Survivor 21: Nicaragua
|
|
tiksi | Date: Wednesday, 15/09/10, 15:53 | Message # 31 |
 Sole Survivor v1.25
Group: Winners
Status: Offline
| Najjaci je ovaj Benry...ispada pre ujedinjenja garant... Why you think you will be the sole SURVIVOR: Because if you look good, you feel good. If you feel good, you play good. If you play good, you get paid good! 
|
|
| |
tiksi | Date: Wednesday, 15/09/10, 15:58 | Message # 32 |
 Sole Survivor v1.25
| Bice zanimljivo, navijam za ovu Kelly Bruno, posto devojka nema nogu, svaka joj cast na hrabrosti...
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Wednesday, 15/09/10, 22:15 | Message # 33 |
 Sole Survivor v1.00
| užas, mrzim takve likove jedva čekam da gledam prvu epizodu, mada ću to moći tek u petak
Outwit - Outplay - Outlast
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Wednesday, 15/09/10, 22:21 | Message # 34 |
 Sole Survivor v1.00
| tek kada odgledam prvu epizodu ću moći da komentarišem favorite, ovako mi je sve naslepo jesam odgledao par intervjua, ali nije dovoljno.... jimmy j. 100% leti jako rano, svi znaju da je pun para, nisu ludi da ga drže u igri....NaOnka mi deluje zanimljivo, sve ono što je rekla deluje lepo u teoriji, videćemo kako će to da sprovede u praksu...mislim da kelly b. ima hendikep, ali ne taj očigledni, već druge prirode: niko neće imati hrabrosti da ide sa njom u finale, a to je u ovoj igri najveći hendikep....ona druga kelly bi mogla dobro da prođe ukoliko bude u dominantnom plemenu i ako bude vezana za najvažniju osobu u plemenu....mislim da će biti tribal switcha, ne verujem da će do ujedinjenja biti u istim plemenima umro sam od smeha kada sam video da se jedan lik zove Shannon baš pravo muško ime jedva čekam da vidim kako će na igru uticati taj Medaljon moći, koncept je interesantan
|
|
| |
AleXandar | Date: Thursday, 16/09/10, 15:01 | Message # 35 |
 Sole Survivor v0.25
| kako vam se svidja prva epizoda :p
Keep Hope Alive
|
|
| |
Miko | Date: Thursday, 16/09/10, 23:46 | Message # 36 |
 Generalissimo
Group: Users
| Prva epizoda je extra , iako ih moram jos popamtiti , navijam za stare , Espadu , Coach Key mi je gotivan ili pak Jimmy J iako cu navijati zaJimmy T LaFlor nisam puno popamtio pa malo o likovima Brenda je osvojila onu prvu igru za onaj medaljon i cini mi se gotivna , mogla bi dalje do ujedinjenja , Benry ce rano ispasti , ocekivao sam za pocetak da ce biti nekako ... Alina isto tajna zalost , muvala se sa Kelly B kojoj je amputirana noga u djetinjstvu i koja ce prva letiti vjerovatno ali ko zna , Chad je bio daleko dogurao u Vanuatu Chase i Shannon su sklopili kao dil ali cini se da si medjusobno ne vjeruju , Fabio ( Jud ) , najgotivniji lik u kampu , dobio je nick Fabio NaOnka mi je najzanimljivija cura , crna ono po glasu skontas kakva je , ali se bojim da je ne sutnu rano Kelly S mi se cini kao mlada baba , nesto mi nije gotivna , Sash ce ja mislim na pocetku ispasti , nije upecatljiv i medju prva 2 u La Flor ce ispasti ... Ali ocekujem vrlo rano mijesanje plemena , da li ce ista biti od toga vidjet cemo . Moje godisnje pleme Espada je bolje ... Coach Key je jako zanimljiv lik ali kada su izgubili u onoj igri sa bojom za imunitet, on i Wendy su bili prva meta za letiti , ali prezivio je , jako gotivna osoba. Jill mi lici na onu Jill sa Pearl Islands ali mislim da nije ni blizu kao ona , iako bi mogla sledeca letiti. Jane bi mogla dogurati do top 3 , nekako mi se cini kao mutikasa iako ne bas toliko na prvi pogled kada je gledas , ali ko zna sta se tu krije Wendy je ispala zasluzeno po meni , jednoglasno ... Tyrone je jedini muski crnac u ekipi i mislim da ce zavrsiti u top 8 Marty je tip onog Bubbe u Vanuatu , ali mislim da ce tako i zavrsiti ranim ispadanjem Yve me nije odusevila nesto posebno. Dan , Ruska Mafia prokomentarisao neko , povucen , iako bas kao boss ,vidjet cemo sta se kod njega krije Holly kandidat za ispasti , JIMMY T moj favorit , pa cemo da vidimo AKO NEKO ZA SPOILERE ZAMOLIO BIH DA PISE TO POD SPOILER I NAGLASI STA SE NALAZI ISPOD TOG SPOILERA JER NE ZELIM ZNATI KO CE KADA ISPASTI NI POBJEDNIKE... IDEMO ESPADA!!!
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Friday, 17/09/10, 00:52 | Message # 37 |
 Sole Survivor v1.00
| ja moram da priznam da sam jako razočaran učesnicima i prvom epizodom... ni u jednom momentu nisam osetio nikakvu vrstu napetosti, sve mi je bilo tra-la-la... nadam se da će naredne epizode biti bolje i da će sezona biti zanimljivija nego prva epizoda što se tiče likova, još uvek nemam nekog definisanog favorita, ali mislim da bi Naonka mogla da bude među mojim favoritima, čini mi se da je jako realna. Jimmy J. je užasno dosadan, verovatno zato što većina ljudi van SAD nikada nije čulo za njega, pa meni on deluje kao i svaki drugi deda koji se takmičio u Survivoru. Jill je totalno uništila svoju igru, pokazala je svima da joj se ne može verovati. Žao mi je Wendy, mislim da nije zaslužila da ispadne, ali je sama kriva. Sa Kelly B. će se desiti upravo ono što sam juče napisao, tako da ona neće daleko (mada bih voleo). Onaj Fabio me užasno nervira, Shannon takođe, deluje mi previše naduvano, kao Joel iz Mikronezije... Čini mi se da se devojka zove Brenda - jako je pametna i čini mi se da će igrati na Parvati kartu, već je počela da mađija Chasea... Ali za sada mi je Naonka naj, videćemo.
|
|
| |
troya | Date: Friday, 17/09/10, 00:54 | Message # 38 |
 Lieutenant general
| Ja jos ne skidam epizode :P jednostavno ne bi mogao cekati 7 dana
|
|
| |
Anubis | Date: Saturday, 18/09/10, 02:51 | Message # 39 |
 Generalissimo
Group: Anupu
| Ja sam poprilično razočaran i učesnicima i prvom sezonom. A da, i još nešto...
|
|
| |
Miko | Date: Saturday, 18/09/10, 10:39 | Message # 40 |
 Generalissimo
| Mislim da bi trebao skinuti ovaj spoiler jer je glupo da neko zna , jer ce meni jednom dopizditi i otvorit cu ga a ne zelim da vidim. Ako nekog zanima nek te pita na pp
|
|
| |
Lavica88 | Date: Saturday, 18/09/10, 11:02 | Message # 41 |
 Generalissimo
| Хахахахаха.. Људима је у природи радозналост.. не могу јој одолити.
Pravo bogatstvo je imati i poznavati sebe!
|
|
| |
Miko | Date: Saturday, 18/09/10, 14:20 | Message # 42 |
 Generalissimo
| Ja ono pod spoiler niti cu gledati , onda mi nije zanimljiva sezona ...
|
|
| |
Anubis | Date: Saturday, 18/09/10, 14:42 | Message # 43 |
 Generalissimo
Group: Anupu
| Quote (Miko) Ja ono pod spoiler niti cu gledati , onda mi nije zanimljiva sezona ... Već si ti to pogledao, a ako nisi šta čekaš?
|
|
| |
Miko | Date: Saturday, 18/09/10, 16:04 | Message # 44 |
 Generalissimo
| Necu stvarno gledati , nema smisla , de jbt kontaktiraj luku ako igra igricu ovu pervrznu ako je jos ostao pa izbrisi komentar , treba mi jbt
|
|
| |
tiksi | Date: Saturday, 18/09/10, 16:59 | Message # 45 |
 Sole Survivor v1.25
| Quote (Miko) Necu stvarno gledati , nema smisla , de jbt kontaktiraj luku ako igra igricu ovu pervrznu ako je jos ostao pa izbrisi komentar , treba mi jbt Ahahahahaah 
|
|
| |