Logged in as Guest | Group "Guests" Welcome Guest | RSS

Virtual Survivor

Wednesday, 18/06/25, 03:30
[ New messages · RSS ]
Virtual Survivor 1: Reunion Show
EthanMorascaDate: Thursday, 11/03/10, 23:14 | Message # 46
Sole Survivor
v1.00
Group: Winners
Status: Offline
Izvini, Laro, sad sam tek video. smile Ne bih uspeo, zato što je vas bilo petoro, a nas četvoro. Ali vrati se par dana unazad i ne zaboravi da je i nas bilo petoro. Niste jedino vi oslabljeni nečijom eliminacijom - i nama je eliminisan 92ddt, tako da su stvari došle na svoje. Mi nismo uspeli da obuzdamo 92ddt-a, a tvoj savez nije uspeo da obuzda tebe. smile Drugo pitanje je malo nezahvalno za odgovoriti, ne mogu da se porede situacije i ljudi. Reći ću ono što sam jednom već rekao - Nemanja Pavlov. Nisam bio bog zna kakav u igrama, ali sam se snašao drugačije, stigao do kraja i pobedio. Ne kažem da sam isti kao on, ali podsećam. Pravu reč si upotrebila. smile

Outwit - Outplay - Outlast

LaraCroftDate: Thursday, 11/03/10, 23:18 | Message # 47
Lieutenant general
Group: Users
nadam se da neces pomisliti da sam dosadna, evo jos samo jednog pitanja...

da li je dobro sto ima ovoliko VIRTUELNIH SURVIVORA i to u isto vreme - samo sto je zavrsen GREECE pocinje MAFIJA, a tu su i VS NORWAY I SAMOA, koji ce takodje imati svoje druge sezone, odmah po zavrsetku prve ?

dakle, 6 SURVIVORA jedni za drugim, po 3 u isto vreme...

a takmicari svuda - skoro sve isti (samo pod drugim profilima)

hvala na odgovoru i necu te vise daviti (verovatno tongue )

P.S. - 6 SURVIVORA za koje ja znam, mozda negde ima jos neki, ako neko zna za koji, neka kaze cool

ja sam hocu - necu, a ti se ne nerviraj

Message edited by LaraCroft - Thursday, 11/03/10, 23:20

AnubisDate: Thursday, 11/03/10, 23:35 | Message # 48
Generalissimo
Group: Anupu
Ja mislim da je super to što ima toliko Virtual Survivora jer sa jedne strane se igra popularizuje kod nas, a sa druge strane ljudi imaju priliku da iskažu svoju kreativnost i da upoznaju jedni druge.

Lavica88Date: Thursday, 11/03/10, 23:51 | Message # 49
Generalissimo
Quote (tiksi)
O Boze opet, da super ste se snasli kada vas je bilo 4 a nas 3 da nas poizbacujete, sjajno! Zar ne vide koliko smo mi kidali za ovu igru

Pa niste se znali snaci kad vas je bilo vise.. Pogrijesili ste. De facto.

Pravo bogatstvo je imati i poznavati sebe!

EthanMorascaDate: Friday, 12/03/10, 00:05 | Message # 50
Sole Survivor
v1.00
Mislim da je dobro što ima ovoliko sezona. Manje-više to što idu jedan za drugim, ali mi se ne sviđa to što su išli paralelno, pa sam u jednom trenutku imao igru ovde, kod Mike i kod Srđana. biggrin Zadovoljan sam učešćem u Survivor: Greece i Norway, a za sada sam zadovoljan i učešćem u Survivor: Samoa. Što se tiče korisnika, to jeste bezveze i mislim da treba naći nove ljude. Ali kasting (smešno zvuči kada se pominje u kontekstu jedne virtuelne igrice) treba obaviti tajno, daleko od svega ovoga, kako bi se stvarno našli novi ljudi, a ne klonovi - isti ljudi pod različitim imenima. Mislim da to ne bi bilo teško. Moje mišljenje o klonovima i ljudima koji ih prave jeste da je to jako tužno. Ne mogu da verujem da neko odvaja od svog života samo da bi pravio višestruke profile. Ipak, treba napraviti novi e-mail, registrovati se pod novim imenom... Iskreno mi je žao takvih ljudi i činjenice da nemaju privatan život, pa žive na internetu.

tiksiDate: Friday, 12/03/10, 07:20 | Message # 51
Sole Survivor
v1.25
Dobro jutro, poseta sajta u 7 ujutru na zavidnom nivou.

de jure mi nismo nista direktno gresili sem crnog glasa sto bi nas kostalo pobede smile radili smo sve u nasoj moci da idemo dalje, a netrpeljivosti prema game hostu, Andriji Milosevicu, Robu ili bilo kome nisu deo ove igre smile

LaraCroftDate: Friday, 12/03/10, 08:52 | Message # 52
Lieutenant general
Quote (EthanMorasca)
Iskreno mi je žao takvih ljudi i činjenice da nemaju privatan život, pa žive na internetu.

odavno sam to zapazila, nije u pitanju samo VS, nego i chatovi na KRSTARICI i slicnim sajtovima...
razumem da je neko tokom zimskog perioda vise vremena pred kompjuterom, ali kada dodje prolece (dokle vise ovaj sneg!!!), pa leto, ja nisam na internetu NI JEDAN SAT DNEVNO...

LaraCroftDate: Friday, 12/03/10, 10:18 | Message # 53
Lieutenant general
jos 2 pitanja za Ethana i Lavicu (sad ce stvarno misliti da smaram cool )

1. da li ste ocekivali ovakve rezultate glasanja (da li vas je iznenadio glas nekoga iz velikog veca) ?
2. da sam ja bila u velikom vecu, sta mislite za koga od vas dvoje bih glasala i da li bih mozda nekoga iz moje "koalicije" uspela da ubedim da glasa drugacije ?

Message edited by LaraCroft - Friday, 12/03/10, 10:19

Lavica881353Date: Friday, 12/03/10, 12:15 | Message # 54
Private
1.Ocekivala sam
2. Glasala bi ti za Ethana, vjerovatno. biggrin

AnubisDate: Friday, 12/03/10, 13:12 | Message # 55
Generalissimo
Group: Anupu
Lavice, zašto ne koristiš običan račun?

EthanMorascaDate: Friday, 12/03/10, 14:06 | Message # 56
Sole Survivor
v1.00
1. Ja sam se nadao pobedi, ali nisam bio siguran kako će neki glasati. Da, prijatno su me iznenadili Đole i Luka, mislio sam da će glasati za Jelenu. Iznenadio me je deo Buxovog komentara kada je rekao da između ostalog glasa za Jelenu zato što ona nije ja. Kao da sam mu ne znam šta uradio. Dečko me je pitao šta mi je zasmetalo kod njega i ja sam mu iskreno odgovorio, a on je to uzeo za zlo. Što potvrđuje Višnjinu tvrdnju da mnogi ljudi kod nas traže da im se nešto kaže u lice, ali ne prihvataju to što im se kaže, već se ljute.
2. Mislim da bi glasala za mene. Što se tiče lobiranja u Velikom veću, nisam podbornik toga. Svako treba da proceni ko po njegovom mišljenju više zaslužuje da pobedi, a ne da mu neko drugi nameće mišljenje ili da se dogovaraju oko glasanja.

LaraCroftDate: Friday, 12/03/10, 14:10 | Message # 57
Lieutenant general
jos jedno pitanje od Lare - smare smile za Ethana i Lavicu...

kada bi se prijavili na kasting za pravi SURVIVOR i prosli sve testove, u koji kutak ove planete bi voleli da odete da se takmicite ?

EthanMorascaDate: Friday, 12/03/10, 14:58 | Message # 58
Sole Survivor
v1.00
Definitivno Gabon. smile Prelepo je. Ako ne u Gabon, onda u Kinu, u rezervat gde je sniman Survivor: China. To su po mom mišljenju dve najlepše lokacija ikada.

Message edited by EthanMorasca - Friday, 12/03/10, 15:00

tiksiDate: Friday, 12/03/10, 16:05 | Message # 59
Sole Survivor
v1.25
Afrika, tamo su najsuroviji uslovi, imala bi najvise sanse biggrin

Lavica88Date: Friday, 12/03/10, 16:39 | Message # 60
Generalissimo
Anubise, slucajno biggrin

Laro, bilo gdje samo da nema zmija biggrin

Pravo bogatstvo je imati i poznavati sebe!

Search: