Logged in as Guest | Group "Guests" Welcome Guest | RSS

Virtual Survivor

Wednesday, 18/06/25, 04:17
[ New messages · RSS ]
VS3: Iza Scene i Neprikazani Materijal O_o
SacDate: Thursday, 06/05/10, 17:36 | Message # 76
Sole Survivor
v1.25
Group: Winners
Status: Offline
Quote (EthanMorasca)
Sac, kakav sam ja to posao trebao da završim?

Pa da zastitis Lolitu.Btw tad je ona bila na redu za odstrel od strane kuma,jedva sam uspao da ga nabedim da ne ide na nju. cool

AnubisDate: Thursday, 06/05/10, 17:38 | Message # 77
Generalissimo
Group: Anupu

Ethane, mislim da će tvoja ocena morati da prođe kroz još jednu reviziju. Čak i nakon igre, ti ne znaš koja je bila tvoja uloga u igri.

Lavica88Date: Thursday, 06/05/10, 17:39 | Message # 78
Generalissimo
Group: Users
Hahhahaa..fakat.

Pravo bogatstvo je imati i poznavati sebe!

EthanMorascaDate: Thursday, 06/05/10, 17:39 | Message # 79
Sole Survivor
v1.00
Nisam se setio toga, iskreno. wacko Aha, znači ti si taj koji je ubedio Luku da mene likvidirate?! biggrin

Outwit - Outplay - Outlast

SacDate: Thursday, 06/05/10, 17:42 | Message # 80
Sole Survivor
v1.25
yes

EthanMorascaDate: Thursday, 06/05/10, 17:42 | Message # 81
Sole Survivor
v1.00
Anubise, izuzetno si duhovit danas. cool Posle ispadanja sam mislio da je moja uloga u igri gotova sve do momenta kada budem glasao za pobednika. Da mi je Tiksi tražila da lobiram, lobirao bih i sigurno bih je zaštitio.

EthanMorascaDate: Thursday, 06/05/10, 17:44 | Message # 82
Sole Survivor
v1.00
Sac, well done! biggrin Inače, nikad mi nije bilo jasno kako se izgovara tvoj nick. Sac, Sak ili Sač? biggrin

AnubisDate: Thursday, 06/05/10, 17:44 | Message # 83
Generalissimo
@EthanMorasca: Možda bi nas prosvetlio ovde zašto si sve vreme štitio samo Lolitu kad nikako sa sigurnošću nisi mogao da znaš da li je ona mafija ili pomaže mafiji? Nije valjda da si očekivao da će osoba koja kaže da širiš pogrešne moralne vrednosti želeti da ti na bilo koji način napreduješ u igri? Da to neće želeti za druge ljude? Koje su to tvoje garancije bile?

Isto tako, tvojim glasom u Sudu niko nije dobio zaštitu te noći...

Da li si ti uopšte čitao pravila?

Lavica88Date: Thursday, 06/05/10, 17:45 | Message # 84
Generalissimo
Druze Ethane, zar i ti? biggrin

SacDate: Thursday, 06/05/10, 17:49 | Message # 85
Sole Survivor
v1.25
Quote (EthanMorasca)
Sac, well done! Inače, nikad mi nije bilo jasno kako se izgovara tvoj nick. Sac, Sak ili Sač?

Izgovara se Sak megaphone

EthanMorascaDate: Thursday, 06/05/10, 17:49 | Message # 86
Sole Survivor
v1.00
Štitio sam je zato što smo se dogovorili da se držimo zajedno kao pobednici. U tom momentu nikako nisam mogao da znam da li sarađuje sa Mafijom, to mi je tek kasnije palo na pamet, kako je igra odmicala, a ona i dalje bila u njoj. Na kakve pogrešne moralne vrednosti misliš? Kad je to rekla?

Iskreno, vređa me što misliš da nisam čitao pravila. sad Bio sam svestan da niko neće dobiti zaštitu te noći, ali nisam hteo da radim ono što mi Mika kaže.

EthanMorascaDate: Thursday, 06/05/10, 17:50 | Message # 87
Sole Survivor
v1.00
Jelena, šta zar i ja? biggrin

Lavica88Date: Thursday, 06/05/10, 17:53 | Message # 88
Generalissimo
Quote (EthanMorasca)
Jelena, šta zar i ja?

Nikola, znas ti sta. wink

AnubisDate: Thursday, 06/05/10, 17:57 | Message # 89
Generalissimo

Quote (EthanMorasca)
Štitio sam je zato što smo se dogovorili da se držimo zajedno kao pobednici. U tom momentu nikako nisam mogao da znam da li sarađuje sa Mafijom, to mi je tek kasnije palo na pamet, kako je igra odmicala, a ona i dalje bila u njoj. Na kakve pogrešne moralne vrednosti misliš? Kad je to rekla?

Znaš ti vrlo dobro. Pošto ti voliš američki Survivor = ti zagovaraš i širiš pogrešne vrednosti po forumu, i ostale nebuloze.

Ti si se znači dogovorio da se držiš s nekim, o kome ne znaš ni da li je mafija ili ne, i to si nastavio čak i kad si ispao? Ima li tu neke logike ili ja pitam pogrešno pitanje? Šta si ti uopšte mogao da očekuješ od tog ,,saveza"?

Quote (EthanMorasca)
Iskreno, vređa me što misliš da nisam čitao pravila. sad Bio sam svestan da niko neće dobiti zaštitu te noći, ali nisam hteo da radim ono što mi Mika kaže.

Pa zar nije cilj pružiti zaštitu nekome, a ne raditi u korist mafije?

EthanMorascaDate: Thursday, 06/05/10, 18:07 | Message # 90
Sole Survivor
v1.00
Mislim da dogovor napravljen sa samo jednom osobom može dosta da pomogne. Prvi razlog je taj što imaš nekoga ko bi mogao da ti pomogne kod optuživanja i linčovanja. Čak i ako je ta osoba Mafija, njoj je u interesu da te kao svoju produženu ruku vodi što dalje, a ne da te likvidira. Na primer, neko sa kim se držiš te provede kroz 3-4 prve likvidacije. Nakon toga, shvatiš da je taj neko Mafija (bilo po tragovima, ponašanju ili nečemu trećem) i da ti sa tom osobom nema pobede. Opravdano se okrećeš protiv te osobe i ideš dalje. Meni zvuči logično. Naravno, moje iskustvo u ovoj igri je ravno nuli, tako da ne bih trebao da pametujem i laprdam. biggrin

Što se tiče američkog Survivora i širenja lošeg morala (kako to radikalski zvuči biggrin ), mislim da smo to ostavili za sobom i da svi shvataju da je ovo igra. Vezano za zaštitu, pošto sam rano ispao i nisam krio da sam razočaran (za razliku od nekih koji su rekli da im je igra glupa, da im je drago što su ispali i slične nebuloze), nije me bilo mnogo briga šta će se dalje dešavati.

Search: