Lazo tvoja eliminacija kod Mike nema nikakve veze sa ovom mafijom i bilo cime drugim, molim te da ti to vise ne ponavljam, priznaj sebi da si porazen u toj igri i nemoj zbog toga druge da nazivas lazovima i izdajnicima...Dokle vise, po svim mogucim sajtovima i chatovima, svakodnevno? Ova igra je imala jos par momenata sa kojima Anubis ocigledno nije upoznat i dobro je Lazo sto si se sada sam javio.
Mogla bi roman o svemu ovome da napisem ali probacu da napisem sto je moguce kraci tekst
Aj sad da nastavim, posto planiram da pravim malo vecu pauzu u igrama jer mi je ovakvih stvari dosta. Dakle ceo taj momenat kada je ispala Carmen je potpuno nebitan za moguci trijumf naroda, jer je tada vec sve bilo izgubljeno. Bar sam ja tako mislila. Sta bi ja licno dobila da sam tada napisala bosovo ime u poslednjem trenutku, osim sto bi ubrzo bila izbacena?
Ova ocena Lolitine igre je subjektivna i da ne kazem zajedljiva. Razlozi mi kao i uvek nisu poznati. Lolita je bila profesorka, bivsi sportista, muzicar i ostalo, a to nigde u njenom profilu nije pisalo niti je Lolita to u ovoj igri spominjala. Svako sa kim bi razmenila PP poruku(posebno Colby) ili bilo ko ko bi stupio u kontakt sa njom u ovim komentarima bi dobio nisku ocenu i lose kritike. Lolita je nazvana psom cuvarom, dok drugi pravi dousnici mafije nisu ni spominjani. Ima tu nekog pika, kako je lepo primetio i rekao Miko i ne samo on. Ja ne kazem da je bilo ko ovde lazov. Ja kazem da sam igrala dvostruku igru. Ja kazem da ti vidis stvari iz ugla mafije jer samo tim informacijama i raspolazes.
Svima je poznato da sam ja rano znala ko je mafija. Medjutim malo kome je poznato da su to znali i Marjan, John i Carmen(oni su kasnije i priznali da su znali imena svih iz mafije) koji su u svim momentima stitili Hilary ali i Chrisa, sto je posledica igre koja je u isto vreme trajala kod Mike. Od samog pocetka igre dakle Hill je imala podrsku mafije i pride jos 3je ljudi sto cini ukupno 8 ljudi a to je startu bila vecina. Medjutim nadala sam se da ce neko od ovih ljudi ipak u jednom momentu proigrati ovu igru, sto se do kraja nije desilo. Ovi ljudi ni jednom nisu glasali za Hill, a ne bi ni za Chrisa, te je jedini ko je mogao da padne bio kao sto rekoh Den.
Optuzila sam Chucka iz poznatih razloga. U narednom krugu Duleta, ali to nije proslo, bilo je previse radikalno za dati momenat. Onda sam presla na Hill, ali ni to nije proslo zbog podrske koju je uzivala u narodu tj. u igri u Mikinom survivoru. Padali su jedan za drugim neduzni i to ne mojom krivicom. Mafija je bila pod velikim Chrisovim uticajem i padali su prvo najjaci igraci, a u igri je ostavljano Kumstvo iz Mikinog survivora koje je podrzavalo Hill i Chrisa, po cenu da svi oni ispadnu iz igre.
Najveca smetnja za moju igru bilo je to kumstvo i Hillary koju sam morala nekako da skinem da bi imala ikakvu sansu, ali nije nikako uspevalo. Morala sam da je skinem kako bi dosla do narednog traga i to u ranoj fazi igre. Da sam isla i pricala po Hacijendi Den i Chris su mafija, verujem da bi se mnogi posumnjali zasto ja to govorim i da sam i ja mafija i verovatno bi me svrgo ili narod ili mafija i to ubrzo. Ocajno mi je trebao trag u kome bi se pojavio neko ko nije bio u neistinitim Hilarinim tragovima. Taj trag nikada nisam dobila. Trebalo mi je da ona bude skinuta da bi Kosta mogao da odradi svoje.
Kao sto rekoh iz pomenutih razloga, jedini ko je mogao biti skinut je Den. Medjutim njegovom eliminacijom ugrozila bi i sebe i Chrisa i otvorila put ka nezasluzenoj pobedi ili Hilary ili verovatno Marjana. Takakv ishod u ovoj igri bio bi po meni jos gori.
Jesam ja imala odnose sa mafijom, cak sam i pricala da pomazem, ali igrala sam paralelno i igru neduznog gradjanina. Na taj nacin sam se cuvala u igri. U igri je na kraju ostalo kumstvo, Lincoln koji nije izbacen zbog moguce podrske velikog veca, Esteban jer se verovalo da je doktor i ja. To je bio presudan momenat u igri. Sa Kostom sam se dogovorila da je konacno doslo vreme da Hilary ispadne i da on u slucaju nuzde intervenise glasom i posle presudom u slucaju neresenog rezultata, tacnije da presudi u korist Lincolna. Lincolnu sam tada pomogla na odredjeni nacin da se izvuce(trag taxi), kao sto on zna. Tokom tih faza igre bila sam u stalnoj komunikaciji sa njim, jer su jedino Esteban i on mogli nesto da urade da ne bi usledio definitivan i konacan trijumf mafije.
Marjan nije naravno promenio svoj glas na Hill, uprkos pritiska koji smo na njega vrsili. Iznenadjenje za mene je bila Carmen koja je odlucila tog dana da ne glasa i to je bilo izuzetno nepovoljno za nas. Sve je islo kako ne treba. Na kraju je sve bilo na Kosti, koji se nije iz nepoznatog razloga pojavio i zavrsio posao. Kada su Lincoln i Kosta ispali sve je bilo gotovo. Bilo je samo pitanje ko ce iz mafije pobediti i tu sam se ja okrenula mafiji jer stvarno nisam zelela da takvom igrom/neigrom pobedi Hill i klan iz Mikinog VSa.
Kada je Carmen ispala jedina nada je bila u tome da ispadne Den, ali to je propalo usled iznenadne promene Marjanovog glasa. Da smo ostale Carmen i ja uz Chrisa i Hillary mozda bi imale neku mogucnost da u toku narednog dana skinemo nekog mafijasa, ali opet kazem samo mozda. Medjutim iza toga bi sledila noc i stvari je mogla da spase samo nagradna igra.
Zanimljivo je da je tu noc kada je Carmen ispala, Hillary htela da glasa za mene zajedno sa Marjanom i jako mi je krivo sto ju je telefonski razgovor sprecio da glasa za mene, jer bi u tom slucaju bilo izjednaceno
a ja ne bi morala da glasam za Dena i da ispadnem narednu noc. To je pravi razlog zasto je Marjan tada promenio glas.
Ova igra je bila unapred za mene izgubljena. Prevashodno zbog tog jakog klana koji je sebe cuvao u igri i koga je Chris kao najuticajniji clan mafije cuvao u igri. Dule nije bio upoznat sa Mikinom igrom i nije uzeo u obzir da ta ekipa mozda cuva prvo Hillary a onda i Chrisa. Cuvanjem te ekipe Chris je paralisao moju igru, ugrozio Dena i samo osiguravao svoju pobedu. Jedini problem je bio da taj klan ne nadvalada pa da ne ispadne i on, a zastiti se Hillary i zato sam ja ostala u igri. Jedino svetlo u tom tunelu neigre mafije vec drugih igara bio je Kosta i on je podbacio, a covek koji je celu igru imao u svojim sakama i apsolutno zasluzeno pobedio bio je Chris. Iz tog razloga na kraju sam dala glas Chrisu.
Toliko od mene za sada.