Logged in as Guest | Group "Guests" Welcome Guest | RSS

Virtual Survivor

Tuesday, 17/06/25, 20:34
[ New messages · RSS ]
VS4: Iza Scene i Neprikazani Materijal O_o
AnubisDate: Sunday, 19/09/10, 21:23 | Message # 1
Generalissimo
Group: Anupu
Status: Offline
Sutra ili kasnije večeras...

AnubisDate: Sunday, 19/09/10, 22:55 | Message # 2
Generalissimo
Da krenem sad?

AleXandarDate: Sunday, 19/09/10, 22:56 | Message # 3
Sole Survivor
v0.25
Group: Winners
moze

Keep Hope Alive

SacDate: Sunday, 19/09/10, 22:57 | Message # 4
Sole Survivor
v1.25
Ajde od kraja? wink

lazalaza93Date: Sunday, 19/09/10, 23:01 | Message # 5
Sole Survivor
v0.25
Sad biggrin

AnubisDate: Sunday, 19/09/10, 23:05 | Message # 6
Generalissimo
Pogledao sam rezultate osmog kviza i Edita jeste otvorila 3 minuta ranije temu dok je poslednji komentar ostavila kasnije nego što je Candice poslala odgovore. Tako da bi Candice ispala pošto su obe imala 2 poena. Ognjen je imao 4 poena (osvojena 2 bonus poena iz privilegije). Da je Edita otišla dalje, ne znam kome bi Candice ostavila novac (možda njoj, a možda ne). Ukoliko bi ostavila Jonu, krtica bi pobedila, a ukoliko bi ostavila Editi, Edita bi pobedila osim ukoliko bi išla sve odgovore na Ognjena što je opet moguće jer bi mislila da je ostala u igri pošto je skoro sve odgovore stavila na njega. Sa druge strane možda bi Candice ostavila i Ognjenu novac pošto bi znala da on nije nakon ispadanja pa bi i Ognjen imao šansu da pobedi.

Tako da jedini zaključak koji ja izvodim je da ili niko ne bude pobednik ili svo četvoro, a to zavisi šta Candice kao pobednica odluči i Edita kao oštećena.

AnubisDate: Sunday, 19/09/10, 23:48 | Message # 7
Generalissimo
Sac???

tiksiDate: Monday, 20/09/10, 00:01 | Message # 8
Sole Survivor
v1.25
Iskreno da sam prosla ne znam kako bi se ponasala. Moguce je da bi moj prolaz podrivao sumnju da je Jon Dalton krtica. Pogotovo sto sumnjam od prvog dana na njega, imam niz tragova za njega pa opet glasam za druge. Znala sam da bi na 4.tom i 5.tom kvizu ako je krtica Ognjen imala 1 poen, za tragove fair play, brak, Darvillei bezbroj drugih. Ne znam stvarno dal bi me opet uvatilo ono ludilo ko na 8.mom kvizu kada sam krenula da razmisljam da li je Amanda isla na Jona i zato mu ostavila novac, o pecanju, o tome kolko novca je Jon zaradio, da li je retardiran i ostalom. Ne znam da li bi Ognjen sumnjao na mene i niz drugih stvari biggrin . Ponovo i ona prva greska kad me nije bilo na jednom pitanju, ko zna sta bi se i tu desilo, mozda je neko hteo da ide na mene, pa odustao zbog toga, ko zna.

Ovi troje ljudi koji su u finalu su igrali dobro i imali srece cim su dosli u finale i to je jedino sto je bitno. Ako mene pitas svi 4.

lazalaza93Date: Monday, 20/09/10, 00:06 | Message # 9
Sole Survivor
v0.25
Quote (tiksi)
da li je retardiran

pricas o jednom normalnom ljudskom bicu, zeno biggrin

SacDate: Monday, 20/09/10, 00:09 | Message # 10
Sole Survivor
v1.25
Jel ovo sve bilo samo da se ja zaradujem? biggrin
Salu na stranu, bas je bezveze sto je ovako ispalo. Sve je bilo super, igra je bila neverovatno zabavna, a ovako da se zavrsi. Ja sam za to da svo cetvoro budemo pobednici, jer smatram da smo svi to zasluziili svojom igrom. Sta jos da kazem, osim jedan dobronameran savet game hostu: sledeceg puta tri puta meri, jednom seci. I budi malo strpljiviji.
P. S. Cestitke pobednicima. happy

lazalaza93Date: Monday, 20/09/10, 00:11 | Message # 11
Sole Survivor
v0.25
Haha, pa hvala, ipak cemo se razvesti sporazumno wink

AnubisDate: Monday, 20/09/10, 00:23 | Message # 12
Generalissimo
tiksi: Ognjenu je odavno Candice bila glavni osumnjičeni tako da na njegove odgovore to ne bi uticalo, a Sac te takođe nije sumnjičio tada. Nije mi jasno zašto je Ognjen išao u finalu na Candice kada ju je toliko dugo sumnjičio i ona nije ispadala.

Sac: To tri puta meri, jednom seci i budi više strpljiviji ne gledam kao na primeren savet budući da ti nemaš pojma koliko ja puta merim ili sečem niti koliko sam vremena utrošio na ovo. Takođe ne vidim da je ovo neka katastrofa što se desilo. Ukoliko ti i još neko igra ovo samo zbog tog poslednjeg čina onda OK, tvoja stvar. Razlog zašto je napravljena greška je metodologija koju sam koristio prilikom bodovanja, a to je redosled tema u Rezultatima. U vašim dnevnicima pregledam kvizove i zapišem broj bodova, a nakon prebacivanja u podforum vidim redosled tema. Budući da je u tim temama trebalo da stoje samo odgovori i vaše eventualne ispravke (jer su ljudi često ispravljali), to je dobro funkcionisalo sve do te poslednje runde. Nažalost, to veče sam bio prezauzet i to mi je promaklo. Gledao sam ja to više puta, samo što nisam ulazio u temu tako da merenja tu ne bi ništa pomogla.

AnubisDate: Monday, 20/09/10, 00:27 | Message # 13
Generalissimo
A da krenemo sad pravim redosledom... Od početka. Sigurno i krticu interesuje kako je izabrana.

lazalaza93Date: Monday, 20/09/10, 00:31 | Message # 14
Sole Survivor
v0.25
Interesuje :P

troyaDate: Monday, 20/09/10, 00:36 | Message # 15
Lieutenant general
Group: Users
Ja nisam zadovoljan biggrin hteo sam d abudem krtica biggrin

Search: