Virtual Survivor 1: Reunion Show
|
|
Lavica88 | Date: Thursday, 11/03/10, 01:31 | Message # 31 |
 Generalissimo
Group: Users
Status: Offline
| Jos si mali
Pravo bogatstvo je imati i poznavati sebe!
|
|
| |
Anubis | Date: Thursday, 11/03/10, 02:30 | Message # 32 |
 Generalissimo
Group: Anupu
| EthanMorasca, kako misliš da će tvoja pobeda ovde uticati na tvoju igru i odnos drugih prema tebi u Virtual Survivor 1: Samoa?
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Thursday, 11/03/10, 08:04 | Message # 33 |
 Sole Survivor v1.00
Group: Winners
| Nadam se da će pozitivno uticati, zato što sam pokazao da mi se može verovati.
Outwit - Outplay - Outlast
|
|
| |
knjaz | Date: Thursday, 11/03/10, 10:43 | Message # 34 |
 Sergeant
| ne znam da li je ovo pravo mesto za to ali cestitam Ethanu na pobedi
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Thursday, 11/03/10, 12:41 | Message # 35 |
 Sole Survivor v1.00
| Hvala, Knjaže. I dalje mi je krivo što si odustao. To važi i za sve ostale.
Outwit - Outplay - Outlast
|
|
| |
LaraCroft | Date: Thursday, 11/03/10, 14:29 | Message # 36 |
 Lieutenant general
| pitanje za Ethana kome ne osporavam pobedu : da li bi uspeo da pobedis da je VS GREECE igran po pravilima SURVIVORA SRBIJA ? vrati se u situaciju kada je vas bilo 4 (Lavica, Mladen, Djole i ti) prema nas 5 (Miko, Tiksi, Sac, Buks i ja) i zamisli pa objasni kako bi neko od vas uspeo da dodje do FINAL 2 ili FINAL 3 ? da ti pomognem, evo kako bi bilo - prvi bi ispao ti, pa Lavica, pa Djole, pa Mladen... osim ako ne bi uspeli da osvojite 4 imuniteta zaredom, pa jos 4, sto vam inace nije uspelo ukupno tokom celog takmicenja... ako ti je tesko ovo da zamislis, seti se SURVIVORA SRBIJA 1 (PANAMA) kada su Dario, Nemanja Rosic, Vanja Mandarina (bolest) i Maja ispadali jedno po jedno, i to regularno, od strane vecine, iako su mozda pojedinacno bili jaci takmicari, ali nisu mogli da osvoje toliko imuniteta...
ja sam hocu - necu, a ti se ne nerviraj
Message edited by LaraCroft - Thursday, 11/03/10, 14:31 |
|
| |
Anubis | Date: Thursday, 11/03/10, 15:00 | Message # 37 |
 Generalissimo
| LaraCroft, mislim da si pogrešila lokaciju... Nisu nam trenutno neophodni sezonski part-time job novinari, ali ako se ikada javi potreba, poslaću ti mail. Već kada si ovde, šta misliš... Koliko si ostavile sve iz svog saveza na cedilu kada si odlučila da više ne želiš da poštuješ pravila i rekla game hostu nakon brojnih upozorenja da ih nećeš poštovati jer ti zapravo uživaš u tome?
|
|
| |
LaraCroft | Date: Thursday, 11/03/10, 15:08 | Message # 38 |
 Lieutenant general
| napokon si mi uputio jednu civilizacijsku poruku, posle svega poslednjih 2 meseca... i odgovoricu ti... kada sam videla da je MANJINA zasticena na Ostrvu duhova, a da neko od nas PET iz VECINE mora da ispadne (Buks), sve mi se smucilo i htela sam jos tada da napustim VS, ali su me saplemenici nagovorili da ostanem, jer je kod mene bilo ono ponistavanje plemenskog saveta... mali game hostu (namerno ti ne pominjem ime), pravila koja si ti osmislio, nisu vidjena ni u jednoj drustvenoj igri od kako je sveta, veka i prvobitne ljudske zajednice... da poslednji na tabeli ide u Ligu sampiona nema nigde, a da MANJINA pobedi VECINU, to ima samo kod tebe... igram dobro sah i kada imam samo jednu figuru vise, nema teorije da izgubim partiju... a nikada nigde nisam rekla da uzivam u krsenju pravila, to je jos jedna tvoja laz... pravila si krsio ti i uzivao u tome...
|
|
| |
Anubis | Date: Thursday, 11/03/10, 15:19 | Message # 39 |
 Generalissimo
| I onda je mrmot zavio čokoladu u foliju... Kako je krasna ta priča, osim što bux91 nije bio izglasan da bi bio izbačen, već da bi bio na Ostrvu Izgnanika. Još jedna sitnica koju si sasvim slučajno neistinito predstavila u svom komentaru. Niko nije bio izbačen sve do tvoje eliminacije iz igre, što je bila isključivo tvoja zasluga ili te misteriozne osobe koja ti je provalila u račun i napravila sve one gluposti. Šta misliš... Na koji način ti je neko provalio u račun i nedeljama pravio nered putem privatnih poruka?
|
|
| |
Lavica88 | Date: Thursday, 11/03/10, 15:20 | Message # 40 |
 Generalissimo
| Djevojko, manjina je nadmasila vecinu... Vi ste krivi za to. Mi smo se super snasli i dosli do kraja. Sta ces..sreca prati hrabre.
Pravo bogatstvo je imati i poznavati sebe!
|
|
| |
tiksi | Date: Thursday, 11/03/10, 21:18 | Message # 41 |
 Sole Survivor v1.25
| Quote (Lavica88) Mi smo se super snasli i dosli do kraja. Sta ces..sreca prati hrabre. O Boze opet, da super ste se snasli kada vas je bilo 4 a nas 3 da nas poizbacujete, sjajno! Zar ne vide koliko smo mi kidali za ovu igru 
|
|
| |
tiksi | Date: Thursday, 11/03/10, 21:51 | Message # 42 |
 Sole Survivor v1.25
| Kad smo vec kod pitanja, Anubis kako se ti zoves i koliko imas godina? - pretpostavljam izmedju 20 i 22, neuspesni student na prvoj godini, eventualno drugoj godini studija...? Za sve ostale znamo kako se zovu i koliko imaju godina. Ko si ti Anubis?
Message edited by tiksi - Thursday, 11/03/10, 21:51 |
|
| |
LaraCroft | Date: Thursday, 11/03/10, 21:54 | Message # 43 |
 Lieutenant general
| Quote (tiksi) Anubis kako se ti zoves i koliko imas godina? - pretpostavljam izmedju 20 i 22, neuspesni student na prvoj godini, eventualno drugoj godini studija...? tiksi, jel postoji neki spletkarosko - sibicarski fakultet ? ako postoji, nas mali game host tamo je verovatno dekan...
|
|
| |
knjaz | Date: Thursday, 11/03/10, 21:55 | Message # 44 |
 Sergeant
| joooj, tiksi, zelimo li zaista da saznamo? moj utisak je da bolje ne.
|
|
| |
LaraCroft | Date: Thursday, 11/03/10, 22:33 | Message # 45 |
 Lieutenant general
| i jos jedno pitanje za Ethana, mada mi jos nije odgovorio na prvo... na kojeg takmicara iz SURVIVORA SRBIJA 1 ILI 2 (PANAMA ILI FILIPINI) podsecas ?
|
|
| |