Logged in as Guest | Group "Guests" Welcome Guest | RSS

Virtual Survivor

Wednesday, 18/06/25, 12:31
[ New messages · RSS ]
  • Page 1 of 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Survivor 3: VIP
AnubisDate: Saturday, 23/10/10, 00:40 | Message # 1
Generalissimo
Group: Anupu
Status: Offline
Kakvi su vaši utisci o novoj sezoni?

Šta se dešava sa oficijelnim forumom?

AleXandarDate: Saturday, 23/10/10, 09:49 | Message # 2
Sole Survivor
v0.25
Group: Winners
Nije mnogo lose , jest da malo odugovlacu ali jbg smile

samo me zanima dal ce i ove godine biti ostrvu duhova?

Keep Hope Alive

MikoDate: Saturday, 23/10/10, 10:22 | Message # 3
Generalissimo
Group: Users
Sezona je jako dobra zanimljiva odnosno cini mi se tako na prvi pogled , lose sto su ubacili istu igru kao i prosle godine za pocetak ali zanimljivo , muskarci protiv zene , nadam se da ce tako ostati do ujedinjenja a ne da ce biti odmah nakon 2-3 izbacivanja mjesanje.
Kod zena bi Nikolija i Vesna mogle prve ispaliti jer se definitivno nisu uklopile , Mrkickeva mi isto nije nesto za razlike od Bojane,Aleksandre i Katarine koje su jako ono po meni zadovoljne i borbene , Goca sama po sebi odnosno ime samo za sebe , Biljana mi se cini tiha,povucena ali i kao neko ko moze explodirati na trenutak , tako da Nikolija i Vesna sigurno nece u ujedinjenje a Mrkickeva bi mogla odustati ili traziti da je izbace tongue
Kod muskadije , Knez i Nikola ce biti takodje nesto kao Pece i Aca u tom smislu mislim , Knez je odmah poceo po svome , dao sam im mindjuse za 100 eura ne dam majicu , ne znam , ako bude imao takav stav za razliku od Nikole koji je totalno otvoren
Marko i Toni ce u igrama definitivno dosta doprinositi ,Andrej i Edin ce se vjerovatno isto dobro uklopiti , a Milos i Milan mislim tesko ce do ujedinjenja na prvi utisak

Kod nas izgleda na OBN , samo Petkom epizode , kod vas na FOX ????

Ostrvo Duhova ce biti , culi ste da je Andrija rekao , da li ce za izbacene to definitivno biti kraj ? Znaci OD ce biti 100%

Forum je u izradi , vjerovatno ce kroz par dana proraditi smile

Lavica88Date: Saturday, 23/10/10, 11:13 | Message # 4
Generalissimo
Само петком?? Баш безвезе. Шта имају толико одуговлачити с тим, ццц...

Елем, мени је екстра подјела племена biggrin За пола такмичара ни чула нисам, али добро. На прву ми нису нешто претјерано занимљиви, надам се да ће у следећим епизодама бити боље.

Pravo bogatstvo je imati i poznavati sebe!

EthanMorascaDate: Saturday, 23/10/10, 13:48 | Message # 5
Sole Survivor
v1.00
Meni se ne sviđa zato što mnogo razvlače i prikažu toliko toga, a u suštini ne prikažu ništa. sad Pretpostavka za dalji tok sezone: posle tri izbacivanja mešanje plemena, a posle još četiri izbacivanja ujedinjenje. Svi koji ispadnu idu na OD i u ujedinjenju se jedan vraća, tako da je ujedinjenje sa 10 članova. Finale sa troje učesnika, 7 članova Velikog veća.

Outwit - Outplay - Outlast

tiksiDate: Saturday, 23/10/10, 14:27 | Message # 6
Sole Survivor
v1.25
Meni se dopalo. Nisam ni ocekivala USA survivor vec neki blended sou koji se dosta razlikuje od klasicnog survivora, tako da OK. Mnogo je bolje od Farme, ako nista drugo. Sezona uzina. Knez i Nikola su bili jako smesni na pijaci i u borbi :D. Takodje ukljucene su ocigledno neke inovacije tipa podela na onakva plemena, kutije itd. Ne svidja mi se sto u startu imaju relativno solidne uslove. Svi su mi za sada ok, ne dopadaju mi se jedino Vesna i Nikolina, mozda Biljana koje deluju kao da su dosle na turisticki obilazak. Vecina se u startu deklarisala da ce voditi herojsku igru, dal ce tako ostati videcemo...

Za sada navijam za Kneza, posto mislim da je on jedan od retkih, pored nekih zena, koji je spreman na mudru borbu, sto ce ga na kraju verovatno i unistiti. Neke poteze viliana ocekujem eventualno od Andreja, Biljane, Perovicke, Goce, mozda Vesne i Nikoline, ako nekim slucajem shvate koju igru igraju i gde se nalaze.

Sto se tice foruma, ocigledno nisu promenjeni administratori biggrin Ne verujem da ce zaziveti forum u skorijem periodu.

Message edited by tiksi - Saturday, 23/10/10, 14:34

NeoDate: Saturday, 23/10/10, 15:23 | Message # 7
Lieutenant colonel
Ne svidja mi se sto imaju dobre uslove ....ocekujem da se istakne Trzanka malo :),od muskaraca Nikola i Marko Bulattttt legenda smile ,a deluje mi zanimljivije ovo sa mandom i ajs nigutinom "Ja volim Srbiju ",a mislim da ima 3 x nedeljno na Tv Prva i mnogoooooooooo smaraju sa reklamama ,na svaka 2 minuta ...

Be the change you want to see in the world ...

NeoDate: Saturday, 23/10/10, 15:25 | Message # 8
Lieutenant colonel
da isto kao pre od ponedeljka do petka evo linka http://www.prva.rs/sr/program/emisija/story/8620/Survivor-portreti.html

NeoDate: Saturday, 23/10/10, 15:28 | Message # 9
Lieutenant colonel
provlaci se kroz novine u Srbiji da je Nikola Rokvic pobedio ..al videcmo biggrin

lazalaza93Date: Saturday, 23/10/10, 15:57 | Message # 10
Sole Survivor
v0.25
Nije los pocetak. Trzanka malo popizdela na pijaci, ali ona je takva, kapiram je, i volim sto je takva smile Ona sto je bila sa njom, Biljana, mislim da je prilicno sposobna i da ce se dobro snaci. I ova sto je postala vodja plemena mi je OK. Od muskih su mi Knez i Edin najbolji, bar za sada. Bulata patoloski ne mogu da smislim odavno, ali mozda se moje misljenje i promeni (cisto sumnjam).

EthanMorascaDate: Saturday, 23/10/10, 16:41 | Message # 11
Sole Survivor
v1.00
Da ne zaboravim da će na kraju sve da useru glasom publike. biggrin

NeoDate: Saturday, 23/10/10, 16:45 | Message # 12
Lieutenant colonel
a da glas publike hahaha...a sto mi je bila pateticna greska organizatora ...da casti putovanjem osobu koja poslaje najvise glasova ...i logicno devojka od bijija poslala 2 000 poruka , on osvoji auto ..mislim da je najvise profitirao pored pobednika .....racunicom das 1 000 eura na glasove i Nisan tvoj smile

NeoDate: Saturday, 23/10/10, 16:48 | Message # 13
Lieutenant colonel
kontam da je publika najmerodavnija ..al nije bila publika tamo da se bori nego ucesnici :),to sa pubilkom i sva ta glasanja su cist profit TV Nova ...sta god postoji na televiziji obavezno postoji i glasanje sem kod Milke Canic smile

EthanMorascaDate: Saturday, 23/10/10, 16:59 | Message # 14
Sole Survivor
v1.00
Quote (Neo)
kontam da je publika najmerodavnija ..al nije bila publika tamo da se bori nego ucesnici :)

Apsolutno se slažem! Oni se mučili tamo 30 dana i onda neko ko je sa čipsom i koka-kolom gledao sve to iz fotelje odlučuje o pobedniku...

anguaDate: Saturday, 23/10/10, 17:48 | Message # 15
Colonel general
i ja se slazem i zelim da dodam samo da i publika nema uvid u sva dogadjanja tako da nije ni malo merodavna da ocenjuje pobednika.

Eddie: I was taken up to heaven, and I spoke to God.
Saff: What about?
Eddie: Shopping, mainly.

• Page 1 of 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Search: