Logged in as Guest | Group "Guests" Welcome Guest | RSS

Virtual Survivor

Thursday, 19/06/25, 09:21
[ New messages · RSS ]
Istina o Miki Survivoru- "Lud -Blesav ili nesto trece"
NeoDate: Sunday, 26/09/10, 23:24 | Message # 46
Lieutenant colonel
Group: Users
Status: Offline
Tiksi ne mislis da je zanimljiva tema ? da se rasciste neke stvari ? Jer svi se bune kad im nesto ne odgovara ...pa izvolite recite sta zamerate miki i slicnima ...Rekao sam sa moje strane gledista ne poznajem srdjana al je 100 x veci profesionalac od mike ....to je bar moje misljenje ...

Be the change you want to see in the world ...

tiksiDate: Sunday, 26/09/10, 23:27 | Message # 47
Sole Survivor
v1.25
Group: Winners
Ne znam ja nista Neo, shvatila sam da je neznanje zlato u poslednjoj igri...ja sta sam imala rekla sam Miki pa i svima ostalim direktno...

NeoDate: Sunday, 26/09/10, 23:28 | Message # 48
Lieutenant colonel
najposeceniji hahah ...pa ljudi ce sami proceniti sta je kvalitetno , takodje sam siguran da ima boljih GH od mike i slicnih ...koji ne zasluzuju takvu posetu i pre svega govorim u svoje ime ...koliko sam svog dragocenog vremena dao nekoj budali ...dodjem na sajt da se zezam al ne dozvoljava mi , ovo ja gledam kao opusteno zezanje , al nevredi pored ovakvih kao sto je mika ..

LaraCroftDate: Sunday, 26/09/10, 23:31 | Message # 49
Lieutenant general
Neo,
mislila sam na ovaj (anubisov) sajt da je najposeceniji (sta god mislila o njemu licno, kao i on o meni), zato sam i ostavila post ovde...

LICNO SMATRAM DA MIKO TREBA DA VRATI IGRU NA POCETAK SA 16 TAKMICARA KOJI SU SE IZJASNILI DA HOCE DA IGRAJU...

toliko od mene...
i ovo je mnogo za ovaj sajt...

ja sam hocu - necu, a ti se ne nerviraj

NeoDate: Sunday, 26/09/10, 23:31 | Message # 50
Lieutenant colonel
Ne znam ja nista Neo, shvatila sam da je neznanje zlato u poslednjoj igri...ja sta sam imala rekla sam Miki pa i svima ostalim direktno...

xmm tiski shvatam da je zlatna sredina uvek bila najbolja ...al ne znam o kakvom ne znaju govoris u poslednjoj igri ? smile
pa u tome se razlikujemo ..ja cu zaista reci sta mislim ...dok drugi jedno govore drugo rade smile

NeoDate: Sunday, 26/09/10, 23:34 | Message # 51
Lieutenant colonel
LICNO SMATRAM DA MIKO TREBA DA VRATI IGRU NA POCETAK SA 16 TAKMICARA KOJI SU SE IZJASNILI DA HOCE DA IGRAJU...

toliko od mene...
i ovo je mnogo za ovaj sajt...

Ja licno mislim da treba da ugasi sajt i da prepusti drugima koji su bolji od njega ....jer smesno je vise polemisati o sajtu koji je pre svega postao dosadan ...ja jesam igrao al dosadi kad vidite da je igra da odgovarate na 200 pitanja npr ? ili ova veceras ? sta treba da kazem da je zanimljiva ? jbg meni nije

SacDate: Sunday, 26/09/10, 23:34 | Message # 52
Sole Survivor
v1.25
Da sacuvate Nea posaljite broj 1 na 3373.
Da sacuvate Miku posaljite broj 2 na 3373.
Samo vi odlucujete ko ostaje, a ko napusta Farmu.
biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin

Message edited by Sac - Sunday, 26/09/10, 23:38

NeoDate: Sunday, 26/09/10, 23:37 | Message # 53
Lieutenant colonel
frmu ? hahahah sac mene bi vratio samo kad bi mi kesirao neku cifru koju bi trazio ...:) mika je proslost ....i uskoro njegov sajt propada, jer dolazi konkurencija koliko vidim smile posto miku bar ja znam ..pre bi isao da igram kod nekog koga ne znam ...

Message edited by Neo - Sunday, 26/09/10, 23:37

tiksiDate: Sunday, 26/09/10, 23:39 | Message # 54
Sole Survivor
v1.25
Ma salim se oko ove krtice ..za to neznanje, jer zbog znanja u igri zamalo da ispadnem biggrin

Ja sam mu svoje slicne zamerke vec iznela kao i vecina nas koji smo slali jednu te istu PP poruku. Takodje sam rekla sta sam imala oko toga kad su ispali Suljo i Rene, da tu postoje nejasnoce u pravilima, da je kasno odradjeno, kako dalje, da li je to pravilo onda? itd ...Slicno je bilo i oko zamene u plemenima. Oko ovog odustajanja postujem vasu odluku, jer svako ima pravo da odustane, posebno sto su mnoge stvari za sada haoticne. U detalje ko je koga vredjao ne ulazim jer to nije moja stvar posto nisam ucesnik cele rasprave, a i pokusavam da pronadjem neki izvor zabave u celoj ovoj igri.

NeoDate: Sunday, 26/09/10, 23:40 | Message # 55
Lieutenant colonel
Neki ljudi se plase da kazu sta misle i na forumu cak ? biggrin mozes misliti kakvi su live onda smile

NeoDate: Sunday, 26/09/10, 23:43 | Message # 56
Lieutenant colonel
a i pokusavam da pronadjem neki izvor zabave u celoj ovoj igri.

hahahah a zbok cega smo mi ostali tu nego zbok zabave ? u zivotu ne postoje pravila definisana , sve je relativno ....:)

SacDate: Sunday, 26/09/10, 23:44 | Message # 57
Sole Survivor
v1.25
Neo, sta znaci rec "zbok"? smile

tiksiDate: Sunday, 26/09/10, 23:45 | Message # 58
Sole Survivor
v1.25
Neo ja sam vise puta raspravljala sa Mikom oko slicnih stvari, cak smo se i posvadjali pre nekog vremena, tako da nema svrhe da nastavljam...Rekla sam vise puta o svemu tome i to javno sta mislim...

NeoDate: Sunday, 26/09/10, 23:46 | Message # 59
Lieutenant colonel
a sto se tice zamerki ...izneo sam ih sad i to ce biti dovoljno za vek vekova sto se mike tice ..;) , jer ima drugih sajtova ...o da sad se setio oko mog kviza hahahah da kad ga je mika off pa ja predjem kod troje i zamolim ga da sam tad ne upadne i on namerno upadne ..... evo procitajte polufinale kad se igralo biba i marko ...
http://virtuallasthero.ucoz.com/forum/16

NeoDate: Sunday, 26/09/10, 23:47 | Message # 60
Lieutenant colonel
Neo ja sam vise puta raspravljala sa Mikom oko slicnih stvari, cak smo se i posvadjali pre nekog vremena, tako da nema svrhe da nastavljam...Rekla sam vise puta o svemu tome i to javno sta mislim...

rekla si mu sta mislis ...pa zar ne mislis da treba prekinuti to , il preci na bolji forum ...bar ih sad ima podosta biggrin

Neo, sta znaci rec "zbok"?

isto sto i frmu biggrin

Search: