Virtual Survivor 3: Reunion Show
|
|
Sac | Date: Thursday, 06/05/10, 23:52 | Message # 106 |
 Sole Survivor v1.25
Group: Winners
Status: Offline
| Quote (dJOLEX) a sam ja bio den, eliminisao bi i saca, cisto da se desi neocekivan obrt.... A ovo je bilo ocekivano? By the way ne znate sta se tu zaista desilo i neka tako i ostane .
|
|
| |
Lavica88 | Date: Friday, 07/05/10, 00:29 | Message # 107 |
 Generalissimo
Group: Users
| Ljudi, predlazem vam, za vase dobro u buducim igricama ovog tipa ( ako ih budete igrali ) da, prije svega, razdvajate stvarnost od virtuelnosti, jednu igricu od druge i licnost osobe koja igra igricu od igraca igrice. Ko skont`o, skont`o.
Pravo bogatstvo je imati i poznavati sebe!
|
|
| |
Sac | Date: Friday, 07/05/10, 17:55 | Message # 108 |
 Sole Survivor v1.25
| Sad sam procitao temu vrhovni sud i mogu da kazem svaka cast sto ste ispostovali igru do kraja vasim komentarima i polemikama. P.S. U nekim sluajevima sam se bas fino nasmejao
|
|
| |
Anubis | Date: Friday, 07/05/10, 19:45 | Message # 109 |
 Generalissimo
Group: Anupu
| Sledeći takmičar koji je napustio igru je troya. Troya je igrao solidnu igru i to kažem jer je bio jedan od retkih aktivnih igrača koji nisu bili ravnodušni. Bio je dobar u društvenom aspektu jer je obezbedio dovoljno veza koje bi ga štitile na Većima i van njih. Njegova ženidba sa pripadnicom mafije bi mogla da mu se pripiše kao minus kao i činjenica da ju je branio od optužbi ali je tada već bilo jasno da postoje klanovi u igri koji prevazilaze podeljene uloge. Da neki ljudi otvoreno ne igraju igru već sprovode neke svoje planove koje su imali nezavisno od toga kako uloge budu bile raspoređene. Iako je bio zastupljen u tragovima, John nije dobio nijedan glas na Većima tako da je mafija morala da ga likvidira.
|
|
| |
troya | Date: Friday, 07/05/10, 20:04 | Message # 110 |
 Lieutenant general
| odlican opis to je neka ocena 5/10 nije lose
|
|
| |
Anubis | Date: Friday, 07/05/10, 20:15 | Message # 111 |
 Generalissimo
| Sledeći izglasan je Lincoln. Lincoln je jedan od najjačih društvenih igrača i uvek ga je teško izglasati zato što se uvek bori da ostane u igri. Izglasan je jedva (4:3) i to zato što nije uspeo da objasni Marijanu poentu igre, živog i neživog sveta, svemira, Deda Mraza i ostalih stvari u samo 48 sati. Njegova lečenja u početku ne mislim da su bila na mestu. Bez obzira što neko ne zna da je doktor, mora da se ponaša prilikom lečenja kao da jeste da ne bi ništa prepustio slučaju. Ipak, on je veoma prilagodljiv pa je to promenio na sredini igre. Ono gde mislim da je zakazao jeste pokušaj da nađe neko drugo rešenje za Marijana kako bi ostao u igri. Možda da cilja na nekog drugog pošto je bilo očigledno da Marijan neće glasati za Hilary. Ali opet, on nije mogao da zna da on nije mafija umesto nekog drugog tako da mu se to ne može mnogo zameriti. Kosta koji je izvršio samoubistvo neglasanjem na dva uzastopna Veća je bio kompleksan igrač kog je teško čitati. Njegova odluka da oda svoj identitet i još neke stvari izvesnim osobama kojim je verovao je bila veoma rizična ali se ispostavila dobrom za njega. Svojim upadljivim komentarima je lako skretao pažnju građana, a da je ostao u igri ko zna da li bi se desio neki obrt. U svakom slučaju, pravila nije dobro pročitao, sve lutrije za zaštitu je propustio tako da njegova sudbina i nije neko iznenađenje.
|
|
| |
Sac | Date: Friday, 07/05/10, 20:37 | Message # 112 |
 Sole Survivor v1.25
| Kosta nije hteo da posalje pp da u slucaju neresenog spasava mafiju i hteo da pravi nereseni izmedju Dena i mene i pravio zasedanja sa Johnom,petrom & Co,ali... ...Pravila, pravila da bi me udavila ili kicmu savila i skroz osasavila neka glupa pravila u crno me zavila o, o, o, o A sto se Lincolna tice,meni nije jasno gde bas on mene da lecio,s obzirom da niko drugi nije. 
Message edited by Sac - Friday, 07/05/10, 20:38 |
|
| |
dJOLEX | Date: Friday, 07/05/10, 20:44 | Message # 113 |
 Colonel general
| Pa Sac ja sam bio korumpirani doktor :D
|
|
| |
Anubis | Date: Saturday, 08/05/10, 22:40 | Message # 114 |
 Generalissimo
| Likvidirani Esteban je počeo da više igra kako je igra odmicala dalje. Gotovo uvek je sumnjao na Hilary i nije napravio neke veće greške osim što je propustio igru za zaštitu od atentata. Da se malo više aktivirao na početku igre možda bi ishod bio drugačiji.
|
|
| |
petarkondor | Date: Saturday, 08/05/10, 22:45 | Message # 115 |
 Major general
| Amin
Est difficillimum se ipsum vincere.
|
|
| |
Sac | Date: Saturday, 08/05/10, 22:50 | Message # 116 |
 Sole Survivor v1.25
| Hallelujah
Message edited by Sac - Saturday, 08/05/10, 22:51 |
|
| |
Anubis | Date: Saturday, 08/05/10, 23:15 | Message # 117 |
 Generalissimo
| Carmen - Nije obraćala pažnju na tragove, uhvatila se pogrešnih ljudi. Dobila je nož u leđa koje je sama podmetnula. Ukratko.
|
|
| |
Sac | Date: Saturday, 08/05/10, 23:19 | Message # 118 |
 Sole Survivor v1.25
| Tada smo planirali neresen rezultat,ali nas je cika Maki zeznuo.
|
|
| |
Anubis | Date: Saturday, 08/05/10, 23:39 | Message # 119 |
 Generalissimo
| Marijan je likvidiran nakon linčovanja Carmen. Šta reći? Zašto neko igra poker ako nije spreman da blefira ili još gore lično napada druge koji to rade? Poznati pobednik američkog Survivor je rekao - Ako nisi kompletna ličnost i nisi siguran kako bi trebalo da se ponašaš, koje su tvoje moralne vrednosti, ako želiš da se pronađeš u igri - onda nemoj da igraš uopšte. Pored toga što je Hilary bila zastupljena u svim tragovima i očigledna mafija (čak i onima koji su samo pratili bez igranja) Marijan i dalje nije želeo da je optuži. Ljude koji su igrali je vređao, nije ni za trenutak pogledao tragove ili pravila vezane za njih. Jedina stvar koja mu ide u prilog je ta što je tad igra već bila gotova jer je Lolita igrala za Chrisa, a ne za sebe tako da je njegov poraz u tom trenutku bio neminovan. Bilo je teško nadmašiti neke ljude po broju pogrešnih poteza, ali je Marijan tu zauzeo ubedljivo prvo mesto (kao i po količini patetike kako bi svet trebalo da bude lepše mesto). Za kraj... Deda Mraz ne postoji.
|
|
| |
petarkondor | Date: Saturday, 08/05/10, 23:46 | Message # 120 |
 Major general
| Quote (Anubis) Za kraj... Deda Mraz ne postoji. Hahahahahaha još jednom 
Est difficillimum se ipsum vincere.
|
|
| |