VS3: Iza Scene i Neprikazani Materijal O_o
|
|
tiksi | Date: Wednesday, 05/05/10, 18:01 | Message # 16 |
 Sole Survivor v1.25
Group: Winners
Status: Offline
| Quote (Anubis) Naravno, Lolita je samu sebe odmah proglasila preživelom jer svi žele samo nju da ubiju. aaa pa nije ovo bilo slucajno. Morala sam necim da pravdam svoj toliko dug opstanak u igri :D, jer neko bi mogao da posumnja na Chrisa i Dena :), zato sam to cesto spominjala da sam mozda doktor i sve ostalo cak i u momentima kada sam znala da je Esteban bio prva zrtva 
Message edited by tiksi - Wednesday, 05/05/10, 18:04 |
|
| |
AleXandar | Date: Wednesday, 05/05/10, 18:04 | Message # 17 |
 Sole Survivor v0.25
| Quote (Anubis) Dule - sebe (iako je Kum) hahahahahahahahaha
Keep Hope Alive
|
|
| |
Anubis | Date: Wednesday, 05/05/10, 18:08 | Message # 18 |
 Generalissimo
Group: Anupu
| Quote (tiksi) aaa pa nije ovo bilo slucajno. Morala sam necim da pravdam svoj toliko dug opstanak u igri :D, jer neko bi mogao da posumnja na Chrisa i Dena :), zato sam to cesto spominjala da sam mozda doktor i sve ostalo cak i u momentima kada sam znala da je Esteban bio prva zrtva Naravno. O tome nešto kasnije. Kasnije ću nastaviti sa objavljivanjem stvari pošto moram sad da idem.
|
|
| |
dJOLEX | Date: Wednesday, 05/05/10, 18:53 | Message # 19 |
 Colonel general
Group: Users
| Neverovatno, za jedan poen nisam postao Kum. Strasno. I onda da mi neko kaze kako ja imam srece -.-
|
|
| |
troya | Date: Wednesday, 05/05/10, 18:58 | Message # 20 |
 Lieutenant general
| kako nisi imao srece? e da sam ja bio doktor pa gde bi mi kraj bio haha
|
|
| |
dJOLEX | Date: Wednesday, 05/05/10, 18:58 | Message # 21 |
 Colonel general
| Pa bilo bi jos bolje da asm bio doktor, ali da sam to znao. Kad nisam znao koji mi q znaci titula doktora... Ja sam hteo da budem korumpiran serif
|
|
| |
troya | Date: Wednesday, 05/05/10, 19:05 | Message # 22 |
 Lieutenant general
| kako ne znaci, trebao si kao ja uvek leciti sebe haha
|
|
| |
dJOLEX | Date: Wednesday, 05/05/10, 19:08 | Message # 23 |
 Colonel general
| lecio sam u zadnje 2 igre, u prve dve sam lecio duleta i lolitu :D
|
|
| |
troya | Date: Wednesday, 05/05/10, 19:10 | Message # 24 |
 Lieutenant general
| ti lecis kuma a ja pomazem mafiji
|
|
| |
Sac | Date: Wednesday, 05/05/10, 19:14 | Message # 25 |
 Sole Survivor v1.25
| Od linca nema leka Btw ja u prosloj mafiji da sam izabrao da budem korumpiran,pobedio bih Inace i sad sam opet odabrao da budem posten
|
|
| |
angua | Date: Wednesday, 05/05/10, 19:32 | Message # 26 |
 Colonel general
| e mogo bi anubis i to da okaci ako ga ne mrzi sta je ko izabrao dal da bude posten ili korumpiran policajac. i naravno ako vas zanima.
Eddie: I was taken up to heaven, and I spoke to God. Saff: What about? Eddie: Shopping, mainly.
|
|
| |
lukaaa | Date: Wednesday, 05/05/10, 20:25 | Message # 27 |
 Colonel general
| Ma ne mogu da verujem koji sam ja kenjator. Vidiš Đole šta je život,nekad ti fali i 1 poen a nekad i 0.06 sekundi da bi pobedio. Ne samo da sam posta Kum već sam i imao jedan pogodak prilikom likvidacije Colbyja,pa mislim stvarno jesam legenda.Ne treba cveće ! Jedva čekam ostatak pa da vidim koliko sam još ubO. Inače Đole hvala što si me lečio,kao da sam ti ja pričao šta da radiš.
"Bolje mrtav pijan nego mrtav trezan!" "Ne igraj se sa ženskim srcem,jedno je!Igraj se sa sisama,dve su!" "Jedimo govna!Milion muva ne može biti u zabludi!"
|
|
| |
dJOLEX | Date: Wednesday, 05/05/10, 20:42 | Message # 28 |
 Colonel general
|
|
|
| |
tiksi | Date: Wednesday, 05/05/10, 20:43 | Message # 29 |
 Sole Survivor v1.25
| Quote (angua) e mogo bi anubis i to da okaci ako ga ne mrzi sta je ko izabrao dal da bude posten ili korumpiran policajac. i naravno ako vas zanima. meni je i to interesantno... ja sam licno birala da budem korumpirani policajac ovog puta, a prosli put sam birala da budem posten... 
|
|
| |
lukaaa | Date: Wednesday, 05/05/10, 20:44 | Message # 30 |
 Colonel general
| Mene zanima jesam li osvojio lutriju kada je likvidiran Colby ili je neko imao bolji skor od mene?
"Bolje mrtav pijan nego mrtav trezan!" "Ne igraj se sa ženskim srcem,jedno je!Igraj se sa sisama,dve su!" "Jedimo govna!Milion muva ne može biti u zabludi!"
|
|
| |