Virtual Survivor 3: Reunion Show
|
|
EthanMorasca | Date: Sunday, 09/05/10, 17:42 | Message # 166 |
 Sole Survivor v1.00
Group: Winners
Status: Offline
| Hahaha... Trag za skriveni imunitet za narednu sezonu.
Outwit - Outplay - Outlast
|
|
| |
Miko | Date: Sunday, 09/05/10, 17:50 | Message # 167 |
 Generalissimo
Group: Users
| Gledaj ja kad cekam da otkrijem nesto nerviram se , pa me interesuje ali ocito necu saznati do veceras
|
|
| |
tiksi | Date: Sunday, 09/05/10, 17:51 | Message # 168 |
 Sole Survivor v1.25
| Quote (EthanMorasca) Hahaha... biggrin Trag za skriveni imunitet za narednu sezonu. biggrin :D Hvala mu, ja u toj sezoni nakon svega ovoga, ne ucestvujem...previse je to kada imas sarkasticnog hosta koji ima pik na tebe. Meni je svega ovoga preko glave. Napravi od mene peraca pelena, psa cuvara, kvariigru i ko zna sta jos, a svojski sam se borila za narod i pre svega za sebe. Koja je namera ne znam. Kome to dokazati ni to ne znam. Samo znam da mi to uopste ne prija i cemu onda sve ovo? Kada gledam neciju igru ja pomazem. Kada posmatram igre i u sali komentarisem ja uticem na tok igre. Moj poraz je odma moja predaja, navodno iz emocija. Spominje se moja porodica i moj zivot, moje dete, dal sam se bavila sportom, ismeva se moja profesija. To je za mene previse i nije mi vise zabavno da budem deo svih tih rasprava i sarkasticnih komentara. Povlacim se. Uskracujem nekima zabavu na taj racun. Tako da ako se ta igra odnosi za neku od narednih igara, moj pokusaj moze slobodno da se izbrise.
Message edited by tiksi - Sunday, 09/05/10, 18:11 |
|
| |
Miko | Date: Sunday, 09/05/10, 18:39 | Message # 169 |
 Generalissimo
| Ipak odustajes
|
|
| |
dJOLEX | Date: Sunday, 09/05/10, 21:03 | Message # 170 |
 Colonel general
| Ja sam bio uveren da je Den obavio sav posao mafije a da Chris prstom nije mrdnuo I dalje tako mislim al' sta cu
|
|
| |
Sac | Date: Sunday, 09/05/10, 22:08 | Message # 171 |
 Sole Survivor v1.25
| Da dam moj komentar na anubisov komentar o mojoj igri.Slazaem se sa svim sto je on rekao,samo mislim da je malo preterao sa ovim o Loliti. U VS Greece sam imao vecinu igra osvojenih i sa Palaistrom i sa Angeliom i takodje sam osvojio pet licnih u ujedinjenju.Medjutim uopste nisam komunicirao sa drugom stranom(mada se ni ostali nisu pretrgli),Berlinski zid je bio previsok.I cim nisam uzeo imunitet,izbacili su me. Onda ide Mafija 1 gde sam igrao vise takticki i iza kulisa,ali nisam uspeo da ubedim vrhovni sud da glasa za mene. I evo sad treca sreca...Vrhovni sud je u vecini odlucio da ja treba da zasluzeno pobedim.Zelim da se zahvalim svima koji su glasali za mene,iznenadilo me je sto je lukaa ipak glasao za mene,izgleda da su sa njegove strane prethodni vs zaboravljeni,za razliku od djoleta.Takodje me je pk zacudio i njegovo iskupljivanje. P.S.Sa moje strane je Berlinski zid je srusen...
Message edited by Sac - Sunday, 09/05/10, 22:18 |
|
| |
dJOLEX | Date: Sunday, 09/05/10, 22:52 | Message # 172 |
 Colonel general
| Nisi u pravu, moj glas nema veze s prethodnim VS-ima, ako cemo tako, ja vise razloga imam da dam glas tebi jer ti ni u kom trenutku nisi bio deo ex-Priaposa, dok Bux jeste.. Tako da ovo pobija tvoju pricu... Mada ako oces iskreno Bux91 mi je gotivniji lik i mislio sam da je on obavio sav posao u mafiji... Sto se i sad nadam da je istina 
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Sunday, 09/05/10, 22:58 | Message # 173 |
 Sole Survivor v1.00
| Što se mene tiče, na početku svakog VS, svi prethodni su zaboravljeni i mislim da bi svi trebali tako da razmišljaju. Joj, kad se setim Priaposa, Angelie, Palaistre i Lare Croft koja je pokušavala da izigrava višestrukog agenta.
Outwit - Outplay - Outlast
|
|
| |
tiksi | Date: Sunday, 09/05/10, 23:14 | Message # 174 |
 Sole Survivor v1.25
| Quote (EthanMorasca) Što se mene tiče, na početku svakog VS, svi prethodni su zaboravljeni i mislim da bi svi trebali tako da razmišljaju. Joj, kad se setim Priaposa, Angelie, Palaistre i Lare Croft koja je pokušavala da izigrava višestrukog agenta. biggrin Ja sam sama sebi mnogo smesna kada se setim kako sam igrala tu igru. Ovo sad i ono pre, ko nebo i zemlja. Kada se setim kako sam bila dosadna za Dionisa ko da je zivot i smrt u pitanju. Kada se setim Vanje Radovic na plemenskim (mada mi za to nije krivo)..dobro bila sam neiskusna nikada nisam igrala nikakve igrice a posebno ne ovog tipa Kada se samo setim da smo se svi bojali da bilo kome posaljemo bilo kakvu PP poruku u ujedinjenju a da je iz suprotnog plemena :D Mislim da smo se svi od tada mnogo promenili i evoluirali kao igraci. Da sada ista ekipa igra tu istu igru, mislim da bi bilo ludnica dobro. Za mene isto vazi. Nova igra novi pocetak. Tako sam prosli put da kazem imala neki odnos sa Lavicom i Srkijem(nije proslo na dobro), a ovog puta sa Ethanom, Djolexom i Estebanom.
Message edited by tiksi - Sunday, 09/05/10, 23:17 |
|
| |
Anubis | Date: Sunday, 09/05/10, 23:24 | Message # 175 |
 Generalissimo
Group: Anupu
| Quote (dJOLEX) Mada ako oces iskreno Bux91 mi je gotivniji lik i mislio sam da je on obavio sav posao u mafiji... Sto se i sad nadam da je istina Nada poslednja umire ali činjenice su činjenice. Bux91 nije igrao veliku većinu igara za lutriju. Samo ih je igrao Sac. Sac je zaslužan što su žrtve likvidirane, a ne bux91. Da nije niko igrao te lutrije, žrtve bi preživele. Sastavljanje tragova je takođe uglavnom radio Sac jer se često bux91 nije pojavljivao, pogotovo dok je lukaaa bio Kum. Na izbor žrtava je takođe uticao više nego bux91. Ne vidim u kojim to aspektima je bux91 obavljao sav posao u mafiji...
|
|
| |
dJOLEX | Date: Sunday, 09/05/10, 23:41 | Message # 176 |
 Colonel general
| Dobro nisam ja to znao, ja sam mislio da Kum sve radi
|
|
| |
Anubis | Date: Monday, 10/05/10, 00:02 | Message # 177 |
 Generalissimo
| Jedino što je preostalo, a što vam nisam dao je lista pesama koju je Kum birao. Jel vas to interesuje?
|
|
| |
Sac | Date: Monday, 10/05/10, 00:10 | Message # 178 |
 Sole Survivor v1.25
| @Djolex:Mislim na predhodnu mafiju,kod tebe u razudjivanju ocgledno vladaju iracioalni momenti. @Anubis:Naravno da nas interesuje,sve hit do hita.
|
|
| |
Anubis | Date: Monday, 10/05/10, 00:12 | Message # 179 |
 Generalissimo
| Mislio sam da li nedužne građane interesuje. Ti već znaš ko je birao i kako su se pesme zvale.
|
|
| |
dJOLEX | Date: Monday, 10/05/10, 00:35 | Message # 180 |
 Colonel general
| Dobro u prethodnoj sezoni su emocije prevagnule, bio je odnos 60-40 %
|
|
| |