Logged in as Guest | Group "Guests" Welcome Guest | RSS

Virtual Survivor

Thursday, 19/06/25, 05:49
[ New messages · RSS ]
Survivor 21: Nicaragua
PlorDate: Thursday, 30/09/10, 21:19 | Message # 91
Sergeant
Group: Users
Status: Offline
Kelly bez noge je glasala s njima, a na listi za odstrel je sad

nadam se da Alina pronalazi imunitet jer mi se gade Naonka, Brenda I CO

PlorDate: Thursday, 30/09/10, 21:20 | Message # 92
Sergeant
i da, Fabio ima zanimljivu taktiku,lulz

EthanMorascaDate: Thursday, 30/09/10, 21:53 | Message # 93
Sole Survivor
v1.00
Group: Winners
Fabija gotivim sve više i više. smile Kod starijih je jaaako dosadno, ništa se maltene ne dešava... Tyrone mi je skroz bezveze, Jimmy T. takođe... Jedino Marty igra neku igru, ali se slažem da je jako glupo što je svima rekao da ima imunitet. Jill je trenutno najbolje pozicionirana, mislim da niko nema razloga da glasa za nju. Yve bi mogla da bude žrtveno jagnje ukoliko počnu da gube nekoliko imuniteta zaredom. Nije mi jasna uloga koju Jane ima u njihovom plemenu... Holly se uspešno izvukla iz rupe koju je sama sebi iskopala u prošloj epizodi. biggrin

Outwit - Outplay - Outlast

MikoDate: Thursday, 30/09/10, 22:04 | Message # 94
Generalissimo
Ima li gdje da se gledaju epizode unapred biggrin biggrin Da orobimo CBS ? biggrin biggrin Ima li koji dobar hacker ? biggrin biggrin

EthanMorascaDate: Thursday, 30/09/10, 23:00 | Message # 95
Sole Survivor
v1.00
Plor, nemoj je zvati Kelly bez noge, žao mi ju je onda. sad Kelly Bruno se zove, Kelly B. skraćeno.

AnubisDate: Friday, 01/10/10, 00:13 | Message # 96
Generalissimo
Group: Anupu
Quote (Miko)
Meni je epizoda isto bila nekako dosadna

To je zato što su stariji izgubili pa smo morali njih da gledamo pola sata i onog mediokriteta Martija, zajedno sa njegovom ljubavnicom Jill.

Neonka je malo spasila epizodu inače bi bilo dosadno. lol

EthanMorascaDate: Friday, 01/10/10, 10:50 | Message # 97
Sole Survivor
v1.00
Ja sam pre neki dan morao da premotavam kraj plemenskog iz druge epizode da se malo smejem NaOnki. Ona je klasična stereotipna crnkinja iz geta. Takvi su joj maniri, pokreti, izrazi... A o naglasku da ne pričamo. biggrin Kad je gurnula Kelly B., rekla je posle nešto u intervjuu na fazon: I did a hood, not a ghetto. Na blogu Jeffa Probsta sam pročitao da ni on nije shvatio šta je htela da kaže. biggrin

AnubisDate: Friday, 01/10/10, 20:23 | Message # 98
Generalissimo
Group: Anupu
Plor je ljubomoran na Neonkinu popularnost.

EthanMorascaDate: Friday, 01/10/10, 20:45 | Message # 99
Sole Survivor
v1.00
Garantujem da je ona trenutno Number One omražena američka reality ličnost. biggrin Šta mislite, ko osvaja imunitet u sledećoj epizodi? Ja bih rekao da će opet osvojiti mladi, zato što će iskoristiti Medaljon. Šta mislite, sa koliko ljudi je ujedinjenje? Da li je Final 2 ili Final 3? Ja se nadam da je Final 2. smile A ujedinjenje sa 10 ljudi...

PlorDate: Friday, 01/10/10, 21:08 | Message # 100
Sergeant
Quote (Anubis)
Plor je ljubomoran na Neonkinu popularnost.

LMFAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.

Ujedinjenje sa 11. Mogu i da nas iznenade jednom smile
Premda je vrlo vjerojatnos 12

Final 2 nadam se, al vjerujem da će bit 3

tiksiDate: Saturday, 02/10/10, 20:33 | Message # 101
Sole Survivor
v1.25
Ne znam, dosadno je. Los izbor sa podelom na staro i mlado pleme. Mucno mi je da gledam ove starije kako se maltretiraju u borbama i sa prezivljavanjem na ostrvu. Ne znam ni kakve su mogucnosti za medjuplemenske dilove nakon ujedinjenja, zbog razlike u godinama. Jedna od gorih sezona koje sam gledala, cekam razvoj situacije. Dopadaju mi se NeOnka, Jud i Brenda, mada ne mislim da ce daleko dogurati. Mnogi ljudi se uopste ne primecuju.

Tipujem da uzimaju mladi i da izlazi onaj mlohavi Dan, mada bi bila fora da izglasaju Marty-ja.

EthanMorascaDate: Sunday, 03/10/10, 21:25 | Message # 102
Sole Survivor
v1.00
Meni je Fabio pored Brende favorit. smile Mada se to kod mene stalno menja... I Kelly B. mi je gotivna, ali imam osećaj da će Jill daleko.

Plor, i ti si veliki fan Final 2? biggrin Kao i ja... Ali mislim da će biti Final 3, ne znam zašto je njima to toliko zanimljivo...

MikoDate: Sunday, 03/10/10, 22:31 | Message # 103
Generalissimo
Pa pazite , ako Espada izgubi , Jimmy bi mogao dici frku protiv Marty-a , priklonit ce mu se Dan i jos 2-3 i ode Marty iako je Jill sa ovim , moze biti gusto , a ako La Flor izgubi po onome sto smo vidjeli Alina bi trebala ispasti

tiksiDate: Monday, 04/10/10, 21:32 | Message # 104
Sole Survivor
v1.25
Quote (Miko)
, Jimmy bi mogao dici frku protiv Marty-a , priklonit ce mu se Dan i jos 2-3 i ode Marty iako je Jill sa ovim

Da li je Espada tako samouverena da izbaci HI u ovako teskim vremenima koja su ih zadesila? Hm, tesko :D, mada bi volela da vidim ledja Marty-ju... happy

Ako mene pitas da tipujem dala bi vise para da ce Marty da izbaci Jimmija...kako je prvog, tako ce sad i drugog, radi uzimanja prevlasti tj. nadmoci u plemenu. Posebno sto i ja ocekujem da ce Jimmy krenuti rano da radi protiv Martyja. U tom slucaju onaj ljigavi Dan bi mogao daleko da dogura kao neko ko dobro slusa...Ipak rano je bilo sta spekulisati.

Message edited by tiksi - Monday, 04/10/10, 21:33

AleXandarDate: Monday, 04/10/10, 22:50 | Message # 105
Sole Survivor
v0.25
Bitno je da cipele plutaju u ocean smile

Keep Hope Alive

Message edited by AleXandar - Monday, 04/10/10, 22:51

Search: