Logged in as Guest | Group "Guests" Welcome Guest | RSS

Virtual Survivor

Thursday, 19/06/25, 14:14
[ New messages · RSS ]
Teorije Zavere
Lavica88Date: Thursday, 11/03/10, 15:36 | Message # 76
Generalissimo
Group: Users
Status: Offline
O nasem plemenu svi imaju pogresno misljenje..Ali neka tako i ostane, zabavnije je biggrin

Mislim da nema potrebe da nastavljate s ovim , ocigledno je da lazete a ocigledno je ko je u pravu. Pa pobogu, dokazi su dokazi. A mi imamo oci pa ih vidimo. Bzvz je da se ovo nastavlja kad je igra zavrsena. smile

Pravo bogatstvo je imati i poznavati sebe!

tiksiDate: Thursday, 11/03/10, 15:44 | Message # 77
Sole Survivor
v1.25
Group: Winners
Jedna od poruka:
Zaista impozantno, moram da priznam. Svaka cast. Izbaci me, ostavi druge ljude nesmetano da igraju.
Uradila sam to zbog nepravde sa Dionisom ako pokusas da razumes shvatices stvari i iz mog ugla.
Medjutim nisam bila jedina kao sto uvek sumnjas, precenjujuci moju inteligenciju kao i ja tvoju, mada sad mislim da je bas toliko i ne precenjujem. Iako sumnjam da je sve ovo navlakusa, otvorila sam ti svoje karte.
Uradi sada kago god zelis, ako hoces da me izbacis, sama cu napisati odgovor da odustajem i time necemo odavati elemente igre.

Quote (Anubis)
Gledali su ga svi koji nisu izglasani na Dionisovim savetima.
????? wacko

Poslao si mi pitanje:
pitanje (Anubis) 13/02/10
Koga si sve za sada obavestila o onome sto se desilo?

ODGOVOR:
Re: pitanje (Anubis) 13/02/10
Sve sa koji su glasali isto kao ja na Dionisovom plemenskom. Ne kazem da su oni svi videli onaj video nakon sto se bux isprepadao svojski niti kazem da su oni jedini videli video, jer ko ga je gledao ja ne znam, to valjda ti znas.

tiksiDate: Thursday, 11/03/10, 15:50 | Message # 78
Sole Survivor
v1.25
izvinjenje (Anubis) 14/02/10
Anubis ako cekas Miku i Laru, ja sam skoro sigurna da Mika nije gledao video a za Laru ne znam.... Naravno ti najbolje znas ko je gledao video

Re[1]: izvinjenje (Anubis) 14/02/10
Anubis ja sam ti rekla kome sam rekla ALI nisam rekla da znam za sve da su gledali video niti da su oni jedini...
Stavise ja mislim da svi ljudi koji su u tome, tj. gledali video nisu obavesteni, razmisli sam bice ti i jasno zasto. Naravno ni u to nisam sigurna.

i tako u nedogled tu je bilo jako puno PP poruka....

AnubisDate: Thursday, 11/03/10, 15:52 | Message # 79
Generalissimo
Group: Anupu
Hoćeš li ti tiksi odgovoriti i na jednu tvoju neistinu koju sam ja osporio u ovoj temi ili će samo nastaviti da nasumično izbacuješ nove gluposti kako bi skrenula ljude sa prvobitne priče i usmerila pažnju na bilo kog drugog?

Zaista ne vidim kako bilo šta što iznosiš ide tebi u prilog osim što pokazuje drugima da imaš neodoljivu potrebu da pričaš neistinu za neistinom. Objasni svima na ovom sajtu kako ti to znaš da sam ja čitao tvoje privatne poruke?

tiksiDate: Thursday, 11/03/10, 15:54 | Message # 80
Sole Survivor
v1.25
Lavice a sta MI to lazemo?

ja sam rekla da sam videla video i stavise evo da sam ja resila to. Sta sam ja tu slagala za Boga miloga? Stavise odmah sam to i Anubisu priznala iako i danas mislim da je to bila navlakusa.....a za Laru ni dan danas ne znam dal je gledala video......

Nisam lagala ni za ostalo jer ja nikada nisam iznosila uvrede na racun game hosta, vec sam komunicirala na potpuno normalan nacin. On slobodno moze da citira sve moje PP poruke koja sam slala u ovoj igri, nemam nikakav problem sa tim.

Lavica88Date: Thursday, 11/03/10, 15:55 | Message # 81
Generalissimo
Tiksi, ako to objasnis, otkrices misteriju ... Ajde, i mene bas zanima. biggrin

Kako sta lazete?

Potpuno negirate ono sto pise u svemu ovome ovde..sto je CINJENICA a samim tim i potvrda da je tako bilo i pricate sasvim druge stvari , vadite se na sve moguce nacine.

Ne vidim svrhu toga. Sta je bilo , bilo je...Ili ti treba necija afirmacija ili nekakvo drugo zadovoljenje ne znam vec cega?

Message edited by Lavica88 - Thursday, 11/03/10, 15:57

tiksiDate: Thursday, 11/03/10, 15:58 | Message # 82
Sole Survivor
v1.25
Anubis zaista si me razocarao ovog puta totalno.

Ja nista nisam slagala a sada sam te uhvatila po prvi put u tome da lazes jer ja nikada nisam rekla ovo sto si ti ovde rekao sto potvrdjuju moje PP poruke, a svakom nudim ulaz na moj racun da lepo pogleda sve moje poruke..... na sve to jos saznajem da si nas spijunirao.

Ti si taj koji od mene ovde pravi budalu i skrece na taj nacin paznju sa svojig gresaka. Zaista stajem sa bilo kojim komentarima, jer moje postovanje prema tebi se ovim dodatno srozalo a ja da neosnovano nastavljam da slusam svasta o sebi procene moje licnosti i ostalo na ovom sajtu, a narocito od tebe necu.

Da Anubis sve sto ovde kazem ne ide meni u prilog, za mene je najbolje da cutim i da sam oduvek cutala, ali NE ne pristajem na tvoju igru, jer se sad pokazalo, jer sam sad ja shvatila, a za druge ne znam i to me ne zanima, da si zapravo lazov ovde ti.

Message edited by tiksi - Thursday, 11/03/10, 16:01

AnubisDate: Thursday, 11/03/10, 15:59 | Message # 83
Generalissimo
@tiksi: Niko nije ni rekao da si ti iznosila uvrede na moj račun, to je nova neistina. Hoćeš li citirati te svakodnevne uvrede i pretnje koje sam ti slao?? Evo već drugi put tražim da vidim i to čudo...

tiksiDate: Thursday, 11/03/10, 16:06 | Message # 84
Sole Survivor
v1.25
Quote (Anubis)
Zaista ne vidim kako bilo šta što iznosiš ide tebi u prilog osim što pokazuje drugima da imaš neodoljivu potrebu da pričaš neistinu za neistinom

Evo uvrede.... a pri tom ja nisam nista slagala.

Sto se tice uvreda ja sam to stavila samo u postu kod ovcica i tada me jesi uvredio da ne trpim poraz inesto u fazonu nauka i jurenje ovcica ili nesto tako....ne vidim igru trenutno ne mogu da citiram. Nisam rekla da si me vredjao negde drugde, ali sam rekla da sam svakodnevno dobijala upozorenja pred izbacivanje, no nazalost ja te poruke nemam u svom inboxu(zagusio se) to mozes slobodno ti da citiras, nikakav problem.....slobodno sve citiraj sto sam ti ikada rekla.

tiksiDate: Thursday, 11/03/10, 16:10 | Message # 85
Sole Survivor
v1.25
Nemam vise energije a ni vremena da se bavim ovim stvarima. Sta god da kazem bice izvrnuto da bi se sakrile greske Game Hosta i jos cu ja da budem napadnuta da ja napadam da bi sakrila svoje greske.///////

Pa sta i da si gresio? Svi smo ljudi gresimo....Medjutim ono sto mene iritira je sto konstantno pokusavas od mene da napravis nesto sto nisam u ocima drugih, to je nisko i zaista nepotrebno. Jedna je istina i nema se potrebe sa njom igrati.

Jesam kriva sto sam resalvala Pandoru, nije trebalo da se upustam u diskusiju ni oko cega i to su moje greske a ja sam ih odavno priznala i izvinula se. Nikakav problem.

tiksiDate: Thursday, 11/03/10, 16:11 | Message # 86
Sole Survivor
v1.25
Super ajde sada sve to stavi u kontekst zavere pa da dobije jos i pretencioznu konotaciju. Nista neocekivano.

Pozdrav i dovidjenja.

AnubisDate: Thursday, 11/03/10, 16:17 | Message # 87
Generalissimo
Ostaju neistine dok god ne obezbediš citate za svakodnevne uvrede i pretnje koje kažeš da sam ti slao na PP... dok god ne obezbediš činjenice za tvrdnju da ti znaš da sam ja čitao privatne poruke i kažeš da ja to mogu da radim kao i da sam ti ulazio na račun... ima tu gomila gluposti koje si izrekla i pokušala da predstaviš kao činjenice ali tvoj problem je što na ovom forumu hiljadu puta ponovljena laž nikada neće postati istina. Ali trudite se i dalje i ti i LaraCroft i ponavljajte i namećite svima svoje mišljenje i vređajte ljude ako misle drugačije... vaš problem.

AnubisDate: Thursday, 11/03/10, 16:20 | Message # 88
Generalissimo
Quote (lukaaa)
Anubis,ako ti možeš da vidiš sve privatne poruke molim te reci im da ja nikakav dogovor nisam imao sa Priaposom,konkretno Ethanom,pošto su mi to Miko i još mnoge osobe uvaljivali a to je čista bljuvotina i laž!Pitao sam i tiksi ko im je to rekao ali ona nije želela da mi kaže,pisala je između redova,pitao sam i Miku isto ko im je to rekao međutim ni on nije želeo da kaže a sada od tebe zahtevaju da im kažeš ko ti je dao lozinku za njihov čat!

Tek sam sad video ovu poruku i ne mogu da ti pomognem jer ne postoji opcija da se čitaju tuđe privatne poruke, a i kada bi postojala ne bih to uradio osim ukoliko bi mi sam korisnik tražio da vidim njegove lične poruke.

Sa druge strane, ne vredi ništa da im bilo ko govori... Neki ljudi će uvek birati da veruju u ono što im se viši svidi, pre nego u nešto što je racionalno i zasnovano na činjenicama.

dJOLEXDate: Thursday, 11/03/10, 17:29 | Message # 89
Colonel general
Niste vi normalni. O Boze, sta se sve desavalo iza zavesa, hvala Bogu da me to mimoislo!

Lavica88Date: Thursday, 11/03/10, 18:11 | Message # 90
Generalissimo
Quote (dJOLEX)
Niste vi normalni. O Boze, sta se sve desavalo iza zavesa, hvala Bogu da me to mimoislo!

Hahahhahah..I ja kazem biggrin

Search: