Logged in as Guest | Group "Guests" Welcome Guest | RSS

Virtual Survivor

Thursday, 19/06/25, 13:44
[ New messages · RSS ]
Virtual Survivor 3: Reunion Show
MikoDate: Sunday, 09/05/10, 01:00 | Message # 136
Generalissimo
Group: Users
Status: Offline
Anubis zasto imas pik na Tiksi ???

AnubisDate: Sunday, 09/05/10, 01:00 | Message # 137
Generalissimo
Group: Anupu
Quote (Miko)
Anubis zasto imas pik na Tiksi ???

Niko nema pik na nju već pričam o njenoj igri o kojoj neki ništa ne znaju. Pošto ona nastavlja sa neistinama, i time predstavlja mene kao lažova, ja iznosim argumente koji idu u prilog onome što sam rekao.

Komentar o igri finalista ću dati kasnije u toku nedelje.

tiksiDate: Sunday, 09/05/10, 01:01 | Message # 138
Sole Survivor
v1.25
Group: Winners
wacko
Kada sam izbacila Duleta narod je imao neku sansu. Sve je to trajalo do Lincolnove eliminacije i Kostinog odustajanja.

Posle toga je sve bilo izgubljeno. Bilo je samo pitanje ko ce iz mafije pobediti, a mi smo bili pioni u tom izboru.
Jeste sa Carmen napravljena greska. Pre glasanja smo se dogovorile da cemo uskladiti glasove. Ona sa Dena nije menjala. Ja nisam znala sta da radim.

Tvoja mracna slika moje igre ima i svetlu stranu, koju ti nikako ne vidis, a kako i ne bi, kada je mafija trijumfovala...Stvari nisu uopste tako jednostavne...

MikoDate: Sunday, 09/05/10, 01:01 | Message # 139
Generalissimo
Sta mislite o cemu je rijec za onu lutriju

EthanMorascaDate: Sunday, 09/05/10, 01:05 | Message # 140
Sole Survivor
v1.00
Đole, sram da bude tog koji te je izbacio pred samo finale! biggrin

Outwit - Outplay - Outlast

AnubisDate: Sunday, 09/05/10, 01:07 | Message # 141
Generalissimo

Quote (tiksi)
Posle toga je sve bilo izgubljeno. Bilo je samo pitanje ko ce iz mafije pobediti, a mi smo bili pioni u tom izboru.
Jeste sa Carmen napravljena greska. Pre glasanja smo se dogovorile da cemo uskladiti glasove. Ona sa Dena nije menjala. Ja nisam znala sta da radim.

Nije bilo sve izgubljeno tako da je to još jedna neistina. I baš ste uskladile glasove. Obe ste glasale za različitu osobu i to ne njenom krivicom. Imali ste priliku da izbacite Dena ali ti to nisi želela i to je očigledno. Već uveliko si pomagala mafiji što sam znao i iz razgovora sa njima tako da je ovo tvoje pravdanje u najmanju ruku smešno.

tiksiDate: Sunday, 09/05/10, 01:07 | Message # 142
Sole Survivor
v1.25
Quote (Anubis)
Niko nema pik na nju već pričam o njenoj igri o kojoj neki ništa ne znaju. Pošto ona nastavlja sa neistinama, i time predstavlja mene kao lažova, ja iznosim argumente koji idu u prilog onome što sam rekao

Auuu. Anubis ja ne kazem da si ti lazov. Ja jednostavno znam sta sam ja radila. Igrala sam dvostruku igru. Ali objasnicu sve vec sutra posto je kasno. Ova predstava o mojoj igri je pogresna.

AnubisDate: Sunday, 09/05/10, 01:10 | Message # 143
Generalissimo

Postoje još mnoge stvari koje ću izneti u prilog ovome što govorim ako budeš nastavila sa nebulozama. Dokazi su svuda kako si im pomagala i ne vidim čemu sad toliko pravdanje kad je igra gotova.

Nastavljam sa komentarisanjem igre sutra.

tiksiDate: Sunday, 09/05/10, 01:31 | Message # 144
Sole Survivor
v1.25
Ja ne znam cemu to da se moja igra karakterise kao takva, kada neko nije upoznat i sa drugom stranom igre. Moja igra je bila dvostruka i kompleksna. Nisu ovo nikakve nebuloze. Nije nebuloza ono sto je izvan tvog shvatanja i informacija kojima raspolazes.

Da je ispao Den(kao sto je trebalo da bude), Chris bi bio povoljan bos za mene, a sledecu noc bi leteo Marjan. U igri bi ostala neutralna Carmen, ja, Chris i Hillary. Ne znam kolko bi u tom slucaju Hill bila odana Chrisu i ko bi i dal bi iko leteo iz naroda. Uglavnom sve bi se zavrsilo time da bi Chris pobedio.

Da sam promenila na Dena niko tu noc ne bi ispao, usled Marjanove promene optuznice. Ostali bi u igri Marjan, Carmen, Den, Chris, Hillary i ja. Ja bi verovatno sledeca letela. I u tom slucaju bi mafija ponovo nadvladala, te to ne pravi nikakvu razliku..Hil bi u toku dana verovatno izdala mafiju i izbacila Dena. Sledecu noc bi bio eliminisan Marjan. Ostali bi u igri Chris, Hilary i Carmen i i pobedio bi ili Chris ili Hill. Marjan i Carmen bi uvek isli radije na Dena jer su igrali kod Mike u istom plemenu sa Sacom.

U toj fazi stvari su bile izgubljene. Narod nije imao vise nikakvu sansu nakon ispadanja Lincolna i Koste, bilo je samo pitanje ko ce iz mafije pobediti, ako je to bilo pitanje jer su sve varijante vodile ka Chrisu.

Takav moj potez u stvari je dao neku sansu Denu, te sve ove ranije price da sam ja radila protiv njega a za Chrisa ocigledno ne stoje.

Nastavicu sutra o celom toku moje igre posto vidim da ima nekih koji nisu upoznati wink

lazalaza93Date: Sunday, 09/05/10, 04:16 | Message # 145
Sole Survivor
v0.25
Quote (tiksi)
ja sam se spremala tada da glasam za Dena u zadnjem momentu, posto su to uradili Carmen i Marjan

Opet lazes...

Quote (dJOLEX)
sta ako ga je ona odlicno odradila, te joj je on ustvari sve vreme verovao, a sada ga sramota da prizna jer bi onda stvarno ispao retko glup i naivan lik... nadam se da to nije istina

Dobro se nadas... Ne znam dokle da pricam tu pricu kad sam sve rekao... sad

A znas sta, mnogo me zabole ona stvar sta jedan Esteban misli o meni... Da je neko normalan, posten, pa i da me "zaboli", a od ovakve osobe... pfff...

lazalaza93Date: Sunday, 09/05/10, 04:17 | Message # 146
Sole Survivor
v0.25
Quote (tiksi)
Marjan i Carmen bi uvek isli radije na Dena jer su igrali kod Mike u istom plemenu sa Sacom.

Nemoj me vise stavljati u isti kos sa njim, molim te smile

tiksiDate: Sunday, 09/05/10, 11:10 | Message # 147
Sole Survivor
v1.25
Lazo tvoja eliminacija kod Mike nema nikakve veze sa ovom mafijom i bilo cime drugim, molim te da ti to vise ne ponavljam, priznaj sebi da si porazen u toj igri i nemoj zbog toga druge da nazivas lazovima i izdajnicima...Dokle vise, po svim mogucim sajtovima i chatovima, svakodnevno?

Ova igra je imala jos par momenata sa kojima Anubis ocigledno nije upoznat i dobro je Lazo sto si se sada sam javio.

Mogla bi roman o svemu ovome da napisem ali probacu da napisem sto je moguce kraci tekst tongue

Aj sad da nastavim, posto planiram da pravim malo vecu pauzu u igrama jer mi je ovakvih stvari dosta. Dakle ceo taj momenat kada je ispala Carmen je potpuno nebitan za moguci trijumf naroda, jer je tada vec sve bilo izgubljeno. Bar sam ja tako mislila. Sta bi ja licno dobila da sam tada napisala bosovo ime u poslednjem trenutku, osim sto bi ubrzo bila izbacena?

Ova ocena Lolitine igre je subjektivna i da ne kazem zajedljiva. Razlozi mi kao i uvek nisu poznati. Lolita je bila profesorka, bivsi sportista, muzicar i ostalo, a to nigde u njenom profilu nije pisalo niti je Lolita to u ovoj igri spominjala. Svako sa kim bi razmenila PP poruku(posebno Colby) ili bilo ko ko bi stupio u kontakt sa njom u ovim komentarima bi dobio nisku ocenu i lose kritike. Lolita je nazvana psom cuvarom, dok drugi pravi dousnici mafije nisu ni spominjani. Ima tu nekog pika, kako je lepo primetio i rekao Miko i ne samo on. Ja ne kazem da je bilo ko ovde lazov. Ja kazem da sam igrala dvostruku igru. Ja kazem da ti vidis stvari iz ugla mafije jer samo tim informacijama i raspolazes.

Svima je poznato da sam ja rano znala ko je mafija. Medjutim malo kome je poznato da su to znali i Marjan, John i Carmen(oni su kasnije i priznali da su znali imena svih iz mafije) koji su u svim momentima stitili Hilary ali i Chrisa, sto je posledica igre koja je u isto vreme trajala kod Mike. Od samog pocetka igre dakle Hill je imala podrsku mafije i pride jos 3je ljudi sto cini ukupno 8 ljudi a to je startu bila vecina. Medjutim nadala sam se da ce neko od ovih ljudi ipak u jednom momentu proigrati ovu igru, sto se do kraja nije desilo. Ovi ljudi ni jednom nisu glasali za Hill, a ne bi ni za Chrisa, te je jedini ko je mogao da padne bio kao sto rekoh Den.

Optuzila sam Chucka iz poznatih razloga. U narednom krugu Duleta, ali to nije proslo, bilo je previse radikalno za dati momenat. Onda sam presla na Hill, ali ni to nije proslo zbog podrske koju je uzivala u narodu tj. u igri u Mikinom survivoru. Padali su jedan za drugim neduzni i to ne mojom krivicom. Mafija je bila pod velikim Chrisovim uticajem i padali su prvo najjaci igraci, a u igri je ostavljano Kumstvo iz Mikinog survivora koje je podrzavalo Hill i Chrisa, po cenu da svi oni ispadnu iz igre.

Najveca smetnja za moju igru bilo je to kumstvo i Hillary koju sam morala nekako da skinem da bi imala ikakvu sansu, ali nije nikako uspevalo. Morala sam da je skinem kako bi dosla do narednog traga i to u ranoj fazi igre. Da sam isla i pricala po Hacijendi Den i Chris su mafija, verujem da bi se mnogi posumnjali zasto ja to govorim i da sam i ja mafija i verovatno bi me svrgo ili narod ili mafija i to ubrzo. Ocajno mi je trebao trag u kome bi se pojavio neko ko nije bio u neistinitim Hilarinim tragovima. Taj trag nikada nisam dobila. Trebalo mi je da ona bude skinuta da bi Kosta mogao da odradi svoje.

Kao sto rekoh iz pomenutih razloga, jedini ko je mogao biti skinut je Den. Medjutim njegovom eliminacijom ugrozila bi i sebe i Chrisa i otvorila put ka nezasluzenoj pobedi ili Hilary ili verovatno Marjana. Takakv ishod u ovoj igri bio bi po meni jos gori.

Jesam ja imala odnose sa mafijom, cak sam i pricala da pomazem, ali igrala sam paralelno i igru neduznog gradjanina. Na taj nacin sam se cuvala u igri. U igri je na kraju ostalo kumstvo, Lincoln koji nije izbacen zbog moguce podrske velikog veca, Esteban jer se verovalo da je doktor i ja. To je bio presudan momenat u igri. Sa Kostom sam se dogovorila da je konacno doslo vreme da Hilary ispadne i da on u slucaju nuzde intervenise glasom i posle presudom u slucaju neresenog rezultata, tacnije da presudi u korist Lincolna. Lincolnu sam tada pomogla na odredjeni nacin da se izvuce(trag taxi), kao sto on zna. Tokom tih faza igre bila sam u stalnoj komunikaciji sa njim, jer su jedino Esteban i on mogli nesto da urade da ne bi usledio definitivan i konacan trijumf mafije.

Marjan nije naravno promenio svoj glas na Hill, uprkos pritiska koji smo na njega vrsili. Iznenadjenje za mene je bila Carmen koja je odlucila tog dana da ne glasa i to je bilo izuzetno nepovoljno za nas. Sve je islo kako ne treba. Na kraju je sve bilo na Kosti, koji se nije iz nepoznatog razloga pojavio i zavrsio posao. Kada su Lincoln i Kosta ispali sve je bilo gotovo. Bilo je samo pitanje ko ce iz mafije pobediti i tu sam se ja okrenula mafiji jer stvarno nisam zelela da takvom igrom/neigrom pobedi Hill i klan iz Mikinog VSa.

Kada je Carmen ispala jedina nada je bila u tome da ispadne Den, ali to je propalo usled iznenadne promene Marjanovog glasa. Da smo ostale Carmen i ja uz Chrisa i Hillary mozda bi imale neku mogucnost da u toku narednog dana skinemo nekog mafijasa, ali opet kazem samo mozda. Medjutim iza toga bi sledila noc i stvari je mogla da spase samo nagradna igra.

Zanimljivo je da je tu noc kada je Carmen ispala, Hillary htela da glasa za mene zajedno sa Marjanom i jako mi je krivo sto ju je telefonski razgovor sprecio da glasa za mene, jer bi u tom slucaju bilo izjednaceno tongue a ja ne bi morala da glasam za Dena i da ispadnem narednu noc. To je pravi razlog zasto je Marjan tada promenio glas.

Ova igra je bila unapred za mene izgubljena. Prevashodno zbog tog jakog klana koji je sebe cuvao u igri i koga je Chris kao najuticajniji clan mafije cuvao u igri. Dule nije bio upoznat sa Mikinom igrom i nije uzeo u obzir da ta ekipa mozda cuva prvo Hillary a onda i Chrisa. Cuvanjem te ekipe Chris je paralisao moju igru, ugrozio Dena i samo osiguravao svoju pobedu. Jedini problem je bio da taj klan ne nadvalada pa da ne ispadne i on, a zastiti se Hillary i zato sam ja ostala u igri. Jedino svetlo u tom tunelu neigre mafije vec drugih igara bio je Kosta i on je podbacio, a covek koji je celu igru imao u svojim sakama i apsolutno zasluzeno pobedio bio je Chris. Iz tog razloga na kraju sam dala glas Chrisu.

Toliko od mene za sada.

Message edited by tiksi - Sunday, 09/05/10, 12:09

tiksiDate: Sunday, 09/05/10, 12:40 | Message # 148
Sole Survivor
v1.25
Da dodam na sve ovo, ja nista necu igrati i to duzi vremenski period, ako uopste ikada budem ovakve igre i igrala. Bezobzira sta ja sve uradila u igri da opstanem, ma kakva moja igra bila, ocigledno to ovde mnogi ne razumeju, a ocigledno postoji neki subjektivizam da ne kazem pik. U to sta stoji iza toga ne ulazim, ali postalo je previse ocigledno. Da ne pricam da neki ljudi sve ovo dozivljavaju previse licno, sto ume na kraju da preraste u agresiju, dosadjivanje i maltretiranje (pricam o drugim igrama ne o ovoj mafiji) sto je posledica njihovog neprihvatanja poraza i nerazumevanja igre. Osim toga mislim da su sve ove igre koje se paralelno igraju postale previse povezane da bi igra mogla normalno da se igra.

Ja Lolitinu igru u mafiji smatram dobrom. Uradila je sve da stigne sto dalje u igri, bila je aktivna i borbena. To sto narod nije uspeo nije njena krivica. To je bilo nezaustavljivo cak i za Lolitu.

I za kraj da iskoristim reci jednog mudraca:
Ljudi, predlazem vam, za vase dobro u buducim igricama ovog tipa ( ako ih budete igrali ) da, prije svega, razdvajate stvarnost od virtuelnosti, jednu igricu od druge i licnost osobe koja igra igricu od igraca igrice. Ko skont`o, skont`o.

I nadovezacu se na ovo sa sledecim:

"Znaš... crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonačnosti. Ali u negativnom smislu. Tako da u njima nema ničega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema čak ni tebe. U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll. Dozivaš kišu. Ili da mazneš neku lepu ribu. (Baš su lep...e crne rupe.) Da... Samo je bezveze kada se probudiš...." (crni bombarder) smile

Message edited by tiksi - Sunday, 09/05/10, 13:01

dJOLEXDate: Sunday, 09/05/10, 13:35 | Message # 149
Colonel general
Sad cu vam nesto iskreno reci...

S obzirom da ima nas koji smo uspeli da razgranicimo 2 igre i prosle VS-ove, igra je bila dobra...

Medjutim, kad vidim koliko je dilova bilo zbog neke druge igre, onda mi bude zao sto je ova mafija upropascena... Sad mi cak i drago sto sam izbacen, jer je sada ocigledno da je vecina ljudi radila na Chrisovoj pobedi, iako je Den opet zamalo pobedio... Iskreno kazem nakon ovih saznanja drago mi je sto novi Kum (Den) nije izbacen, jer je po svemu prikazanom najvise zasluzio pobedu....

Ubedljivo najvise.... Chris je pobednik, ali za mene samo na papiru. Ipak su Tiksi i Ethan sami svoju pobedu izvojevali.... I zbog toga im cestitam... Ova Chrisova je, ako su iznete stavke tacne, najmanje dosla njegovom zaslugom...

Uzivajte.

SacDate: Sunday, 09/05/10, 14:19 | Message # 150
Sole Survivor
v1.25
Iskreno,iskreno... biggrin
Ti kao nisi imao ni jedan dil zbog neke druge igare...Recimo sa ethanom,mikom i lukom...
Sta da ti kazem i prosli put i sada je mafija odstranila sve oko tebe,tako da nisi mogao nista...
A ko je sve radio na mojoj pobedi?Koja je to vecina?Da ih odma izljubim...Svi su gledali svoju bulju,a kad su ispali,poceli su da moralisu kao ti sada i kao neki na drugim forumima.
Have a nice day... bye

Search: