Survivor 12: Exile Island - Panama
|
|
Miko | Date: Tuesday, 19/01/10, 14:32 | Message # 1 |
 Generalissimo
Group: Users
Status: Offline
| Takmicari se dijele u cetiri plemena-po meni mozda jedna od najjacih sezona Stari muskarci-La Mina Bruce Shane Dan Terry Mladi muskarci-Viveros Nick Aras Bobby Austin Stare zene-Casaya Cirie Tina Ruth-Marie Melinda Mlade zene-Bayoneta Misty Courtney Danielle Sally Odmah nakon podjele Jeff Probst im govori da imaju odmah igru,a igra je takva da se odabere po jedan clan iz svakog plemena da trci pa ce da trce Terry,Misty,Nick,Ruth-Marie do druge strane ostrva naci u kokosu kljuc i vratiti se, mlade zene gube i pojavljuje se Exile Island (prognano ostrvo) nesto u smislu kao ostvo duhova kod nas kada su mlade zene izgubile morale su da izaberu ko ide i Misty odlazi,ali moze tamo naci i tajni imunitet.Misty ga ne nalazi i vraca se pred igru u kojoj gube stare zene i izbacuju Tinu koja se najvise trudila.I onda se spajaju plemena u dva pa u Casayu idu:Shane,Aras,Bobby,Danielle,Courtney,Cirie,Melinda,a u La minu:Dan,Terry,Austin,Nick,Sally,Ruth-Marie,Misty a Bruce ostaje neizabran pa on ide u pleme koje izgubi u igri za imunitet kada izbaci clana,ali prije toga ide na prognano ostrvo gdje ne nalazi imunitet.Casaya gubi i Shane odlucuje odustati ali pred samo glasanje mijenja odluku i ispada Melinda,pa im Bruce dolazi.Shane,Aras,Cirie sklapaju dogovor da se drze zajedno ali da pridobiju Bruce-a.La Mina gubi dve za redom pa lete Misty i Ruth-Marie.Kada je Casaya izgubila pitanje je bilo ko leti,Shane obecava Bobby-u nemoguce da ga sacuva,ali Bobby leti.U zadnjoj igri pred ujedinjenje Casaya pobijedjuje ali ima pravo poslati jednu osobu i spasiti je glasanje oni biraju Sally i Dan koji je bio u svemiru napusta Survivor.Sam da napomenem da Terry jedini ima skriveni imunitet.Casaya se dogovara da izbaci sve clanove La mine,Terry osvaja prva dva imuniteta a ima i skriveni pa lete Nick,Austin i Sally.Bruce dobija grceve u stomaku i mora napustiti Survivor,a na iducem glasanju pleme je skontalo da izbaci Danielle jer Terry jos jednom uzima imunitet,ali pred zadnji cas leti Courtney.Cudni Terry po ne znam koji put uzima imunitet,i pleme izda Shane-a mislim na Arasa i Cirie a njima se Danielle pridruzla,Shane je ostao zaprepascen.U FINAL 4 Terry vec ne znam koji put ponovo uzima imunitet,a na glasanju po dva glasa dobiju Cirie i Danielle,pa igraju igru ko ce prije zapaliti vatru,Danielle pobijedjuje.Konacno igra u kojoj Terry ne pobijedjuje pa Danielle bira Arasa za finale. glasanje DANIELLE DANIELLE ARAS ARAS ARAS THE FINNER OF SURVIVOR PANAMA:ARAS BASKAUSKAS.
|
|
| |
LaraCroft | Date: Wednesday, 20/01/10, 08:26 | Message # 2 |
 Lieutenant general
| DO KOG GODISTA SU BILI MLADI A OD KOG STARIJI ? ne bih valjda ja, na primer, sa 29-30 godina, bila u grupi starih zena ???
ja sam hocu - necu, a ti se ne nerviraj
Message edited by LaraCroft - Wednesday, 20/01/10, 08:26 |
|
| |
Miko | Date: Wednesday, 20/01/10, 09:54 | Message # 3 |
 Generalissimo
| Stare zene su bile godista:nabrojat cu broj godina sam Stare zene 44,32,48,35 Mlade zene 24,26,24,31 Stari muskarci 57,51,35,46 Mladi muskarci 32,24,24,25
|
|
| |
LaraCroft | Date: Wednesday, 20/01/10, 10:11 | Message # 4 |
 Lieutenant general
| OK, hvala na preciznoj informaciji... znaci, nas SURVIVOR FILIPINI trebao bi da ima predznak - JUNIOR dogodine bi mogli da ga organizuju u nekom obdanistu...
|
|
| |
Miko | Date: Wednesday, 20/01/10, 10:14 | Message # 5 |
 Generalissimo
| Quote (LaraCroft) dogodine bi mogli da ga organizuju u nekom obdanistu... 
|
|
| |
dJOLEX | Date: Wednesday, 20/01/10, 12:01 | Message # 6 |
 Colonel general
| @LC Skontali smo vec sta si 'tela da kazes, ne moras 100x istu stvar da ponavljas Najbolje da odu u dom penzionera po ucesnike. Prestanite s tim sranj*ma oko godina ucesnika. Na mladima svet ostaje 
|
|
| |
Anubis | Date: Wednesday, 20/01/10, 12:20 | Message # 7 |
 Generalissimo
Group: Anupu
| Nisu ih nazvali stare žene i stari muškarci... to zvuči kao da su imali po 80 godina... ...podelili su ih kao starije žene i starije muškarce... (stariji u odnosu na ostale koji su se takmičili).
|
|
| |
Miko | Date: Wednesday, 20/01/10, 13:07 | Message # 8 |
 Generalissimo
| Pa dobro kakva jerazlika mogao sam reci i cure i zene,momci i muskarci.
|
|
| |
Anubis | Date: Wednesday, 20/01/10, 13:09 | Message # 9 |
 Generalissimo
| Razlika je u tome što bi te Cirie zakopala u zemlju da je nazoveš starom ženom.
|
|
| |
Miko | Date: Wednesday, 20/01/10, 13:30 | Message # 10 |
 Generalissimo
| Cirie-krava U toj sezoni sam za Shane-a navijao krava obicna.
|
|
| |
Anubis | Date: Wednesday, 20/01/10, 13:44 | Message # 11 |
 Generalissimo
| Cirie je zakon... Shane je isto super, ali Cirie zna kako da upravlja s ljudima.
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Wednesday, 20/01/10, 15:05 | Message # 12 |
 Sole Survivor v1.00
Group: Winners
| Cirie carica! Fizički izuzetno slaba, ali je imala jaku društvenu igru. Prvi put bila četvrta, drugi put treća. Dovoljno je reći.
Outwit - Outplay - Outlast
|
|
| |
LaraCroft | Date: Wednesday, 20/01/10, 17:48 | Message # 13 |
 Lieutenant general
| Quote (Anubis) Razlika je u tome što bi te Cirie zakopala u zemlju da je nazoveš starom ženom. ...a to nije nista prema onome sta bih ja nekome uradila da me nazove starom zenom... kako je ono Vanja Mandarina pretila saplemenicima kada su izbacili Peru ?
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Thursday, 21/01/10, 23:42 | Message # 14 |
 Sole Survivor v1.00
Group: Winners
| Hahaha... Da će završiti u kontejneru, tako nešto.
Outwit - Outplay - Outlast
|
|
| |
LaraCroft | Date: Friday, 22/01/10, 10:47 | Message # 15 |
 Lieutenant general
| Quote (EthanMorasca) Hahaha... Da će završiti u kontejneru, tako nešto. ja bih dodala, i to u zapaljenom...
|
|
| |