Logged in as Guest | Group "Guests" Welcome Guest | RSS

Virtual Survivor

Tuesday, 17/06/25, 20:24
[ New messages · RSS ]
Teorije Zavere
AnubisDate: Wednesday, 24/02/10, 16:58 | Message # 31
Generalissimo
Group: Anupu
Status: Offline
@tiksi: Promenio sam pre tvog citata to.

Slažem se da je bespotrebno gubiti energiju ovde. Lepo kaže deskripcija ove teme... Za sve one sa nemirnim duhom. Bolje da se iživljavaju u ovoj temi i izbacuju svoje frustracije ovde nego da naprave neku glupost u RL.

Tako da nema ni razloga gubiti energiju ovde,... A na klevete se mora odgovoriti s vremena na vreme.

tiksiDate: Wednesday, 24/02/10, 17:08 | Message # 32
Sole Survivor
v1.25
Group: Winners
Quote (tiksi)
Meni ne može biti više svejedno ko pobeđuje ovde

Anubis mislim da nisi mislio ni ovo sto si sada izmenio smile

Reci recimo meni je potpuno svejedno ko ce ovde da pobedi ili recimo ja sam potpuno indiferentan ili ravnodusan.... smile

Message edited by tiksi - Wednesday, 24/02/10, 17:08

AnubisDate: Wednesday, 24/02/10, 17:10 | Message # 33
Generalissimo
Opala pa ti znaš i šta ja mislim... Ispravljam se, tebi jeste mesto u ovoj temi.

Igrajte se deco, ja moram da završim neke stvari... Neke stvari koje ne uključuju gledanje u pasulj. U tome nikad nisam bio dobar, pa to ostavljam vama.

tiksiDate: Wednesday, 24/02/10, 17:12 | Message # 34
Sole Survivor
v1.25
wacko

dJOLEXDate: Wednesday, 24/02/10, 19:12 | Message # 35
Colonel general
Group: Users
Tiksi, razlog eliminacije tebe i vecine tvog tima iz igre lezi PONAJVISE U VASIM LOSIM TAKTICKIM POTEZIMA. Idemo redom.

Dakle, Priapos je dobio prve 2 igre za imunitet, te ste posle toga vi dobili 4 (od cega je jednu Anubis ponistio). Sta onda? Dolazi mesanje plemena GDE STE VI IZ ANGELIJE UBEDLJIVO NAJBOLJE PROSLI. Kako da to ne spominjes? Ostalo nas je po cetvoro i troje u druga 2 plemena + ste vi dobili dosta jake igrace. Tu je nepravda nacinjena prema ostalima, medjutim, SURVIVOR ne bi bio to sto jeste da nije nepredvidiv... E sad, zanima te koji su to vasi losi takticki potezi, pa cu ti reci.

Kada smo usli u ujedinjenje, DDT je odustao, mi smo otisli na OSTRVO IZGANIKA, te se vratili sa istog ubrzo. Tu ste nas imali u s(h)aci, a to sto niste bili sposobni da nas "provalite", nije vas problem. Evropa je imao crni glas, Lara ponistavanje, a ja dupli glas. Tu smo vas "odradili" ja i Lavica, zamazavsi vam oci da ona ima dupli, naravno u nasoj zajednickoj reziji smile Posle toga, vi toliko sposobni i toliko "osteceni" takmicari nisu shvatili sta je bila nasa igra? Ako te bas zanima, licno ja sam tu taktiku razradio i naterao Laru da iskoristi ponistenje plemenskog. Mladen mi je bio rekao da ne koristim dupli, na sta sam ja rekao sta sam smislio kako bi najbolje prosli. Plan je bio sledeci: Evropa daje crni glas Lavici, ja koristim dupli glas i glasam za tiksi, i znam da u 2. krugu Lavica ne glasa, ali ja i dalje imam dupli i na taj nacin tebe eliminisem. Uz sve to, znao sam da neces biti eliminisana, te mi je pre svega bio cilj da Lara iskoristi ponistavanje plemenskog. Nakon toga, rekao sam svojima da glasamo za Saca, a navedemo evropu da glasa za Laru (sto mi je on rekao na PP da ce uraditi, ali nije, ali se na to nisam ni oslanjao). Medjutim, tu me je Sac nadmudrio iskoristivsi skriveni imunitet, kao da je sesto culo imao, i na tome mu svaka cast. Onda stupa na scenu Mladenovo ponistavanje koje je zaradio na ostrvu izganika... I posle toga bi bilo egal, i verovatno bi leteli Tiksi ja i ti zajedno u paketu, s obzirom na to da bi za nas poslednje glasali (verovatno). Pa Lara krece sa svojim pametovanjem, i to radi vama na stetu, kako bi bila u centru paznje (odavno zakljuceno).

Posle toga cistom matematikom vi ste 2 puta nadglasani i samo je Sac ostao u igri, za kog se nadam da ce sutradan na plemenskom odleteti, ako ne osvoji imunitet smile

To je uopsteno to. NEMA TU NIKAKVE NEPRAVDE, bar ne u tolikoj meri koliko vi navodite. Po meni je bila nepravda ona podela u 3 plemena, ali se ja nisam bunio, a recimo petarkondor je odustao zbog toga... NIJE NAM UVEK SVE PO VOLJI :))

AnubisDate: Wednesday, 24/02/10, 19:17 | Message # 36
Generalissimo
Ne, ne dJOLEX, nisi lepo naucio gradivo kod profesorke. Sve je namesteno tako da bi ti ili Lavica ili Ethan pobedili zato sto smo mi u rodu, a da toga jos uvek nismo svesni.

Sedi, pet.

tiksiDate: Wednesday, 24/02/10, 19:26 | Message # 37
Sole Survivor
v1.25
U redu Djolex, ne kazem da nismo gresili ali greske uvidjaju samo gubitnici. Kada bi znao samo koliko je vasih gresaka bilo. Alo bre ljudi pa vi ste dobili ukupno 4 igre i niste nikada uzeli skriveni imunitet? Pustili ste da sve ide niz reku....

Da li ti smatras da je bilo pravedno to sto smo mi nakon Dionisa imali da izbacimo nekog a vi dobili gle ponistavanje(cudo da niste dobili dupli glas posto bi on u normalnim okolnostima vama bio dovoljan da izbacite nekog)?
Igrali smo podjednako lose i jedni i drugi. Vec sam rekla kad mi to neko objasni ucutacu za sva vremena.......

No ti to ne vidis, jer ti je to sve islo na ruku............

Drugo kada je u pitanju Angelija, da li bi ti tu znacilo da ti kazem da smo sve igre odigrali iskljucivo Sac i ja, bas kao sto je bilo i u Palaistri, od pocetka do kraja? Bili smo sa ljudima koje drugi nisu zeleli a za to verovatno postoji neki razlog...

Anubis dokle ces da preuvelicavas stvari i da prebacujes vodu na drugu vodenicu,,,, kakav rod,,, kakve petice...

Message edited by tiksi - Wednesday, 24/02/10, 19:30

dJOLEXDate: Wednesday, 24/02/10, 19:28 | Message # 38
Colonel general
I da, ne mozes nam reci da smo jako losi u igrama... Vec sam negde napomenuo, da mislim da smo u ex-Priaposu Lavica, Ethan i ja najvise doprineli igrama (iako smo nazalost samo u 2 pobedili). Ti rece da Ethanu ni ne racunas pobedu u brojanju ovci... Onda cu ja ovako: ma ja vama ne racunam te 2 pobede kao Angelija, To je zavera bila da mi ostali budemo elimisani jer ste vi ispali najjac, s 5 clanova. Ma, onda ja ne racunam ni vas CLUEDO, jer je bilo sasvim ocigledno da cete podeliti podatke kako bi neko od vas imao licni imunitet, jer ste ti i Sac imali licni imunitet iz 5. igre (ukrstenici). Ma, ustvari, onda se ne racuna ni Sacovo brojanje ovci gde je u finalu pobedio buxa. Ma bre, onda ni Atinina slagalica nije bila regularna, niko nije slozio sliku a Sac dobio imunitet, pa gde to ima???? Onda cu samo da racunam ovu Sacovo pobedu "na slovo na slovo". Ma ona Larina pobeda je bila namestena, sigurno joj je Anubis rekao odgovore pa je imala svih 5 poena.... Auuu, pa tek se sad setih, mi smo ustvari pobedili u onoj igri sa recima gde smo pogodili 2 reci, a vi nijednu (dobili ste zbog greske ReiZulua). Pa prostom matematikom dolazis do zakljucka da je rezultat u borbama 3-3 :))

ps ako sam zeznuo negde u racunanju oprostite, napamet sam isao smile
PS 2, ovo je sve bio sarkazam. Posto si inteligentna osoba shvatila bi to i sama, ali da napomenem ako slucajno ima nekih manje inteligentnih.

tiksiDate: Wednesday, 24/02/10, 19:34 | Message # 39
Sole Survivor
v1.25
Ne mogu da se sa vama vise zamaram niti to zelim. Svako ce da okrene stvari onako kako mu odgovoraju. Djolex ti ne razumes poentu o kojoj ja pricam i namerno zaobilazis Dionisa..

Premladi ste vi da razumete pojedine stvari, jer ne vidite dalje od svog nosa. ne krivim vas zbog toga. Moja diskusija je uzaludna ocigledno, jer kako nisam imala ni dobre protivnike tako sada nemam ni dobre sagovornike.

Pozdrav i srecno veceras. Nadajte se da je igra na brzinu.

Message edited by tiksi - Wednesday, 24/02/10, 19:36

AnubisDate: Wednesday, 24/02/10, 19:35 | Message # 40
Generalissimo
Quote (dJOLEX)
PS 2, ovo je sve bio sarkazam.

Oops dJOLEX, zar nisi znao da je sarkazam loša stvar?? laugh

Nemoj sada da širiš negativne vrednosti po forumu... wacko

dJOLEXDate: Wednesday, 24/02/10, 19:37 | Message # 41
Colonel general
Quote (tiksi)
Ne mogu da se sa vama vise zamaram niti to zelim. Svako ce da okrene stvari onako kako mu odgovoraju. Djolex ti ne razumes poentu o kojoj ja pricam i namerno zaobilazis Dionisa..

Premladi ste vi da razumete pojedine stvari, jer ne vidite dalje od svog nosa. ne krivim vas zbog toga. Moja diskusija je uzaludna ocigledno, jer kako nisam imala ni dobre protivnike tako sada nemam ni dobre sagovornike.

Pitam se pitam, kako to da diskusija nije bila uzaludna dok nisam izneo par stvari koje govore suprotno od tvojih argumenata? Nema veze, ionako nema potrebe da se raspravljavmo jer ce ovo sve uskoro biti gotovo.
Moze LOCK na ovu temu.

AnubisDate: Wednesday, 24/02/10, 19:37 | Message # 42
Generalissimo
Quote (tiksi)
Premladi ste vi da razumete pojedine stvari, jer ne vidite dalje od svog nosa.

Nekima vala ni njihovo ,,veliko životno iskustvo" baš ne pomaže...

A i uostalom šta drugo očekivati od osobe koja kada ostane bez argumenata se poziva na nečije godine? Pffff... tako predvidivo.

tiksiDate: Wednesday, 24/02/10, 19:39 | Message # 43
Sole Survivor
v1.25
Ok ljudi, pustam vas uzivajte u vasim igrarijama i nikada ne pustajte u igru nekoga ko ima preko 22 godine. Taj ce vrlo brzo ovde da odustane...jer ne guta sve sto mu se servira.

Anubis, podsetila bih te da si ti GAME host, a ne takmicar. Ako se osvrnes videces da su svi malo stariji takmicari sami odustali od ove igre, zato navodim godine(naravno bez Mike koji ce uvek ostati deckic).

Sto se tice same komunikacije, ona se ocigledno obesciljuje, srozava i na kraju vulgarizuje i svodi na procenu licnosti. Dovidjenja.

Message edited by tiksi - Wednesday, 24/02/10, 19:42

AnubisDate: Wednesday, 24/02/10, 19:41 | Message # 44
Generalissimo
Quote (tiksi)
Ok ljudi, pustam vas uzivajte u vasim igrarijama i nikada ne pustajte u igru nekoga ko ima preko 22 godine. Taj ce vrlo brzo ovde da odustane...jer ne guta sve sto mu se servira.

Evo obecavam da ce se uvesti neka vrsta testova od cetvrte sezone kada bi format igre trebalo ponovo da bude isti. Tada verovatno nece biti agonije pojedinaca jer nece imati ni priliku da sami sebi kreiraju tu agoniju u glavi.

I rest my case.

tiksiDate: Wednesday, 24/02/10, 19:46 | Message # 45
Sole Survivor
v1.25
Anubis, nije neko lud ako misli da nesto nije odradjeno kako treba. Podseticu te da ovde ima poodosta takvih taakmicara, koji su stavise vrlo normalni.

I ja bih volela da se rade takvi testovi, pocev od samog game hosta.

Zar bas svaki razgovor koji ti ne ide u prilog moras da zavrsis vredjanjem necije licnosti?

Za mene nisu problemi agonija vec sluze da se resavaju...za nekoga to su ocigledno ataci na licnost..te se na njih uzvraca atakom na licnost. Volela bih da se svi mi koji smo igrali ovu igru jednog dana upoznamo. Tada bi mnoge stvari bile jasnije, sigurna sam.

Message edited by tiksi - Wednesday, 24/02/10, 19:51

Search: