Shannon je taaakav bilmez! Mnogo mi je drago što je izleteo. Bukvalno se samouništio. Mislio je da je dovoljno moćan, da može da radi šta hoće zato što je jak fizički? E pa, ne može, get out. Očigledno je zaboravio da su igrači svi koji učestvuju, a ne samo fizički jaki, pa je zanemario glasove Kelly S. i još par ljudi. Što je najgore, imao je neke šanse dok nije počeo da divlja na plemenskom, da preti Chaseu, da iznosi prljav veš i da se suprotstavlja svima. Na sred plemenskog odluči da pita Sasha da li je gay i potom izjavi da je New York pun gay ljudi!

Hahaha... Recept za uspeh u Survivoru. Fabio mu je lepo rekao da se smiri i da kopa svoj grob, a on nastavlja. Nije ni čudo što su Benry i Kelly B. promenili glasove na kraju.
Brenda je opasna, moćna je i uticajna, svaka joj čast. Definitivno vrti Chasea oko malog prsta i pokazala je da se ne treba kačiti sa njom. Mislim da je ona sada glavna u plemenu i da ima oko sebe Chasea, NaOnku, Kelly S. i Sasha. NaOnka je imbecil, povlačim sve što sam rekao o njoj, devojci fali par daski u glavi. Gurnuću je tako jako da joj veštačka noga odleti?! Daj, molim te... Uopšte, ne volim ljude koji se deru toliko i koji ne daju na sebe. Loša društvena igra, definitivno. Ne sviđa joj se Fabio, ne sviđa joj se Kelly B., pitanje je vremena kad će početi da skače na sve ostale...
Alina i Fabio... Ne znam šta im bi da ostanu uz Shannona na kraju. Jedino čemu mogu da se nadaju jeste da NaOnka poludi još više, pa da ostali odluče da nju izbace... Nije mi jasno zašto Alina i Kelly B. nisu pokušale da nađu skriveni imunitet... Da jesu, to bi bilo ubačeno u epizodu, 100%. Kelly B. me je oduševila na igri za imunitet, opasna je. Kelly S. je nevidljiva, nisam primetio da je sa nekim super bliska, ali se kroz razgovore drugih da zaključiti da je dobra sa Brendom i co.
Chase je u svemu loše prošao, sad svi znaju da je izneverio jedan svoj savez... Neće neki ljudi lako preći preko toga. Što se tiče Sasha, mislim da je sklopio dobar savez i da se u tom savezu nalazi na samom vrhu. Benryja nisam ni video, ako ima neku igru, onda je producenti ne prikazuju. On mi je na fazon Kelly S.
Marty je definitivno glavni kod starijih i on je tihi strateg, promišljen i ljudima uliva poverenje. To je i navelo Jill da mu kaže da je otkrila gde se nalazi skriveni imunitet.
Stekla je saveznika za celu igru, svaka joj cast...
Holly... Katastrofa. U jednom momentu hoće da se igra Russella, u drugom momentu je Sugar, izvinjava se, doživljava nervni slom pred svima, prosipa hranu zato što joj je gadno da neko jede puževe?! Ona je primer kako ne treba igrati Survivor. Pored Shannona, naravno.
Jimmy T. je kao malo dete, ljubomoran što on ne vodi glavnu reč... Jimmy J. standardno ubitačno dosadan, muka mi je od njega. Yve, Jane, Dan i Tyrone... Invisible.
U svakom slučaju, mnogo dobra epizoda, mnogo dobra igra za imunitet, drago mi je da je Medaljon odigrao ulogu.
Čak je i igra za imunitet bila neizvesna do samog kraja. La Flor je izgubio zbog Benryja, realno, čovek ih je zakopao na kraju. Zanimljiva dinamika u La Floru, ali nije im baš pametno što su već na prvom glasanju pukli po sredini... Videćemo.