Logged in as Guest | Group "Guests" Welcome Guest | RSS

Virtual Survivor

Wednesday, 18/06/25, 03:40
[ New messages · RSS ]
Virtual Survivor 3: Reunion Show
bux91Date: Wednesday, 05/05/10, 00:24 | Message # 16
Major general
Group: Users
Status: Offline
Ne bavim se statistikama.......

Lavica88Date: Wednesday, 05/05/10, 00:28 | Message # 17
Generalissimo
Cestitke Sacu na pobjedi. smile

Barbara Greko rulezz..idemo dalje. biggrin wink

Pravo bogatstvo je imati i poznavati sebe!

AnubisDate: Wednesday, 05/05/10, 00:47 | Message # 18
Generalissimo
Group: Anupu
Pošto ljudi nisu nešto raspoloženi za priče, a i ja sam umoran nastaviću sa neobjavljenim materijalom i ostalim sutra. Još jednom čestitke svima.

lukaaaDate: Wednesday, 05/05/10, 10:56 | Message # 19
Colonel general
Dobro jutro svima,ucoz mi neverovatno baguje. wink smile

Kada je počela ova sezona žarko sam želeo da budem šef mafije i drago mi je da mi se ta želja ispunila.Huan,Den i ja znamo kako je to moćan osećaj. tongue
Kada sam trebao da izaberem sluge vodio sam se time da mi treba neko ko će me obaveštavati o svemu što se dešava na hacijendi.Da sam u tom trenutku izabrao Lincolna,Jane i Chucka ako se oni otkriju sumnja bi se bacila na mene tako da sam za prvog slugu izabrao Dena kao nekog sa kim sam i ja bio u dobrim odnosima i kao neko ko je imao komunikaciju sa skoro svima.Za drugog slugu Chrisa zato što je imao veliki uticaj kod jednog dela takmičara i kao neko ko je mogao o svemu da me obaveštava.Za trećeg sam izabrao Hillary iz razloga što ne baca sumnju ni na koga,nova je a i može biti od koristi.Kasnije nam se pridružio i korumpirani policajac Kosta koji mi je delovao kao super lik,duhovit i zanimljiv.Sve je krenulo odlično ali ja čim sam dobio račun Kuma rešio sam da preplašim nedužne građane a umesto toga sam samo sebi naudio. angry
Prva žrtva nam je trebala biti Esteban a tako smo odlučili Den i ja(pre svega sam želeo da svako dobije šansu da igra ali pošto to nije moguće neka bude on zato što sam ja želeo jednu igricu da igram više nego što sam a zato je on glavni krivac).Drago mi je da ubistvo nije uspelo jer se pokazalo kao taktiči dobro i odmah se bacila sumnja da je Esteban doktor.
Prilikom Dana 1 Rafael je naveo da se pred smrt jede ono što je najružnije(na šta je mafija umirala od smeha,pa Rafa valjda ćeš pred smrt nešto najlepše)i optužio Chucka što je nama u tom trenutku odgovaralo i ubrzo su svi tako učinili i pomogli mafiji da sakrije svoj identitet.
Pošto sam prvi trag sastavio ja rekao sam slugama da sada oni sve rade,biraju žrtvu i sastavljaju trag.Izabrali su Colbyja(ja sam se složio) i na dve veze koje su bile predviđene za prošli trag(Esteban je preživeo i dobili ste skraćeni trag)dodali su još jednu vezu i trag je bio gotov.
Građani su na Colbyjevu ubistvo reagovali burno i nakon što je Rafael po 5 puta promenio optužbu Lolita me je optužila.Rekao sam slugama(pre svega Chrisu i Denu)da motre svaku situaciju i da me redovno obaveštavaju.Pred kraj Dana su i ostali građani počeli da me optužuju ali je Carmen optužila Huana i meni je odmah sinula ideja.Rekao sam Rafaelu da sam pošten policajac,da nabedi druge da glasaju za Huana,Kosta je tu odradio sjajan posao i ubistvo se namestilo Huanu.
Sledeća žrtva trebao je biti John Cena ali pošto se čovek ženio da Hilary ne bi bila ljuta morao sam da koknem Tarota jer sam se uplašio da njegove sposobnosti ne kulminiraju. tongue
Poslao sam NNN trag ali iako se trag mogao poklopiti i za Lincolna i mnoge druge odmah su svi krenuli za Hillary i tada je meni bilo jasno da Lolita nije blefirala.Meni je bio rođendan tako da sam bio oslobođen svih optužbi i Rafael je tu počeo mnogo da priča,da oseća neku zaštitu ne znam ni ja šta i John i ekipa su ga optužili i još jedan nedužni je otišao.
Zbog par nejasnih rečenica rešio sam da likvidiram Jane i tako je i bilo.Trebao nam je jedan glas i mafija se nalazila tako blizu pobede.
Počelo je više nego odlično,građani se razbacuju glasovima između mene i Hillary i tako nikada nisu mogli sakupiti 6 glasova i lako bi linčovali još jednog nedužnog.Da ne bi jurio Hill pošto nisam želeo da se opterećujem kada će biti tu a kada ne rekao sam joj da čim uđe optuži Lincolna(zato što je imalo osnove po tragovima) a mi ćemo to učiniti minut pred kraj a pre toga optužiti Hill da bi se građani osećali sigurno(međutim to nije bilo izvodljivo zato što je Lolita znala ko smo i mogla je to lako da reši)ali onda je krenuo obrt i čim me je Lincoln optužio znao sam da je gotovo.Pokušao sam nešto,napravio još jednu dramu kao da sam ja ne znam ni ja šta i da sam prvi koji ispada.
Uprkos što su me nedužni linčovali ipak ja za njih bilo isuviše kasno,morali su da budu 100% efikasni a to je bilo teško.Posle linča Lincolna sve je bilo jasno sem što je iznenađenje bilo linč Hillary ali to je bilo dobro po Chrisa i Dena taktički.Iako je Kosta napustio igru iz glupog razloga taman kada je mafija trebala da pobedi drago mi je da su oni to mirno priveli kraju.
Na kraju odlučio sam da glasam za Chrisa zato što je bio malo aktivniji iako sam 100 puta ponovio da su po meni obojica pobednici i da su dva sjajna momka. smile
Posebno sam uživao u sastavljanju tragova,dosijee sam vam naučio napamet. biggrin Loliti bi poručio da pređe na muškarce,Kosti da ne plače bez razloga,Carmen da proba da pika malo i desnom,Lincolnu da peva dok se tušira i Tarotu da vreme postoji. biggrin
Ovo igru najviše je uništilo to što mnogi nisu shvatili šta je njena čar.Da nije fora da Hillary kaže Marijanu da je mafija,da nije fora da Kosta dođe na sred hacijende i svima kaže kako je šerif i oda celu mafiju.Te osobe pokazale su da ne znaju da čuvaju tajnu i da ne znaju da se igraju i to ovoj mafiji smanjuje ocenu pre svega zbog toga što Marijan nije optužio Hillary samo zato što mu je rekla u poverenju da je mafija i ispada da je primoran da ne uradi nešto i svesno izbaci nedužnog.
Pošto sma ja bio Kum gotovo da sam znao kakvu taktiku imate.Nedužni građani su svojom krivicom doveli mafiju do pobede,pre svega zato što nikoga nisu optuživali u početku,nisu imali neko svoje mišljene(izuzev Lolite) i tako nam jedino pomagali da prikrijemo svoj identitet.Za loše igrače u igri smatram Marijana,Johna i Rafaela.Marijana zbog nedostatka sportskog duha,Johna zato što nijednu analizu tragova nije uradio,samo je muljao i gledao da mu neko nešto kaže i da na kraju ispadne da on zna nešto,Rafaela zato što u toku Dana optuži 6666666600000000 ljudi i tako nervira nedužne građane i baca se sumnja da je muljator i da je mafija.Ulogu nedužnog građanina dobro su uradili Lincoln,Jane,Lolita i recimo Esteban.Carmen je po mojoj proceni radila šta joj John ili neko drugi kaže.Za ostale nedužne ne znam jer su malo ostali. smile
Za mafiju naravno da je bila najbolja sigurno čim je moja biggrin ali da mora da shvati da su nepotrebna ta došaptavanja.Ja sam ubeđen 100% da bi ubedio Lolitu sa nisam Kum da ona to nije znala,pa ubedio bi i rođenu majku biggrin i da shvate da ako žele zaveru protiv Kuma ili bilo kog člana mafije da je to samo kontradiktorno jer on kasnije može da vas oda. wink
Ova mafija dobija jednu vrlo dobru četvorku! cool

"Bolje mrtav pijan nego mrtav trezan!"
"Ne igraj se sa ženskim srcem,jedno je!Igraj se sa sisama,dve su!"
"Jedimo govna!Milion muva ne može biti u zabludi!"

Message edited by Dule - Wednesday, 05/05/10, 12:13

dJOLEXDate: Wednesday, 05/05/10, 11:13 | Message # 20
Colonel general
A u jbt, u zivotu nisam procitao post duzi od 5 redova, ali ovaj doktorat sam morao, ipak je to profesor doktor dule napisao biggrin :D

tiksiDate: Wednesday, 05/05/10, 12:02 | Message # 21
Sole Survivor
v1.25
Group: Winners
Lepo izlaganje Profesora nema sta.

Ja bi isto ovom prilikom pohvalila Lincolna, Milana, Estebana, mafijase (ukljucujuci Kostu a izuzev Hill), Colbyja pa cak i Chucka(iako je rano ispao) jer su pridavali bar neki znacaj ovoj igri, bili su aktivni( za zivota i smrti) i pokusavali da se bore kolko je to bilo u njihovoj moci. Da je ova ekipa ostala, a ne neki drugi, mafija bi sigurno pala.

Jos jednom bi se zahvalila Colbyju jer je ispao kao i uvek igrac i po, posto je i on zajedno sa mnom znao tacno ko je u mafiji od prvog do poslednjeg i nije to nikom i nikada odao nakon svoje smrti..

Na sve ovo moram samo da dodam nekoliko stvari.

Mafiju si lepo izabrao, ocigledno u nameri da iskontrolises mene biggrin jer se zna sa kim ova dvojica najvise i u glavnom komuniciraju....

Quote (Lincoln)
nije fora da Kosta dođe na sred hacijende i svima kaže kako je šerif i oda celu mafiju

Kosta po mojim saznanjima nikome to nije rekao sem meni. Nije imao ni sta da mi odaje ko je mafija, jer sam vec to znala. Ono sto mi je odao je da je Serif, da ste napali Estebana prvog i da hoce da rusimo mafiju. Po meni, to je njegov dobar takticki potez i da mi se obratio samo malo ranije imala bi verovatno volju, ako nista zbog njega da rusim mafiju i da verovatno postanem nova mafija. On je bio korumpirani serif. Ne bi mogao da pobedi nikako pored vas, imao je sansu samo ako padne preostala mafija. I u mafiji su dozvoljene izdaje, ali samo one koje su sa nekom namerom, jer je i to deo ove igre. Zao mi je sto je nestao ,jer da nije Lincoln ne bi pao i ko zna sta bi se kasnije sve desilo...

Message edited by Lolita - Wednesday, 05/05/10, 12:08

lukaaaDate: Wednesday, 05/05/10, 12:07 | Message # 22
Colonel general
I John je rekao da mu je Kosta rekao da je šerif.Zašto nije imao šanse da pobedi?Jedini razlog je možda to što se nije trudio i što nije dolazio redovno na forum i smišljao strategiju.Isto bi mu bilo da je i u finalu sa tobom ne bi imao šanse da pobedi tako da taj razlog ne pije vodu.Neko ko toliko malo doalzi na forum ne može da pobedi tako da ako je to razlog onda je to bezuspešno pokušavanje.Trebao je da uživa u svojoj ulozi i da se trudi i radi za mafiju.Ako bi se videlo na neki način da je on taj koji radi iza leđa mafiji rekao bi Lincolnu i ekipi da ga skinu nakon što bih ja ispao.

Message edited by Dule - Wednesday, 05/05/10, 12:14

tiksiDate: Wednesday, 05/05/10, 12:12 | Message # 23
Sole Survivor
v1.25
Quote (Dule)
rekao bi Lincolnu i eikipi da ga skinu nakon što bih ja ispao

U ovoj hacijendi je bilo puno duhova na tavanu smile Naravno i u tom slucaju zna se ko bi se izvukao smile

lukaaaDate: Wednesday, 05/05/10, 12:15 | Message # 24
Colonel general
Quote (Lolita)
U ovoj hacijendi je bilo puno duhova na tavanu Naravno i u tom slucaju zna se ko bi se izvukao

Ako bi neko izdao mene izdao bih ja i njega bez ikakvih problema. smile

tiksiDate: Wednesday, 05/05/10, 12:27 | Message # 25
Sole Survivor
v1.25
Dule zasto mene ili Colbyja nisi izabrao za mafiju ? tongue Mislim moje ili njegove sposobnosti bi ti bile od velike koristi da smo bili u mafiji, a u narodu ne bi imao toliko problema, posebno ti licno... smile Osim toga da su mene izbacili nikada ne bi posumanjali na tebe...

Mislim ocigledno jos 10 puta da igram ovu igru nikada necu biti mafija.. smile

Eh da sad videh ono oko ispadanja Huana, lepo ste iskoristili sto celo popodne nisam bila tu, vec sam se pojavila samo u zadnjem momentu... smile

lukaaaDate: Wednesday, 05/05/10, 12:33 | Message # 26
Colonel general
Razmišljao sam se da li da izaberem tebe ili Chrisa ali sam se na kraju odlučio za ono drugo.
Sada kada sagledam stvari možda sam i trebao da te izaberem jel sve bi bilo daleko lakše ali ne kajem se što sam izabrao Chrisa.Colbyje ne bih izabrao jer se u njega ne uzdam nešto previše. tongue
Ako bude još jedne mafije i ako budem onako ubadO one mesece ima da te izaberem. wink

Message edited by Dule - Wednesday, 05/05/10, 12:34

biba91Date: Wednesday, 05/05/10, 12:56 | Message # 27
Colonel
Carmen je po mojoj proceni radila šta joj John ili neko drugi kaže.
Dule sa ovim se ne slažem. Pogledaj kada sam ja obtuživala...skoro svaki put prva......niko ama baš niko nije stupio samnom u kontakt, da obtužim bilo koga (sama sam po svojoj odluki obtuživala).....ni da mi ko nudi dil.....prvi put je bilo kad je došlo do panike kod Rafaela, tad me prvi put pozove na chat.......Posle toga nisam imala nikakvih kontakta sa nikome. Osim sa Tiksi čini mi se kad se je več znalo, da če jedna od nas biti koknuta.....Za Saca nisam glasala zbog toga što sva u VS u istom plemenu, nego zbog toga jer sam ga u 1 mafiji propustila. Mnogi od vas se medžusobno poznajete iz drugih igra i znate kave ima ko taktike. U ovoj mafiji jih več više znam ali još ne toliko, da bi znala koliko možeš kome verovati. Zato i ja nisam nikoma a ma baš nikome rekla ko je mafija.....da znala sam....ali to sam tek kasnije shvatila kad se je izkazalo, da su mi bila poverjena prava imena.....a ja budala ( a nisam blont) nisam verovala.
Ali dok čemo mi promeniti identitete a na naših profilih se može videti ko je ko nikad neče uspeti bez dogovarana. Jer ako ja neznamo ko se krije iza kok imena tad težko sklapaš bilo šta.

lukaaaDate: Wednesday, 05/05/10, 13:03 | Message # 28
Colonel general
Meni je samo rečeno da si pričala sa Johnom i Chrisom i da je tebi svejedno za koga ćeš da glasaš,Lincolna ili mene tj. glasaćeš za onog za kog John odluči.Kasnije kada je John rekao Lincolnu da je Den Kum i kad je Linc to objavio ti si odmah zatim optužila Dena pa sam ja tako pomislio.Iako je bilo jasno da je Hill mafija ti uopšte nisi želela da glasaš za nju kao ni za Johna što mi je Chris preneo,dakle po mojoj proceni nedužni građanin mora da radi za nedužne pa makar mu i najbolji "prijatelj" bio mafia on će to razumeti.

Message edited by Dule - Wednesday, 05/05/10, 13:03

tiksiDate: Wednesday, 05/05/10, 13:20 | Message # 29
Sole Survivor
v1.25
Quote (Carmen)
Zato i ja nisam nikoma a ma baš nikome rekla ko je mafija.....da znala sam....ali to sam tek kasnije shvatila kad se je izkazalo, da su mi bila poverjena prava imena.....a ja budala ( a nisam blont) nisam verovala.

Auu jel ima neko da nije znao...Ovo cak ni ja nisam znala da je Carmen znala jer kada sam pricala sa njom govorila je da nema nikakavu ideju..Carmen da li je tajna ko ti je rekao ta imena koja su bila mafija, sada je sve i onako gotovo? Hill zar ne zajedno sa Dzonom? u tom slucaju ova mafija je imala u minimumu 8 clanova a to je vec u startu bila vecina i ne kontam uopste zasto smo ovo i igrali..

Lepo ja reko prvi dan- da nisu svi mafija? biggrin

Hill, sto bi neki rekli EPIC FAIL ove igre...

Message edited by Lolita - Wednesday, 05/05/10, 13:28

EthanMorascaDate: Wednesday, 05/05/10, 13:21 | Message # 30
Sole Survivor
v1.00
Luka, hoćeš da kažeš da sam nepouzdan? biggrin

Outwit - Outplay - Outlast

Search: