Istina o Miki Survivoru- "Lud -Blesav ili nesto trece"
|
|
EthanMorasca | Date: Monday, 27/09/10, 23:09 | Message # 151 |
 Sole Survivor v1.00
Group: Winners
Status: Offline
| Ma i slepa i gluva i nema, to je paket. A onda upozna momka koji samo zbog nje odluči da studira medicinu i izleči je od svega toga. Ma to se u stvari prijavila Parvati Shallow, koja je specijalno zbog mog sajta naučila srpski i rešila da se okuša u VS, pošto joj nisu dovoljna učešća u tri prava Survivora. 
Outwit - Outplay - Outlast
|
|
| |
Lavica88 | Date: Tuesday, 28/09/10, 00:38 | Message # 152 |
 Generalissimo
Group: Users
| Ево мало дешавања из ове нове серије хахахах 
Pravo bogatstvo je imati i poznavati sebe!
|
|
| |
lazalaza93 | Date: Tuesday, 28/09/10, 00:41 | Message # 153 |
 Sole Survivor v0.25
| Hahaha, ovo prvo znam, ali drugo objasnjava xDDDD Hahahahahahahahahahaahahaha xD 
|
|
| |
tiksi | Date: Tuesday, 28/09/10, 01:17 | Message # 154 |
 Sole Survivor v1.25
| Comment removed jer je autoru pozlilo od teksta iznad...
|
|
| |
Anubis | Date: Tuesday, 28/09/10, 02:42 | Message # 155 |
 Generalissimo
Group: Anupu
| Trebalo je da procitam par puta da bih skapirao o cemu ta lujka prica. Hahahhaha... xD
|
|
| |
angua | Date: Tuesday, 28/09/10, 05:34 | Message # 156 |
 Colonel general
| ja, posle drugog citanja i ponovnog nerazumevanja, htela da nacrtam šemu odnosa. graficki je lakse za razumeti.
Eddie: I was taken up to heaven, and I spoke to God. Saff: What about? Eddie: Shopping, mainly.
|
|
| |
Neo | Date: Tuesday, 28/09/10, 06:15 | Message # 157 |
 Lieutenant colonel
| hahah ovo sam video na netu sva 3 ,al mozda je rodila dete a neseca se , tiski biraj uloge
Be the change you want to see in the world ...
|
|
| |
lukaaa | Date: Tuesday, 28/09/10, 11:11 | Message # 158 |
 Colonel general
| Kakva degutantna tema, ne pada mi na pamet da čitam svih 11 strana. Slažem se da pravila tokom igre ne treba menjati osim ako game host ne obavesti da se to može dogoditi ali pravovremeno.Miko nije čovek od reči,mnogo mulja i čas je sa svima dobar pa sa svima loš.Sećam se da mi je neko rekao da se on mešao u igre u jednoj od njegovih sezona što je potpuno morbidno,treba samo da bude game host.Isto tako je na ovom sajtu "vređao" LaruCroft i pričao o njoj svašta a sad mu održava kviz na sajtu.
"Bolje mrtav pijan nego mrtav trezan!" "Ne igraj se sa ženskim srcem,jedno je!Igraj se sa sisama,dve su!" "Jedimo govna!Milion muva ne može biti u zabludi!"
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Tuesday, 28/09/10, 11:12 | Message # 159 |
 Sole Survivor v1.00
| MOŽDA JE RODILA DETE, A NE SEĆA SE! Hahaha... Priceless. Ali ovo za šumu i curu...
|
|
| |
Plor | Date: Tuesday, 28/09/10, 12:09 | Message # 160 |
Sergeant
| Quote (AleXandar) luvssss drama velikiiiiiiiiiiiiiiiiiii potpis
|
|
| |
tiksi | Date: Tuesday, 28/09/10, 13:21 | Message # 161 |
 Sole Survivor v1.25
| Quote (Neo) tiski biraj uloge Kakve uloge..ja cu kao sto rekoh biti i gluva i slepa cvecarka, koja nema pojma o cemu se radi i samo u jednoj sceni prodaje cvece momku sina ljubavnice muza glavne junakinje..
|
|
| |
Lavica88 | Date: Tuesday, 28/09/10, 13:25 | Message # 162 |
 Generalissimo
| Prvo i zlatno pravilo u spanskim serijama, je da nikada ne dirate sluzavku, jer vam je to mozda mama. Drugo, u svakoj epizodi mora neko da se raspalce. Trece, neki burzuj uglavnom ozeni neku jadnicu sa pijace, koja ne ume da pise, ali tu je uvek zla maceha ili majka da se potrudi da to spreci. Cetvrto, nikada ne treba otvarati vrata od kuce, mozda je neko ostavio dete u korpi pred vratima. Peto, uvek postoji neka dobra riba koja hoce da bude sa glavnim likom, a on zaljubljen u neku siromasnu jadnicu, e jebi ga. Sesto, ako je neka bila nevina, vise nije, kad tad ce je neko skinuti. Sedmo, ne zna se ko koga kara. Osmo, ona zla maceha sa pocetka postane dobra jer vidi da od njene zajebancije nema nista. Deveto, ta siromasna devojka sa pijace, je uglavnom preko nekih cudnih veza glavnom liku sestra, ali on ce je ozeniti, i ima ce retardiranu decu, ali nema veze oni se vole. Deseto, svi na kraju placu i budu srecni do karja zivota. Jebi ga, oni prave bajke... Вукајлија је закон 
Pravo bogatstvo je imati i poznavati sebe!
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Tuesday, 28/09/10, 14:22 | Message # 163 |
 Sole Survivor v1.00
| Hahaha... Ja se sećam da je u jednoj seriji neka ludača počela da obožava Satanu zato što je neki lik nije voleo. Onda je počela da leti po kući sa crvenim očima, hahaha... A u jednoj seriji su bili neki blizanci koji su mogli da osete kada se onom drugom nešto loše dešava, a mogli su i kada se uhvate za ruke da snagom uma pomeraju predmete.
Message edited by EthanMorasca - Tuesday, 28/09/10, 14:22 |
|
| |
Neo | Date: Tuesday, 28/09/10, 16:48 | Message # 164 |
 Lieutenant colonel
| pomislio bi da je hari poter da nisi napisao da je spanske serija @luka-rafaelo : gde to ima da ja glasam za pobednika vs u prethodnoj sezoni,a mika mi kaze kao ravnopravan i regularan gh. Zasto si glasao za tog i tog ,haha ,sta to njega zabole za koga ja glasam kao ucesnik ? Ima tu situacija komicnih
|
|
| |
Neo | Date: Tuesday, 28/09/10, 16:53 | Message # 165 |
 Lieutenant colonel
| a najjace kad mi kaze da se samo ja bunim ,i da sam ja ovde da se svadjam haha ,a nepada mu napamet da pogleda sebe i svoje postupke ama bas nikad,a sto se vredjanja tice neki su isto vredjali i to jos gore,al nebitno izbacio me i vise on gubi nego ja ,to ce i sam videti,ovde ima dosta vs,tako da . . .
|
|
| |