Survivor 20: Heroes vs. Villains
|
|
EthanMorasca | Date: Friday, 12/02/10, 23:15 | Message # 91 |
 Sole Survivor v1.00
Group: Winners
Status: Offline
| Meni je muzika fenomenalna! Najbolja do sada! I špica je ekstra odrađena, baš sam zadovoljan... Deset puta sam je gledao i svaki put se ježio. Russell je carina, Sandra i Courtney isto, Tyson i Randy su mi nešto ćutljivi... Ali Danielleini silikoni su vrh! Čini mi se da će Candice da leti under the radar. Boston Rob se ugojio ka svinja, ne znam kako planira da bude neka sila u igrama... I ne znam kako ne obraćaju pažnju na Amandu, Cirie, J.T.-ja, Toma... Sve same belosvetske pretnje, a oni izbacuju jednu Sugar kojoj je strategija poslednja na umu, šta god ona pričala u intervjuima.
Outwit - Outplay - Outlast
|
|
| |
Lavica88 | Date: Friday, 12/02/10, 23:16 | Message # 92 |
 Generalissimo
Group: Users
| Nek si ti upamtio silikone hahahahahha
Pravo bogatstvo je imati i poznavati sebe!
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Friday, 12/02/10, 23:18 | Message # 93 |
 Sole Survivor v1.00
| Ufffff... Kad bi ih videla, ne bi ni tebi bilo svejedno, veruj mi!
|
|
| |
Miko | Date: Friday, 12/02/10, 23:20 | Message # 94 |
 Generalissimo
| Ethan po spojelrima ko je pobjedio
|
|
| |
Lavica88 | Date: Friday, 12/02/10, 23:23 | Message # 95 |
 Generalissimo
| Hahahhahha Ethane...Nisam ja nastrana.
Pravo bogatstvo je imati i poznavati sebe!
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Friday, 12/02/10, 23:26 | Message # 96 |
 Sole Survivor v1.00
| Neću to da ti kažem, Miko, pokvariće ti sve. Ja se mnogo kajem što sam video te spojlere. Nadam se da nisu tačni. Barem ne skroz. Bolje gledaj bez toga i uživaj.
|
|
| |
Miko | Date: Friday, 12/02/10, 23:27 | Message # 97 |
 Generalissimo
| Gledaj bolje ti meni reci nema veze jer se meni neda cekati vise volim kada znam
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Friday, 12/02/10, 23:38 | Message # 98 |
 Sole Survivor v1.00
|
|
|
| |
Anubis | Date: Saturday, 13/02/10, 00:08 | Message # 99 |
 Generalissimo
Group: Anupu
| Ethane, nadam se da ti ne smeta sto sam stavio spoiler dugme preko tvog spoilera, a i to nije 100% sigurno.
|
|
| |
Anubis | Date: Saturday, 13/02/10, 00:47 | Message # 100 |
 Generalissimo
| Quote (EthanMorasca) Ali Danielleini silikoni su vrh! Propagiras pogresna moralna nacela po ovom forumu... Lose, lose. Da li ima bilo gde da se skine 2GB verzija???
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Saturday, 13/02/10, 10:50 | Message # 101 |
 Sole Survivor v1.00
| Ne smeta, šteta što to nije bilo na našem forumu kada si postavio sve spoilere! Ne znam, moja ima 700 MB i super je snimak. A kakva vam je bila prva borba? Nešto mi govori da neće Rupert dugo sa polomljenim prstom... Da je u pitanju obična sezona, odmah bi ga evakuisali, ali pošto je All-Stars, plus Rupert u pitanju, ostaviće ga da se vuklja po kampu. Nije mi više zanimljiv kao ranije, ne znam zašto... Ali je najjača fora kad Courtney kaže Danielle ili Parvati, ne sećam se kome: Break her shoulder! I ova iščaši Stephenieno rame! Sugarin topless finish je najžešći! Pročitao sam u nekom intervjuu koji je Sugar dala da je tada rekla Sandri: Stop undoing my bra, bitch! A Sandra joj je odgovorila: I'm a villain! Isto mi je ekstra kada Jeff objašnjava Parvati zašto je villain! Jedva čekam sledeću epizodu! 
|
|
| |
Anubis | Date: Saturday, 13/02/10, 11:52 | Message # 102 |
 Generalissimo
| ^Prva borba je bila... ahahaha! Let’s talk about the bra incident in the reward challenge. Did Sandra do it on purpose? She fully did it on purpose, I felt her unhooking it. I said to her, “Don’t take my bra off, b***h.” and she says something like, “I’m a villain” and gives a sinister laugh. I jos jedna zanimljiva stvar iz intervjua: On Russell and what anybody knew before the season started: Certain people might have inside people who might know more about what’s really going on and they’re best friends with people… It’s life, it’s “Survivor,” it’s Hollywood. People did know certain things [coughsParvaticoughs]. Evo najbolje scene od onih koje nisu usle u prvu epizodu:
|
|
| |
Anubis | Date: Saturday, 13/02/10, 12:34 | Message # 103 |
 Generalissimo
| @Ethan: Jel ti ne smeta sto sam stavio video sa prvim izbacivanjem u tvoj pocetni komentar? Ako ti smeta, izbrisacu taj deo... Ovo su rekli Heroji prilikom izbacivanja: Candice (votes Sugar): Sugar, I'm voting for you tonight because that's what everyone else is doing. I didn't want it to be you and I'm sorry. I think you're great. Colby (votes Sugar): Really one of the main things is, with you gone Sugar, I don't know we'd lose that much and another thing, day 2 and you're already breaking down emotionally, I don't know if you are cut out for this game. Good luck. Cirie (votes Sugar): I don't think this is the smartest vote, but I have to go with the tribe right now. Rupert (votes Sugar): I am so sorry I couldn't change the guys votes. I'm sorry Sugar. Stephenie (votes Sugar): Sugar you are as sweet as pie, you really are, but right now, we feel like you are not one of the stronger people that's gonna help us in the game so I'm really sorry, good luck to you. Tom (votes Sugar): Sugar, so sad its you. You're talented and sensitive person. I loved having you around camp, you were so fun. Amanda (votes Sugar): I'm voting for you tonight because you are one of the weakest players on the team. James (votes Sugar): I don't know, just want to keep this team strong. Sugar (votes Amanda): I think you're kinda fake and I want to keep everyone that is totally real on as long as possible, so... JT (votes Sugar): This is strictly because you were starting to scare me and I can't trust you at all.
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Saturday, 13/02/10, 14:03 | Message # 104 |
 Sole Survivor v1.00
| Ne smeta mi.
|
|
| |
Anubis | Date: Saturday, 13/02/10, 14:24 | Message # 105 |
 Generalissimo
| Quote (EthanMorasca) Ne smeta, šteta što to nije bilo na našem forumu kada si postavio sve spoilere! Bilo je... Pisalo je: Ali komentar Sugar o Amandi kako je nekako fake je... 
|
|
| |