VS2: Iza Scene i Neprikazani Materijal O_o
|
|
Anubis | Date: Monday, 29/03/10, 22:07 | Message # 1 |
 Generalissimo
Group: Anupu
Status: Offline
| Ovde ću ostavljati glasove i neke od najinteresantnijih stvari za koje niste znali.
|
|
| |
lukaaa | Date: Monday, 29/03/10, 22:10 | Message # 2 |
 Colonel general
Group: Users
| Jedva čekam da počneš.
"Bolje mrtav pijan nego mrtav trezan!" "Ne igraj se sa ženskim srcem,jedno je!Igraj se sa sisama,dve su!" "Jedimo govna!Milion muva ne može biti u zabludi!"
|
|
| |
Anubis | Date: Tuesday, 30/03/10, 00:01 | Message # 3 |
 Generalissimo
| Da krenemo priču po redu... Sezonu je počelo vas 12, ali već posle prve igre je dvoje eliminisano. Prvi je bio Nauparac jer nije poslao odgovor u zadatom roku i nije se pojavio prilikom podele uloga, a druga osoba je bio Simo jer je ostavljao komentare na forumu sa iste IP adrese kao i Miko. Kontaktirao sam Miku i dao mu opciju da izabere koji od ta dva računa hoće da koristi za igru. On mi je rekao da mu je to drug i da mu je on registrovao račun i da povremeno ulazi na njega da bi proverio da li ima neki PP. Neulazeći uopšte u to da li Simo postoji ili ne, ja sam ga eliminisao iz igre, jer bi bilo nepravedno da neko ima uvid u dva računa, a ne samo u svoj. To bi bilo protivno suštini ove igre. Simi sam rekao da je dobrodošao da se registruje ako želi sa svoje IP adrese, i da koristi isključivo svoju IP adresu prilikom prijave na sajt i ostavljanja komentara.
|
|
| |
Lavica88 | Date: Tuesday, 30/03/10, 00:08 | Message # 4 |
 Generalissimo
| Zasto li me to ne cudi...
Pravo bogatstvo je imati i poznavati sebe!
|
|
| |
dJOLEX | Date: Tuesday, 30/03/10, 00:09 | Message # 5 |
 Colonel general
| Miko je to mozda sam smislio, kako da ne
|
|
| |
Anubis | Date: Tuesday, 30/03/10, 00:13 | Message # 6 |
 Generalissimo
| Tokom igre za podelu ulogu imali ste da pogodite tačan mesec rođenja šest žena. Sve žene su javne ličnosti, ali je jedna i osuđivana za teško krivično delo, seksualni odnos sa maloletnicima. Ona je bila profesorka u gimnaziji koja je zavodila svoje učenike i njihove drugove. Zbog svog šarma nije provela nijedan dan u zatvoru iako je bila na suđenjima u nekoliko različitih oblasti i osuđivana. Šta mislite o kojoj slici iz prve igre je reč?
|
|
| |
Sac | Date: Tuesday, 30/03/10, 00:14 | Message # 7 |
 Sole Survivor v1.25
Group: Winners
| Paris Hilton
Message edited by Sac - Tuesday, 30/03/10, 00:14 |
|
| |
Anubis | Date: Tuesday, 30/03/10, 00:23 | Message # 8 |
 Generalissimo
| Tačan odgovor je Debra Lafave, slika 1E. Podaci za svih šest žena su bili: A - Mallaury Nataf 19.03.1972. B - Frédérique Huydts 19.08.1967. C - Preity Zinta 31.01.1975. D - Regina Romeijn 08.12.1976. E - Debra Lafave 28.08.1980. F - Viviënne van den Assem 15.11.1983. Stoga je Petu Lutriju osvojio Sac, jer ju je jedini naveo kao jedan od svojih odgovora. Čestitam.
|
|
| |
Sac | Date: Tuesday, 30/03/10, 00:29 | Message # 9 |
 Sole Survivor v1.25
| Lepo ja rekoh da je Paris Hilton
|
|
| |
Anubis | Date: Tuesday, 30/03/10, 00:30 | Message # 10 |
 Generalissimo
| Rumena, tj. cpdjaN, je sa tri tačna pogodka postao novi šef mafije. Pre dodele uloge policajca i doktora, on je imao zadatak da odabere jednu mafiju za slugu, pošto je u igri ostalo 10 umesto 12 igrača. On je odabrao Anu (Lavica88). Sa dva pogodka Den (bux91) i Nemanja (Sac) su postali doktor i policajac. Den (bux91) je postao doktor jer je poslao odgovor pre Nemanje (Sac). Sac je pre toga u privatnoj poruci odabrao da želi da bude pravedan policajac. Pored njih jedan pogodak su ostvarili Jason (dJOLEX), Heidi (biba91) i Ana (Lavica88). Ostali nisu imali nijedan pogodak.
|
|
| |
Lavica88 | Date: Tuesday, 30/03/10, 00:31 | Message # 11 |
 Generalissimo
| Jedan ali vrijedan hahahah Ko jos jednom kaze da imam srece u igrama na srecu..ccc 
Pravo bogatstvo je imati i poznavati sebe!
|
|
| |
biba91 | Date: Tuesday, 30/03/10, 00:37 | Message # 12 |
 Colonel
| da samo jednom da kaže izgrist ču ga
|
|
| |
Anubis | Date: Tuesday, 30/03/10, 00:40 | Message # 13 |
 Generalissimo
| Usledila je prva Noć u Corleoneu i zadatak novopečene mafije da likvidira nekoga i sastavi trag. Doktor je sa druge strane pokušavao da spase nekoga. Lavica88 je predložila Kumu da uklone Dena (bux91) ili Heidi (biba91). Još jedna otežavajuća okolnost za Lavicu je bila ta što je Kum odlučio da čuva svoj identitet i ona nije znala ko je on, pa je obazrivo predlagala sledeće korake. Lavica88 je odlučila da se ukloni biba91 i Kum je pristao na to. Sa druge strane, nov doktor Den (bux91) nije ni znao da se sprema zavera protiv njega pa je odlučio da spase tu Noć tiksi. Na njegovu sreću, on nije bio likvidiran. Veze u prvom tragu su bile: 1. veza - nije čokolada - laž - Aleksić, Guzica, Survivor, Stareck 2. veza - igra tenis - istina - Ivanović, Aleksić, Guzica, Dugoruki 3. veza - rock - laž - Aleksić, Dugoruki, Guzica, Jason (indirektno)
|
|
| |
biba91 | Date: Tuesday, 30/03/10, 00:44 | Message # 14 |
 Colonel
| sad mi je več više jasno oko glave
|
|
| |
tiksi | Date: Tuesday, 30/03/10, 00:47 | Message # 15 |
 Sole Survivor v1.25
| Quote (Lavica88) Jedan ali vrijedan hahahah Ko jos jednom kaze da imam srece u igrama na srecu..ccc biggrin biggrin biggrin Kazem ja koja nisam imala ni 1 tacan pogodak ni u ovoj igri a verovatno ni u igrama za zastitu koje su usledile 
|
|
| |