Teorije Zavere
|
|
tiksi | Date: Friday, 12/03/10, 23:00 | Message # 136 |
 Sole Survivor v1.25
Group: Winners
Status: Offline
| Anubis tamo postoji znak pitanja -? Nemoguce je sada ista dokazivati Anubis ja samo znam da sam vise puta u toku tog dana to proveravala jer sam se cudila kako i zasto mi ne mozemo da glasamo za te 2 stvari....videla sam i taj Larin komentar i sve ostalo..... I ovako mozemo do sutra, zaista smesno. Do ponoci sam sigurna da to tamo nije stajalo to je definitivno jer smo Sac i ja negde oko podneva tog dana bas raspravljali o tome i gledali tu stranicu....Posle, mnogo posle su se pojavili i svi ostali i svi smo to komentarisali zajedno.....
Message edited by tiksi - Friday, 12/03/10, 23:02 |
|
| |
Anubis | Date: Friday, 12/03/10, 23:06 | Message # 137 |
 Generalissimo
Group: Anupu
| Nije tačno. Oko ponoći prethodnog dana je komentar updatovan, a igra za imunitet je usledila sutra. Tvoja pitanja oko licitacija su usledila tek sutra, nakon updatovanja komentara, i to sve stoji crno na belo zajedno sa datumom i vremenima.
|
|
| |
tiksi | Date: Friday, 12/03/10, 23:08 | Message # 138 |
 Sole Survivor v1.25
| To je sve sada potpuno nebitno, ja svoje misljenje imam, ali opet ni u kom slucaju nije bilo korektno sa tvoje strane da menjas tako nesto ma koliko sati kasnije, jer to nisi radio u ranijim slucajevima, jer je ta kladionica radila 24 h dnevno.... Nemam energije vise nista da raspravljam a iznad svega to i ne zelim. Vidim da u mom slucaju bas kao sto rece Lara nisu bas vazila ista pravila kao i za ostale i mislim da je to glavni problem ove igre. Nemam vise sta da + ni -, samo idemo u dalje dubioze a ja sam se uverila u tvoju laz i ranije i to mi je dovoljno, vise potvrda mi i ne treba.
|
|
| |
Anubis | Date: Friday, 12/03/10, 23:20 | Message # 139 |
 Generalissimo
| Kakve gluposti... Pa u opisu igre je stajalo da će se ponude stalno menjati kao što su se menjale i nakon povratka ljudi sa OI.
|
|
| |
tiksi | Date: Friday, 12/03/10, 23:21 | Message # 140 |
 Sole Survivor v1.25
| Ok, super u pravu si.
|
|
| |
tiksi | Date: Saturday, 13/03/10, 15:45 | Message # 141 |
 Sole Survivor v1.25
| Quote (Anubis) Sac koji mu je slagalicu rešavao ili tiksi. Zasto mislis da sam ja u svakoj corbi bila mirodjija, cak sam cula iz vise izvora da i na drugim VS ja pomazem i resavam svima sve zadatke... ahahaha Ovo se pretvorilo u opsesiju Mislim mozda je i Ethan ili neko drugi pomagao buxu 
Message edited by tiksi - Saturday, 13/03/10, 15:47 |
|
| |
Anubis | Date: Saturday, 13/03/10, 15:55 | Message # 142 |
 Generalissimo
| Quote (tiksi) Mislim mozda je i Ethan ili neko drugi pomagao buxu Samo ti i Sac ste bili online u toku tih sat vremena. Takođe, samo članovi Velikog Veća su mogli da vide temu sa igrama, a posle ni oni. Pred kraj je ponovo tema uključena i za porotu i za Nikaince.
|
|
| |
tiksi | Date: Saturday, 13/03/10, 16:52 | Message # 143 |
 Sole Survivor v1.25
| Quote (Anubis) Samo ti i Sac ste bili online u toku tih sat vremena. Takođe, samo članovi Velikog Veća su mogli da vide temu sa igrama, a posle ni oni. Pred kraj je ponovo tema uključena i za porotu i za Nikaince. Ja nisam bila online tad dosla sam nesto kasnije na chat, nisam ni znala kada bux ima borbu, cula sam jedino da je na zalost puko, a Sac tad nije bio clan Velikog Veca jer je jos bio u igri 
|
|
| |
Anubis | Date: Saturday, 13/03/10, 18:24 | Message # 144 |
 Generalissimo
| Oboje ste bili online u jednom momentu u toku trajanja zadatka, i niko više. Situacija je bila više nego jasna.
|
|
| |
tiksi | Date: Saturday, 13/03/10, 19:19 | Message # 145 |
 Sole Survivor v1.25
| Anubis ja nisam online i kad sam online retko kad gasim stranicu, a racunar ne gasim nikada Sto se tice toga ja sam se pojavila pred sam kraj te igre, mozda 5 minuta pre nego sto se ona zavrsila, na primer. To sto mozda Ethan nije bio na sajtu ne znaci da mu nije pomagao, na primer..... Necije prisustvo/neprisustvo na sajtu nista ne dokazuje...
Message edited by tiksi - Saturday, 13/03/10, 19:22 |
|
| |
Anubis | Date: Saturday, 13/03/10, 19:28 | Message # 146 |
 Generalissimo
| EthanMorasca nije bio online, i nije mogao da vidi temu. Uostalom džabe ti cela ta priča kada si bila online (pod jedan), kada je Sac bio online (pod dva) i kada mi je Sac rekao da mu jeste pomagao (pod tri)... a zna se odakle je pomoć jedino mogla da dođe. Besmisleno je dalje izvrtati realnost.
|
|
| |
tiksi | Date: Saturday, 13/03/10, 19:55 | Message # 147 |
 Sole Survivor v1.25
| Quote (Anubis) zna se odakle je pomoć jedino mogla da dođe ne znam ja odakle je pomoc dolazila ali od mene definitivno nije, bas kao sto nisam ni pomagala Galu, kao sto si ti mislio....
|
|
| |
LaraCroft | Date: Sunday, 14/03/10, 12:45 | Message # 148 |
 Lieutenant general
Group: Users
| sad sam procitala anubisova trabunjanja na Mikinom sajtu... bolesnik ostaje bolesnik celog veka, medicina uzalud napreduje za neke... a svim naivcinama koje veruju da ce VS MAFIJA biti postena igra, zelim sve najbolje... svojim komentarom na poslednjem plemenskom savetu kod Mike, nas mali game host samo je jos jednom potvrdio da je on iskljucivi krivac za sve spletke, lazi, provociranja i uvrede na VS GREECE... i nadam se da ce sav virtuelno osvojeni novac potrositi na lecenje svojih pravih bolesti, koje ima i koje ce tek dobiti... a ja pravog novca imam sasvim dovoljno - u tome je razlika izmedju mene i njega...
ja sam hocu - necu, a ti se ne nerviraj
Message edited by LaraCroft - Sunday, 14/03/10, 12:50 |
|
| |
Anubis | Date: Sunday, 14/03/10, 13:02 | Message # 149 |
 Generalissimo
| ^Opet si zalutala u pogrešnu temu pa sam te vratio tamo gde ti je i mesto... za sve one sa nemirnim ili isfrustriranim duhom. Nego reci mi gospođice pljačkašice grobova, šta bi sa onim pretnjama da ću leteti prvi iz igre i da mi želiš srećan put kroz kanalizaciju?? Nešto mi se čini kao da do toga nikad nije došlo, mada opet mi imamo potpuno drugačiju predstavu realnosti, a i možda ti je neko sad ponovo provalio u račun pa ja i ne pričam sa gospođicom Pitt Jolie nego sa nekim bolesnikom koji samo želi da ti uništi glumačku karijeru??
|
|
| |
LaraCroft | Date: Sunday, 14/03/10, 13:06 | Message # 150 |
 Lieutenant general
Group: Users
| ko je bolesnik, jasno je svima... ko je isfrustriran, takodje se vidi... ko ne moze bez spletki, lazi, provokacija, podmetanja - vidi se iz aviona... srecan put kroz kanalizaciju, gde ti je i mesto...
ja sam hocu - necu, a ti se ne nerviraj
|
|
| |