VS3: Iza Scene i Neprikazani Materijal O_o
|
|
Anubis | Date: Wednesday, 05/05/10, 00:36 | Message # 1 |
 Generalissimo
Group: Anupu
Status: Offline
| Ovde ću ostavljati glasove i neke od najinteresantnijih stvari za koje niste znali.
|
|
| |
dJOLEX | Date: Wednesday, 05/05/10, 11:20 | Message # 2 |
 Colonel general
Group: Users
| Mogao bi da pocnes
|
|
| |
Anubis | Date: Wednesday, 05/05/10, 15:32 | Message # 3 |
 Generalissimo
| Prva igra je bila za podelu ulogu. U veoma tesnom rezultatu lukaaa je postao novi Kum. On je imao 2 pogodka, isto kao i dJOLEX i stanca ali je imao 27 poena. Djolex je sa 28 poena bio u poziciji da postane novi doktor (ako ga lukaaa ne izabere za mafiju), a stanca sa 33 poena da postane korumpirani šerif (ako ga lukaaa ne izabere za mafiju). Poeni su označavali koliko ste ukupno udaljeni od tačnog rezultata. Iza njih sa jednim pogodkom su bili: Sac (17 poena), angua (29 poena), AleXandar (19 poena), EthanMorasca (22 poena), biba91 (20 poena), micili (19 poena) i lazalaza93 (29 poena). lukaaa je za prvog slugu odabrao bux91, za drugog slugu je odabrao Saca, a za trećeg slugu micili. Stanca je postao peti član mafije budući da je bio korumpirani šerif.
|
|
| |
troya | Date: Wednesday, 05/05/10, 15:49 | Message # 4 |
 Lieutenant general
| tipican primer koji sam ja maler kad je lutrija u pitanju hehe ako sam imao 5 poena ja sam srecan haha
|
|
| |
Sac | Date: Wednesday, 05/05/10, 15:59 | Message # 5 |
 Sole Survivor v1.25
Group: Winners
| I Tiksi je opet ostala kratkih rukava,videcemo dalje... P.S.Ja sam osvojio lutriju da pitam za tragove,a bio sam mafija 
|
|
| |
tiksi | Date: Wednesday, 05/05/10, 16:02 | Message # 6 |
 Sole Survivor v1.25
| Quote (Sac) I Tiksi je opet ostala kratkih rukava,videcemo dalje... naravno kao i uvek, osecam da sam imala 0 pogodaka i 100 poena Tako tipicno...ko hoce da dobije neka mi se obrati da mu kazem sta sigurno nije... Djolex tragicar igre, falio mu 1 poen(1 mesec razlike u odnosu na Luku) da postane Kum e to se zove tragedija 
Message edited by tiksi - Wednesday, 05/05/10, 16:02 |
|
| |
angua | Date: Wednesday, 05/05/10, 16:13 | Message # 7 |
 Colonel general
| ju ja pogodila jednu. ne mogu da verujem. a znala sam da ona peta lici na novembar.
Eddie: I was taken up to heaven, and I spoke to God. Saff: What about? Eddie: Shopping, mainly.
|
|
| |
Anubis | Date: Wednesday, 05/05/10, 16:14 | Message # 8 |
 Generalissimo
| Ti si troyo imao 31 poen, a tiksi 34 poena.
|
|
| |
Anubis | Date: Wednesday, 05/05/10, 16:23 | Message # 9 |
 Generalissimo
| U toku prve noći je mafija vođena emocijama pokušala da likvidira makijavelija. Doktor dJOLEX je lečio Luku. Inače zanimljivo je to da su skoro svi lečili nekog drugog. Retko ko je lečio sebe. U lutriji za zaštitu mafija nije imala nijedan pogodak, kao ni makijaveli. Ali zahvaljući boljem skoru (8 poena), makijaveli je osvojio zaštitu od atentata. Iza njega je bio Sac sa 11 poena. Buxov najbliži odgovor je nosio 2 poena, Lukin 4 poena, a micilin 5 poena. Da li vas interesuje ko je koga lečio?
|
|
| |
troya | Date: Wednesday, 05/05/10, 16:29 | Message # 10 |
 Lieutenant general
| mene interesuje hehe sto da ne mada ja uvek lecio sebe
|
|
| |
tiksi | Date: Wednesday, 05/05/10, 16:30 | Message # 11 |
 Sole Survivor v1.25
| Quote (Anubis) Da li vas interesuje ko je koga lečio? Ja sam lecila sama sebe stalno posto sam i onako znala da nisam doca jer nikada nista ni ne dobijam pa sto da se mucim, sto ce se i sada pokazati.... Eto tako radi reda Aaaaa, Estebana spasla nagradna igra Hvala Djolex na podrsci Mozes Anubis da otkrijes ako te ne mrzi...ovo je najzanimljiviji deo 
Message edited by tiksi - Wednesday, 05/05/10, 16:33 |
|
| |
Anubis | Date: Wednesday, 05/05/10, 17:33 | Message # 12 |
 Generalissimo
| Izbori za lečenja: (pogrešio sam za dJOLEXA, on je lečio Lavicu, a ne tiksi u toku prve noći) Chuck - sebe Carmen - Jane Den - nikoga Esteban - Jane Marijan - sebe (uz komentar ,,mislim da sam najugrozeniji trenutno") Lincoln - Dule Dule - sebe (iako je Kum) Hilary - Colby (iako je mafija ali pokušava da leči nedužnog građanina) John - sebe Rafael - sebe Lolita - sebe Milan - Esteban Jane - sebe Colby - Lolita Chris - nikoga Kao što vidite, najviše ljudi je htelo da zaštiti Jane uključujući i nju samu.
|
|
| |
Anubis | Date: Wednesday, 05/05/10, 17:49 | Message # 13 |
 Generalissimo
| Svi su se pitali ko je žrtva. Naravno, Lolita je samu sebe odmah proglasila preživelom jer svi žele samo nju da ubiju. Ne čudi što su joj mnogi poverovali s obzirom na to da niko nije ni pogledao trag i optužio osobu koja veze sa tragom nema. U svetu iracionalnosti logičnije je optuživati jednu od desetak osoba koje nisu obuhvaćene tragom nego jednu od par osoba koje jesu. Zbog dogovora koji su se vodili, izvisio je AleXandar koji je izglasan na gradskom veću. Naredna žrtva mafije je bio Colby. Nije imao nijedan tačan pogodak u lutriji dok je na strani mafije samo Kum imao jedan tačan pogodak i na taj način uspešno izvršio likvidaciju.
|
|
| |
troya | Date: Wednesday, 05/05/10, 17:49 | Message # 14 |
 Lieutenant general
| to je zaista zanimljvo i mafija je lecila haha za Micili verujem da se zbunila a Lukaa? zezao si se ili sta
|
|
| |
Anubis | Date: Wednesday, 05/05/10, 17:57 | Message # 15 |
 Generalissimo
| Ceo prvi trag je glasio: Tequila Sunrise ,,Vidim da me niste poslušali, i dalje želite da isterujete dekadentan način života pa ću vas jednog po jednog odstraniti. Poslao sam slugu koji je pratio jednog nedužnog građanina, reč je o Estebanu Reyesu. Dok se vraćao sa provoda Esteban je hitro žurio do svoje nove kuće. Kada je došao kući, vidno srećan je počeo da peva jer je zaista imao sluha i talenta za to. Kasnije je svratio do frižidera i pojeo svoj poslednji obrok pre pogubljenja. U pitanju je bila neka vrsta italijanske hrane. Zadovoljan, sit i srećan je otišao do dnevne sobe. Pustio je svoje omiljene pesme, pevače, bendove ali se u momentu zamislio i zapitao koji mu je omiljeni muzički žanr. Uprkos što je imao i omiljene pesme i pevače nije mogao da izdvoji jedan muzički žanr. To razmišljanje je naglo prekinuto jer se Estebanov život misteriozno završio." Veze u tragu su bile: specijalni talenat - pevanje - istina - Hilary, Carmen, Marijan i Huan italijanska hrana pre pogubljenja - istina - Hilary,Huan,Rafael i John u dosijeima konkretizovan muzički žanr nemaju - istina - Hilary,Carmen,Marijan,Huan i Lolita Dakle trag je bio III.
|
|
| |