Survivor 2 - Caramoan
|
|
EthanMorasca | Date: Saturday, 13/02/10, 14:42 | Message # 136 |
 Sole Survivor v1.00
Group: Winners
Status: Offline
| Da, pravila našeg Survivora su takva, nažalost... Takođe, postoji i glas publike, pa neko ko se trudio celu igru i pravio strategiju može na kraju da izgubi zato što ga publika ne voli... Totalno su razrušili koncept Survivora. Ljudima bi bilo mnogo zanimljivije da postoje plemenski saveti do Final 3, odnosno da čak i kada ih ostane troje idu na plemenski savet. Bilo bi i igara za imunitet gde svako može da se dokaže i gde najbolji može da osvoji imunitet, a bilo bi i dogovora pred plemenske savete i napetosti do samog kraja. Ako je neko stvarno toliko sposoban, dogovori mu ne mogu ništa. Koliko sam shvatio, oni hoće gledanost, a američki format je recept za gledanost. Pobogu, traje već 20 sezona.
Outwit - Outplay - Outlast
|
|
| |
Miko | Date: Saturday, 13/02/10, 17:14 | Message # 137 |
 Generalissimo
Group: Users
| http://survivorvirtual.ucoz.org/ samo da spomenem moj sajt ako hoce neko da igra paralelno neka se prijavi
|
|
| |
Anubis | Date: Saturday, 13/02/10, 17:20 | Message # 138 |
 Generalissimo
Group: Anupu
| Miko, ko su Simo i SN13? I na koje gluposti mislis u svom komentaru o prijavljivanju? 
|
|
| |
Miko | Date: Saturday, 13/02/10, 17:29 | Message # 139 |
 Generalissimo
| To su ljui koji su se prijavili i jos 3-je pored njih pogledaj malo izgleda da ce neki grati unakrsno
|
|
| |
Anubis | Date: Saturday, 13/02/10, 17:32 | Message # 140 |
 Generalissimo
| Ti si meni jednom na zvanicnom forumu rekao da se ti zoves Simo. A ko je SN13 na forumu? Ja cu se svakako prijaviti samo bih voleo da znam gde mogu da vidim njihove postove? Nisi mi jos rekao na sta si mislio kada si rekao da nece biti gluposti ko ovde? 
|
|
| |
Miko | Date: Saturday, 13/02/10, 17:43 | Message # 141 |
 Generalissimo
| A to mislim mijenjaje stalno pravila konstanto udogovlacenje mislim da ce biti reda kod mene,a ne Simo sam koristio lazno ime jer je to jedan moj drug ne brini ne igram na dva linka a SN13 nemam blage covjek se prijavio i valjda ce igrati a prijavi se i ti,a oni jos nisu piostavili postove jer igra nije ni pocela
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Saturday, 13/02/10, 17:47 | Message # 142 |
 Sole Survivor v1.00
| Iskreno, ja imam par prijatelja koji bi se prijavili i vrlo su zainteresovani, ali mislim da je glupo da učestvuju bivši takmičari koji se već dobro poznaju protiv onih koji nemaju veze ni sa kim. Bolje prvo pokušaj da nađeš nove učesnike, umesto da ubacuješ stare.
|
|
| |
Miko | Date: Saturday, 13/02/10, 17:50 | Message # 143 |
 Generalissimo
| Pa trazim ali nikako da nadjem posalji eto tim prijateljima da igraju jer igre su zakon imam sve zapisane,a pokusavat dovesti da igra nekoliko amerikanaca pa usto jos zanimljivije
|
|
| |
Anubis | Date: Saturday, 13/02/10, 17:53 | Message # 144 |
 Generalissimo
| Ja cu se prijaviti pod nazivom renegade da ne bi oterao ljude sa zvanicnog foruma koji bi se mozda prijavili.
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Saturday, 13/02/10, 17:58 | Message # 145 |
 Sole Survivor v1.00
| Važi, Miko, poslaću im link, pa će se prijaviti.
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Saturday, 13/02/10, 17:59 | Message # 146 |
 Sole Survivor v1.00
| Ali nemoj počinjati dok se ovaj ne završi!
|
|
| |
Miko | Date: Saturday, 13/02/10, 18:03 | Message # 147 |
 Generalissimo
| Igra bi trebala poceti kada se skupi 20 ljudi,jer ovo nece zavrsiti do boga itaj kada
|
|
| |
Anubis | Date: Saturday, 13/02/10, 18:19 | Message # 148 |
 Generalissimo
| Pokusao sam da se registrujem ali ne ide... Hajde me registruj ti: mail: renegadenow@yahoo.com nick: renegade
|
|
| |
Miko | Date: Saturday, 13/02/10, 18:22 | Message # 149 |
 Generalissimo
| sad samo potvrdi na mail a pasword ti je anubis sad ga promijeni slobodno
|
|
| |
Anubis | Date: Saturday, 13/02/10, 18:27 | Message # 150 |
 Generalissimo
| OK super, uspeo sam da verifikujem ali kod log in uvek dobijam ovu poruku: Impossible to execute the request, try again later
|
|
| |