Teorije Zavere
|
|
LaraCroft | Date: Thursday, 11/03/10, 14:21 | Message # 61 |
 Lieutenant general
Group: Users
Status: Offline
| a ko brani naseg malog game hosta, isti je kao i on...
ja sam hocu - necu, a ti se ne nerviraj
|
|
| |
Lavica88 | Date: Thursday, 11/03/10, 14:23 | Message # 62 |
 Generalissimo
| Quote (LaraCroft) a ko brani naseg malog game hosta, isti je kao i on... Toliko je ocigledno da je covjek u pravu...A i to mi je kompliment..Ako me svrstavaju s njim u isti kosh. Samo ne znam kako mozete toliko lagati...Ovo je uzas. Bogami, kad pogledam stvari s ove strane, i bolje da nisam pobjedila. Ne bih zasluzila u dovoljnoj mjeri to.
Pravo bogatstvo je imati i poznavati sebe!
Message edited by Lavica88 - Thursday, 11/03/10, 14:23 |
|
| |
LaraCroft | Date: Thursday, 11/03/10, 14:36 | Message # 63 |
 Lieutenant general
| nista nije dokazao... toliko... P.S. - ovo sto je Lukaa danas napisao u 12.05, prvi put cujem - da je neko rekao kako je on imao dogovor sa nekim iz Priaposa - Ethanom ili nekim drugim ???... P.P.S. - jedino tacno sto je ovde nas mali game host izneo o meni je poruka koju sam poslala KATARINI kada smo je izglasali... sve drugo su lazi u kojima sam ga odavno uhvatila i to dokazala onima koji to intelektualno mogu da shvate...
|
|
| |
Lavica88 | Date: Thursday, 11/03/10, 14:37 | Message # 64 |
 Generalissimo
| Ethane,posto si pobjednik, kad naidjes, ubaci neku drugu plocu u gramofon .. Da uzivamo malo i slavimo A ne da stalno slusamo jednu te istu plocu
Message edited by Lavica88 - Thursday, 11/03/10, 14:38 |
|
| |
tiksi | Date: Thursday, 11/03/10, 14:51 | Message # 65 |
 Sole Survivor v1.25
Group: Winners
| Quote (Lavica88) Zato se i zovu pp jer ih admin moze citati..Samo mi nije jasno sto se razlikuju od svega ostalog ..gdje mozes postovati..Boze, Boze, rasvjetli ovu "misteriju" Lavice razlikuju se u tome sto smo mi tamo slali jedni drugima sifre za chat Mislim da je Anubis imao pristup vasim razgovorima i da smo ga mi zvali da prisustvuje nasim sve bi to bilo ok, ali ovako spijunirati PP poruke, naci tamo neku sifru i onda otici na chat i spijunirati i to jednu stranu e to nije OK. I dalje se nadam da ce mi Anubis odati ime te osobe pa da slavimo, jer se u suprotnom ova igra i dalje srozava...
|
|
| |
Anubis | Date: Thursday, 11/03/10, 14:53 | Message # 66 |
 Generalissimo
Group: Anupu
| Neki su ponovo promašili temu. Ovo nije tema ,,Teorije zavere", a možda bi trebalo i otvoriti neku pljuvačku temu kako bi se persona poput LareCroft tamo praznila do mile volje. Neka, samo napred, ja podržavam slobodu mišljenja i tvoje pražnjenje po forumima Lara... Bolje i to nego da maltretiraš ljude u stvarnom životu. Što se tiče novih suludih optužbi... Prvo ja ne vidim da je iko sem LareCroft demantovao ovo što sam ja rekao tako da kao što vidiš mademoiselle Tomb Raider, čak su i tvoji ljudi najbliži tebi sve to priznali (i to još onda). Veoma je suludo i pored brojnih činjenica tvrditi suprotno. Naravno, svi smo svedoci dokle ide tvoje pljuvanje ljudi koji ne misle kao ti po svim forumima, ali tvoj je izbor u kakvom svetlu sebe predstavljaš. Ja se na tvoj nivo neću nikada spustiti kakve god ti gadosti i pretnje smrću meni slala. Tiksi, kao što vidim nastavlja se sa konstrukcijama nekih situacija... Kada želite nešto da saznate, vi iskonstruišete situaciju, predstavite je drugima kao činjenicu (iako veze sa činjenicama nema) i onda se to ponavlja non stop ili preti time kako bih ja bilo šta odao. Baš kao što je izmišljeno i da sam vam ja oduzeo poene u Hadovoj licitaciji pa ste ti i LaraCroft pretile odustajanjem iz igre i zahtevale da vam ja otkrijem ko je kupio tragove za imunitet, baš kao što je i LaraCroft tvrdila da ja šaljem tebi na PP tragove do imuniteta pa opet pretila odustajanjem ako joj iste tragove ne pošaljem, baš kao si i sada rekla kako ja čitam vaše privatne poruke i onda na osnovu toga ti tražiš da ti ja dam ime osobe ako to nije tačno, baš kao što i LaraCroft sada tvrdi da sam ja koristio njen username i password i radio sve ove stvari umesto nje... lista je veoma dugačka... i ljudima koji to posmatraju sa strane bi moglo biti zabrinjavajuće. Niti postoji opcija da neko vidi nečiju šifru, ili da je promeni, niti postoji opcija da je nešto što je se zove PRIVATNO, bude dostupno nekom drugom... a i da je postojala takva opcija nikada ne bi ni bila korišćena. Sve ostale neproverene informacije i sulude optužbe koje imate iznosite u temi Teorije zavere pošto je ovo tema namenjena za činjenične stvari i bilo bi glupo da nečije bajke to obezvrede, kao što su pokušale da obezvrede celu sezonu... i dalje se trude u tome.
|
|
| |
LaraCroft | Date: Thursday, 11/03/10, 15:00 | Message # 67 |
 Lieutenant general
| Quote (Anubis) pošto je ovo tema namenjena za činjenične stvari cinjenica je da si sibicar, spletkaros, lazov, lopov i mnogo sta drugo... cinjenica je i da to misli 2/3 takmicara VS GREECE, od svih nas koji smo ga zapoceli... cinjenica je da ni jednu svoju tvrdnju nisi uspeo da dokazes, a odavno si pricao kako ces po zavrsetku VS otkriti sve, a ja jedva cekala da vidim koliko si kreativan u lazima, kad ono NISTA...ipak si mnogo veci sibicar i spletkaros nego kreativac...
|
|
| |
tiksi | Date: Thursday, 11/03/10, 15:03 | Message # 68 |
 Sole Survivor v1.25
| Prvo, ja nikada nisam rekla da je laraCroft ikada gledala taj video niti to danas znam dal ga je gledala ili ne. Drugo, nisam pretila odustajanjem tada kada je neko to kupio na licitaciji, nego nakon Dionisa, a u tom momentu smo svi mi(nas 5) razmisljali da odustanemo i bili smo na ivici takve odluke ali smo ostali koliko toliko da ispostujemo svo vreme i trud koji su ulozeni u ovo, dok nam je motiv znacajno opao.... Trece, znam da mozes da citas PP poruke i da si u ulozi gosta bio na nasem chatu. Cetvrto ja zaista ne razumem iz kog razloga neces da nam odas ime te osobe to me bas bas zbunjuje jer si sve ostalo odao i ne znam sta drugo da mislim nego da si nas spijunirao...... 
|
|
| |
Anubis | Date: Thursday, 11/03/10, 15:05 | Message # 69 |
 Generalissimo
| @LaraCroft: Hahaha... Nove uvrede. A šta drugo čovek može da očekuje od tebe. OK, ako mystatcounter podaci o IP adresama, i youtube stat za video, i priznanja ljudi iz tvog saveza nisu činjenice... onda očigledno nemamo istu definiciju reči činjenica.
|
|
| |
LaraCroft | Date: Thursday, 11/03/10, 15:12 | Message # 70 |
 Lieutenant general
| potpuno se slazem sa poslednjim Tiksinim komentarom... svi smo hteli da napustimo VS, kada je postalo jasno da neko od nas iz vecine mora da ispadne, dok je manjinska cetvorka zasticena na ostrvu duhova... P.S. - kada mene neko vredja ili napadne, ja uzvratim desetostruko...
|
|
| |
Anubis | Date: Thursday, 11/03/10, 15:14 | Message # 71 |
 Generalissimo
| Quote (tiksi) Trece, znam da mozes da citas PP poruke i da si u ulozi gosta bio na nasem chatu. Ti znaš da ja mogu da čitam privatne poruke? Smešno bi bilo i da ti tražim argumente za ovu tvrdnju kada tako olako koristiš reč znanje. Quote (tiksi) Prvo, ja nikada nisam rekla da je laraCroft ikada gledala taj video niti to danas znam dal ga je gledala ili ne. Quote (tiksi) Gledali su ga svi koji nisu izglasani na Dionisovim savetima. Jel ovo osvežava pamćenje? Jel treba da citiram i bux91? Quote (tiksi) Cetvrto ja zaista ne razumem iz kog razloga neces da nam odas ime te osobe to me bas bas zbunjuje jer si sve ostalo odao i ne znam sta drugo da mislim nego da si nas spijunirao...... To nije jedina stvar koju ne razumeš, očigledno. To ime nećeš saznati i zato uzalud pokušavaš da saznaš to na ovako prljav način, a to je izmišljanjem priča kako sam ja čitao tvoje privatne poruke, kada je to nemoguće.
|
|
| |
Lavica88 | Date: Thursday, 11/03/10, 15:18 | Message # 72 |
 Generalissimo
| Quote (tiksi) Lavice razlikuju se u tome sto smo mi tamo slali jedni drugima sifre za chat smile Mislim da je Anubis imao pristup vasim razgovorima i da smo ga mi zvali da prisustvuje nasim sve bi to bilo ok, ali ovako spijunirati PP poruke, naci tamo neku sifru i onda otici na chat i spijunirati i to jednu stranu e to nije OK. I dalje se nadam da ce mi Anubis odati ime te osobe pa da slavimo, jer se u suprotnom ova igra i dalje srozava... Sve ovo sto se dogodilo je licno vasa krivica. Vi ste sve to inicirali i dopustali. Mozda bi bilo bolje da zavirite u svoje redove a ne da idete linijom lakseg otpora pa krivicu svalite na druge ljude. Moj savjet. 
|
|
| |
tiksi | Date: Thursday, 11/03/10, 15:22 | Message # 73 |
 Sole Survivor v1.25
| U okviru X files ja bih se prisetila zasto sam ja imala poslednje upozorenje pred izbacivanje :)tj vise nisam smela ni da pisnem ni da disem u igri normalno. Kolko se secam to je bilo sledece: 1. Kod kupovina svi smo se dogorili da pitamo odakle nam taj ceh, posto Sac iz ko zna kog razloga nije to priznao te smo mislili da je u pitanju mozda neka greska i trazili smo ulogu arbitra koju je Anubis jednom kratkom porukom mogao da odbije, 2. Kada smo igrali ovcice, ja sma rekla da ne mogu da udjem u sobe sa Mozilom, bez dodatnih podesavanja za koje nisam imala vremena, nakon cega je krenulo moje vredjanje koje se uvek svodi na isto a nema veze sa zivotom a to je da ja ne trpim poraz, pri cemu sam htela da gubim sve igre u ujedinjenju do momenta kada osetim da sam ugrozena 3. Kod Dionisa sam poslala PP poruku Anubisu koja nije imala nikakav preteci karakter, mogu da je po potrebi i citiram i kojom sam napomenula da smatram da takav potez nije bio fer i da hocu da on to zna, ali da ne ocekujem nikakav njegov odgovor ili reakciju 4. Kada sam nasla HI odala sam jedan trag, zbog cega je nastupila nekakava zabuna jer drugi ljudi nisu hteli da slusaju sta im govorim, zbog ranijih konflikata sa Anubisom... Eto to je sve. Zbog toga sam ja bila na ivici eliminacije i naravno da sam posle svega i ja bila spremna na sve i bila besna jer sam svaki dan dobijala upozorenje pred izbacivanje a zaista ne znam zbog cega.
|
|
| |
Anubis | Date: Thursday, 11/03/10, 15:25 | Message # 74 |
 Generalissimo
| Citiraj uvrede koje si dobijala i stalne pretnje putem privatnih poruka od mene, kako kažeš svaki dan... ako ne možeš da ih citiraš onda ponovo izmišljaš nove stvari?? Ja sam te citirao direktno u prošlom komentaru i videlo se da ne govoriš istinu. Ovaj komentar je ponovo jedna neistina, ali već sam navikao da to radiš.
|
|
| |
tiksi | Date: Thursday, 11/03/10, 15:31 | Message # 75 |
 Sole Survivor v1.25
| Lavice ja nisam imala srece da budem u takvom plemenu gde ljudi nisu igrali ovu igru, vec su sedeli i druzili se a samo navodno prizeljnkivali da dodju do finala. Mislim da sam jedino ja u nasoj ekipi bila ta koja nije isla na pobedu. Bilo je kod nas dosta stategijski jakih igraca. Drugo ja ne kazem da smo mi gresili.Gresili jesmo i nemoj da pitas koliko sam ja truda ulozila da balansiram tu ekipu, a nisam imala nekog drugog izbora i to nije bla prva takva situacija, imali smo mi probleme sa plemenom od samog pocetka pa do momenta kada je Luka odlucio da bira tebe da bi upoznao nove ljude . Medjutim uverena sam u jedno, a to je da bi nas ta zelja ljudi za pobedom drzala zajedno do samog kraja i da nije bilo incidenata sa ukrstenicom koja me je kostala direktno 3je ljudi od koje sam sa dvoje bila u savezu i to jakom, da nije bilo Dionisa i ponistavanja, ne bi to uopste ni bilo bitno kakve smo mi unutrasnje probleme imali.
|
|
| |