Logged in as Guest | Group "Guests" Welcome Guest | RSS

Virtual Survivor

Tuesday, 17/06/25, 23:51
[ New messages · RSS ]
VS4: Iza Scene i Neprikazani Materijal O_o
AnubisDate: Monday, 20/09/10, 00:39 | Message # 16
Generalissimo
Group: Anupu
Status: Offline
Pa evo ovako... Ako se sećate pre početka sezone ste svi popunjavali kviz koliko dobro znate pravila. To mi je bio početni orijentir kako da izaberem krticu jer su apsolutno svi prijavljeni dolazili u obzir bez obzira da li su se tek pojavili na forumu ili su stari igrači i ono što se traži je naravno da krtica zna pravila bolje od drugih. Bilo bi besmisleno birati nekoga ko se nije potrudio ni da pročita pravila (ćao Miko) ili nekoga ko nije dobro razumeo pravila.

Veoma interesatno je da su jedini prijavljani koji su tačno odgovorili na sva pitanja upravo bili trojica finalista, AleXandar, Sac i lazalaza93. Tako da sam najpre razmotrio kome od njih da dodelim tu ulogu.

SacDate: Monday, 20/09/10, 00:40 | Message # 17
Sole Survivor
v1.25
Group: Winners
Jos na pocetku smo obecavali biggrin

lazalaza93Date: Monday, 20/09/10, 00:40 | Message # 18
Sole Survivor
v0.25
Ne pricaj da sam bio najbolji od njih na onom pre kvizu? Pa ja nikad nemam srece u tim stvarima :S

AnubisDate: Monday, 20/09/10, 00:41 | Message # 19
Generalissimo
Od trenutno prisutnih na forumu, ti si troyo pogrešno odgovorio na 2.5 pitanja, dok je tiksi pogrešno odgovorila na 2 pitanja.

SacDate: Monday, 20/09/10, 00:43 | Message # 20
Sole Survivor
v1.25
Sto nisi izabrao mene? biggrin

RafaeloDate: Monday, 20/09/10, 00:43 | Message # 21
Colonel
Group: Users
Јел ово коначно крај?

"Živeo alkohol, rešenje i uzrok svih životnih problema"

Homer Simpson

troyaDate: Monday, 20/09/10, 00:43 | Message # 22
Lieutenant general
Group: Users
da li je to dobro ili lose biggrin
mislim da sam se zajebao oko klanova, klanovi mogu biti biggrin

AnubisDate: Monday, 20/09/10, 00:44 | Message # 23
Generalissimo
Sledeći korak je bio da procenim koliko bi se oni dobro uklopili u samu ulogu i celu tematiku. Budući da je Laza pokazao da zna o čemu se radi u igri još kada sam je najavio, da je tačno odgovorio na sva pitanja, on mi je od početka delovao kao neko ko bi se dobro snašao. Dvoumio sam se dosta između AleXandra i Laze ali pri kraju i oko Saca.

Sledeći kriterijum je bio likovi koje ste odabrali.

SacDate: Monday, 20/09/10, 00:45 | Message # 24
Sole Survivor
v1.25
Ja sam uzeo sve koji su nekima omiljeni. biggrin

lazalaza93Date: Monday, 20/09/10, 00:47 | Message # 25
Sole Survivor
v0.25
biggrin

Ja sam uzeo sve raspale babetine i ogavne starce xD

AnubisDate: Monday, 20/09/10, 00:47 | Message # 26
Generalissimo
Kada sam krenuo da vam dodeljujem likove tada još uvek nije bilo odlučeno ko je krtica od trojice finalista. Gledao sam da bude podjednak broj muškaraca i žena i podjednak broj igrača iz domaćeg i stranog Survivora. Budući da je Neo koji se takođe prijavio izrazio želju da on ne bude krtica i prijava mi nije delovala ubedljivo, on nije bio dvanaesti igrač. Tako da je nekako trebalo da postoji paran broj kako bi moglo da se napravi 50-50. I tu je dobro došao Petar koga sam izabrao na samom kraju kada sam svima podelio uloge. Nekima su uloge u početku bile druge pa sam ih ja menjao kako bih zadovoljio ove početne kriterijume.

SacDate: Monday, 20/09/10, 00:52 | Message # 27
Sole Survivor
v1.25
Zamislite da je neko isao na Petra. To bi bio epic fail. biggrin

AnubisDate: Monday, 20/09/10, 00:55 | Message # 28
Generalissimo
Ono što se sećam je da je prvobitno troya trebalo da bude Russell, lukaa Srđan, Laza Sandy Burgin ili neka druga ženska uloga dok je Sac kao Candice bio dobar kandidat za krticu. Međutim, kako sam mešao likove i dodeljivao nove ispalo je da prividno ima muškaraca manje jer u početku niko ne bi Petra ozbiljno računao dok ne krene da udara paranoja. Tako da mi je delovalo da bi bolja krtica bio neko ko je muškarac, tj. Alex ili Laza.

AnubisDate: Monday, 20/09/10, 00:58 | Message # 29
Generalissimo
E sad... Ja sam rekao da će u ovoj igri biti dosta tragova vezanih za krticu. Činjenica da je Alexov lik neko po skoro ničemu nije poseban (osim što radi kao stjuart u Dubaiju??) i što je pecao za svoje pleme, bilo bi mi jako teško da smišljam tragove za njega dok je Lazin lik bio daleko živopisniji ako ne i najživopisniji od svih u Survivoru ikada. Ko nije pogledao Survivor 7: Pearls Islands, trebalo bi da pogleda.

lazalaza93Date: Monday, 20/09/10, 01:00 | Message # 30
Sole Survivor
v0.25
Quote (Petar)
Laza Sandy Burgin ili neka druga ženska uloga

hahahahahaha :DDDD

Quote (Petar)
neko ko je muškarac, tj. Alex ili Laza

hahahahahaha xDDD

Search: