Virtual Survivor 2: Reunion Show
|
|
Lavica88 | Date: Monday, 29/03/10, 23:26 | Message # 16 |
 Generalissimo
Group: Users
Status: Offline
| Tiksi, cestitam
Pravo bogatstvo je imati i poznavati sebe!
|
|
| |
tiksi | Date: Monday, 29/03/10, 23:27 | Message # 17 |
 Sole Survivor v1.25
Group: Winners
| Quote (Lavica88) Tiksi, cestitam wink Hvala ti ova pobeda je moja kolko i tvoja... Nedostaje mi Mateja 
Message edited by tiksi - Monday, 29/03/10, 23:30 |
|
| |
Sac | Date: Monday, 29/03/10, 23:33 | Message # 18 |
 Sole Survivor v1.25
| Mene zanima zasto niko od sudija nije glasao glasao za mene? @lukaaa: Ja sam ti se izvinio,ali ne zato sto si batman in disguise sa egom od 5 kilometara(tako se ponasas),vec zato sto sam glasao za tebe,a bio si neduzan.I jos nesto - dok te osoba od 16 godina vrti oko malog prsta,nemas prava ni da zucnes,osim da mi uputis izvinjenje za raznorazne uvrede i optuzbe koje si mi uputio preko privatnih poruka,a njihova istinitost se ispostavila kao netacna.
Message edited by Sac - Monday, 29/03/10, 23:33 |
|
| |
tiksi | Date: Monday, 29/03/10, 23:33 | Message # 19 |
 Sole Survivor v1.25
| Quote (lukaaa) Ja biram kome ću da verujem i čiju ću grešku uvideti Ti biraš čiju češ grešku uvideti, a ovde paljbu na nekoga u ciju gresku nisi siguran? Pa zar to nije samo po sebi vec pristrastno? Osim toga ne vidis stvari dalje od svog izbacivanja...pa zar to nije jadno...
Message edited by tiksi - Monday, 29/03/10, 23:36 |
|
| |
tiksi | Date: Monday, 29/03/10, 23:34 | Message # 20 |
 Sole Survivor v1.25
| Pobedu su odnele zene u crvenom
|
|
| |
Lavica88 | Date: Monday, 29/03/10, 23:37 | Message # 21 |
 Generalissimo
| Quote (tiksi) Hvala ti ova pobeda je moja kolko i tvoja... Nedostaje mi Mateja U svakom slucaju, bolje je da budes to sto jesi. Sac, nisam te nesto primjecivala u igri...Ne znam, bio si mi totalno neprimjetan..A i odmah kad sam ispala, znala sam za koga cu glasati da pobjedi.. Mozda sam i od pocetka to znala...
Pravo bogatstvo je imati i poznavati sebe!
|
|
| |
lukaaa | Date: Monday, 29/03/10, 23:38 | Message # 22 |
 Colonel general
| Quote (Sac) Mene zanima zasto niko od sudija nije glasao glasao za mene? To ne treba mene da pitaš,znao si da neću za tebe da glasam već tvoje "prijatelje",nadam se da sada shvataš da si samo pion. Quote (Sac) Ja sam ti se izvinio,ali ne zato sto si batman in disguise sa egom od 5 kilometara(tako se ponasas),vec zato sto sam glasao za tebe,a bio si neduzan.I jos nesto - dok te osoba od 16 godina vrti oko malog prsta,nemas prava ni da zucnes,osim da mi uputis izvinjenje za raznorazne uvrede i optuzbe koje si mi uputio preko privatnih poruka,a njihova istinitost se ispostavila kao netacna. Znam da si mi se izvinio zato što si uvideo grešku,da si izglasao nedužnog građanina,i rekao sam i u velikom sudu nadam se da će makar nekoga gristi savest,tebe jeste i to cenim ali ne mogu preko toga tek tako da pređem.I molim te konkretizuj nešto kada već tvrdiš,nisi u pravu ali opet argumentuj stavove kao što sam i ja učinio.
"Bolje mrtav pijan nego mrtav trezan!" "Ne igraj se sa ženskim srcem,jedno je!Igraj se sa sisama,dve su!" "Jedimo govna!Milion muva ne može biti u zabludi!"
Message edited by lukaaa - Monday, 29/03/10, 23:41 |
|
| |
lukaaa | Date: Monday, 29/03/10, 23:41 | Message # 23 |
 Colonel general
| Quote (tiksi) Ti biraš čiju češ grešku uvideti, a ovde paljbu na nekoga u ciju gresku nisi siguran? Pa zar to nije samo po sebi vec pristrastno? Osim toga ne vidis stvari dalje od svog izbacivanja...pa zar to nije jadno... Odakle ti to da nisam siguran,siguran sam u sve što tvrdim,i to 99%(uvek ostaje onaj 1% za svaki slučaj)! Vidim stvari dalje od svog izbacivanja ali mene je ono najviše interesovalo,posle toga sam bio posmatrač,posle mog izbacivanja sve je bilo jasno da jasnije ne može biti!
"Bolje mrtav pijan nego mrtav trezan!" "Ne igraj se sa ženskim srcem,jedno je!Igraj se sa sisama,dve su!" "Jedimo govna!Milion muva ne može biti u zabludi!"
Message edited by lukaaa - Monday, 29/03/10, 23:43 |
|
| |
Rafaelo | Date: Monday, 29/03/10, 23:45 | Message # 24 |
 Colonel
| Ne dirajte mi Nemanju.......
"Živeo alkohol, rešenje i uzrok svih životnih problema" Homer Simpson
|
|
| |
tiksi | Date: Monday, 29/03/10, 23:45 | Message # 25 |
 Sole Survivor v1.25
| Quote (lukaaa) To ne treba mene da pitaš,znao si da neću za tebe da glasam već tvoje "prijatelje",nadam se da sada shvataš da si samo pion. Da ti odmah kazem Luka, ocigledno je jasno da sam ja pobedila zahvaljujuci Lavici i tome sto me je ona stitila u mafiji, iako nisam sa njom imala nikakav dogovor. Da to nije bilo tako, zasto da ne mozda bi i Nemanja pobedio... I dokle vise da pricas o sopstvenom izbacivanju? Nisi samo ti ispao u ovoj igri...
|
|
| |
dJOLEX | Date: Monday, 29/03/10, 23:45 | Message # 26 |
 Colonel general
| Ko bre koga vrti oko malog prsta??? Moja taktika u prvom krugu bi vas opet presla, toliko o vasoj "nadmoci". Da nas Rumena nije tad prodala, odlucivao bi policajac... koji je igrom slucaja bio Nemanja... bilo ko da je bio iz nasih redova, opet biste naseli na ono sto sam isplanirao... samo na kraju se ispostavilo i da su Rumena i Ana mafija. tako da to ne bi proslo... ja nikoga ne vrtim oko malog prsta... pogotovo ne onoga s kim sam dobar.
Message edited by dJOLEX - Monday, 29/03/10, 23:46 |
|
| |
tiksi | Date: Monday, 29/03/10, 23:47 | Message # 27 |
 Sole Survivor v1.25
| Quote (Rafaelo) Ne dirajte mi Nemanju....... angry Rafaelo/a iako nisi ovo igrala u pravu si, Nemanja je izuzetan decko u svakom pogledu .:heart: Nije bitno uvek samo pobediti...
|
|
| |
lukaaa | Date: Monday, 29/03/10, 23:49 | Message # 28 |
 Colonel general
| Quote (tiksi) Da ti odmah kazem Luka, ocigledno je jasno da sam ja pobedila zahvaljujuci Lavici i tome sto me je ona stitila u mafiji, iako nisam sa njom imala nikakav dogovor. Da to nije bilo tako, zasto da ne mozda bi i Nemanja pobedio... I dokle vise da pricas o sopstvenom izbacivanju? Nisi samo ti ispao u ovoj igri... Da se biralo između Nemanje i tebe izabrao bi njega,ali opet tu je bio Den!Kako god da si pobedila,čestitam,najbolji pobeđuje! Samo dajem komentar na vaše konstantacije o mom egu,nosu itd...vi ste o tome počeli ne ja! dJOLEX Da si znao da je Rumena mafija siguran sam da ne bi tako ispalo ali jbg nismo imali sreće.U početku sam se iznenadio i bio ljut na Srkija ali sam posle shvatio da nemam razloga.
Message edited by lukaaa - Monday, 29/03/10, 23:50 |
|
| |
tiksi | Date: Monday, 29/03/10, 23:51 | Message # 29 |
 Sole Survivor v1.25
| Quote (dJOLEX) Da nas Rumena nije tad prodala, odlucivao bi policajac... Toliko o casnom obrazu u ovoj igri.......i tome da ovde nije bilo dilova... Djolex a mozda smo mi znali da je Nemanja policajac pa iz tog razloga na to i pristali da se menja na Martina? Ako si bio i ti u dilu znao si da je policajac neko od nas...dakle spasavao si svoje dupe...toliko o vasem prijateljstvu...
|
|
| |
dJOLEX | Date: Monday, 29/03/10, 23:54 | Message # 30 |
 Colonel general
| Pa cemu onda vrtis pricu o moralisanju i kako si ti neduzna i ne znam sta... I da nisi znala ko je policajac cak ni kada ste meni namestili izbacivanje... Ja sam tu spasao svoje dupe, ali se vrlo lako moglo desiti da odleti Den sto bi na kraju bilo glupo jer je on doktor.... A one price da ni sa kim nisi komunicirala u igri vec da si samo tragove desifrovala, pa to ti tek ne pije vodu... Kako si onda znala da je Den doktor? On ti se sigurno poverio, tj. ispovedio nebitno, cestitke na pobedi, samo reagujem na optuzbe upucene meni.
|
|
| |