Logged in as Guest | Group "Guests" Welcome Guest | RSS

Virtual Survivor

Wednesday, 18/06/25, 15:35
[ New messages · RSS ]
Teorije Zavere
EthanMorascaDate: Friday, 12/03/10, 21:27 | Message # 121
Sole Survivor
v1.00
Group: Winners
Status: Offline
Šta je tragikomedija?

Outwit - Outplay - Outlast

Lavica88Date: Friday, 12/03/10, 21:33 | Message # 122
Generalissimo
Group: Users
Sve i nista. biggrin

Pravo bogatstvo je imati i poznavati sebe!

AnubisDate: Friday, 12/03/10, 21:33 | Message # 123
Generalissimo
Group: Anupu
Kada je tema bila kreirana, bilo je moguće kladiti se na sva tri događaja. Tek više od 12 sati nakon izglasavanja ljudi na OI, glavni komentar je updatovan, tako da ste imali dovoljno vremena da se kladite. Nakon toga samo na prvi događaj. Igra za imunitet je usledila sutradan.

LaraCroftDate: Friday, 12/03/10, 22:04 | Message # 124
Lieutenant general
NOVA KLADIONICA :

koliko ljudi sada veruje nasem malom game hostu ?

bilo je 4, nekada davno...
sada je manje...
kvota da troje takmicara veruje makar nesto - 5,50
kvota da dvoje takmicara veruje - 2,50
kvota da mu veruje jedan takmicar - 1,80
kvota da mu niko vise ne veruje nista - 3,50
kvota da mu jos neko veruje nesto malo, ali i da taj broj ljudi vise veruje da je klasican lazov - 1,10

ja sam hocu - necu, a ti se ne nerviraj

AnubisDate: Friday, 12/03/10, 22:07 | Message # 125
Generalissimo
Trebalo je da otvoriš anketu...

LaraCroftDate: Friday, 12/03/10, 22:15 | Message # 126
Lieutenant general
najveci problem VS GREECE bilo je menjanje pravila od igre do igre i velika sujeta naseg malog game hosta...

kada je gresio (a to je ljudski, pogresi i sudija na finalu SP u fudbalu pa nikom nista) i kada mu je to neko napomenuo, on se ljutio, pocinjao da vredja, preti, provocira i edituje svoje postove...

a sta tek reci o menjanju pravila od takmicara do takmicara ???
secam se i da je prvo imao pravilo da kada neko ne ostavi ni jedan post na plemenskom savetu, da dobija kaznu od 0,1 poena (neko je kaznjen toliko, ne secam se ko, nije ni bitno)...
e, onda kasnije, kada ga drugi takmicar samo pita, kulturno, da li moze da ne ostavi ni jedan komentar na plemenskom savetu, nas mali game host menja ranije utvrdjeno pravilo i preti tom takmicaru kako ce ga kazniti sa neucestvovanjem u narednoj igri za imunitet...

ima jos mnogo toga i ova tema je prava za to, a ne teorija zavere...
jer ja ni u kakvu teoriju zavere ne verujem (Amerikanci, CIA, Rusi, Bildelberg grupa, masoni...)

tiksiDate: Friday, 12/03/10, 22:18 | Message # 127
Sole Survivor
v1.25
Quote (Anubis)
Kada je tema bila kreirana, bilo je moguće kladiti se na sva tri događaja. Tek više od 12 sati nakon izglasavanja ljudi na OI, glavni komentar je updatovan, tako da ste imali dovoljno vremena da se kladite. Nakon toga samo na prvi događaj. Igra za imunitet je usledila sutradan.

Anubis gledala sam vise puta u toku tog dana tu anketu posto sam ja htela da se kladim i htela sam da namestimo igru da bi dobili nagradu.

Uglavnom opet izvrces stvari kako tebi idu na ruku(posto mi naravno nemamo dokaze) a to nije prvi put i juce sam se 100% uverila da lazes, a posto ja nisam siznula( josuvek) mogu da verujem sebi i svojim secanjima tako da ti tu nista ne mozes.

Cak i da je tako bilo(a nije) pitam se od kad ta anketa vazi samo 12 sati i u nocnim satima, to mi nista nije jasno.....konfuzno, mutno, bistro ko jogurt uostalom kao i cela ova igra.

Ocigledno je trebalo svakog dana na svakoj strani u svakom momentu da radim Screenshotove da sam znala sa kim imam posla biggrin
Prevazisao si i Rusella da te po prvi put pohvalim...

LaraCroftDate: Friday, 12/03/10, 22:25 | Message # 128
Lieutenant general
evo, da kazem nesto pozitivno o VS GREECE...

jedan deo igara bio je odlican...
prva igra - kada smo trazili ostrvo Nisos Chrisi
druga igra - zagonetni brojevi (62, 63)
dalje pisem bez broja jer se ne secam vise kada je koja bila...
zagonetka - Nika, a mi mislili da je Had (moja greska, priznajem)
brojcana ukrstenica - sjajna igra, samo steta sto 90 % takmicara nije znalo kako se igra (tu smo se game host i ja bili slozili preko PP, verovali ili ne!!!)
Termopilska borba - najbolja igra, uzivala sam u njoj tih 5-6 dana, a i dan danas mi je smesno kada se setim da je Djole mislio da moze da osvoji svih 18 poena!!! Toliko je moje pleme bilo jace od ostala 2 u toj igri, da smo se zezali poslednja 2 kruga...
Kluedo - priznajem da nikada ranije nisam igrala, samo sam cula za tu igru...Sac i Tiksi su bili idejne vodje, ja sam samo slala PP sa pitanjima...kada bih igrala tu igru jedno 5-6 puta, mislim da bih postala ekspert...

dakle, VS je bio korektno osmisljen...

tiksiDate: Friday, 12/03/10, 22:34 | Message # 129
Sole Survivor
v1.25
I meni su se dopadale te igre pre ujedinjenja i to sve, sem onog pogadjanja reci sa *. Inace nikada pre nisam igrala ni Riziki ni Cluedo ni igrice na kompu ni nista slicno, ali mi je ovo bilo zanimljivo i dobro sam se snasla, bar tako mislim. Ja sam i onako u svojim naucnim misterijama celi dan smile

Najvise su mi se dopali tragovi za skriveni i Pandorinu kutiju.

Nakon ujedinjenja, na stranu to sto nisam zelela da igram do filmova nista(Slagalicu sam radila i uradila je boga mi skoro do pola, ali je nikada nisam postovala sa namerom) , nije mi se dopala ama bas ni jedna igra, a i dan danas mi nije jasno kakve veze oni filmovi imaju sa laganjem, drugim recima od toga sam ocekivala mnogo vise.

Za slagalicu je trebao da da neograniceno vreme pa ko je prvi resi. I ovo ostalo je bilo sasvim prosecno, sem ovog saha koga su igrali u polufinalu za koji mi se cini da je OK igra, ali je kolko vidim i tu forsirano vreme, te neke prave strategije od po 4,5 koraka protivnika unapred nisu mogle da se razradjuju. Da Sac nije imao problema sa internetom tih dana, a licno sam se uverila da je imao i to velikih, sigurna sam da bi i taj sah vrlo lako dobio.

Message edited by tiksi - Friday, 12/03/10, 22:37

LaraCroftDate: Friday, 12/03/10, 22:37 | Message # 130
Lieutenant general
o igrama posle mog napustanja VS necu da sudim...

posle tog trenutka, VS GREECE me vise nije zanimao...

AnubisDate: Friday, 12/03/10, 22:37 | Message # 131
Generalissimo
@tiksi: To nije tačno. Tema je otvorena PRE nego što su POSTOJALI Odbačeni, postoji datum i vreme kreiranja teme... a sam komentar je updatovan 12 sati nakon objavljivanja rezultata glasanja i slanja ljudi na OI... postoje datumi i vremena i za to.

Nemaš trenutno nijedan argument na svojoj strani, a pošto ste ponovi krenuli da zatrpavate temu, komentari će se seliti u Teorije zavere... pošto je ovo još jedna nedokazana tvrdnja sa tvoje strane, kao i ona o čitanju tvojih privatnih poruka.

tiksiDate: Friday, 12/03/10, 22:40 | Message # 132
Sole Survivor
v1.25
Quote (Anubis)
@tiksi: To nije tačno. Tema je otvorena PRE nego što su POSTOJALI Odbačeni, postoji datum i vreme kreiranja teme... a sam komentar je updatovan 12 sati nakon objavljivanja rezultata glasanja i slanja ljudi na OI... postoje datumi i vremena i za to.

Dakle ja sam imala 12 sati u toku noci da se kladim pri cemu je tamo pisalo da je kladionica otvorena ceo dan? Otkud to sad Anubis? Jesmo mi bas dosta na netu ali celi dan i celu noc e to bas nismo...

Osim toga imam neki osecaj da smo se i tada kladili u sred noci ti bi rekao a ne ovo se odnosilo na ranije uslovi nisu updateovani....

Predstavljati to kao neciju sansu da se odbrani od nepravde je zaista mizerno cak i da je bilo tako.....

Message edited by tiksi - Friday, 12/03/10, 22:42

LaraCroftDate: Friday, 12/03/10, 22:40 | Message # 133
Lieutenant general
ovo je prava tema...
uostalom, i zove se - IZA SCENE I NEPRIKAZANI MATERIJAL...

a teorije zavere na ovoj planeti - NEMA

ima samo terorije cool

tiksiDate: Friday, 12/03/10, 22:44 | Message # 134
Sole Survivor
v1.25
Lara teorija zavere je pokusaj da se svi ovi razgovori gurnu pod tepih insiuirajuci i stavljajuci ih u kontekst nekakvih zavera......To je jos jedan od pokusaja manipulacije tudjim nacinom razmisljanja....

Anubis da se ne zoves ti Vladimir i da ne studiras Gradjevinu, posto sam upoznala jednog decka koji me je maltretirao dugo dugo sva sreca davno i radio iste stvari kao ti, rezonovao isto kao i ti i ubejivao me u neke stvari u koje me ti ubedjujes. To je de facto jedina osoba sa kojom sa u zivotu imala konflikt ovih razmera kao sa tobom ovde? dry

E bas me je taj ludi Vladimir na kraju naucio da se takvi kao on hrane ovakvim stvarima, da ih najvise boli ignorisanje, ali ja to ovde nisam ispostovala i najbolje je da sam samo klimala glavom kako Aki diriguje....

Message edited by tiksi - Friday, 12/03/10, 22:50

AnubisDate: Friday, 12/03/10, 22:52 | Message # 135
Generalissimo
Quote (tiksi)
Dakle ja sam imala 12 sati u toku noci da se kladim pri cemu je tamo pisalo da je kladionica otvorena ceo dan?

Ne, bilo je 12 sati u toku dana... još jedna neistina sa tvoje strane. Sve do ponoći uveče su te ponude stajale, i gle čuda, u 15 časova LaraCroft ponosno ostavlja komentar u kome po ko zna koji put indirektno stavlja do znanja da neće ništa kupovati u igri.

Ironija ne može biti veća.

Search: