Survivor 2 - Caramoan
|
|
lukaaa | Date: Friday, 29/01/10, 00:11 | Message # 46 |
 Colonel general
Group: Users
Status: Offline
| Jbg,život je prema nekima surov
"Bolje mrtav pijan nego mrtav trezan!" "Ne igraj se sa ženskim srcem,jedno je!Igraj se sa sisama,dve su!" "Jedimo govna!Milion muva ne može biti u zabludi!"
|
|
| |
LaraCroft | Date: Friday, 29/01/10, 00:28 | Message # 47 |
 Lieutenant general
| Quote (lukaaa) Meni je danas bio najsrećniji dan od početka Survivora! potpisujem... ja da sam sa visnjom u plemenu, ona bi letela jos posle one borbe na gredi, kada je padala u vodu jedno 200 puta... lepo bih joj rekla - devojko, jel vidis ovaj okean ispred nas...e, tamo pravo kroz jedno 20.000 km je Crna Gora a odmah iza nje i Srbija, pa plivaj sada odmah...
ja sam hocu - necu, a ti se ne nerviraj
|
|
| |
Miko | Date: Friday, 29/01/10, 12:18 | Message # 48 |
 Generalissimo
| I ja sam jak osretan sto je Visnja ispala najsretnije u Survivor-u
|
|
| |
Anubis | Date: Friday, 29/01/10, 13:00 | Message # 49 |
 Generalissimo
Group: Anupu
| Ima daleko podmuklijih takmicara od Visnje.
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Friday, 29/01/10, 13:05 | Message # 50 |
 Sole Survivor v1.00
Group: Winners
| Aca je najpodmukliji, samo to vešto krije i izigrava heroja.
Outwit - Outplay - Outlast
|
|
| |
Anubis | Date: Friday, 29/01/10, 13:31 | Message # 51 |
 Generalissimo
| Aca je najnamazaniji definitivno. On, Teja, Njegos i Dule jedini aktivno pokusavaju da igraju igru. Sad se kao malo i Vesna probudila, resila da krene da igra...
|
|
| |
Miko | Date: Friday, 29/01/10, 13:37 | Message # 52 |
 Generalissimo
| Najbolji snimak sezone kada Visnja ispada njena faca,ajoj jedva cekam reprizu odnosno pregledat cu taj dio na glavnoj stranici survivor-a
|
|
| |
Miko | Date: Friday, 29/01/10, 15:42 | Message # 53 |
 Generalissimo
| Sjeca li se iko koja ucesnica ovog naseg survivora 2-ge sezon ima silikone,ne mogu se sjetiti o kome je rijec,a znam da je bila prinala neko iz starog Ga'danga mislim Milena
|
|
| |
Anubis | Date: Friday, 29/01/10, 16:32 | Message # 54 |
 Generalissimo
| Ana Mitric...
|
|
| |
Miko | Date: Friday, 29/01/10, 16:39 | Message # 55 |
 Generalissimo
| Hvala mislio sam da je Milena,ali ok
|
|
| |
bux91 | Date: Friday, 29/01/10, 18:14 | Message # 56 |
 Major general
| MOJA PORUKA VISNJI... KAD VOLIS DA POKAZUJES GUZU SVIMA I VOLIS DA SE TRTIS BUDI TAKO MALO OPUSTENIJA I U ZIVOTU... HAHAHAHAHA.... NESTO SLICNO JE REKLA BRANKA ZA NJU..... MOJE PROGNOZE ZA FINALE: ACA,TEJA,KLEMEN.....
|
|
| |
Miko | Date: Friday, 29/01/10, 18:30 | Message # 57 |
 Generalissimo
| Sada kada ostane ova 7-orka Dusan,Vesna,Srdjan ce se drzati zajedno ako neko od njih dobije crni glas dat ce ga ovj ekipi,ali ako Njegos ne uzme imunitet svi ce na njega a on ce pametno iskoristiti onog covjeculjka i Klemen adios. E onda Aca,Teja,Njegos,Srdjan,Vesna,Dusan Crni glas je presudan i Dusan leti,ali Aca zapada Njegosu noz u ledja i on ispada Vesna,Aca,Srdjan,Teja Ako je igra onda je realno da Veca ispadne ali e mora znaciti,moze biti ko u Americkom da kada ostane 4-oro da idu na plemenski a igra zai munitet cega se sjecaju do sada o svim takmicarima.I tu bi ovo troje Srdjana skinulo i eto kako.
|
|
| |
lukaaa | Date: Friday, 29/01/10, 19:45 | Message # 58 |
 Colonel general
| Ja mislim da je Teja najnamazanija,Aca manje-više ali ona 100% ima sve informacije pred plemenski savet
"Bolje mrtav pijan nego mrtav trezan!" "Ne igraj se sa ženskim srcem,jedno je!Igraj se sa sisama,dve su!" "Jedimo govna!Milion muva ne može biti u zabludi!"
|
|
| |
bux91 | Date: Friday, 29/01/10, 20:01 | Message # 59 |
 Major general
| TEJA SIGURNO JESTE AL JE TO VESTO PRIKRIVALA...
|
|
| |
lukaaa | Date: Thursday, 04/02/10, 18:09 | Message # 60 |
 Colonel general
| Samo se potvrdilo ono što sam i mislio,Teja i Klemen su spremni na sve,sada su sklopili deal sa Njegošem a šta su sve pričali o njemu,da jedva čekaju da ga izbace Predviđam da će sutra Srki ili Dule uzeti dupli glas te će Njegoš morati isoristiti tajni imunitet pa će Srdjan izleteti,onda Vesna osvaja dva imuniteta i ispadaju Dušan i Njegoš
|
|
| |