Virtual Survivor 2: Reunion Show
|
|
Anubis | Date: Monday, 29/03/10, 22:08 | Message # 1 |
 Generalissimo
Group: Anupu
Status: Offline
| U ovoj temi pričamo o različitim momentima iz druge sezone Virtual Survivora. Tu su prisutni svi članovi Vrhovnog Suda, izglasani i uklonjeni takmičari, kao i finalisti bux91 i Sac i pobednik tiksi. Raspalite... 
|
|
| |
lukaaa | Date: Monday, 29/03/10, 22:20 | Message # 2 |
 Colonel general
Group: Users
| Pozdrav svima. Den i Mateja,sada kada su se "emocije" slegle kako gledate na ovaj šuo i vaše puteštevije? Nemanja,drago mi je što si shvatio ono na šta sam potencirao i ono što si i sam video,i što si se pokajao što si me izbacio,ali ja ne mogu preko toga da pređem tako lako.
"Bolje mrtav pijan nego mrtav trezan!" "Ne igraj se sa ženskim srcem,jedno je!Igraj se sa sisama,dve su!" "Jedimo govna!Milion muva ne može biti u zabludi!"
|
|
| |
Sac | Date: Monday, 29/03/10, 22:22 | Message # 3 |
 Sole Survivor v1.25
Group: Winners
| Quote (lukaaa) Pozdrav svima. Den i Mateja,sada kada su se "emocije" slegle kako gledate na ovaj šuo i vaše puteštevije? Nemanja,drago mi je što si shvatio ono na šta sam potencirao i ono što si i sam video,i što si se pokajao što si me izbacio,ali ja ne mogu preko toga da pređem tako lako. Posle citanja teme Vrhovni sud mogu samo da ti kazem:Nazad u misliju rupu!!!!!!!
|
|
| |
lukaaa | Date: Monday, 29/03/10, 22:23 | Message # 4 |
 Colonel general
| Ok vidim da si i dalje naivan.
"Bolje mrtav pijan nego mrtav trezan!" "Ne igraj se sa ženskim srcem,jedno je!Igraj se sa sisama,dve su!" "Jedimo govna!Milion muva ne može biti u zabludi!"
|
|
| |
biba91 | Date: Monday, 29/03/10, 22:25 | Message # 5 |
 Colonel
| Dal mi sad mafijaši možete kazati zašto ste me prvu ukokali?
|
|
| |
Miko | Date: Monday, 29/03/10, 22:32 | Message # 6 |
 Generalissimo
| Skini nam avatare
|
|
| |
Anubis | Date: Monday, 29/03/10, 22:38 | Message # 7 |
 Generalissimo
Group: Anupu
| Svima koji su imali uploadovane avatare na forumu sam vratio njihove stare. Vi koji ste koristili linkove, postavite vaše avatare sami.
|
|
| |
tiksi | Date: Monday, 29/03/10, 22:40 | Message # 8 |
 Sole Survivor v1.25
| Igra je bila jako zanimljiva, pokusala sam da ostvarim kontakt sa ljudima koje ranije nisam poznavala i vidim donekle mi je uspelo.... Ovo je igra u kojoj moze svasta da se izdesava u svakom momentu i treba je shvatiti kao zezanje... Procitala sam sta si pricao na Velikom Vecu? Luka, odakle tebi pravo da drugima sudis ko je kakav i da pricas da si ti u svemu najbolji a pri tom ne vidis dalje od svog nosa? To nije ni na meni ni na tebi. Poradi malo na svojoj sujeti bilo bi bolje i za tebe i za nas..
Message edited by tiksi - Monday, 29/03/10, 22:57 |
|
| |
cpdjaN | Date: Monday, 29/03/10, 22:52 | Message # 9 |
 Colonel
| Quote (biba91) Dal mi sad mafijaši možete kazati zašto ste me prvu ukokali? Jednostavno, neko je morao. Oko tebe smo se slozili, i tako je bilo...
www.virtualtv.ucoz.com
|
|
| |
tiksi | Date: Monday, 29/03/10, 22:55 | Message # 10 |
 Sole Survivor v1.25
| Moram da se zahvalim Nemanji, ispostavilo se da je dao svoj zivot za moj, sto sam i ja bila spremna za njega u svakom trenutku da uradim. On je za mene veliki igrac, jako inteligentan i veliki prijatelj. Hvala Lazaru koji je bio nesebicno iskren i borben, Hvala Miroslavu koji je moja standardna podrska, covek sa razumevanjem i veliki ljubitelj ove igre Hvala Ani vec sam dovoljno rekla kakvo misljenje imam o njoj i sada a i ranije, Hvala Heidi, koja je na zalost bila posmatrac u ovoj igri.... Zao mi je Srdjane, moje namere stvarno nisu bile lose... Zao mi je sto si sve to tako prihvatio....., nadam se, bice drugih prilika za bolja dela. Nisi imao sansu bio si mafija. Mislim da igras sa stilom (to sam cesto potencirala), nisi ulazio ni u kakve rasprave i ubedjivanja ....iako mi nisi dao glas i ti si velicina u mojim ocima..
Message edited by tiksi - Monday, 29/03/10, 23:07 |
|
| |
LaraCroft | Date: Monday, 29/03/10, 23:02 | Message # 11 |
 Lieutenant general
| mada nisam pratila VS MAFIJA, rekla bih da su se u njega prilicno prenela desavanja iz VS GREECE... logicno, kada ga je igralo 70 - 80 % istih takmicara, samo pod novim avatarima... P.S. - kad cemo vec jednom da zavrsimo VS GREECE ?
ja sam hocu - necu, a ti se ne nerviraj
|
|
| |
Rafaelo | Date: Monday, 29/03/10, 23:08 | Message # 12 |
 Colonel
| Moj favorit je bila Ana ....nazalost ubili su je............ Nakon nje od troje koji su zadnji ostali...najinteresantniji igrac, za mene, je bio Nemanja.... Naravno sve cestitke Mateji na pobijedi....i naravno Anubisu na zanimljivoj igri, koja je moju paznju vise skrenula od klasicnog VS-a.
"Živeo alkohol, rešenje i uzrok svih životnih problema" Homer Simpson
|
|
| |
lukaaa | Date: Monday, 29/03/10, 23:09 | Message # 13 |
 Colonel general
| Tiksi,ja sam samo izneo svoje mišljenje,takvo je bilo moje viđenje date situacije u tom trenutku pod nabojom emocijama i zaista ne vidim kakvo mi pravo za to treba. Ne kažem da sam najbolji ali smatram da je moje izbacivanje bilo nepravedno(a na nepravdu ove vrste sam alergičan) zato što nije bilo argumentovano i zato što je bilo proizvod organizovanog glasanja,prvo protiv Jasona a kasnije protiv mene.To upravo pokazuje vašu slabost i meni je na neki način imponovalo jer sam se osećao kao neko koga ste smaknuli zato što je jači od vas,otud i takve moje reakcije.Možda je ispalo grubo,nadmeno ali jeste tako(mogu i da argumentujem) i ja sam ispao takav kakav jesam i ne želim da se menjam ni da poradim ni na čemu,odrastao sam čovek i stojim iza svojih reči kao što i stojim iza onih u velikom sudu.Da si se našla na mom mestu vedila bi kako je to.Nemanja mi se kasnije izvinio,kasnije je i vedo ono na šta sam mu ukazivao ali izgleda da je opet prebacio vodenicu,iz kog razloga ne znam!
Message edited by lukaaa - Monday, 29/03/10, 23:11 |
|
| |
tiksi | Date: Monday, 29/03/10, 23:13 | Message # 14 |
 Sole Survivor v1.25
| Quote (lukaaa) Ne kažem da sam najbolji ali smatram da je moje izbacivanje bilo nepravedno(a na nepravdu ove vrste sam alergičan) zato što nije bilo argumentovano i zato što je bilo proizvod organizovanog glasanja,prvo protiv Jasona a kasnije protiv mene Vec si mi ranije govorio ukoliko se ne varam da treba dostojanstveno gubiti. Pridrzavaj se vise svojih reci...Bolje se obrati Jasonu oko toga kako si ti izbacen..a svo vreme si ga stitio u toku igre...Kontradiktorno. Moju gresku vidis a njegovu, koja je u odnosu na tebe veca u odnosu na moju, ne.
Message edited by tiksi - Monday, 29/03/10, 23:15 |
|
| |
lukaaa | Date: Monday, 29/03/10, 23:17 | Message # 15 |
 Colonel general
| Ja biram kome ću da verujem i čiju ću grešku uvideti a uvideo sam dobro i iz iskustva naučio da ću njemu verovati.Ja jesam osuo paljbu po vama ali sam ti lepo čestitao kao i svim finalistima na finalu koje je bilo zasluženo ma kakvo god ono bilo i nikada ga nisam osporavao i potencirao na nečemu previše kao ti u VS1 bez pravih argumenata.
|
|
| |