Logged in as Guest | Group "Guests" Welcome Guest | RSS

Virtual Survivor

Wednesday, 18/06/25, 14:21
[ New messages · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Kako se pripremiti za Survivor
tiksiDate: Sunday, 07/03/10, 18:05 | Message # 1
Sole Survivor
v1.25
Group: Winners
Status: Offline
Do suza sam se nasmejala, pa ko nije procitao mozda mu bude i interesantno....

Od „Survivora“ nikad ne znaš šta možeš da očekuješ, pa samim tim ne možeš ni da se pripremiš. Pošto sam većini ostao dužan taj odgovor, evo napisaću svoj metod za uvežbavanje „Survivora“ koji može, ali i ne mora da upali. Prvo sakupite potreban materijal. Jedne pantalone, jedne bermude i dve tri majice. Obucite ih odmah i pripremite se da ostanete u njima narednih pedesetak dana. S vremena na vreme ih pokvasite i nosite tako mokre, bilo vam hladno ili ne. Jedne te iste patike nosite takođe pedesetak dana i povremeno ih smočite i zaprljajte kako bi dali šansu gljivicama da nađu sebi dom na vašim stopalima. Jedite jednu šolju pirinča dnevno. Sapun, šampon i ostale higijenske budalaštine izbacite iz upotrebe. Kupajte se isključivo slanom vodom. Kosu obavezno negujte i ispirajte pepelom, zbog sjaja i volumena. Pepeo je dobar i za pranje zuba. Spavajte pored kreveta ili još bolje ako ste u prilici, na zemlji u dvorištu. Ukoliko živite u zgradi možete bar četiri sata dnevno da izdvojite za dremanje na travnjaku ispred zgrade. Na podozrive poglede komšiluka ne obraćajte pažnju. Bar jednom nedeljno lezite na mravinjak i navikavajte se na te male nožice koje trčkaraju po vašem telu, licu i ulaze u nos i uši.

E, a sad onaj bitniji, takmičarski deo. Kod ukućana procenite ko je najspremniji na dogovor. Pokušajte da nagovorite recimo mamu i brata da zajedno izbacite babu iz kuće. Baba ima iskustvo i potencijalno je opasna. Ukoliko se mama bude nećkala i davala izgovore tipa ’’draga mi je, rodila me i odgajila, kasnije školovala’’ i slične sentimentalne gluposti, objasnite joj da tako mora i da je takva igra. Nema mesta za emocije. Nakon što eliminišete babu, dogovorite se sa bratom i tatom da je vreme da mama leti napolje pošto je suviše bitna u kući, sve radi, pere, kuva, pegla... jednom rečju stub kuće i opasan igrač. Ako uspešno i to obavite, vi ste potpuno spreman i potencijalno uspešan učesnik „Survivora“.

tiksiDate: Sunday, 07/03/10, 18:08 | Message # 2
Sole Survivor
v1.25
Dodala bih i ovo.

Obavezno se prijavite na neki od VS-a, pogotovo ukoliko imate sto vise drugih obaveza, dete i ogranicen Internet protok. Dok igrate obavezno izmokrite majcu i gledajte da igrate u vreme kada se vase dete uspavljuje ili recimo kada vas mama zove na rucak i gladni ste. Ako je zima otvorite prozor da dobro promrznete. Ako imate srece sa igrama mozda po neke od njih traju i po nekoliko dana. Ukoliko imate srece sa game hostom i njegovom organizacijom igara utoliko bolje, mozda cete naci u igri nekog protiv koga da se borite.

Nikako nemojte da dobijete ni jednu igru jer vas to moze kasnije skupo kostati ukoliko se raspolozenje game hosta promeni i on slucajno odluci da igru ucini dinamicnijom. Drzite se po strani i po mogucnosti nemojte da imate nikakvu strategiju. To ce sigurno obezbediti vas prolaz dalje. Ako budete u prilici da trazite skriveni imunitet- NE TRAZITE GA, to ce vam samo doneti neprilike sa game hostom. U komunikaciji sa ljudima drzite se iskljucivo sa ljudima iz svog pocetnog plemena, jer u ovakvoj igri ujedinjenja zapravo i nema, a i sto bi ste uopste rizikovali? Mozda ce neko od virtuelnih igraca pomisliti nesto ruzno o vama?

Bice to dobra 72 dana pripreme. Usput ce vam se razviti misici na pristima ruke i ocvrsnuti gluteus od sedenja, a ukoliko ne ocoravite od racunara i buljenja po mapama i lavirintima, vid ce vam se samo izostriti, sto moze kasnije da koristi u igrama. Ukoliko pocnete da isijavate svetlost od zracenja monitora, utoliko bolje, moze da vam koristi nocu u kampu. Vasa okolina ce i onako smatrati da ste skrenuli te se nece obazirati na to sto radite u realnom Survivoru. Posto ste i onako zapostavili ostale obaveze, nece vam biti tesko da ih napustite i da odete.

Message edited by tiksi - Sunday, 07/03/10, 18:44

MikoDate: Sunday, 07/03/10, 18:25 | Message # 3
Generalissimo
Group: Users
jeste citali onaj komentar od Srkija

SRKI LEGENDA

Seks u Survivoru !

Kada je show „Survivor“, u kom sam učestvovao, počeo da se emituje na tv-u, ljudi su me prepoznavali,javljali se, neki me samo čudno posmatrali kao da imam mrtvog rakuna na glavi, neki su se gurkali i domunđavali krišom pokazujući prstom(hvala Bogu, ne onim nepristojnim prstom), a neki mi postavljali najneverovatnija pitanja.

U svakodnevnim šetnjama sa psom, labradorkom Ariel (ime dobila po Maloj sireni, a ne po prašku za veš, kako su ljudi skloni da pomisle) dolazio sam u blizak kontakt sa zanimljivim reakcijama ljudi: ''Eno ga onaj sa Fox-a što trpi gladan u onoj džungli'', promrmljala je jedna starija gospođa svojoj prijateljici dovoljno glasno da i ja čujem. ''Pa da, mučenik, vidi kako je smršao i zanemoćao'', nastavila je druga gospođa.''Vuče ga ovaj mali žuti kao da je bik, a ne pas.'' Donekle su bile u pravu. Nakon pedeset dana gladovanja, dobro ugojeni, živahni labrador je bio pravi izazov za moju krhku građu. Možda je trebalo, za prvo vreme, dok ne stasam i ojačam, da vežbam sa pudlicom ili sa morskim prasetom.
Pored ljudi kojima je pažnju privlačio moj nesrećni izgled, bilo je i onih koji su vrhunskom dedukcijom, u maniru velikih detektiva, pokušavali da odgonetnu unapred ko je pobednik „Survivora" i da li sam upravo ja odneo nagradu. ''Nisi ti brajko sigurno pobedio tamo'', doviknuo mi je ulični prodavac knjiga, debeljuškast, brkat i očito promućuran. ''To vi ne možete znati, ali me interesuje kako ste došli do tog zaključka?'', pitao sam ga. ''Pa da si ti sinko osvojio 100 000 evra, ne bi sad ovako šetao kera po gradu'', nasmešio se mangupski i namignuo, ponosan na sebe zbog brilijantnog zaključka. Interesantan odgovor, kakav zaista nisam očekivao. Prostom logikom, pobednik „Survivora" je onaj koji ne šeta kera. Verovatno, po mišljenju ovog mitrovačkog Herkula Poaroa, osvajač 100 000 evra treba da jaše na jednorogu i vodi bengalskog tigra sa sobom.
Naravno, bilo je i onih kojima nije bilo bitno ko je pobedio, niti ko je uzeo glavnu nagradu. Interesovale su ih neke druge stvari. Na primer, jednog dana dok sam bezbrižno tumarao gradom, na ulici pored mene začula se jaka škripa guma. Baka na pešačkom je vrisnula i ispustila kesu sa jajima, hlebom i mlekom, radnici iz trafika i prodavnica su istrčali iz svojih lokala da vide šta se dešava, a jedna mačka je panično pobegla sa obližnjeg bedema. Naime, vozač nekakvih belih kola čim me je prepoznao nagazio je iz sve snage na kočnicu i zaustavio se uz miris paljene gume malo dalje niz ulicu umalo prouzrokovavši lančani sudar. Zatim se vratio tako da stane tačno naspram mene, panično je otvorio prozor, proturio glavu i sav zadihan, ali sa neviđenim entuzijazmom postavio mi pitanje: ''Ej care, je l' bilo seksa na ostvu? ''. Očekivao je moj odgovor sa izrazom lica čoveka koji je na pragu da spozna sve tajne života i reši sve životne probleme i dileme. ''Pa ne, nije bilo seksa", odgovorio sam mu iskreno. ''E u p.... materinu! Šteta!'', uzviknuo je razočarano kao da su mu se svi snovi raspršili kao jato čvoraka. Zatvorio je prozor, nagazio na gas i odjurio svojim putem. Da sam znao da mu toliko znači pozitivan odgovor, slagao bih. Neverovatno je koliko bi čoveku značilo da su se dvoje nepoznatih ljudi ''dohvatili'' na drugom kraju planete. Mislio sam da je razočarani mladić iz automobila jedini kome je stalo do seksualnog života takmičara „Survivora", ali sam pogrešio. I to koliko pogrešio. Svakim danom to pitanje je bilo sve češće. Nije više bilo pravila ni gde, ni od koga mogu da očekujem to pitanje. Na pijaci prodavac kupusa: ''Bilo je seksa sigurno...kako i neće kad ste svi polugoli i preplanuli, a?" U pošti na šalteru: ''Račun za telefon vam je 500 dinara...nego je l' bilo seksa tamo? ''. U mesari:'' To je 300 grama mlevenog mesa...a kad smo kod mesa, je l' bilo seksa na ostrvu?. Malo je nedostajalo da odštampam majicu sa natpisom NIJE BILO SEKSA NA OSTRVU! Naposletku, da ova tema oko seksa na egzotičnim ostrvima najviše interesuje ljude, pokazaće uticaj naslova(mamca) na čitanost ovog posta.

MikoDate: Sunday, 07/03/10, 18:27 | Message # 4
Generalissimo
Imam ja isto jednu dobru preporuku,ko ima kucu u nekom mjestu bogu iza nogu ode tamo na dva mjeseca,nema TV-A nicega,nuzdu obavlja vani nema tolet papira ponese 3 majice,1 patike,1 papuce i 1 kabanicu,ponese nekoliko stotina grama pirinaca i uziva,zaboravi na vrijeme i kada dosadi dodje kuci i vidi da li je spreman

tiksiDate: Sunday, 07/03/10, 18:47 | Message # 5
Sole Survivor
v1.25
Quote (Miko)
Imam ja isto jednu dobru preporuku,ko ima kucu u nekom mjestu bogu iza nogu ode tamo na dva mjeseca,nema TV-A nicega,nuzdu obavlja vani nema tolet papira ponese 3 majice,1 patike,1 papuce i 1 kabanicu,ponese nekoliko stotina grama pirinaca i uziva,zaboravi na vrijeme i kada dosadi dodje kuci i vidi da li je spreman

Samo sta li ce sa socijalnim interakcijama? Mozda bi bilo dobro da sa sobom povuce jos nekoliko pacenika i da ih tamo dobro iskoristi da rade za njega.....

bux91Date: Sunday, 07/03/10, 22:29 | Message # 6
Major general
Ma idite na mesec pa odatle gledajte planetu zemlju jeduci kokice......
Uf koji uzitak i ponekad pljunite na zemlju da im malo padne kisa..... smile

• Page 1 of 1
  • 1
Search: