Logged in as Guest | Group "Guests" Welcome Guest | RSS

Virtual Survivor

Wednesday, 18/06/25, 12:50
[ New messages · RSS ]
Survivor 2 - Caramoan
Lavica88Date: Thursday, 18/02/10, 00:09 | Message # 196
Generalissimo
Group: Users
Status: Offline
Aca joj je odmah cestitao i nije se nesto primjetilo da mu je krivo. Za razliku od Pecinka ( Njegosa ).

Pravo bogatstvo je imati i poznavati sebe!

AnubisDate: Thursday, 18/02/10, 01:02 | Message # 197
Generalissimo
Group: Anupu
Toliko o tome da je Vesna najslabija... Svako je najslabiji u nečemu i u poređenju sa nekim.

Lavica88Date: Thursday, 18/02/10, 01:06 | Message # 198
Generalissimo
Quote (Anubis)
Toliko o tome da je Vesna najslabija... Svako je najslabiji u nečemu i u poređenju sa nekim.

Naravno.

tiksiDate: Thursday, 18/02/10, 12:11 | Message # 199
Sole Survivor
v1.25
Group: Winners
Quote (Lavica88)

Bogme Vesna zamalo da uzme i prvu igru. U ovome se potpuno slazem sa Anubisom.

EthanMorascaDate: Friday, 19/02/10, 00:34 | Message # 200
Sole Survivor
v1.00
Aca pobedio, 4-3-1. Što se mene tiče, sve je OK dok publika ne presudi, tako da se ne bunim. Ne može neko ko je sedeo na fotelji i jeo čips sve vreme da donese odluku o ljudima koji su se mučili tamo 53 dana. Smešno je. Po mom mišljenju Teja je više zaslužila pobedu. Da je ovo američki Survivor, Teja bi jednoglasno pobedila, skoro sam siguran. Aca je tako mutav bio na plemenskom, tako su ga uhvatili u lažima da je to bilo nešto strašno. Moram priznati da su me glasovi Velikog veća veoma iznenadili, pogotovo trojka iz Manoboa koji su sve vreme pričali o poštenju, druženju i tako tim stvarima, a na kraju niko od njih nije glasao za svog najvećeg saveznika i prijatelja - Vesnu. Patetično i jadno. Pogotovo Dina. Nikolin glas me je iznenadio jako, kao i Nemanjin. Obojica su me iznenadili pozitivno, pogotovo Nemanja, on je izgleda jedan od retkih tamo koji shvata koncept Survivora. Teja, Višnja i on jedini shvataju šta je pravi Survivor. Višnja i on su imali perfektno objašnjenje zašto Teja treba da pobedi. Ali Aca je pokupio glasove ljigavaca i sasvim legitimno pobedio. Skidam kapu. U zdravlje da potroši pare! smile

Outwit - Outplay - Outlast

AnubisDate: Friday, 19/02/10, 00:37 | Message # 201
Generalissimo
Ja mislim da je Aca zasluzeno pobedio i da je imao dobru taktiku... mada bi zasluzeno pobedila i Teja.

Glas publike ce valjda ukinuti sledeci put... mada cisto sumnjam posto smo malo trziste, a njima trebaju pare.

Veceras je druga epizoda Heroes vs Villains! biggrin

Lavica88Date: Friday, 19/02/10, 00:49 | Message # 202
Generalissimo
Quote (EthanMorasca)
Teja, Višnja i on jedini shvataju šta je pravi Survivor. Višnja i on su imali perfektno objašnjenje zašto Teja treba da pobedi. Ali Aca je pokupio glasove ljigavaca i sasvim legitimno pobedio. Skidam kapu. U zdravlje da potroši pare! smile

Slazem se. biggrin

AnubisDate: Friday, 19/02/10, 01:00 | Message # 203
Generalissimo
Aca je bio veoma namazan i ne bi trebalo to zaboraviti. Nisam gledao finale pa nemam pojma kakav je bio njegov ucinak pre porotom ali to je najmanje bitno u svemu... Teja je isto zasluzila da pobedi ali nije jer se zamerila nekim ljudima i to je to. Verovatno da bi ona imala vece sanse u americkom Survivoru posto su tamo ljudi drugacije emocionalne gradje i racionalniji mada opet, tamo bi je verovatno izbacili pre ujedinjenja zato sto predstavlja veliku pretnju.

Lavica88Date: Friday, 19/02/10, 01:26 | Message # 204
Generalissimo
Totalno je glupavo odgovarao na svako postavljeno pitanje i ispao je jako kontradiktoran. Fazon je u tome sto ljudi kod nas nisu shvatili Survivor kao igru prezivljavanja nego kao nesto slicno Velikom Bratu i sl. pa ocekuju da pobjedi "postena, dobra, iskrena" osoba.

AnubisDate: Friday, 19/02/10, 01:34 | Message # 205
Generalissimo
Da šaljemo mi onda Anu Ivanović u Survivor pošto od njenog tenisa više nema vajde... bila bi verovatno jedina žena pobednik, a gladovanje bi joj dobro došlo...

Jedino što bi se na povrede žalila često. sad

Lavica88Date: Friday, 19/02/10, 01:37 | Message # 206
Generalissimo
Hahahahhahhahaha. Mogla bi i JJ s njom. Ali, ako im ne posaljemo neke muzjake, umrijece nam. Navikle su izgleda, po formi u zadnje vrijeme, na cesce "druzenje" s njima. biggrin

EthanMorascaDate: Friday, 19/02/10, 01:37 | Message # 207
Sole Survivor
v1.00
Hahaha... happy

Outwit - Outplay - Outlast

AnubisDate: Friday, 19/02/10, 01:41 | Message # 208
Generalissimo
Quote (Lavica88)
Hahahahhahhahaha. Mogla bi i JJ s njom. Ali, ako im ne posaljemo neke muzjake, umrijece nam. Navikle su izgleda, po formi u zadnje vrijeme, na cesce "druzenje" s njima.

JJ verovatno da se trosi dosta u tim vezama, a sto se tice Ane, izgleda da je obrnuto... ona verovatno misli da je veza da prati dragog po golf turnirima, strika mu dzempere i pravi vestacki kez za kamere.

Lavica88Date: Friday, 19/02/10, 01:43 | Message # 209
Generalissimo
Ma jok...I Anica se trosi, pa mora da nadoknadjuje energiju slatkisima. biggrin

AnubisDate: Friday, 19/02/10, 01:44 | Message # 210
Generalissimo
Cini se kao da vise nadoknadjuje nego sto se trosi... Mozda bi trebalo da predje na drugu masinu za vezbanje.

Search: