Survivor 21: Nicaragua
|
|
Plor | Date: Thursday, 30/09/10, 21:19 | Message # 91 |
Sergeant
Group: Users
Status: Offline
| Kelly bez noge je glasala s njima, a na listi za odstrel je nadam se da Alina pronalazi imunitet jer mi se gade Naonka, Brenda I CO
|
|
| |
Plor | Date: Thursday, 30/09/10, 21:20 | Message # 92 |
Sergeant
| i da, Fabio ima zanimljivu taktiku,lulz
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Thursday, 30/09/10, 21:53 | Message # 93 |
 Sole Survivor v1.00
Group: Winners
| Fabija gotivim sve više i više. Kod starijih je jaaako dosadno, ništa se maltene ne dešava... Tyrone mi je skroz bezveze, Jimmy T. takođe... Jedino Marty igra neku igru, ali se slažem da je jako glupo što je svima rekao da ima imunitet. Jill je trenutno najbolje pozicionirana, mislim da niko nema razloga da glasa za nju. Yve bi mogla da bude žrtveno jagnje ukoliko počnu da gube nekoliko imuniteta zaredom. Nije mi jasna uloga koju Jane ima u njihovom plemenu... Holly se uspešno izvukla iz rupe koju je sama sebi iskopala u prošloj epizodi.
Outwit - Outplay - Outlast
|
|
| |
|
EthanMorasca | Date: Thursday, 30/09/10, 23:00 | Message # 95 |
 Sole Survivor v1.00
| Plor, nemoj je zvati Kelly bez noge, žao mi ju je onda. Kelly Bruno se zove, Kelly B. skraćeno.
|
|
| |
Anubis | Date: Friday, 01/10/10, 00:13 | Message # 96 |
 Generalissimo
Group: Anupu
| Quote (Miko) Meni je epizoda isto bila nekako dosadna To je zato što su stariji izgubili pa smo morali njih da gledamo pola sata i onog mediokriteta Martija, zajedno sa njegovom ljubavnicom Jill. Neonka je malo spasila epizodu inače bi bilo dosadno. 
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Friday, 01/10/10, 10:50 | Message # 97 |
 Sole Survivor v1.00
| Ja sam pre neki dan morao da premotavam kraj plemenskog iz druge epizode da se malo smejem NaOnki. Ona je klasična stereotipna crnkinja iz geta. Takvi su joj maniri, pokreti, izrazi... A o naglasku da ne pričamo. Kad je gurnula Kelly B., rekla je posle nešto u intervjuu na fazon: I did a hood, not a ghetto. Na blogu Jeffa Probsta sam pročitao da ni on nije shvatio šta je htela da kaže.
|
|
| |
Anubis | Date: Friday, 01/10/10, 20:23 | Message # 98 |
 Generalissimo
Group: Anupu
| Plor je ljubomoran na Neonkinu popularnost.
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Friday, 01/10/10, 20:45 | Message # 99 |
 Sole Survivor v1.00
| Garantujem da je ona trenutno Number One omražena američka reality ličnost. Šta mislite, ko osvaja imunitet u sledećoj epizodi? Ja bih rekao da će opet osvojiti mladi, zato što će iskoristiti Medaljon. Šta mislite, sa koliko ljudi je ujedinjenje? Da li je Final 2 ili Final 3? Ja se nadam da je Final 2. A ujedinjenje sa 10 ljudi...
|
|
| |
Plor | Date: Friday, 01/10/10, 21:08 | Message # 100 |
Sergeant
| Quote (Anubis) Plor je ljubomoran na Neonkinu popularnost. LMFAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO. Ujedinjenje sa 11. Mogu i da nas iznenade jednom Premda je vrlo vjerojatnos 12 Final 2 nadam se, al vjerujem da će bit 3
|
|
| |
tiksi | Date: Saturday, 02/10/10, 20:33 | Message # 101 |
 Sole Survivor v1.25
| Ne znam, dosadno je. Los izbor sa podelom na staro i mlado pleme. Mucno mi je da gledam ove starije kako se maltretiraju u borbama i sa prezivljavanjem na ostrvu. Ne znam ni kakve su mogucnosti za medjuplemenske dilove nakon ujedinjenja, zbog razlike u godinama. Jedna od gorih sezona koje sam gledala, cekam razvoj situacije. Dopadaju mi se NeOnka, Jud i Brenda, mada ne mislim da ce daleko dogurati. Mnogi ljudi se uopste ne primecuju. Tipujem da uzimaju mladi i da izlazi onaj mlohavi Dan, mada bi bila fora da izglasaju Marty-ja.
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Sunday, 03/10/10, 21:25 | Message # 102 |
 Sole Survivor v1.00
| Meni je Fabio pored Brende favorit. Mada se to kod mene stalno menja... I Kelly B. mi je gotivna, ali imam osećaj da će Jill daleko. Plor, i ti si veliki fan Final 2? Kao i ja... Ali mislim da će biti Final 3, ne znam zašto je njima to toliko zanimljivo...
|
|
| |
Miko | Date: Sunday, 03/10/10, 22:31 | Message # 103 |
 Generalissimo
| Pa pazite , ako Espada izgubi , Jimmy bi mogao dici frku protiv Marty-a , priklonit ce mu se Dan i jos 2-3 i ode Marty iako je Jill sa ovim , moze biti gusto , a ako La Flor izgubi po onome sto smo vidjeli Alina bi trebala ispasti
|
|
| |
tiksi | Date: Monday, 04/10/10, 21:32 | Message # 104 |
 Sole Survivor v1.25
| Quote (Miko) , Jimmy bi mogao dici frku protiv Marty-a , priklonit ce mu se Dan i jos 2-3 i ode Marty iako je Jill sa ovim Da li je Espada tako samouverena da izbaci HI u ovako teskim vremenima koja su ih zadesila? Hm, tesko :D, mada bi volela da vidim ledja Marty-ju... Ako mene pitas da tipujem dala bi vise para da ce Marty da izbaci Jimmija...kako je prvog, tako ce sad i drugog, radi uzimanja prevlasti tj. nadmoci u plemenu. Posebno sto i ja ocekujem da ce Jimmy krenuti rano da radi protiv Martyja. U tom slucaju onaj ljigavi Dan bi mogao daleko da dogura kao neko ko dobro slusa...Ipak rano je bilo sta spekulisati.
Message edited by tiksi - Monday, 04/10/10, 21:33 |
|
| |
AleXandar | Date: Monday, 04/10/10, 22:50 | Message # 105 |
 Sole Survivor v0.25
| Bitno je da cipele plutaju u ocean
Keep Hope Alive
Message edited by AleXandar - Monday, 04/10/10, 22:51 |
|
| |