Virtual Survivor 3: Reunion Show
|
|
angua | Date: Wednesday, 05/05/10, 23:28 | Message # 61 |
 Colonel general
Group: Users
Status: Offline
| Quote (lukaaa) I ja se sećam angua da si negde napisala i da si se složila sa Lavicom po nekom pitanju. dobro je da se jos neko seca, jer bih pocela da se brinem. meni je delovalo da se niko ne trudi bas nesto od gradjana. i da suvis uticaja imaju ranije igre i raniji idgovoi i prijatlejstva(mada to i dalje ne razumem).
Eddie: I was taken up to heaven, and I spoke to God. Saff: What about? Eddie: Shopping, mainly.
|
|
| |
lukaaa | Date: Wednesday, 05/05/10, 23:31 | Message # 62 |
 Colonel general
| To mu dođe kao neka normalna pojava ali kod mene da sam bio nedužan dogovora ne bi bilo. Što nam se pobednik ućutao?Ajde Sac ništa ne pišeš,reci nam tvoje impresije! 
"Bolje mrtav pijan nego mrtav trezan!" "Ne igraj se sa ženskim srcem,jedno je!Igraj se sa sisama,dve su!" "Jedimo govna!Milion muva ne može biti u zabludi!"
|
|
| |
petarkondor | Date: Wednesday, 05/05/10, 23:37 | Message # 63 |
 Major general
| Igra je fenomenalna i veoma zanimljiva i samo da se uvede sledeći put IQ test za pojedine učesnike čisto da se proveri dal znaju koju igru igraju Mafija je super posao odradila i svaka joj čast ... dobar odabir je kum napravio...nekoliko ljudi je stvarno igralo igru i svaka im čast...posebno Tiksi koja je fenomenalan igrač i koja je ovu igru lagano odigrala kao pravi majstor Za sebe i svoje učešće u igri šta da kažem sem da sam se na sreću provlačio
Est difficillimum se ipsum vincere.
|
|
| |
Anubis | Date: Wednesday, 05/05/10, 23:41 | Message # 64 |
 Generalissimo
Group: Anupu
| Ako vam ne smeta kako ko ispada (u X Files temi) mogu da ovde dam subjektivnu ocenu za njegovu/njenu igru i mali komentar. Ali nemojte onda da se ljutite ako vam se ne svidi ocena.
|
|
| |
lukaaa | Date: Wednesday, 05/05/10, 23:43 | Message # 65 |
 Colonel general
| Hajde prvo završi X files što pre pa daj komentar ili daj komentar odmah ali da bude što kraći!
"Bolje mrtav pijan nego mrtav trezan!" "Ne igraj se sa ženskim srcem,jedno je!Igraj se sa sisama,dve su!" "Jedimo govna!Milion muva ne može biti u zabludi!"
|
|
| |
angua | Date: Wednesday, 05/05/10, 23:44 | Message # 66 |
 Colonel general
| Quote (Anubis) Ako vam ne smeta kako ko ispada (u X Files temi) mogu da ovde dam subjektivnu ocenu za njegovu/njenu igru i mali komentar. Ali nemojte onda da se ljutite ako vam se ne svidi ocena. ma smao polivaj.
Eddie: I was taken up to heaven, and I spoke to God. Saff: What about? Eddie: Shopping, mainly.
|
|
| |
Anubis | Date: Wednesday, 05/05/10, 23:45 | Message # 67 |
 Generalissimo
| Prvi je ispao Chuck. Ukratko, nije se trudio da uđe u dilove sa bilo kim i odbrana na veću mu je bila poprilično slaba. Ocena bi bila i niža ali je pogodio ko su mafijaši.
|
|
| |
Anubis | Date: Wednesday, 05/05/10, 23:57 | Message # 68 |
 Generalissimo
| Colby je sledeći ispao. Ušao je prerano u striktne saveze za ovakvu vrstu igre, ali što je najzanimljivije davao je zaštitu osobi koja je sve radila za druge. Dok je on štitio nju, ona je štitila sebe. Na Gradskom Veću je potpuno iracionalno sledio ljude koji su optuživali Chucka i nije dobro pročitao trag niti znao da se Chuck uopšte i nije nalazio u tragu.
|
|
| |
lukaaa | Date: Thursday, 06/05/10, 00:05 | Message # 69 |
 Colonel general
| Quote (Anubis) niti znao da se Chuck uopšte i nije nalazio u tragu. Kako nije kad je Miko rekao da se pred smrt jede ono što je najružnije?!
|
|
| |
tiksi | Date: Thursday, 06/05/10, 00:08 | Message # 70 |
 Sole Survivor v1.25
Group: Winners
| Auu ocrni Colbyja.... Ja samo kazem da on nije tada ispao iz igre, sve bi u ovoj igri bilo drugacije...Ispostavilo se kasnije da on nije znao da ne moze za sebe da glasa...Realno i ja sam mislila da Colby u toj fazi nije ugrozen i njegova eliminacija je bila veliki sok za mene i uticala da se dosta povucem iz igre.. Sto se tice Chucka to je bio sveopsti dogovor jer je to trebalo navodno da dokaze da je Dule bos, osim toga bilo je vazno ne ispasti prvi u mutnom. Dakle Chuck je iz gluposti ispao zbog Duleta.. Medjutim ja sam jos tada tvrdila da mi sve smrdi na namestaljku i to upravo Colby moze da potvrdi ali rulja je vec krenula na Chucka..a sto se protiviti rulji..
Message edited by tiksi - Thursday, 06/05/10, 00:12 |
|
| |
Anubis | Date: Thursday, 06/05/10, 00:14 | Message # 71 |
 Generalissimo
| Quote (tiksi) Ispostavilo se kasnije da on nije znao da ne moze za sebe da glasa...Realno i ja sam mislila da Colby u toj fazi nije ugrozen i njegova eliminacija je bila veliki sok za mene i uticala da se dosta povucem iz igre.. Ne bih baš rekao da si se povukla, a i sva sreća pa si ti znala da možeš sebe da lečiš ali nekim čudom mu to nisi rekla.
|
|
| |
tiksi | Date: Thursday, 06/05/10, 00:18 | Message # 72 |
 Sole Survivor v1.25
Group: Winners
| Quote (Anubis) Ne bih baš rekao da si se povukla, a i sva sreća pa si ti znala da možeš sebe da lečiš ali nekim čudom mu to nisi rekla. Ja Colby-a nisam ispalila niti iskoristila. Nisam znala da ne zna. Znala sam da me je lecio. Pisi sta god hoces, ali to je tako. Ovo sve je tvoje subjektivno misljenje. Ja samo znam to da je on ostao u igri, ova igra bi za mene bila nesto potpuno drugo i ne bi brinula o redosledu izbacivanja mafijasa..jer uostalom sa mafijom nisam imala nikakav dogovor, a sa Colbyjem jesam i to samo sa njim.
Message edited by tiksi - Thursday, 06/05/10, 00:19 |
|
| |
Anubis | Date: Thursday, 06/05/10, 00:23 | Message # 73 |
 Generalissimo
| Quote (tiksi) Znala sam da me je lecio. Pisi sta god hoces, ali to je tako. Ovo sve je tvoje subjektivno misljenje. Nigde nema subjektivnog mišljenja po pitanju šta je ko znao. Upravo si sad rekla da si znala da te je lečio. Kao što si znala i da si ti samu sebe lečila. Nešto ti promaklo da mu kažeš da može sebe da izleči, no idemo dalje... Huan se odjavio iz igre pa se vratio nazad. On ipak nije napravio neke kardinalne greške osim što je navukao sumnju na sebe ovim postupkom i posle se naravno nije branio (pošto mu nije ni bilo do igre).
|
|
| |
Anubis | Date: Thursday, 06/05/10, 00:37 | Message # 74 |
 Generalissimo
| Tarot koji je ispao sledeći nije poklanjao mnogo pažnje igri ali je bio dobro upoznat sa društvenim dešavanjima i nije dao da ga lako uvuku u neke dogovore. Sumnjao je na Hilary od početka i dobro je osmatrao situaciju. Velike greške nije napravio sve do lutrije za zaštitu što je bio veliki propust.
|
|
| |
angua | Date: Thursday, 06/05/10, 00:41 | Message # 75 |
 Colonel general
| samo 3,5? sad si me povredio idem da placem. (ovo je bilo jace od mene)
|
|
| |