Logged in as Guest | Group "Guests" Welcome Guest | RSS

Virtual Survivor

Wednesday, 18/06/25, 16:58
[ New messages · RSS ]
Survivor 20: Heroes vs. Villains
EthanMorascaDate: Sunday, 24/01/10, 23:55 | Message # 16
Sole Survivor
v1.00
Group: Winners
Status: Offline
Ja sam počeo u januaru-februaru prošle godine da gledam. Nije mi oduzelo nešto posebno vremena. smile Veruj mi, ne oduzima puno vremena, pogotovo što je neviđeno zabavno, pa uvek nastojiš da odvojiš vremena za to. Izračunaj, 40 minuta po epizodi, 16 epizoda po sezoni, 19 sezona. To je 12.160 minuta ili 202 sata Survivora. Rasporedi to na 365 dana i videćeš da je to manje od sat vremena po danu. Naravno, bilo je dana kada nisam gledao uopšte, ali je bilo i dana kada sam gledao po 4-5 epizoda. Isto tako, dosta mi znači i zbog engleskog, prevoda nema, tako da sve vreme gledanja slušaš konverzaciju na engleskom, što dosta znači. smile

Outwit - Outplay - Outlast

lukaaaDate: Monday, 25/01/10, 00:05 | Message # 17
Colonel general
Group: Users
Quote (EthanMorasca)
Ja sam počeo u januaru-februaru prošle godine da gledam. Nije mi oduzelo nešto posebno vremena. smile Veruj mi, ne oduzima puno vremena, pogotovo što je neviđeno zabavno, pa uvek nastojiš da odvojiš vremena za to. Izračunaj, 40 minuta po epizodi, 16 epizoda po sezoni, 19 sezona. To je 12.160 minuta ili 202 sata Survivora. Rasporedi to na 365 dana i videćeš da je to manje od sat vremena po danu. Naravno, bilo je dana kada nisam gledao uopšte, ali je bilo i dana kada sam gledao po 4-5 epizoda. Isto tako, dosta mi znači i zbog engleskog, prevoda nema, tako da sve vreme gledanja slušaš konverzaciju na engleskom, što dosta znači. smile

Kada si mi nabrojao ove silne brojke pao sam u nesvest opet tebi svaka cast bez obzira na sve!

"Bolje mrtav pijan nego mrtav trezan!"
"Ne igraj se sa ženskim srcem,jedno je!Igraj se sa sisama,dve su!"
"Jedimo govna!Milion muva ne može biti u zabludi!"

AnubisDate: Monday, 25/01/10, 00:08 | Message # 18
Generalissimo
Group: Anupu
Nije podvig gledati TV tako da ne treba da nam čestitaš. biggrin

lukaaaDate: Monday, 25/01/10, 00:13 | Message # 19
Colonel general
Quote (Anubis)
Nije podvig gledati TV tako da ne treba da nam čestitaš. biggrin

A zamisli da nema TV-a gledali bi sve to u mraku biggrin
Naravno da je podvig,mislim da ste vi retka vrsta koja to cini a biti unikatan je svakako podvig!

AnubisDate: Monday, 25/01/10, 00:16 | Message # 20
Generalissimo
Mislim da to nije retkost. Milijarde ljudi gleda TV, samo što gledaju druge stvari, a ukusi nisu stvar podviga.

lukaaaDate: Monday, 25/01/10, 00:19 | Message # 21
Colonel general
Quote (Anubis)
Mislim da to nije retkost. Milijarde ljudi gleda TV, samo što gledaju druge stvari, a ukusi nisu stvar podviga.

Pa dobro kad bi me neko pitao koliki procenat ljudi u Srbiji gleda sve americke Survivore i pamti tolike likove i sve to mislim da bi odgovorio sa 0% tako da zato mislim da ste unikatni.

AnubisDate: Monday, 25/01/10, 00:21 | Message # 22
Generalissimo
Što je najgore da me pitaš da nabrojim sve likove iz našeg Survivora prošle godine... ne bih znao. A i ove likove ove godine ću zaboraviti vrlo brzo.

EthanMorascaDate: Monday, 25/01/10, 00:27 | Message # 23
Sole Survivor
v1.00
Zato su američki likovi nezaboravni! biggrin Za ovih 20 sezona, učestvovala je ukupno 301 osoba! happy I pamtim svako ime, nekima i prezime, redosled kojim su ispadali... biggrin

Anubise, jesi čuo ko je umro? sad Prvi bivši učesnik koji je umro. cry

Message edited by EthanMorasca - Monday, 25/01/10, 00:27

lukaaaDate: Monday, 25/01/10, 00:27 | Message # 24
Colonel general
Quote (Anubis)
Što je najgore da me pitaš da nabrojim sve likove iz našeg Survivora prošle godine... ne bih znao. A i ove likove ove godine ću zaboraviti vrlo brzo.

Siguran sam da mog imenjaka neces zaboraviti,i on je po necemu ostao unikatan smile naravno mislim na onu igru za imunitet kada je jedini na sva pitanja odgovorio tacno biggrin Laku noc!

AnubisDate: Monday, 25/01/10, 01:01 | Message # 25
Generalissimo
@EM: Čuo sam... sad

EthanMorascaDate: Monday, 25/01/10, 01:16 | Message # 26
Sole Survivor
v1.00
Baš mi je krivo, nisam imao pojma da je bolesna... sad Samo 37 godina je imala. cry

MikoDate: Monday, 25/01/10, 13:32 | Message # 27
Generalissimo
Quote (EthanMorasca)
Anubise, jesi čuo ko je umro? Prvi bivši učesnik koji je umro.

Izvini sto se mijesam ali mozes li mi poslati na pp jer ne znam,ako nije problem

EthanMorascaDate: Monday, 25/01/10, 13:45 | Message # 28
Sole Survivor
v1.00
Nema potrebe za privateom, umrla je Jenn Lyon iz 10. sezone. sad Imala je rak dojke i lečila se proteklih 5 godina, ali je metastazirao na kosti i nije više ništa moglo da se učini. cry Imala je samo 37 godina... Nadam se da znaš ko je u pitanju, bila je u plemenu Koror, na kraju je bila četvrta, ispala je nakon izazova sa paljenjem vatre, kada ju je pobedio Ian. Tužno... sad

MikoDate: Monday, 25/01/10, 14:01 | Message # 29
Generalissimo
Ajoj cry cry cry

Znam ko je ali ne mogu da vjerujem,iako nisam bas bio zaljubljen u tu sezonu jer je Koror dominirao,ali je bila ono zanimljiv i dobar ucesnik,i veoma mi je zao,a do sada sam pogledao svih 19.sezona moj favorit za 20.sezonu i iskreno navijam za njega je Rupert i Colby jer likovi iz prvih 12.sezona a i same sezone mi se cini bolje.

Prvo mi nije jasno zasto je Sandra koja je pobijedila na Pearl Island-u Villains jer mi se cini kao jako dobra osoba,pa Boston Rob taj ako ponovo ne ..... tamo sve osobe valjda su zakljucili kakav je,iako bi ja da pravim napravio 21.sezonu sa po jednim likom iz svake sezone i to bi bilo zanimljivo.Zovu J.T,Sandru,Toma,zovu jednu Danielle sto je bila u finalu Paname 100 puta bi bilo bolje da su zvali ne znam Terry-a ili Shane-a.Jedne Parvati koja se meni nije nimalo dopala,ali niej losa,samo se meni nije dopala,Russela drago mi je sto nije pobijedio u Palau tada sam navijao za drugog Russella ali desilo se sto se desilo.Kada je krenula 19-ta sezona i ono kada su veslali mislio sam Manobo i Ga'dang i kod njih biggrin biggrin biggrin
Stephanie LaGrossa dvije sezone je bila za redom u Guatemali dosla do finala ubjedljivo izgubila,samo mi je ta sezona cudna,totalno lose uradjena sa Krokodilima i ostalima zivotinjama bez mora samo one tvrdjave glupost ziva.Candice koja se ni po cemu nije dokazala,o Cirie da ne pricam i ostalo kada bih ja pravi All-Stars ja bih napravio puno bolje.

AnubisDate: Monday, 25/01/10, 14:04 | Message # 30
Generalissimo
Exile Island ti je najbolja sezona?

Search: