Logged in as Guest | Group "Guests" Welcome Guest | RSS

Virtual Survivor

Thursday, 19/06/25, 02:44
[ New messages · RSS ]
Virtual Survivor 3: Reunion Show
biba91Date: Saturday, 08/05/10, 23:49 | Message # 121
Colonel
Group: Users
Status: Offline
Quote (Anubis)
Carmen - Nije obraćala pažnju na tragove, uhvatila se pogrešnih ljudi. Dobila je nož u leđa koje je sama podmetnula. Ukratko.

I ja u kratko......u prvoj Mafiji su me koknuli prvu......e sad bila na haciendi dugo.....ja sam za svoje pojme pobjedila samu sebe biggrin biggrin

dJOLEXDate: Saturday, 08/05/10, 23:57 | Message # 122
Colonel general
Svaka cast za post, evo ti + reputacija wink

sto je najjace, sve od reci do reci je istinito wink

AnubisDate: Sunday, 09/05/10, 00:02 | Message # 123
Generalissimo
Group: Anupu
Crna udovica Hilary Duff je igrala ključnu ulogu koja je pomogla mafiji da dođe do većine u gradu. Iako je bilo jasno da je ona mafija, njen blizak odnos sa drugom Marijanom i jednonoćnim mužem Johnom je omogućio mafiji da opstruiraju grad u dobijanju većine za izglasavanje mafije. Hilary je dobro lagala svog druga koga lično poznaje (i još par drugih takmičara) tako da je samim tim obezbedila sebi dug opstanak u igri. Iako se nije pojavljivala na lutrijama, niti je dobro pročitala pravila igre, ona se ponašala kao prava mafija svaki put kad je bila na sastancima na kojima su se odlučivali naredni potezi. Ipak, kad je bilo najpotrebnije se nije pojavila i zato je završila sa nožem u leđima.

SacDate: Sunday, 09/05/10, 00:18 | Message # 124
Sole Survivor
v1.25
Group: Winners
Ispada da od kada je luka ispao,da sam samo ja igrao lutrije... smile
Pravila,pravila... biggrin

AnubisDate: Sunday, 09/05/10, 00:30 | Message # 125
Generalissimo
Sledeća likvidirana, ili bolje reći penziosana profesorka etike je bila Lolita. Lolita nije igrala igru. Igrala je protiv građana, za mafiju. Dobro je znala da to znači njen izlazak iz igre ali je ona svejedno radila za pobedu Chrisa, čime je umnogome umanjila značaj te pobede. Postojale su situacije kada je mogla da izbaci nekog mafijaša ali ona to nije uradila. Od svih igrača, ona se verovatno najviše koristila neistinama ponajviše da bi sakrila svoje prave namere koje je imala. To nije bila igra namenjena ni za koga drugog sem za osobe za čiju pobedu je ona radila. Glasajući na kraju za Chrisa je udarila pečat na ono što se već uveliko znalo, a i time pokazala Denu gde je bila njena lojalnost sve vreme. Svojim igranjem protiv sebe, a za drugog, nije pokazala nimalo poštovanja za samu igru kao ni ljude koji su u njoj učestvovali.

EthanMorascaDate: Sunday, 09/05/10, 00:36 | Message # 126
Sole Survivor
v1.00
E, sa ovim se slažem u potpunosti. To je nepoštovanje igre i svesno odustajanje radi tuđe pobede. Bezveze. Igra ne može da se normalno igra, ako postoji neko koga apsolutno nije briga da li će pobediti ili neće.

Outwit - Outplay - Outlast

tiksiDate: Sunday, 09/05/10, 00:39 | Message # 127
Sole Survivor
v1.25
Auu Anubis ti si sve pogresno shvatio..objasnicu sve vec sutra, ako do sada drugima nije jasno.

Ovako stvari mogu da se gledaju samo iz ugla kako je sve ispalo. Ja sam se borila za narod sve dok je to moglo i za svoju pobedu. To znaju neki ljudi iz naroda. Imala sam planove sa Kostom, borila se da Lincoln ne ispadne kao i svakog puta. Uvek sam optuzivala mafiju sem u prvom slucaju. Ovo je iskrivljena slika moje igre i nije ni malo realna. Moja igra je bila jako kompleksna, ali objasnicu sve vec sutra. Ne Anubisu nego ostalima jer ne bi volela da iko ima ovakvu sliku o mojoj igri jer ona takva nije ni bila.

Message edited by tiksi - Sunday, 09/05/10, 00:42

AnubisDate: Sunday, 09/05/10, 00:42 | Message # 128
Generalissimo
To nije tačno. Imali ste priliku da izbacite Dena sa 3 glasa ali se to naravno nije desilo zato što si ti optužila HIlary dobro znajući da je Marijan neće optuživati. To je ujedno i bio momenat kada je mafija dobila većinu u gradu. Još pre toga si radila na svom porazu, a na tuđoj pobedi. Znam to vrlo dobro jer mi je Chris rekao da ima tvoju podršku da izbacite Dena iz igre kasnije.

RafaeloDate: Sunday, 09/05/10, 00:43 | Message # 129
Colonel
Opet ću spamovati....ali mislim da je krajnje vrijeme da se ohlade glave svih takmičara ....par mjeseci.....
Sa svih VS-ova

"Živeo alkohol, rešenje i uzrok svih životnih problema"

Homer Simpson

Message edited by Rafaelo - Sunday, 09/05/10, 00:44

MikoDate: Sunday, 09/05/10, 00:47 | Message # 130
Generalissimo
Rafaelo pitao sam te nesto na mom sajtu na chatu lijevo , pocele su prijave za trecu sezonu , ko hoce neka se prijavi

dJOLEXDate: Sunday, 09/05/10, 00:47 | Message # 131
Colonel general
Nema veze dobro dodje malo da se procita posle zabavnog dana biggrin

Jedna zanimljivost: Den je u 2 VS-a zaredom bio u finalu, a ja sam u 2 VS-a zaredom izbacen oba puta pred samo finale biggrin

tiksiDate: Sunday, 09/05/10, 00:48 | Message # 132
Sole Survivor
v1.25
Quote (Anubis)
To nije tačno. Imali ste priliku da izbacite Dena sa 3 glasa ali se to naravno nije desilo zato što si ti optužila HIlary dobro znajući da je Marijan neće optuživati. To je ujedno i bio momenat kada je mafija dobila većinu u gradu. Već tada si radila na svom porazu, a na tuđoj pobedi.

Anubis ja sam se spremala tada da glasam za Dena u zadnjem momentu, posto su to uradili Carmen i Marjan. Ali onda je Marjan naprasno u zadnji momenat promenio na mene i ja sam bila zatecena..a Den i Chris su glasali za Carmen. Da sam glasala za Dena tad i da je bilo izjednaceno niko ne bi ispao, ali se zna ko bi leteo sledecu noc. Nakon Marjanove promene optuznice sve je bilo gotovo. Ja bi letela sledecu noc, o onda i Den sledeceg dana, a ishod igre bio bi isti.

tiksiDate: Sunday, 09/05/10, 00:49 | Message # 133
Sole Survivor
v1.25
Quote (Rafaelo)
Opet ću spamovati....ali mislim da je krajnje vrijeme da se ohlade glave svih takmičara ....par mjeseci....Sa svih VS-ova

uff jedva cekam... smile

dJOLEXDate: Sunday, 09/05/10, 00:51 | Message # 134
Colonel general
Marijan je bre to uradio da zastiti Hill... Jer izgleda on nije shvatio sta znaci rec igra...

Da prevedem... igra je nadmetanje u kojem se boris za pobedu... a ni Hill nije skontala bas ovu igru, cim je marijanu odala da je mafija..

samo ima jos jedna stvar... marijan je tvrdio da ona njemu kaze kako nije mafija, i da joj veruje.... esteban mu je rekao da je glup onda ako joj veruje... sada on odjedanput govori kako je znao da je ona mafija sve vreme..

sta ako ga je ona odlicno odradila, te joj je on ustvari sve vreme verovao, a sada ga sramota da prizna jer bi onda stvarno ispao retko glup i naivan lik... nadam se da to nije istina wink

AnubisDate: Sunday, 09/05/10, 00:55 | Message # 135
Generalissimo
Quote (tiksi)
Anubis ja sam se spremala tada da glasam za Dena u zadnjem momentu, posto su to uradili Carmen i Marjan. Ali onda je Marjan naprasno u zadnji momenat promenio na mene i ja sam bila zatecena..a Den i Chris su glasali za Carmen. Da sam glasala za Dena tad i da je bilo izjednaceno niko ne bi ispao, ali se zna ko bi leteo sledecu noc.

Naravno, a onda je mrmot zavio čokoladu u foliju. Bilo je i drugih prilika kada si glasala za nedužne građane iako si znala da nisu mafija, ali pretpostavljam da i tu imaš neku priču koju bi prodala kao objašnjenje?

Situacija je bila više nego jasna, šta se dešavalo. Imao sam ja komunikaciju sa članovima mafije sve vreme. Zanimljivo kako si agresivna bila da se izbaci Dule, a posle si jedva optuživala. Samim tim što nisi htela da promeniš glas na Dena si pustila Carmen niz kanalizaciju, a znala si da je to potrebno pošto je mafija jedva imala glasove da optuži nekoga. Tvoje objašnjenje nema veze sa vezom, i bolje nastavi da prodaješ to maloj deci pošto mene bofl ne interesuje.

Igra je gotova, tako da možeš da prekineš sa neistinama.

Search: