Teorije Zavere
|
|
dJOLEX | Date: Sunday, 14/03/10, 13:10 | Message # 151 |
 Colonel general
Group: Users
Status: Offline
| Laro mozda je Anubis bolesnik, al' ti si ta koja je isfrustrirana, to se vidi sa Marsa a ne iz aviona ;)))
|
|
| |
Anubis | Date: Sunday, 14/03/10, 13:12 | Message # 152 |
 Generalissimo
Group: Anupu
| @LaraCroft: Čini mi se da ti je opet neko provalio u račun jer opet izgubila dodir sa zemljom... ali valjda je to jedini nivo na kom umeš da komuniciraš, vređanjem, pretnjama, slanjem pretnji smrću meni (wtf??), laganjem svih oko sebe oko najnebuloznijih stvari i to ne zarad igre, već ne znam čega (zabave??)... Uostalom, ko gubi ima pravo da se ljuti, ako ništa barem si našla zaposlenje u međuvremenu, od pravnice si najpre postala glumica, da bi završila kao part-time sezonska novinarka. Sve najbolje, pozdrav.
|
|
| |
LaraCroft | Date: Sunday, 14/03/10, 13:40 | Message # 153 |
 Lieutenant general
| Quote (Anubis) Čini mi se da ti je opet neko provalio u račun bolje u racun, nego u mozak... ma, ti si najpametniji... da sam frustrirana zbog VS, zasto sam onda sama trazila da dobrovoljno izadjem, kada je bila ona frka posle brojcane ukrstenice, kada je VS napustilo 5-6 takmicara, zbog krsenja pravila od strane naseg malog game hosta ? toliko o mojoj sujeti i zelji da pobedim po svaku cenu... uostalom, na sta je sve spreman nas mali game host i sta je radio, sam je opisao u Mikinom poslednjem plemenskom savetu... prljavstina i necovjestvo uvek izadju na videlo...pre ili kasnije...
ja sam hocu - necu, a ti se ne nerviraj
Message edited by LaraCroft - Sunday, 14/03/10, 13:40 |
|
| |
Lavica88 | Date: Sunday, 14/03/10, 13:46 | Message # 154 |
 Generalissimo
| Ko o cemu ..........
Pravo bogatstvo je imati i poznavati sebe!
|
|
| |
dJOLEX | Date: Sunday, 14/03/10, 13:48 | Message # 155 |
 Colonel general
| je l' treba da nastavim? ku*** o postenju... hahahahaha lavice legendo 
|
|
| |
Lavica88 | Date: Sunday, 14/03/10, 13:57 | Message # 156 |
 Generalissimo
| Hhahahaha..hvala Djole
|
|
| |
LaraCroft | Date: Sunday, 14/03/10, 14:06 | Message # 157 |
 Lieutenant general
| a vidi se i kome je nas mali game host poslednja dva ipo meseca bio pas cuvar... sami se svi otkrivaju... i bez istrage...
|
|
| |
Lavica88 | Date: Sunday, 14/03/10, 14:09 | Message # 158 |
 Generalissimo
| Nama je bio game host, tebi duga strast i ceznja..ocigledno.
|
|
| |
dJOLEX | Date: Sunday, 14/03/10, 14:15 | Message # 159 |
 Colonel general
| Quote (Lavica88) Nama je bio game host, tebi duga strast i ceznja..ocigledno. Hahahaha, OWNAGE! PS Laro, al' si ti kontradiktorna.... Govoris kako te zabole za VS a i dalje smaras o nekoj nepravdi ISN'T THAT RIGHT!? PS 2 Anubis nije bio pas cuvar, on je seoska dzukelA... ZSE 
|
|
| |
tiksi | Date: Sunday, 14/03/10, 14:17 | Message # 160 |
 Sole Survivor v1.25
Group: Winners
| Ponovicu ovde jos jednom. Anubis prica da je Lara bolesnik i obratno, a pri tom u Mikinom VS njenu eliminaciju postavlja kao prioritetnu jer je NAJVECA PRETNJA . Zar to ne govori dovoljno za sebe.... Dve sile u okrsaju. Inace sam jos pre jedno mesec dana izjavila da mislim da su ove dve osobe jako slicne a i to dan danas mislim.
Message edited by tiksi - Sunday, 14/03/10, 14:20 |
|
| |
Anubis | Date: Sunday, 14/03/10, 14:32 | Message # 161 |
 Generalissimo
Group: Anupu
| Gde sam ja ovde tačno rekao da je LaraCroft bolesnik?? Sve mi se nešto čini da je sve vreme obrnuto... ili ti jednostavno nisi u stanju da interpretiraš stvari kakve one zaista jesu?? Veoma zabrinjavajuće.
|
|
| |
biba91 | Date: Sunday, 14/03/10, 15:39 | Message # 162 |
 Colonel
| ojoj pa ovdje je kao da bi bili na baterije......kad se izprazne......stavite nove.....i opet od početka.....
|
|
| |
LaraCroft | Date: Sunday, 14/03/10, 16:02 | Message # 163 |
 Lieutenant general
| Anubis (evo pominjem ti ime), hvala sto si od mene napravio HEROJA VS NORWAY, to je glavni zakljucak tvog komentara na poslednjem plemenskom savetu... ti si angazovao DVE TRECINE takmicara samo da mene izbacis ???!!! a ja se prijavila kod Mike vise rekreativno... 
|
|
| |
biba91 | Date: Sunday, 14/03/10, 16:26 | Message # 164 |
 Colonel
| Laro ali pazi ne zahvaljuj se pošto te napravio za HEROJA VS NORWAY heroji su oni koji su mrtvi
|
|
| |
LaraCroft | Date: Sunday, 14/03/10, 16:29 | Message # 165 |
 Lieutenant general
| Biba91, nista ne brini... imam ja 9 zivota... za mene je JAMES BOND, koji zivi samo dvaput (YOU ONLY LIVES TWICE), amater... 
|
|
| |