Logged in as Guest | Group "Guests" Welcome Guest | RSS

Virtual Survivor

Saturday, 21/06/25, 02:49
[ New messages · RSS ]
Survivor 20: Heroes vs. Villains
MikoDate: Sunday, 28/02/10, 10:43 | Message # 151
Generalissimo
Group: Users
Status: Offline
Slazem se da je Randy definitivni promasaj,da su Shane-a ubacili navijao bih za njega ali nazalost nisu,kakav crni Randy dobro u Gabonu je bio tamo vamo,ali ovde 0 . Vidjet cemo ko ce iduci iz Villains ispasti imam osjecaj da bi ili Rob ili Russell mogli

MikoDate: Friday, 05/03/10, 10:32 | Message # 152
Generalissimo
Cirie konacno ispala,malo je falilo da Tom izleti,ali ponovo to nista ne mijenja i dalje je 4-3 tesko ce se muska trojka ponovo izvuci,ali svaka cast Tomu na imunitetu,J.T je spasio Colby-a , sta mislite ko se ono slupo za narednu epizodu kad bolnicari ulaze,ali igra je stvaro gruba.

Nije mi jasno kako su Heroes onako brzo nasli tajni imunitet dok Villains ni blizu

Zao mi je sto je Coach htio odustati,ali ostao je,Anubis de otvori anketu ko bi mogao sledeci ispasti

AnubisDate: Friday, 05/03/10, 15:01 | Message # 153
Generalissimo
Group: Anupu

OVO SU REKLI HEROJI PRILIKOM GLASANJA:
(video na početnoj strani)

Rupert (votes Colby): You never brought me into your alliance. I know we talked a little bit about the all guy alliance but that fell apart on the first day. I'm sorry buddy, I really like you.

JT (votes Cirie): I don't know the answer to why we're losing but hopefully, just hopefully, I'm getting rid of the bad apple.

James (votes Colby): I wanted a distraction.

Candice (votes Tom): Tom, I think you're a great guy, but hopefully, its you, not me tonight.

Colby (votes Cirie): <says nothing>

Amanda (votes Tom): Tom, I'm voting for you because I don't quite trust you, sorry.

Tom (votes Cirie): Cirie, love you as a person, you're way way too good wrapping some of these weak minds around your little finger and gotta get rid of that on the beach.

Cirie (votes Tom): Strategy, nothing really personal, just how the game goes.

AnubisDate: Friday, 05/03/10, 15:03 | Message # 154
Generalissimo
Quote (Miko)
Anubis de otvori anketu ko bi mogao sledeci ispasti

OK, otvoricu u novoj temi posto se ankete nazalost odvojeno otvaraju...

Sto se mene tice cela ta papazjanija sa tajnim imunitetom je postala smesna. Kakav je to trag kad ga je pronasao za par minuta???

EthanMorascaDate: Friday, 05/03/10, 16:35 | Message # 155
Sole Survivor
v1.00
Group: Winners
Super epizoda, neizvesno do samog kraja! happy Obožavam kada poslednji glas odluči ko ide kući! cool Cirie je trebala ići pre Stephenie, ali šta je tu je...

Outwit - Outplay - Outlast

AnubisDate: Saturday, 06/03/10, 18:55 | Message # 156
Generalissimo

Neke od scena koje nisu ušle u četvrtu epizodu:

Jerri polako gubinje strpljenje za Boston Roba

Russell traži imunitet dok svi spavaju

lukaaaDate: Sunday, 07/03/10, 00:00 | Message # 157
Colonel general
Kako je ispala kada je situacija 3:3:2 ?

"Bolje mrtav pijan nego mrtav trezan!"
"Ne igraj se sa ženskim srcem,jedno je!Igraj se sa sisama,dve su!"
"Jedimo govna!Milion muva ne može biti u zabludi!"

EthanMorascaDate: Sunday, 07/03/10, 00:05 | Message # 158
Sole Survivor
v1.00
Pa bilo je jako zanimljivo. happy Ovako, odnos u plemenu je bio Tom i Colby protiv svih ostalih, znači 6:2. Međutim, kada je Amanda videla da je Tom našao tajni imunitet, njih šestoro se dogovorilo da podele glasove na njih dvojicu i onda da ko god od njih dvojice iskoristi imunitet - drugi ispada. To je bio prvobitni plan. Međutim, J.T. shvata da nije pametno da izbace jake igrače i da posle gube zbog toga, pa rešava da glasa za Cirie. Na plemenskom Amanda, Candice i Cirie glasaju za Toma; Rupert i James za Colbyja, a J.T. za Cirie. Kada tom iskoristi imunitet, svi glasovi protiv njega se ne računaju, pa ostaje samo 5 glasova, Colby dobija dva, a Cirie 3 i leti. biggrin Najprostije rečeno. biggrin

AnubisDate: Sunday, 07/03/10, 00:11 | Message # 159
Generalissimo
Da, samo sto ja mislim da tajni imunitet ne bi trebalo da bude nesto sto je TAKO lako naci (za sat vremena???), jer se pokazalo da on igra veliku ulogu, ali sta je tu je...

EthanMorascaDate: Sunday, 07/03/10, 00:15 | Message # 160
Sole Survivor
v1.00
Realno, ni u jednoj sezoni imunitet nije bilo teško naći, ali ovde je bilo prelako. Naravno, ne sumnjam da će biti još gomila skrivenih imuniteta. biggrin

AnubisDate: Sunday, 07/03/10, 00:17 | Message # 161
Generalissimo
Pa kad smo kod skrivenih imuniteta...

tiksiDate: Sunday, 07/03/10, 00:22 | Message # 162
Sole Survivor
v1.25
Quote (Anubis)

Sto smejurija, ljudi se znaju od ranije, znaju ko kako igra, sa nekima su igrali zajedno, treba nesto dinamike da se uvede u igru.

EthanMorascaDate: Sunday, 07/03/10, 00:23 | Message # 163
Sole Survivor
v1.00
Hahaha... happy Preteraše ga! happy U 16. sezoni su bila 3, a u Samoi 4. smile Ozzy i Jason izbačeni sa imunitetima, a Amanda svoj iskoristila. Erik izbačen sa imunitetom, a Russell iskoristio dva puta, treći put nije hteo.

AnubisDate: Sunday, 07/03/10, 00:27 | Message # 164
Generalissimo
Quote (tiksi)
Sto smejurija, ljudi se znaju od ranije, znaju ko kako igra, sa nekima su igrali zajedno, treba nesto dinamike da se uvede u igru.

Pa smejurija je da se tako lako pronalazi u odnosu na prethodne sezone. Ne bi me cudilo da u narednoj otvore trafiku u svakom kampu gde ce prodavati imunitet za dzabe.

tiksiDate: Sunday, 07/03/10, 00:31 | Message # 165
Sole Survivor
v1.25
Quote (Anubis)
Pa smejurija je da se tako lako pronalazi u odnosu na prethodne sezone. Ne bi me cudilo da u narednoj otvore trafiku u svakom kampu gde ce prodavati imunitet za dzabe.

AMERIKA potrosacka nacija, daj svega sto vise.

biggrin :D biggrin :D biggrin :D biggrin :D biggrin :D

Slazem se da je trebalo da bude teze za imunitete, a mozda ce imunitete poceti da skupljaju kao novac pa da njime na tim trafikama kupuju nagrade, hranu ciradu i ostalo.

Message edited by tiksi - Sunday, 07/03/10, 00:32

Search: