Logged in as Guest | Group "Guests" Welcome Guest | RSS

Virtual Survivor

Wednesday, 18/06/25, 00:40
[ New messages · RSS ]
VS3: Iza Scene i Neprikazani Materijal O_o
SacDate: Friday, 07/05/10, 20:06 | Message # 106
Sole Survivor
v1.25
Group: Winners
Status: Offline
Koja ironija...na kraju sam stvarno ja troyi dosao glave biggrin .
P.S. Lukina sreca presla na mene biggrin

Message edited by Sac - Friday, 07/05/10, 20:09

troyaDate: Friday, 07/05/10, 20:17 | Message # 107
Lieutenant general
Group: Users
ubio si me sace smile platices mi haha

AnubisDate: Friday, 07/05/10, 20:32 | Message # 108
Generalissimo
Group: Anupu

Nakon što se ispostavilo da je linčovani Lincoln doktor, u mafiji je zavladala euforija. Den je bio odušljeven što može ponovo da pokuša da likvidira Estebana za kog su mislili da je doktor nakon preživljavanja u toku prve Noći.

Esteban nije igrao tu lutriju tako da mu je smrt bila zagarantovana. Den i Hilary su standardno propustili da igraju lutriju.

EthanMorascaDate: Friday, 07/05/10, 23:37 | Message # 109
Sole Survivor
v1.00
Ma da, Anubise, sad su svi radili pravu stvar sem mene. Ne mogu da verujem da ti predstavlja toliko zadovoljstvo da kritikuješ poteze nekoga ko je drugi ispao, pogotovo poteze koje sam napravio POSLE ispadanja, kada me nije bilo briga šta se dešava u igri.

Outwit - Outplay - Outlast

petarkondorDate: Friday, 07/05/10, 23:40 | Message # 110
Major general
Esteban nije igrao tu lutriju tako da mu je smrt bila zagarantovana

Tu me ništa više nije moglo spasiti biggrin

Est difficillimum se ipsum vincere.

Message edited by makijaveli - Friday, 07/05/10, 23:41

tiksiDate: Saturday, 08/05/10, 11:24 | Message # 111
Sole Survivor
v1.25
Quote (Sac)
Skapirali su nesto cega (jos uvek) nije bilo.Double ownage! happy

Ovo je tacno. Ja tada nisam bila na strani mafije, vec sam se borila za narod. To znaju igraci koji su tada bili u igri(mislim na neduzne gradjane-Lincoln i Esteban) kao i Kosta. Imala sam plan sa Kostom, ako se Marjan ne predomisli i stvarno nisam zelela da Lincoln ispadne. Ipak sve je poslo naopako i ispao je. Ne znam sta se tada desilo sa Kostom. Carmen je mogla da glasa iako joj je bio rodjendan. Marjan je mogao da se dozove pameti, ali nije. Istovremeno cuvala sam svoje pozicije kod mafije i igrala dvostruku igru. Sustina cele moje igre je bila, ako uspe narod da nadvlada da se zadrzim u igri i mozda pobedim. Ako krene naopako, da iz mafije trijumfuje ili Chris ili Den. Zar je to toliko tesko za shvatiti? lako je sada donositi neke zakljucke o Colby-ju i meni posto je igra isapala ovako kako je ispala. Da nas je sreca malo posluzila sve bi bilo drugacije pa i ovi zakljucci.

Da nije tada Lincoln ispao i to zajedno sa Kostom, ova igra bi se zavrsila verovatno povoljno po narod. Nakon toga bilo je gotovo.

Message edited by tiksi - Saturday, 08/05/10, 11:53

AnubisDate: Saturday, 08/05/10, 22:48 | Message # 112
Generalissimo

Vaši off-topic komentari su pomereni u Chat temu - http://virtualsurvivor.ucoz.com/forum/9-349-1

Quote (EthanMorasca)
Ma da, Anubise, sad su svi radili pravu stvar sem mene. Ne mogu da verujem da ti predstavlja toliko zadovoljstvo da kritikuješ poteze nekoga ko je drugi ispao, pogotovo poteze koje sam napravio POSLE ispadanja, kada me nije bilo briga šta se dešava u igri.

O kakvom zadovoljstvu ti pričaš? Razvlačim ovo danima koliko smara da prelazim preko svih vaših poteza... I to što si ti nastavio sa istim greškama i nakon ispadanja za razliku od drugih je još gore, a ne bolje.

AnubisDate: Saturday, 08/05/10, 22:59 | Message # 113
Generalissimo

Veze u tragu (INI) nakon likvidacije Estebana su bile:

ne bih želeo da niko na svetu umre - istina - Hilary, Lolita
crveni tepih - istina - Hillary
razveden - neistina - Carmen, Lolita

Na potpuno haotičnom gradskom veću je ispala Carmen (sa samo dva glasa). Još jednu u nizu prilika su građani propustili da izbace mafiju. U tome im je najviše pomogla Lolita jer nije htela da optuži osobu za koju je znala da je Kum (Den) koji je imao jedno vreme dva glasa od Carmen i Marijana, već je optužila Hilary za koju se znalo da Marijan neće glasati. Marijan je posle promenio optužbu na Lolitu. Ispala je Carmen dok su Hilary, Den i Lolita imali po jedan glas.

MikoDate: Saturday, 08/05/10, 23:00 | Message # 114
Generalissimo
Anubis pitao sam te nesto u gradskoj lutriji

AnubisDate: Saturday, 08/05/10, 23:22 | Message # 115
Generalissimo

Nakon što je izglasana Carmen, otvoren je put mafiji ka lakoj pobedi jer su imali većinu u gradu. Kum Den je pripremao likvidaciju Marijana, dok je Chris pripremao likvidaciju Kuma planiranu još ranije. Jedini problem za Chrisa je bio taj što nije bilo Hilary na netu u to vreme, a bilo je potrebno da se i ona složi sa odlukom kako bi Chris imao većinu u mafiji da bi postao novi Kum. Pošto se Hilary nije pojavila na vreme, Den ostaje u životu. Pored toga, Chris je imao i rezervnu varijantu jer je Lolita bila spremna da mu pomogne da izglasa Dena na Veću pošto je ionako sve vreme radila za njegovu pobedu.

dJOLEXDate: Saturday, 08/05/10, 23:28 | Message # 116
Colonel general
Jadno, a Den je tebi dopustio da budes u finalu.... Mislim treba pobediti, ali ocigledno ti i Den niste isto mislili biggrin

tiksiDate: Saturday, 08/05/10, 23:37 | Message # 117
Sole Survivor
v1.25
Quote (Anubis)
Pored toga, Chris je imao i rezervnu varijantu jer je Lolita bila spremna da mu pomogne da izglasa Dena na Veću pošto je ionako sve vreme radila za njegovu pobedu.

To je bila neka ideja smile . Do njene realizacije iako je moglo nikada nije doslo, nismo mogli to da uradimo. Ja nisam igrala samo za Chrisa, ali mi je u par navrata receno da je Den kao kum razmisljao o mojoj eliminaciji. Medjutim ja nisam mogla protiv Dena. Bile su to neke sulude ideje, ali samo ideje i ocigledno od toga nema nista. Taj show nije mogao da se dogodi.

Da kazem jos jednom ja sam igrala za sebe i to neki ljudi(neduzni gradjani) u ovoj igri znaju. Pokusavala sam da izvucem trijumf naroda i da zastitim sebe kod mafije.

AnubisDate: Saturday, 08/05/10, 23:46 | Message # 118
Generalissimo

@tiksi: Bajke sačuvaj za druge.

Na Gradskom Veću, Chris se sučio sa problemom jer je trebalo da bude odsutan dva dana pa ne bi bio u prilici da sastavlja tragove i bude tu u toku Noći ukoliko postane novi Kum. Zato je pala odluka da se likvidira Hilary što je bilo veoma rizično je se na taj način Chris stavio u milost i nemilost Kumu koji bi odlučivao o njegovom životu. Naravno, Lolita je bila tu da se posao obavi pa je Hilary izglasana jednoglasno.

SacDate: Saturday, 08/05/10, 23:47 | Message # 119
Sole Survivor
v1.25
Quote (dJOLEX)
Jadno, a Den je tebi dopustio da budes u finalu.... Mislim treba pobediti, ali ocigledno ti i Den niste isto mislili

Zato smo tu gde smo. biggrin

AnubisDate: Saturday, 08/05/10, 23:49 | Message # 120
Generalissimo

Samo da dodam da je u toku Noći kada je likvidiran Marijan, Den prvo želeo da likvidira Lolitu. Chrisu je to zasmetalo jer je on planirao da sa Lolitom izglasa Dena na Veću, pa je nakon par prepiski sa Denom odluka promenjena sa Lolite na Marijana.

Search: