Logged in as Guest | Group "Guests" Welcome Guest | RSS

Virtual Survivor

Friday, 20/06/25, 21:27
[ New messages · RSS ]
Virtual Survivor 3: Reunion Show
tiksiDate: Sunday, 09/05/10, 14:27 | Message # 151
Sole Survivor
v1.25
Group: Winners
Status: Offline
Quote (dJOLEX)
Ova Chrisova je, ako su iznete stavke tacne, najmanje dosla njegovom zaslugom...

Den jeste bio ugrozen i to samo zbog toga sto nije znao sta se desava u igri. Meni nije pogodovalo da izbacujem Dena(pogotovo u ranim fazama igre a nakon Duletove eliminacije) jer bi time ugrozila i sebe i Chrisa, posto je Hill za Troju i Marjana ipak bila prioritet u odnosu na Chrisa i lako bi ga se otarasili nedugo zatim, a posle i mene. Nisam mogla da dozvolim da ova grupacija trijumfuje na takav nacin.Ta grupacija igra i ovu igru i onu igru kod mike kao da se seku sume, kao sto sam tamo napisala.

Kako ti samo nije bilo sumnjivo kada si dobio poruku od Troje da je Den kum? Kako bi Troja znao da je Den kum a pri tom ne bi znao ko je sledeci sluga? Smesno.

Jos jedna Denova greska desila se tada kada je ispala Carmen (ovo za sta me Anubis napada). U poslednjim trenucima glasanja ja sam bila na chatu za Denom i kada je Marjan promenio glas ubedjivala sam ga da glasa za Hilary, posto Saca nije bilo ni od korova. Nije hteo da glasa za nju i odjednom se Sac pojavio i zajedno sa Denom glasao za Carmen. Tu se opet sam ugrozio. Mogao je on da bude taj koji bi bio svrgnut sledece noci da se Hilary pojavila. Taj njegov potez je bio apsolutni promasaj.

Ja mislim da je Chrisova pobeda vise nego zasluzena. Iskoristio je takvu situaciju na najbolji moguci nacin i imao uvid u sve sto se desavalo na terenu. Bio je najuticajniji u mafiji i gotovo samostalno odlucivao o tome ko sledeci ispada, osim sto je gotovo sam sastavljao i tragove. Den i Dule nisu imali pojma sta se desava u narodu i nisu imali uvid u Mikinu igru. Za to je kriv ostatak mafije. Za to nije kriv Chris.

Message edited by tiksi - Sunday, 09/05/10, 14:35

dJOLEXDate: Sunday, 09/05/10, 15:26 | Message # 152
Colonel general
Group: Users
Meni je izgledalo upravo suprtono... Da Chris nista nije radio u ovoj igri vec da su mu neke osobe namestale pobedu (ne racunajuci tebe, posto ti verujem da nisi u tome ucestvovala) i da uopste nije sastavljao tragove, branio se na gradskom vecu...

U svakom slucaju pojedine osobe i dan danas ne shvataju za sta su se bile prijavile pa su unistile igru onima koji su hteli da se zabave na regularan nacin...

AnubisDate: Sunday, 09/05/10, 15:44 | Message # 153
Generalissimo
Group: Anupu

Ove silne romane nemam vremena da čitam. Zna se šta se kaže za ljude koji se objašnjavaju na 10 strana. Bitno je da si ti ovo rekla:

Quote (tiksi)
...Da je ispao Den(kao sto je trebalo da bude), Chris bi bio povoljan bos za mene, a sledecu noc bi leteo Marjan. U igri bi ostala neutralna Carmen, ja, Chris i Hillary. Ne znam kolko bi u tom slucaju Hill bila odana Chrisu i ko bi i dal bi iko leteo iz naroda. Uglavnom sve bi se zavrsilo time da bi Chris pobedio...

Quote (tiksi)
...Meni nije pogodovalo da izbacujem Dena(pogotovo u ranim fazama igre a nakon Duletove eliminacije) jer bi time ugrozila i sebe i Chrisa...

Sve vreme si radila za Chrisa. Slučaj je zaključen. Svako može da priča šta hoće, dokazi su u igri i tvojim izjavama.

Da zaključim sa pričom o Lolitinoj igri. Ja ne znam kako bi se sve završilo da je Lolita igrala igru kao pravi nedužni građanin i rekla odmah ko je cela mafija i da je takođe radila na njenom izbacivanju, a ne na svom porazu. Tako da je nemoguće da dalje analiziram njenu igru, pošto njena igra nije postojala. Analogija bi bila da igrate poker sa tri osobe i te tri osobe pokazuju karte jedna drugoj samo da bi vi izgubili i daleko bolje znaju od vas koje karte više nisu u igri. Logično je da tako nešto ne bi bilo moguće kada bi se poker igrao u novac.

Da ne bude sve crno, evo da kažem nešto i u prilog Lolite i ostalih ljudi koji su igrali na ovaj način. Sve ovo što sam rekao i dalje stoji. Pokazano je veliko nepoštovanje za igru, za sav trud koji je u nju uložen i za same igrače, ali nigde u pravilima ne piše da to nije moguće. Osim ako su neki ljudi pokazivali moje poruke, nijedno pravilo nije prekršeno i budući da je želja Lolite bila da igra za drugog, ona je to uradila na sasvim legitiman način. Nije Chrisova niti bilo čija druga krivica što su stvari išle ovim tokom. Krivica je isključivo moja što sam mislio da su ljudi spremni da se igraju i da uživaju u igri. Krivica je bila ta što sam u želji da bude što veći broj igrača prihvatio sve prijave kako bi sezona bila što zanimljivija. To svakako ne bi bilo moguće ubuduće jer će uvek postojati kasting. Takođe, osobe koje budu pokušale sa više naloga da se prijave će biti trajno banovane. Dakle, iako je rezultat svega unakazivanje jedne, po meni zanimljive igre, za to ne treba kriviti druge koji su na tome radili svesno već mene što nisam unapred tako nešto pravilima sprečio ili što sam im dozvolio da igraju i pored postojećeg iskustva i iracionalnog animoziteta nekih od njih koji postoji odavno.

Sledi komentar na igru Dena i Chrisa.

tiksiDate: Sunday, 09/05/10, 15:52 | Message # 154
Sole Survivor
v1.25
Ako smem da dodam i vise se ne javljam posto nema ni potrebe vise, procitaj ti sve sta sam ja napisala i onda donosi zakljucke o tome dal sam ja postovala ovu igru, jer objasnjenje moje igre ne moze biti kratko prosto jer je ona bila kompleksna.

Naravno da sam morala da cuvam Dena u tim nekim momentima, jer bi taj drugi klan preovladao i na kraju bi verovatno Hill potpuno nezasluzeno pobedila, a za mene pa i Chrisa igra bi bila gotova. Ja sam igrala individualno i za sebe. Moj opstanak u ovoj igri bio je odredjen time kakav ce odnos snaga biti u igri.

AnubisDate: Sunday, 09/05/10, 15:56 | Message # 155
Generalissimo

To apsolutno nije tačno. Ispadanjem Dena i Chrisa nakon Duleta, Hilary više ne bi imala dovoljno glasova koji bi je štitili na Većima jer dva glasa od Johna i Marijana nisu dovoljna. Da ne pričam što ne bi bila ni u stanju tragove da sastavlja. Ti nisi igrala za sebe. Ja sam citirao tvoje reči gde se to jasno vidi. Nema potrebe da nastavljaš sa kontradiktornostima pošto je igra gotova i tvoj pečat se jasno vidi.

SacDate: Sunday, 09/05/10, 16:18 | Message # 156
Sole Survivor
v1.25
I John i Marijan i Hillary su radili za mene tokom cele mafije kao sto su radili za mene tokom VS Cyprus.Zato me sada svi vole i drago im je sto ja idem dalje,a oni su ispali.Hahahahahahahaha.WROOOOOOONG!Svako od njih je imao svoje interese,troya je mastermindovao najrazlicitije planove sa njim u finalu.Hillary je takodje pokusavala svasta,pa cak i da preti i ucenjuje Barbari Greco kako bi spasla Marijana.I jos nesto,troya mi nije trazio da ga skinem,ali mi je trazio da kazem da je to istina,ako me neko pita.A naravno da niko nije pitao,who cares about that cool

AnubisDate: Sunday, 09/05/10, 16:28 | Message # 157
Generalissimo

Komentar o igri Dena: Den je još jedan kompleksan igrač, kao i Rafael i Kosta. On je u stanju da adaptira svoju igru u zavisnosti od situacije u kojoj se nalazi. Nekoliko stvari mu nisu išle u korist tokom igranja ove mafije. Prva je ta što je pristupao emocionalno u izboru žrtava. U sastavljanju tragova je retko učestvovao. Kada je bio Kum veći teret je bio na Chrisu što se tiče sastavljanja tragova. Većinu igara za lutriju je propustio i samim tim ugrozio uspeh mafije. Na Gradskim Većima se više pojavljivao nego u prošloj sezoni tako da je to svakako plus. Na kraju kada je Chris napravio katastrofalnu grešku, Den je imao priliku da pobedi, što on nije učinio. Iako je brojne stvari propuštao, on se često nalazio na sastancima mafije i stalo mu je bilo do pobede, što njegovu odluku čini još čudnijom meni. Moje mišljenje je da je Den zasluženo izgubio u finalu jer nije uložio dovoljno kreativnosti u igru i što je najbitnije, nije povukao obarač na kraju.

tiksiDate: Sunday, 09/05/10, 16:29 | Message # 158
Sole Survivor
v1.25
Da, da sigurno je trebalo da izadjem na gradski trg i da vicem Den i Chris su mafija, oni su mafija!!!! biggrin :D biggrin Sta bi time postigla? Za njih u toj fazi nisam imala ni zareze...U najboljem slucaju bacila bi sumnju na sebe..Da ne pricam i to da kada bi jednog optuzila tako rano drugi bi me izbacio...

Kada su ispali Huan i Rafael to je za mene bilo veliko iznenadjenje. Na zaslost tih dana nisam mogla vise da budem na netu i da se angazujem u igri, malo mi je i pala motivacija nakon ispadanja Cobyja i eto to se desilo. Nisam htela a ni mogla preterano da uticem na igru u toj fazi i to je moja velika greska, ali to ne znaci da sam ja neko ko ne postuje ovu igru. Borila sam se do zadnjeg daha i to potpuno sama u igri.

Ajmo dalje...Chris i Den.

Message edited by tiksi - Sunday, 09/05/10, 16:31

SacDate: Sunday, 09/05/10, 16:41 | Message # 159
Sole Survivor
v1.25
Razum ispred emocija! megaphone

AnubisDate: Sunday, 09/05/10, 17:00 | Message # 160
Generalissimo

Komentar o igri pobednika sezone Chrisu: Chris je introvertan tip igrača koji je znatno napredovao od svoje prve sezone koju je igrao na ovom sajtu. Tada je svu svoju energiju polagao u igre i bio je jedan od najuspešnijih takmičara u igrama za imunitet. Već tada je bilo jasno da je velika mana u njegovoj igri ta što je bio možda najslabiji u društvenom delu igre. Dok je on vukao svoje saplemenike napred, drugi su uzimali sve zasluge jer su bili vokalniji i želeli su da se njihova reč čuje sve vreme. Vremenom je Chris taj aspekt igre znatno popravio i postao jedan od najboljih igrača koga mnogi i dalje potcenjuju iz prostog razloga što on ne priča mnogo. Ljudi ocenjuju nečiju igru na osnovu nečega što vide, a Chris voli da radi stvari iza zavese. Dok se drugi hvale i uzimaju sve zasluge, drugima se čini kako Chris gotovo ništa ne radi. Taj deo igre će Chris morati i dalje da popravlja, jer ga je umalo koštalo pobede i u ovoj sezoni koju je osvojio zasluženo. Chris je učestvovao u pravljenju gotovo svih tragova. Uvek je bio tu kada Kum nije bio prisutan. Uvek je igrao lutrije za zaštitu za razliku od drugih. Imao je dobar plan za dalje napredovanje u igri i iskoristio je priliku da mu emocionalno vođena Lolita pomaže, za šta se ne može on kriviti iako to donekle umanjuje značaj njegove pobede. Chris je dovoljno sposoban da i bez nekih ljudi napreduje u igri, tako da mislim da bi imao dobre šanse i bez nekoga ko je večito želi da drugima pere pelene. Komentari nekih u ovoj temi kako Chris nije ništa smišljao i kako je došao u finale samo uz pomoć drugih ne mogu biti dalje od istine. Chris je veoma racionalan i inteligentan igrač koji pragmatično pristupa svakoj situaciji. Na njegovu sreću, on je imao priliku da iskoristi emocije i iracionalnost Lolite kako bi dalje napredovao. To bi verovatno svako uradio da mu se pruži prilika, ali ono što i dalje ostaje da se vidi jeste kako će Chris napredovati u budućnosti (ako bude igrao) kada bude morao da sklapa potpuno nova poznanstva i kada ne bude imao podršku nekih koji nisu tu bili zarad igre već nečeg drugog. Jedina greška koju je Chris napravio je ta što je izbacio Hilary, iz prostog razloga što je onda svoj život stavio u ruke Dena. Međutim, on nije imao drugog izbora jer je bio odsutan dva dana tako da nije mogao da likvidira Kuma, a i bio je poprilično siguran da ga Den ne bi izbacio što govori i da dobro poznaje ljude sa kojima igra.

Na kraju, čestitam još jednom na pobedi Sacu. Moj subjektivan utisak je da je najviše truda uložio u ovu sezonu, da je imao dobar plan od početka i da kada mu se ukazala prilika da brže napreduje dalje, on ju je iskoristio. Nadam se je ova moja analiza makar malo približila njegovu igru drugima koji su je (ne)opravdano potcenjivali jer su bili slabo upoznati sa njom.

tiksiDate: Sunday, 09/05/10, 17:25 | Message # 161
Sole Survivor
v1.25
Wow kakav komentar za Sac-a smile

Sve je ziva istina od reci do reci, osim naravno ovog dela sa Lolitom, ali taj deo se mogao i ocekivati, ma sta ja rekla....

MikoDate: Sunday, 09/05/10, 17:25 | Message # 162
Generalissimo
Group: Users
Veceras ono iznenadjenje , da mi je znati sta je to

EthanMorascaDate: Sunday, 09/05/10, 17:31 | Message # 163
Sole Survivor
v1.00
Miko, koliko noći nisi spavao zbog tog iznenađenja?! biggrin Šalim se. smile Pobedniku lutrije Anubis šalje dve karte za koncert Marije Šerifović. biggrin Hahaha... biggrin

Outwit - Outplay - Outlast

EthanMorascaDate: Sunday, 09/05/10, 17:32 | Message # 164
Sole Survivor
v1.00
Odličan komentar za Saca! smile

Outwit - Outplay - Outlast

tiksiDate: Sunday, 09/05/10, 17:39 | Message # 165
Sole Survivor
v1.25
Quote (EthanMorasca)
Pobedniku lutrije Anubis šalje dve karte za koncert Marije Šerifović. biggrin Hahaha... biggrin
biggrin :D biggrin

Mozda je to putovanje za navedeni broj osoba u navedenu zemlju biggrin

Anubis ja stvarno nemam vise komentara na sve ovo sto pises o meni(Loliti -meni vidim svejedno je), pogotovo nakon objasnjenja svih mojih poteza kako sam ih radila i zasto, kao i u kom momentu.

Ocigledno je da tu postoji nesto vise od ove igre u ovoj mafiji. Selektivno izvlacis informacije iz igre pri kreiranju mog profila..... U cemu je problem?

Message edited by tiksi - Sunday, 09/05/10, 17:49

Search: