Logged in as Guest | Group "Guests" Welcome Guest | RSS

Virtual Survivor

Friday, 20/06/25, 22:13
[ New messages · RSS ]
Survivor 20: Heroes vs. Villains
EthanMorascaDate: Sunday, 07/03/10, 00:34 | Message # 166
Sole Survivor
v1.00
Group: Winners
Status: Offline
Hahaha... biggrin

Outwit - Outplay - Outlast

AnubisDate: Sunday, 07/03/10, 00:35 | Message # 167
Generalissimo
Group: Anupu
Ko zna dokle bi dogurala Cirie da imunitet nije bio tako lak za pronalazenje. Kontrolisala je vecinu herojskih mozgova.

EthanMorascaDate: Sunday, 07/03/10, 00:49 | Message # 168
Sole Survivor
v1.00
Da, njena društvena igra je možda čak i najbolja koju je neki učesnik ikada imao. Prvi put je ispala u igri protiv Danielle, a drugi put pred sam kraj, zato što ju je Amanda shvatila pretnjom, a nije uspela da osvoji imunitet. Dok god je mogla da gura sa social game - gurala je. Kada je trebala da pobedi u igri, izgubila je i to je bila njena jedina mana.

EthanMorascaDate: Sunday, 07/03/10, 00:52 | Message # 169
Sole Survivor
v1.00
Smatrala pretnjom.*

AnubisDate: Monday, 08/03/10, 16:05 | Message # 170
Generalissimo

Još dve scene koje nisu ušle u četvrtu epizodu:

Jerri raskinula sa Coachom

Cirie i James rasplakali Candice

EthanMorascaDate: Monday, 08/03/10, 19:13 | Message # 171
Sole Survivor
v1.00
Iako mi je žao da priznam, ove tajne scene su mi zanimljivije od većine scena u epizodama... dry

AnubisDate: Monday, 08/03/10, 19:16 | Message # 172
Generalissimo
Da, nažalost... montažeri rade jako čudan posao.

MikoDate: Friday, 12/03/10, 16:05 | Message # 173
Generalissimo
Group: Users
Drago mi je da je Tom ispao lose je igrao igru.
James se dokazao kao pravi Heroes ustajao je u tome da ostane u igri i ostao je.
Sada me zanima sta ce Colby,jer je ostao sam.
Na iducem plemenskom ce biti svasta jedva cekam, sad sad sad brzo zavrsi svaka epizoda
Iskreno onako da su Candice i J.T. zajebali Toma zalosno
Iako mi nije jasno sada je Russell nasao imunitet i ima dil sa Parvati i polu dil sa Coach dok u najavi za sledece epizodu velika svadjaRussell-Rob
Sta mislite koje pleme gubi u iducoj igri i ko leti
Sta mislite da li ce James ovo izdrzati
I evo dokaza da su Villains pravi Survivori , Heroes su samo uzeli imunitet na onoj paleti u blatu kad su se gurali
Sada ne znam za koga da navijam jer u oba plemena ima gotivnih likova
Heroes : Rupert , James , Colby
Villains : Coach , Russell , Rob
Cure na mene nisu ostavile utisak iako sam skoro uvijek u zadnjim sezonama za njih navijao.
Sandra ko da ne ucestvuje , to mogu reci i za Danielle i za Courtney
Jerri je danas donijela pobjedu nakon sto je Rupert gurno
Parvati uvijek ostavlja utisak jer je u dilu sa Russell-om
J.T. previse se kezi mislim da bi on mogao ispasti jer kalkulise malo vamo malo tamo
Amanda je ono sa Jamesom se skontala i sa Rupertom ali dobro ima polozaj nije ugrozena i to je vazno u Survivoru
Candice bi isto mogla izletiti jer i ona previse kalkulise

tiksiDate: Friday, 12/03/10, 16:08 | Message # 174
Sole Survivor
v1.25
Quote (Miko)
Drago mi je da je Tom ispao lose je igrao igru.

Wow sjajno, ko u najludjim snovima. On i Colby mi se uopste ne dopadaju biggrin

Jel moze direktan link za ovu epizodu?

Message edited by tiksi - Friday, 12/03/10, 16:09

tiksiDate: Friday, 12/03/10, 16:12 | Message # 175
Sole Survivor
v1.25
Quote (Miko)
Sandra ko da ne ucestvuje , to mogu reci i za Danielle i za Courtney

Mislim da ova strategija u takvoj masi dominantnih pojedinaca i nije tako lose resenje. Sandra je jedan od mojih favorita uz Parvati naravno smile Ocekujem njih dve u finalu evil

AnubisDate: Friday, 12/03/10, 16:59 | Message # 176
Generalissimo
Quote (tiksi)
Jel moze direktan link za ovu epizodu?

tiksiDate: Friday, 12/03/10, 18:55 | Message # 177
Sole Survivor
v1.25
Hvala Anubis biggrin

EthanMorascaDate: Saturday, 13/03/10, 12:11 | Message # 178
Sole Survivor
v1.00
Wow! surprised Ne mogu da verujem koliko su Heroes glupi! Ovakav potez bih mogao da očekujem od ljudi koji igru igraju po prvi put, ali od nekog ko učestvuje po 2. ili čak 3. put - stvarno ne... Izbace Toma pored Jamesove kilave noge! angry Užas! Nisu oni nikakvi heroji, pravi heroji se nalaze sa druge strane - u kampu Villainsa. Svaka čast Villainsima na pobedama i na ponašanju, skidam im kapu. Baš me zanima kakvo je stanje javnog mnjenja u Americi sada što se tiče Ruperta i Jamesa. Toliko su ljigavi da nemam reči... Naravno, James se bori za sebe, to je jasno, ali mi Rupert nije jasan. On, koji je uvek propovedao herojske vrednosti, rad u kampu, dokazivanje u igrama, bla, bla, bla, sada izbacuje Toma samo zato da bi zadržao, što bi rekao Tom, jednonogog čoveka u svom savezu. J.T. nikada nije bio heroj, tako da je ovo njegovo ponašanje bilo očekivano. Malo ovako - malo onako, malo s jednima - malo sa drugima. Jadna mu je ta strategija. Što se tiče Candice, devojka me sve više oduševljava, pogotovo što je stavila svoj vrat na panj da bi pokušala da spasi Toma. Naravno, kada je videla da Tom leti i da će J.T. glasati za njega, odlučila je da se prikloni većini, pametan potez. Jedini pravi heroj u kampu Heroesa jeste Colby. To niko ne može da ospori. Zanimljiv mi je odnos Russella i Parvati, stvarno su ubistvena kombinacija. Jedino ostaje da se vidi ko će koga tu da pređe. I smešan mi je Russellov komentar pre početka sezone da će Boston Rob da misli da se Russell vozi na njegovim coattails, a da će u stvari Russell da kontroliše njegov um. Upravo to je ono što se dešava sa njim i Parvati. Russell misli da on provlači Parvati kroz igru, da ona ne radi ništa, a ona mu se toliko uvukla u glavu da on ne razume da ga ona vrti oko malog prsta. Bravo, Parvati! cool U ovoj sezoni, Boston Rob je pravi heroj! Takav sam utisak stekao. Samo ostaje da se vidi koliko će mu se isplatiti takva strategija. Krivo mi je što producenti ne uključe Danielle, Sandru, Tysona i Courtney malo više u celu priču, ali su njih četvoro očigledno zasenjeni Russellom, Parvati, Robom, Jerri i Coachom. Zaključak: iskreno se nadam da će se Heroesima obiti o glavu njihova glupost i da će u ujedinjenje ući u manjini, a da će ljigavci Rupert i James da lete pre ujedinjenja.

AnubisDate: Saturday, 13/03/10, 12:54 | Message # 179
Generalissimo
Danielle heroj... ahahhaha... e ta ti je dobra.

Rupert se drži svoje reči... valjda su ga zato nazvali Herojem. J.T. je sve samo ne Heroj, i poprilično glupo igra ove sezone. Od danas do sutra. Kao da se totalno pogubio tamo i skrenuo. James je isto skrenuo... slava, šta li je...

EthanMorascaDate: Saturday, 13/03/10, 13:50 | Message # 180
Sole Survivor
v1.00
Da, drži se svoje reči, ali nije heroj ako zbog svoje reči ostavi povređenog čoveka, a glasa za sposobnog čoveka koji doprinosi plemenu i ne stvara negativnu atmosferu... dry I nigde nisam napisao da je Danielle heroj, tako da... biggrin

Search: