Virtual Survivor 3: Reunion Show
|
|
lukaaa | Date: Wednesday, 05/05/10, 14:01 | Message # 46 |
 Colonel general
Group: Users
Status: Offline
| Ja znam da sam pogrešio što sam ubio Tarota i Jane i to je istina ali lako je vama sada pričati jer ne znate koliko je teško biti Kum.Moraš paziti na sve,na sve detalje,ništa ne sme da ti pormakne,moraš da budeš dobro organizovan i da se posvetiš igrici.Sada kada sumiramo sezonu bilo je tu svakako grešaka ali ja znam koliko sam se trudio da sve ispadne dobro i malo mi je glupo da mi neko na kraju kaže ne mogu da ti hranim sujetu,voleo bih da svako od vas bude Kum pa da vidi koliko je svaki post nedužnih građanina protiv mafije važan.Inače u to vreme su sluge bile za Lincolna pošto je i on to radio ali ja sam se plašio da mu Sud ne da zaštitu a na kraju je ispao doktor. Ali i Lincoln je imao lošu taktiku kada je pisao poruke tipa mafija sada ima da vas linčujemo,u ovoj igrici treba biti umeren i ne isticati se previše.
"Bolje mrtav pijan nego mrtav trezan!" "Ne igraj se sa ženskim srcem,jedno je!Igraj se sa sisama,dve su!" "Jedimo govna!Milion muva ne može biti u zabludi!"
Message edited by lukaaa - Wednesday, 05/05/10, 23:01 |
|
| |
Anubis | Date: Wednesday, 05/05/10, 15:14 | Message # 47 |
 Generalissimo
Group: Anupu
| Zamenio sam avatare samo onima koji su imali uploadovane slike. Ostali mogu da postave ponovo stare slike ili ostave ove ako hoće.
|
|
| |
troya | Date: Wednesday, 05/05/10, 15:16 | Message # 48 |
 Lieutenant general
| @luka meni je Stanca tj. Kosta drug, i logicno je bilo da mi prizna da je serif. Imena mafijasa mi nije spominjao, za to imas moju rec. A ja sam njegove priznanje cuvao u tajnosti sve dok se igra nije zavrsila. Tako da nije Stanca izdajnik. I ja sam znao imena svh mafijasa odmah posle ispadanja Mike Normalno Chrisa i Hill sam cuvao u tajnosti zato sto sam imao jos 2 opcije za glasanje 
|
|
| |
Anubis | Date: Wednesday, 05/05/10, 15:20 | Message # 49 |
 Generalissimo
| Naravno da stanca nije bio razlog zašto je lukaaa ispao ali više otom potom...
|
|
| |
angua | Date: Wednesday, 05/05/10, 18:54 | Message # 50 |
 Colonel general
| Quote (Lavica88) Milan, tj. Angua i ja smo sumnjale u vise osoba, ali najvise u ove za koje je i ispalo da su mafija. Naravno, posto smo shvatile da se ne moze nista uraditi jer je neko drugi imao vecinu ( ne mislim iskljucivo na mafijase ) , nismo ni htjele da se trudimo i pokusavamo nesto uraditi. A i ubrzo smo ubijene. potvrdjujem. mislim da sam tako nesto negde i napisala.
Eddie: I was taken up to heaven, and I spoke to God. Saff: What about? Eddie: Shopping, mainly.
|
|
| |
lukaaa | Date: Wednesday, 05/05/10, 20:28 | Message # 51 |
 Colonel general
| Ma ne krivim stancu ali po troyinoj logici ja sam trebao priznati Đolu i Alexu da sam ja Kum,pa bi Sac i bux trebali tixi itd....to što ti je drug ne opravdava njegov postupak.Za onoliko koliko sam ga upoznao deluje mi nekako nestrpljivo i kao neko ko ne može da čuva nešto dugo.....
"Bolje mrtav pijan nego mrtav trezan!" "Ne igraj se sa ženskim srcem,jedno je!Igraj se sa sisama,dve su!" "Jedimo govna!Milion muva ne može biti u zabludi!"
Message edited by lukaaa - Wednesday, 05/05/10, 20:34 |
|
| |
Anubis | Date: Wednesday, 05/05/10, 21:34 | Message # 52 |
 Generalissimo
| Ja ću svoje mišljenje o igri i igračima dati nakon što objavim sve u X files temi.
|
|
| |
lukaaa | Date: Wednesday, 05/05/10, 23:05 | Message # 53 |
 Colonel general
| Što ćutite? Niko nije rekao kako je doživeo ovu sezonu(čast izuzecima).Hajde ovi koji su online neka kažu svoje mišljenje(Alex,Petar,Đole,bux,Ethan itd...)
Message edited by lukaaa - Wednesday, 05/05/10, 23:07 |
|
| |
dJOLEX | Date: Wednesday, 05/05/10, 23:07 | Message # 54 |
 Colonel general
| Necete vi razumeti moje doktorsko izlaganje, ipak sam ja zavrsio Medicinski fakultet :D Salim se malo. Mrzi me sad, gledam CSI 
|
|
| |
AleXandar | Date: Wednesday, 05/05/10, 23:08 | Message # 55 |
 Sole Survivor v0.25
Group: Winners
| Quote (lukaaa) Hajde ovi koji su online neka kažu svoje mišljenje(Alex,Petar,Đole itd...) Sta da kazem.. ne svidja mi se mafija kao igra (kazem, mozda zato sto sam jako rano ispao). VIdim da i ovde postoje iste klanove iz predhodnih vs-a tako da nije bas zanimljivo.
Keep Hope Alive
|
|
| |
lukaaa | Date: Wednesday, 05/05/10, 23:08 | Message # 56 |
 Colonel general
| Quote (dJOLEX) Necete vi razumeti moje doktorsko izlaganje, ipak sam ja zavrsio Medicinski fakultet :D Moje saučešće! 
|
|
| |
dJOLEX | Date: Wednesday, 05/05/10, 23:11 | Message # 57 |
 Colonel general
| Hahaha, mrs ti, uzeo si mi sefovsko mesto za 1 poen, bem ti srecu :D Nema veze draze mi je sto si mi ti pokupio Kuma nego neko drugi :d
|
|
| |
angua | Date: Wednesday, 05/05/10, 23:15 | Message # 58 |
 Colonel general
| ja sma negde vec napisala sta mislim, a ne znam gde.
Eddie: I was taken up to heaven, and I spoke to God. Saff: What about? Eddie: Shopping, mainly.
|
|
| |
lukaaa | Date: Wednesday, 05/05/10, 23:19 | Message # 59 |
 Colonel general
| I ja se sećam angua da si negde napisala i da si se složila sa Lavicom po nekom pitanju. Đole mogao sam ja i da ubodem još 2 broja nego sam te pustio malo.
Message edited by lukaaa - Wednesday, 05/05/10, 23:20 |
|
| |
Lavica88 | Date: Wednesday, 05/05/10, 23:22 | Message # 60 |
 Generalissimo
| Quote (tiksi) Ja sam mnogo puta vec rekla, relativno dobra sezona, s tim da je bilo dosta igraca koji ni pravila nisu procitali niti znali o cemu se ovde radi, a uglavnom su bili narod. Malo se raspravljalo i diskutovalo, niko nije gledao tragove. Bilo je dosta ljudi koji prakticno i nisu ucestvovali sem u domenu odbrane svojih virtuelnih prijatelja ili prijatelja iz RL...bili oni mafija ili ne.. Mafija solidna bilo ju je jako tesko skinuti, ali imalo je nacina da je bilo volje. Ne dopada mi se sto su neke druge igre ipak ostavile veliki pecat Sto se tice mog dozivljaja Mafije, slazem se sa ovim sto je Tiksi napisala. 
Pravo bogatstvo je imati i poznavati sebe!
|
|
| |