila sam se sto ju je bilo ko sumnjicao, vise puta me terala da igram kada sam htela da opstruiram
Mislim da je bila jedan od boljih igraca ove sezone.
Ognjen je reko Editi da je djubre iz nepoznatih razloga, nicim izazvano
. Ne razumem poentu te radnje. Da je krtica ne bi bio tako direktan. Da nije opet cemu to da gubi kontakt sa bilo kime i mogucnost za novac. Nista nije hteo sa mnom da govori. Ipak ocigledno je bio mnogima sumnjiv.
Marisa, kao sto rekoh, nije bila losa, s tim da je brzo i na osnovu malo nikakvih dokaza pocela da veruje da je krtica Candice.
Parvati, jedna od boljih uloga ove sezone. Zezala se i unela svezinu u ovu igru, sto mislim i da je poenta svega. Kao sto rece Anubis jedina zamerka je sto brzo sagorela. Medjutim, da je uspala da postane nova krtica u igri, pobeda bi joj bila zagarantovana.
Amanda me iz nekog razloga izbegavala verovatno zato sto je imala pogresnu predstavu o mom identitetu. Odigrala je veoma zanimljivu ulogu u igri. Zameram joj sto je neosnovano ostavila novac Jonu koji je bio krtica.
Jon nije bio losa krtica. U stvari po meni on i jeste bio verovatno jedan od najboljih izbora po prirodi za krticu. Zamerke sam gore napomenula.
Game host je bio solidan ako se zaboravi da me neosnovano iskljucio iz finala, ali opet to svakom moze da se dogodi. Imao je savrsen sklop tragova i relativno dobar izbor krtice.
Sve u svemu, iako sam imala uspona i padova u motivaciji i ponekad igrala na ivici ponora iz dosade, mislim da bi ponovo ovo igrala i da bi sledeceg puta svi bili mnogo bolji.