Logged in as Guest | Group "Guests" Welcome Guest | RSS

Virtual Survivor

Wednesday, 18/06/25, 13:05
[ New messages · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Survivor 13: Cook Islands
tiksiDate: Sunday, 27/06/10, 20:08 | Message # 1
Sole Survivor
v1.25
Group: Winners
Status: Offline
Kako vam se dopala ova sezona?

MikoDate: Sunday, 27/06/10, 23:34 | Message # 2
Generalissimo
Group: Users
Jao Cook Islands , gotivan mi je bio onaj cupavi sto je bio u crnom plemenu cini mi se Nate , a onaj Sekou sto je prvi ispao je isto bio gotivan , to je sezona cini mi se u kojoj je Yul pobijedio , dokazao je da je najbolji nasao tajni a ne kao Jonathan koji je imao 2 pokusaja ali 2 uzaludan

MikoDate: Sunday, 27/06/10, 23:35 | Message # 3
Generalissimo
Tiksi ova tema je zbog Parvati ???

tiksiDate: Monday, 28/06/10, 00:09 | Message # 4
Sole Survivor
v1.25
Quote (Miko)
Tiksi ova tema je zbog Parvati ???
ma ne nego trenutno zavrsavam sa gledanjem ove sezone, pa da otvorim temu i za nju, posto mi se dopada, da vidim sta drugi misle..

MikoDate: Monday, 28/06/10, 00:52 | Message # 5
Generalissimo
Pa ima zanimljivih stvari , meni je jedino zao sto duze nije potrajalo ono crnci,azijci,... bilo bi gotivnije

EthanMorascaDate: Monday, 28/06/10, 01:57 | Message # 6
Sole Survivor
v1.00
Ovo je jako zanimljiva sezona sa jako puno jedinstvenih i interesantnih likova. smile Ozzy, Yul, Parvati, Candice, Jonathan, Jessica... Jedan od boljih momenata je kada Stephannie glumi kako se pomirila sa sudbinom, a onda skoro celo pleme (svi sem Natea) blindsideuju J.P.-ja. biggrin Naravno, čuvena mutiny je jako zanimljiv obrt... Još jedna sezona koja dokazuje da um caruje, a snaga klade valja. smile Yul zasluženo pobedio. smile

Zanimljivo je da je ovo prva sezona u kojoj je bilo 9 članova Velikog veća i prva sezona u kojoj su u finalu bile 3 osobe. smile Takođe, jako dobra fora na plemenskom savetu u Final 4, kada Becky i Sundra nisu umele da upale vatru. biggrin

Outwit - Outplay - Outlast

tiksiDate: Monday, 28/06/10, 08:22 | Message # 7
Sole Survivor
v1.25
Prica se da su J.P. i Brendon gay i da su bili zajedno pre snimanja ove sezone biggrin

Yul neverovatno dobar igrac, jedan od najboljih ikada. Adam i Neit, neverovatno ogranicenii likovi, Parvati pasivna prepustila igru slucaju, nije u napred razmisljala o nekim stvarima.

EthanMorascaDate: Monday, 28/06/10, 10:25 | Message # 8
Sole Survivor
v1.00
Parvati ti je tu još uvek bila slab strateg. Uopšte, celo pleme Rarotonga se vodilo emocijama pri glasanju, a ne logikom. Umesto da su pored Brada izbacili Jonathana i Candice, oni izbacili Jenny i Rebeccu, koje su bile gotovo neprimetne (Jenny je i imala neke planove, a Rebecca je bila totalno pasivna). Trebali su da čuvaju Rebeccu i da je se otarase kasnije, a samim tim ne bi imali probleme sa Jonathanom u ujedinjenju. Ono što me oduševljava kod Survivora je što i najmanja greška može da te košta izbacivanja, ali ne samo tebe, već i ljude oko tebe, odnosno one sa kojima si blizak. Na primer, kada je u HvV Danielle laprdala na plemenskom savetu i uzbunila Russella, to je indirektno koštalo i Parvati pobede, zato što bi u suprotnom Russell, Danielle i Parvati išli do finala (najverovatnije) i Parvati bo pobedila možda čak i jednoglasno.

A to za Brada i J.P.-ja je delimično istina. Obojica su gay, ali J.P. tokom snimanja sezone još uvek nije bio deklarisani gay, tako da niko nije imao pojma o tome. Ne verujem da su bili zajedno, zašto bi ga Brad onda izbacio. biggrin

MikoDate: Monday, 28/06/10, 13:21 | Message # 9
Generalissimo
Quote (EthanMorasca)
zašto bi ga Brad onda izbacio. biggrin

los sex ??? biggrin biggrin biggrin

EthanMorascaDate: Monday, 28/06/10, 14:24 | Message # 10
Sole Survivor
v1.00
Hahaha... biggrin Ti nisi normalan. biggrin

tiksiDate: Tuesday, 29/06/10, 09:53 | Message # 11
Sole Survivor
v1.25
Klasicna epska prica u kojoj cetvoro ljudi ostaje samo protiv osam ljudi i dolazi do samog kraja, uprkos svim izazovima, bez nekih vecih podvala uz integritet i cast(kako to neki u ovoj igri nazivaju). Ovo je jedna od sezona u kojoj su takmicari mozda najvise bili vezani medjusobno i imali dobre ili lose odnose, nije bilo balansiranja.

Parvati nije igrala toliko lose, imala je taj previd, tj. opustila se u jednom trenutku i to kasnije nije mogla da nadoknadi. Ne bih cak rekla ni da je bilo nekih njenih velikih gresaka, sem ostavljanja Johnatana u igri, vec je takav bio splet okolnosti, odnosno previse Heroja u igri, cak i za nju. Flertovala je sa svima , a najjace je bilo kada se bacila na Ozzyja, kada su imali onu nagradu te se sa njim i Yul-om kupala u bazenu gola, da bi pridobila Ozzyja, nakon cega su je izbacili tongue

Najslabiju igru je imala Candice, ne mogu da verujem da je odlucila da promeni stranu zbog Adama(opet epski i ljubavni momenti), imala je jako dobru poziciju u igri, jak je i izdrzljiv takmicar, mogla je sve to mnogo bolje da iskoristi, ali nepromisljena je sto se kasnije i pokazalo u hvv.

Ozzy je vrlo kompleksan igrac, samosvojan i Bog u igrama. Medjutim da nije osvajao onolike imunitete, verujem da ne bi dosao do finala. Takodje mi je nejasno kako je Yul uopste uspeo da uspostavi kontrolu nad njegovom divljom i slobodarskom prirodom.

Johnatan, takodje nije lose igrao, ali ta promena plemena bila je za njega sah-mat i kraj ucestvovanja u ovoj igri. Yul je igrao stalozeno i nerizicno i u svakom pogledu zasluzio je ovde pobedu.

Posto nije bilo mnogo rizika u ovoj sezoni i podvala, svaka greska se placala zivotom u igri.

Message edited by tiksi - Tuesday, 29/06/10, 09:55

• Page 1 of 1
  • 1
Search: