Logged in as Guest | Group "Guests" Welcome Guest | RSS

Virtual Survivor

Wednesday, 18/06/25, 07:50
[ New messages · RSS ]
VS3: Iza Scene i Neprikazani Materijal O_o
tiksiDate: Thursday, 06/05/10, 18:27 | Message # 91
Sole Survivor
v1.25
Group: Winners
Status: Offline
Evo i mene. Colby nije imao nikakvu ulogu u ovoj igri na zalost. Nije postojao nikakav plan u vezi njega i ne znam zasto se sada karikiraju stvari.

Dil sa mnom bi njemu izuzetno pogodovao da je preziveo tu noc, verujte mi na rec, bila ja mafija ili ne. Da sam bila mafija on bi bio moj poslednji preziveli gradjanin ako bi mafija radila posao kako treba, a u suprotnom bi pobedio. Njegova uloga u tom slucaju bila bi ista kao moja u ovoj igri sada.

U ovom slucaju u ovoj igri, da je malo vise poziveo, stvari bi bile potpuno drugacije, jer bi bilo manje onih koji su stitili Hill i otvorile bi se bolje prilike da neko iz naroda trijumfuje, a kao sto sam vec rekla kada su me pitali mafijasi smile meni je taj dil bio iznad prijateljstava koja sam ranije ostvarila i imam ih i danas...svakako bi bolje koristila neke sanse koje sam imala da padne cela mafija..

Naravno kada je ispao odala sam da sam imala dil sa njim mafiji, kako bi se oni uplasili Vrhovnog Suda tongue

Sto se mene tice sve je jasno. Ja sam u igri bila sve sto je potrebno za dati momenat. Stalno sam trazila mogucnosti da narod trijumfuje, a da ne ugrozim svoj polozaj kod mafije. Zbog Kostinog nestanka, Marjanove igre i igre jos par igraca moj put bio je ovakav kakav je.

AnubisDate: Thursday, 06/05/10, 18:28 | Message # 92
Generalissimo
Group: Anupu

Quote (EthanMorasca)
Mislim da dogovor napravljen sa samo jednom osobom može dosta da pomogne. Prvi razlog je taj što imaš nekoga ko bi mogao da ti pomogne kod optuživanja i linčovanja. Čak i ako je ta osoba Mafija, njoj je u interesu da te kao svoju produženu ruku vodi što dalje, a ne da te likvidira.

Vidim kako ti je pomoglo. Likvidiran si prvi od strane ljudi kojima je pomagala osoba sa kojom si imao savez. Dobar ti je zaista bio dogovor u kom si ti lečio nekoga stalno, a ta osoba je stalno lečila sebe.

Zanimljivo. Ovo skroz menja moj pogled na igru.

tiksiDate: Thursday, 06/05/10, 18:31 | Message # 93
Sole Survivor
v1.25
Da, nisam ga lecila 2 puta i kajem se zbog toga.

Colby nije bio deo nikakve zlonamerne brizljivo planirane strategije..mada cenim vas trud da od mene napravite masterminda ove igre koji je planirao sve od prvog dana...

Message edited by tiksi - Thursday, 06/05/10, 18:48

AnubisDate: Thursday, 06/05/10, 18:36 | Message # 94
Generalissimo
Quote (tiksi)
Da nisam ga lecila 2 puta i kajem se zbog toga, jel sad ok?

Colby nije bio deo nikakve zlonamerne brizljivo planirane strategije..mada cenim vas trud da od mene napravite masterminda ove igre koji je planirao sve od prvog dana...

Nigde ja nisam rekao da si mastermajnd. Niti sam ti se nigde obratio tako da slobodno možeš da me zaobiđeš sa demagogijom. Ja ovde pišem hronologiju događaja ne ulazeći uopšte u nečije namere o kojima ništa ne znam. A sad pošto svi ovi bespotrebni odgovori oduzimaju previše vremena i energije pored silnih podataka koje moram da kucam, i to u temi koja nije namenjena za tvoja stalna branjenja (ne vidim čemu nervoza), ja ću nastaviti sa daljim podacima sutra. Laku noć svima.

EthanMorascaDate: Thursday, 06/05/10, 19:06 | Message # 95
Sole Survivor
v1.00
Anubise, i dalje mislim da moj dogovor sa Tiksi nije imao nikakav uticaj na to što me je Mafija likvidirala. Da je htela da predloži Mafiji moju likvidaciju, to je mogla i bez dogovora sa mnom. I da napomenem da je ona mene prva kontaktirala. Nema svrhe praviti dogovor sa nekim, ako planiraš da ga izdaš tako rano. To je nepotrebna izdaja, nepotrebno Russell ponašanje.

Outwit - Outplay - Outlast

lukaaaDate: Thursday, 06/05/10, 20:26 | Message # 96
Colonel general
Group: Users
Quote (Anubis)
ok je na strani mafije samo Kum imao jedan pogodak

Pa mislim stvarno jesam preterao. biggrin
Sada se kajem što Loliti nije bio kraj u toj noći jel sam osetio da je idealan trenutak. tongue
Inače sluge su htele Lincolna ali pošto sam ja znao da je imao deal sa Rafaelom plašio sam se da ne bude zaštite od Suda. wink

"Bolje mrtav pijan nego mrtav trezan!"
"Ne igraj se sa ženskim srcem,jedno je!Igraj se sa sisama,dve su!"
"Jedimo govna!Milion muva ne može biti u zabludi!"

SacDate: Thursday, 06/05/10, 20:41 | Message # 97
Sole Survivor
v1.25
Jane je kompromis izmedju Lolite i Lincolna biggrin

dJOLEXDate: Thursday, 06/05/10, 21:41 | Message # 98
Colonel general
Sto niste mene ja sam tad lecio sebe, onda bi odletela Hill valjda jer bi jos uvek imali vecinu biggrin

lazalaza93Date: Thursday, 06/05/10, 22:29 | Message # 99
Sole Survivor
v0.25
http://img21.imageshack.us/img21/8669/78786076.png

Dokaz...

AnubisDate: Friday, 07/05/10, 19:29 | Message # 100
Generalissimo
Quote (lazalaza93)
http://img21.imageshack.us/img21/8669/78786076.png

Dokaz...

Da. U pravu si. Sad sam uspeo da nađem u inboxu pod nickom lazalaza93. Zato ga i nisam video kad sam proveravao.

Dakle došli smo do momenta kada je Den postao novi Kum mafije što je bilo i planirano. Na listi za odstrel se našao John. Hilary je brzo nakon venčanja postala crna udovica jer je John imao lošiji rezultat na lutriji od mafije. Iako niko nije imao nijedan pogodak, John je dobio 11 poena, što je bilo za 3 poena više od Chrisa (11).

Lečenja su izgledala ovako:

John - sebe
Chris - nikoga
Lincoln - sebe
Den - nikoga
Esteban - Lolita
Carmen - Hilary
Lolita - sebe

ostali nisu igrali

U Vrhovnom Sudu, Colby je standardno glasao da zaštiti Lolitu.

EthanMorascaDate: Friday, 07/05/10, 19:31 | Message # 101
Sole Survivor
v1.00
Dobro, reci koga su i drugi štitili, nisam samo ja bio tamo. cool

Outwit - Outplay - Outlast

AnubisDate: Friday, 07/05/10, 19:32 | Message # 102
Generalissimo
Quote (EthanMorasca)
Dobro, reci koga su i drugi štitili, nisam samo ja bio tamo.

Ostali su za razliku od tebe verovatno skapirali šta se dešava pa nisu štitili više nikoga.

dJOLEXDate: Friday, 07/05/10, 19:39 | Message # 103
Colonel general
Ownage. XD

SacDate: Friday, 07/05/10, 19:54 | Message # 104
Sole Survivor
v1.25
Skapirali su nesto cega (jos uvek) nije bilo.Double ownage! happy

AnubisDate: Friday, 07/05/10, 19:55 | Message # 105
Generalissimo

Veze u tragu (NIN) su bile:

,,ne bih da spamujem ovde" - neistina - Marijan
taksi - istina - Lincoln, Hilary
bele table - neistina - Lincoln

Ekser u kovčeg doktoru je zakucao Marijan koji već nekoliko Veća unazad nije želeo da prihvati činjenicu da je njegova drugarica mafija iako je to bilo očigledno iz tragova. Korumpirani šerif Kosta je takođe ispao jer nije glasao na drugom Veću za redom.

Search: