Virtual Survivor 2: Reunion Show
|
|
lukaaa | Date: Tuesday, 30/03/10, 00:14 | Message # 46 |
 Colonel general
Group: Users
Status: Offline
| Quote (Sac) I kome onda popujes? Ne razumem,tada je već bilo kasno,sve je to bilo uzaludno kao i moj pp Lazaru. Ali kako god,staviću tačku na ovu priču iako mislim da je ona prava zamaskirana i stvorena prividna neistinita čestitam devojkama u crvenom na pobedi!
"Bolje mrtav pijan nego mrtav trezan!" "Ne igraj se sa ženskim srcem,jedno je!Igraj se sa sisama,dve su!" "Jedimo govna!Milion muva ne može biti u zabludi!"
|
|
| |
dJOLEX | Date: Tuesday, 30/03/10, 00:16 | Message # 47 |
 Colonel general
| Mogu da razumem da bilo ko prica o tom porazu, osim tiksi. Ti, koja si ubedljivo najvise "popovala" posle zavrsetka VS1 o tome kako je to bilo nepravedno, kako nemas kome da das glas, kako je sve game-host izrezirao... + navodila si da cenis muljazu kod ucesnika. a onda gle cuda, moralises u finalu vs:2 i pljujes one koji su navodno muljali. i sad govoris Luki da on ne moze da se pomiri s porazom, a 3x si od njega "gora" sto se toga tice. Veoma si kontradiktorna, to sam rekao jos dok su se pitanja postavljala. Imas cudan sistem vrednosti.
|
|
| |
tiksi | Date: Tuesday, 30/03/10, 00:16 | Message # 48 |
 Sole Survivor v1.25
Group: Winners
| Lazar je sam naveo u svom glasu za mene da me vidi kao najiskreniju osobu od onih sa kojima je komunicirao... Jason videli smo da imas dusu i zadrzali smo te u igri, tolko o nama... Tako da manite se prazne price i corava posla to vam nece nista doneti...
|
|
| |
lukaaa | Date: Tuesday, 30/03/10, 00:19 | Message # 49 |
 Colonel general
| Sve je to bilo mnogo pre toga,Lazar te je tek upoznavao,opet prevrćeš priču ali nema veze,drugo i nemaš šta.Ja ću prestati sa tom pričom i to bih savetovao i ostalima! Hajde preporučite mi neku pesmu koju sada slušate!
"Bolje mrtav pijan nego mrtav trezan!" "Ne igraj se sa ženskim srcem,jedno je!Igraj se sa sisama,dve su!" "Jedimo govna!Milion muva ne može biti u zabludi!"
Message edited by lukaaa - Tuesday, 30/03/10, 00:19 |
|
| |
tiksi | Date: Tuesday, 30/03/10, 00:19 | Message # 50 |
 Sole Survivor v1.25
| Quote (dJOLEX) Ti, koja si ubedljivo najvise "popovala" posle zavrsetka VS1 o tome kako je to bilo nepravedno, kako nemas kome da das glas, kako je sve game-host izrezirao... + navodila si da cenis muljazu kod ucesnika. Sam si mi rekao ako se ne secas vrlo skoro da mislis da je ta igra promasaj i da je ucinjena nepravda na Dionisovim plemenskim, ali ne bi da se vracam na tu pricu, ona je za mene odavno zavrsena. Ne moralisem, samo pravim paralelu za nekog ko je u svom glasu naveo- NAJCISTIJI IGRAC ili kako vec... Sto se tice Laze covek je sam procenio i nije ni malo malouman. Ajde mi naredi Luka ako mozes kada cu da cutim i kada cu da govorim, bas lepo od tebe....to je tvoj dobro poznati stil. Seci. Vise ne pricam o ovome ma sta vi nastavljali da pricate jer ova diskusija nema nikakav smisao.
Message edited by tiksi - Tuesday, 30/03/10, 00:22 |
|
| |
dJOLEX | Date: Tuesday, 30/03/10, 00:20 | Message # 51 |
 Colonel general
| Nepravda mozda jeste ucinjena, to sam rekao, ali si ti od toga napravila slona, u tome je poenta Idemo sad stvarno da zavrsimo s ovom pricom. Vidim atakujete na kolegu Luku pa morao sam i ja da se ubacim uzivajte.
|
|
| |
Lavica88 | Date: Tuesday, 30/03/10, 00:22 | Message # 52 |
 Generalissimo
| Peeevajmooo do zoreeee...peevajmo do zoreeeeeeee
Pravo bogatstvo je imati i poznavati sebe!
|
|
| |
tiksi | Date: Tuesday, 30/03/10, 00:27 | Message # 53 |
 Sole Survivor v1.25
| Quote (dJOLEX) Idemo sad stvarno da zavrsimo s ovom pricom. Vidim atakujete na kolegu Luku pa morao sam i ja da se ubacim biggrin Ma sve ok Djolex, nije ni on bas prema nama bio drag i mio i kako sada uopste da ocekuje bilo sta kada oko sebe samo stvara neprijatelje Dodji da se druzimo zivot da produzimo tugu vragu predajmo igrajmo i pevajmo Pevacemo cele noci i igracemo igre lude a kad novo jutro dodje nek nam bude kako bude
|
|
| |
Rafaelo | Date: Tuesday, 30/03/10, 00:34 | Message # 54 |
 Colonel
| Quote (tiksi) Quote (Rafaelo) Ne dirajte mi Nemanju....... angry Rafaelo/a iako nisi ovo igrala u pravu si, Nemanja je izuzetan decko u svakom pogledu .:heart: Nije bitno uvek samo pobediti... Ma ....kada kazem Nemanja mislim na njegov profil ...meni je bio najzanimljiviji.. a i ovako po komentarima.... Mada, ne znam ga ...tako da ne znam kakav je decko.... Al Ana Ivanovic je favorit bez premca....igrala ili ne igrala....bila bolesna ili ne.....zaljubljena ili patila..... 
"Živeo alkohol, rešenje i uzrok svih životnih problema" Homer Simpson
|
|
| |
Lavica88 | Date: Tuesday, 30/03/10, 00:35 | Message # 55 |
 Generalissimo
| Quote (Rafaelo) Al Ana Ivanovic je favorit bez premca....igrala ili ne igrala....bila bolesna ili ne.....zaljubljena ili patila..... Jedna je Ana Ivanovic 
|
|
| |
Rafaelo | Date: Tuesday, 30/03/10, 00:41 | Message # 56 |
 Colonel
| Quote (Lavica88) Jedna je Ana Ivanovic cool Znaš ti dobro na šta sam ja mislila.........hahahahaha.......................... 
|
|
| |
Lavica88 | Date: Tuesday, 30/03/10, 00:42 | Message # 57 |
 Generalissimo
| Quote (Rafaelo) Znaš ti dobro na šta sam ja mislila.........hahahahaha.......................... Hahahahah....Nemam pojma 
|
|
| |
Sac | Date: Tuesday, 30/03/10, 00:42 | Message # 58 |
 Sole Survivor v1.25
| Quote (Rafaelo) Ma ....kada kazem Nemanja mislim na njegov profil ...meni je bio najzanimljiviji.. a i ovako po komentarima.... Mada, ne znam ga ...tako da ne znam kakav je decko.... Eh sto ti ne bese u vrhovnom sudu Quote (Lavica88) Jedna je Ana Ivanovic Do juce su bile dve
|
|
| |
Lavica88 | Date: Tuesday, 30/03/10, 00:43 | Message # 59 |
 Generalissimo
| Sad je jedna 
|
|
| |
Rafaelo | Date: Tuesday, 30/03/10, 00:45 | Message # 60 |
 Colonel
| Quote (Sac) Eh sto ti ne bese u vrhovnom sudu biggrin E sad da sam bila...........sve bi bilo drugacije................ Quote (Lavica88) Hahahahah....Nemam pojma cool Znas , znas .....samo se pravis vazna.............hahahaah 
|
|
| |