Logged in as Guest | Group "Guests" Welcome Guest | RSS

Virtual Survivor

Wednesday, 18/06/25, 12:42
[ New messages · RSS ]
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Najbolji i najgori igraci ikada survivor igre....
tiksiDate: Sunday, 27/06/10, 15:18 | Message # 1
Sole Survivor
v1.25
Group: Winners
Status: Offline
Ko je po Vama i zasto najbolji igrac Survivora ikada? Ko vas je posebno iritirao u sezonama koje ste do sada gledali?

AleXandarDate: Sunday, 27/06/10, 16:54 | Message # 2
Sole Survivor
v0.25
od ovo sto sam odgledao, najbolji aca krajisnik i natalie (samoa) . Kao i russell ali je on dobar samo u nalazenju skrivenih smile . Najgori takmicar Monica (samoa) smile

Keep Hope Alive

EthanMorascaDate: Sunday, 27/06/10, 18:17 | Message # 3
Sole Survivor
v1.00
Tiksi, ti kao da ne znaš da obooooožavam da pričam o ovoj temi! biggrin Teško je reći ko je najbolji, meni mišljenje o tome stalno varira i nikako ne mogu da razdvojim koga najviše volim, a ko je najbolji igrač... Definitivno takmičar kojeg najviše volim je Parvati, mislim da svi znaju zašto, tako da ne bih da pišem o tome opet naširoko. Jednostavno je harizmatična i sposobna, a uz to i prelepa, tako da je to dobitna kombinacija. Ne mogu da kažem ko je najbolji igrač, ali mogu da navedem koji su po mom mišljenju najbolji. Alex, nemoj ovo čitati, može da ti otkrije nešto iz sezona koje nisi gledao. smile Ostaviću i moj komentar takmičara iz Samoe, pa to možeš pročitati. smile

Najbolji igrači navedeni bez nekog posebnog reda:

Posebno su me iritirali Rupert, Chris, James, Amber, J.T., Shambo i mnogi drugi kojih trenutno ne mogu da se setim. biggrin Posebno sam gotivio Parvati, Arasa, Shii Ann, Natalie Bolton, Gretchen, Colbyja, Jennu Morascu, Jennu Lewis, Tinu, Stephenie, Todda, Sugar, Erinn, Ethana i mnoge druge. smile

Što se tiče Samoe, najbolji igrač ubedljivo Russell, Natalie je bila super, imala je društvenu igru i nagrađena je za to. smile Monicu sam gotivio, Laura je bila opasna, dobar igrač. Ima oko 39 godina, a osvojila je dva imuniteta, čini mi se. John je bio malo priglup, a Jaison i Mick totalno nezanimljivi.

Outwit - Outplay - Outlast

EthanMorascaDate: Sunday, 27/06/10, 18:18 | Message # 4
Sole Survivor
v1.00
Zaboravio sam da kažem da sam posebno gotivio Elizu! biggrin Ona je stvarno kraljica! biggrin

AleXandarDate: Sunday, 27/06/10, 18:23 | Message # 5
Sole Survivor
v0.25
Ali kako ih je brett zajebao na kraju nikako da mu uzmu imunitet. Jaison i Mick nisu mu bili ni blizu. Pobedio bi da nije bilo russella da mu oduzme igru u navaznijem trenutku smile

Keep Hope Alive

tiksiDate: Sunday, 27/06/10, 19:55 | Message # 6
Sole Survivor
v1.25
Quote (AleXandar)
Ali kako ih je brett zajebao na kraju nikako da mu uzmu imunitet. Jaison i Mick nisu mu bili ni blizu. Pobedio bi da nije bilo russella da mu oduzme igru u navaznijem trenutku

Da Brett ih zamalo nije nasamario smile , zato je ova igra zanimljiva i nepredvidiva....Volim Bratt-a, navijala sam za njega u Samoi(da zaustavi zlikovce biggrin ), ali ipak mislim da on nije kompletan igrac i da mora da poradi na svojoj socijalnoj igri..On je definitivno jedan od onih koje bi stavila na Second chance listu, da vidim dal je to promenio u igri..

Nisam jos pogledala sve sezone, tako da josuvek ne mogu da sumiram utiske o celoj toj prici i da nadjem recept dobitne igre, trenutno gledam Cook Islands, fenomenalna sezona, jako zanimljivi likovi, nema puno podvala, ali opet zanimljivo. Ono sto je sigurno je da mi se za sada kao igraci ne dopadaju od ovih poznatijih Sandra(ubedljivi No1 na mojoj hate listi, necu Perl Islands nikada ni pogledati zbog nje), Candice(zato sto je 2 puta izdala heroje i to bez ikakve potencijalne licne koristi), Rupert(zbog tvrdog stava), Stephanie, Tom(zbog arogantnosti), Randy(jer nema porodicu i zato sto je cini mi se zao i sto uziva u svojoj zlobi tongue ,) te sam ovim likovima jedva cekala da vidim ledja. Bilo je jos par njih koji su me posebno iritirali poput onog Jonathana(Micronesia), one profesorke Debre (Tocantics), Micka i Jasona(Samoa).

Volim(kao licnosti) Ozzija, uprkos nekim njegovim nepromisljenim potezima i Yul-a(i kao licnost i kao igraca), bez dileme, tj. klasicne heroje smile . Vrlo mi je simpaticna i Jerry.

O Parvati i Russelu moje misljenje neprekidno varira. Posto sada gledam Cook Islands(ja sve nakaradno bez reda gledam :D) , nesto mi se i ne dopada Parvatino izdanje u toj sezoni i malo mi je postalo too much to njeno flertovanje sa svim zivim, mada sam mozda i ja trenutno u nekoj herojskoj fazi biggrin Zanimljivo mi je to da je Parvati starija samo 8 dana od mene biggrin

Russell igra ko da sece šume i mislim da je takva igra nonsens u jednoj drustvenoj igri gde nijanse odlucuju, tako da i nemam neki respect za njega, uprkos nekim njegovim dobrim kratkorocnim potezima, hrabrosti i odlucnosti. Ipak ova igra nije klasican sah.

Message edited by tiksi - Sunday, 27/06/10, 20:14

MikoDate: Sunday, 27/06/10, 23:36 | Message # 7
Generalissimo
Group: Users
Slazem se sa Alexom po meni Boston Rob zbog ALL STARSA i njegovih poteza u ujedinjenju ali i prije , pa Russell je neprevidjen , kasnije cu pricati odoh jesti

AleXandarDate: Monday, 28/06/10, 00:51 | Message # 8
Sole Survivor
v0.25
najbolji plemenski u samoi
http://www.youtube.com/watch?v=E1_Ng7o8N-o

Keep hope alive biggrin

Keep Hope Alive

EthanMorascaDate: Monday, 28/06/10, 02:06 | Message # 9
Sole Survivor
v1.00
Tiksi, grešiš što gledaš bez reda. smile Meni je bilo jako zanimljivo da gledam Parvati u Mikroneziji i da poredim njenu igru sa onom igrom koju je igrala na Cookovim ostrvima. Razlika je neverovatna. A zašto ne voliš Stephenie? smile Jesi odgledala Palau? Da bi stvarno zavolela Stephenie i da bi shvatila zašto je ljudi vole, moraš da odgledaš Palau. smile Što se tiče Pearl Islandsa, opet grešiš. To je jako dobra i nepredvidiva sezona. Šteta što znaš ko je pobedio. Kada sam je ja gledao, nisam imao pojma šta se dešava, svaka epizoda je bila totalno drugačija od prethodne. Bilo je dosta ljudi koji su čas bili sa jednima, čas sa drugima, pa nikada nisi mogao da znaš šta se dešava. Blindside za blindsideom. cool

Alex, to jeste najbolji plemenski u Samoi, mada mi je bilo malo žao Kelly... Ali Russell je izabrao pravu osobu koju će njegov savez da izbaci, zato što su svi voleli Kelly i ona je bila ta koja je držala bivši Galu na okupu.

tiksiDate: Monday, 28/06/10, 08:15 | Message # 10
Sole Survivor
v1.25
Quote (EthanMorasca)
Tiksi, grešiš što gledaš bez reda.
Au, slazem se ovako je jako tesko gledati i pratiti celi tok, posto njega moram stalno da rekonstruisem u glavi, ipak za vecinu sezona znam i ko je pobedio i zasto, pa ponegde i kako biggrin , nakon Mikinog survivora i raznih prica, pa gledam ono sto me po prici zaintrigira, mada mislim da cu nakon ovog krenuti po redu da gledam ono sto nisam pogledala i da popunjavam rupe.

Quote (EthanMorasca)
Meni je bilo jako zanimljivo da gledam Parvati u Mikroneziji i da poredim njenu igru sa onom igrom koju je igrala na Cookovim ostrvima. Razlika je neverovatna.

U da, a ja josvise vidim te razlike jer sam prethodno gledala Micronesiu pa je ne prepoznajem, pa se valjda zato i razocaravam. Nisam odgledala Palau, tako da ce se moje misljenje o Steph verovatno promeniti, videcemo. Ko zna mozda i Perl odgledam, naravno znam i ko je tu pobedio, znam i neke zanimljive momente i obrte, ali ne bi da gledam Sandru kako opet pobedjuje sa njenom karakteristicnom igrom tj. neigrom. Citala sam knjigu samo jos film da pogledam biggrin .

Sve u svemu slazem se da treba pogledati sve, da bi se imala potpuna slika o svemu tome, ali ja sezone gledam lagano, stedim ih, te ne znam dal cu do kraja godine uspeti sve da pogledam biggrin .

Message edited by tiksi - Monday, 28/06/10, 08:23

EthanMorascaDate: Monday, 28/06/10, 10:17 | Message # 11
Sole Survivor
v1.00
Pa da, njena igra je napredovala u 16. sezoni, pa zato kad gledaš prvo 16. pa 13. sezonu deluje kao da ona nazaduje. biggrin Ma polako samo, ja sam sve odgledao za godinu dana otprilike, ali bih više voleo da sam malo gustirao. smile

MikoDate: Monday, 28/06/10, 13:32 | Message # 12
Generalissimo
Quote (EthanMorasca)
Pa da, njena igra je napredovala u 16. sezoni, pa zato kad gledaš prvo 16. pa 13. sezonu deluje kao da ona nazaduje. biggrin Ma polako samo, ja sam sve odgledao za godinu dana otprilike, ali bih više voleo da sam malo gustirao. smile

Ja sam neke sezone odgledao za 1 dan pa vjerovatno zato sve najbolje nisam ni pohvatao , a sto se tice Pearl Islands , nzm sta da kazem mene je sokiralo kad su pred ujedinjenje vratili one izbacene pa se u pleme desilo nesto najgore vratili se Burton i Lillian i otisli direktno u ujedinjenje sto je meni bilo strasno glup potez produkcije iako u ujedinjenju njih dvoje su postali sok igraci i ,, Jon,, sa njima .Velika greska za Morgan je bila ta sto se Lill vratila i prosto u ujedinjenju su se podijelili jedni na jednu drugi na drugu stranu a Lill je setala na obe i kako se bojala da je Morgan ne izbaci ponovo ona je izbacila doslovce Savage .Onda su svi doslovce Ryana izglasali , cini mi se da je samo on glasao za nekoga drugog ali se nzm sjetiti za koga .
Zanimljivo je kako su se neki ujedinili na tom plemenskom da izbace Ruperta koji je slijepo vjerovao Burtonu i to ga je kostalo glave.
Onda je bilo ocito da ce poletiti neko izmedju Tijuane i Darrah samo se Darrah pukom srecom i svadjom outcastsa provukla skoro do kraja .Onda Christa i naslijedio je boom.
Jon i Burton su koliko sam ja shvatio , a to sam gledao do ujutro pa se iskreno i ne sjecam sta je tu bilo , ali mi se cini da su se oni urotili protiv Lillian i htjeli da je izbace , pa su se i na plemencu jos pokacili i na kraju je Burton ispao sa glasom vise , znaci Darrah i Sandra su glasale za Burtona .
Onda je izletila Darrah iako po mom misljenju trebala je tada Lill pokusati izbaciti Daltona i onda top 3 gdje Lill uzela imunitet i napravila po meni najgluplji potez sezone i povela Sandru u finale.
Jako nepromisljen potez jer Sandra skoro ni sa kim nije imala konflikte i bilo je vise nego ocito da ce postati Sole Survivor .

EthanMorascaDate: Monday, 28/06/10, 14:27 | Message # 13
Sole Survivor
v1.00
Ni meni nije jasno zašto je Lillian povela Sandru u finale, jedan od glupljih poteza ikada. biggrin

MikoDate: Monday, 28/06/10, 14:28 | Message # 14
Generalissimo
Je li moguce da se Ethan i ja slazemo u necemu biggrin biggrin biggrin

MikoDate: Monday, 28/06/10, 14:49 | Message # 15
Generalissimo
Ethane gdje si ti gledao americki na youtube i kucao ono sezona pa epizoda pa dio ili negdje drugo
meni je anubis dao link poseban youtube za survivor ali ga nemam izbrisao sam ga i sad nzm

• Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search: